Koti Artikkelit Vastarintaliike Hovioikeus: suomalaisten välinen rikos on “rasismia”!

Hovioikeus: suomalaisten välinen rikos on “rasismia”!

20

Helsingin hovioikeus antoi perjantaina tuomionsa asema-aukion tapauksessa. Syyte törkeästä kuolemantuottamuksesta kaatui kokonaan myös hovioikeudessa, kuten oli ennakoitavissakin.

Jesse Torniainen.

Sen sijaan hovioikeus päätti korottaa törkeästä pahoinpitelystä tullutta tuomiota kolmella kuukaudella, koska välikohtaus tapahtui tuomion mukaan “rasismin” vuoksi! Jesse Torniaisen tuomioksi tuli siis kaksi vuotta ja kolme kuukautta ehdotonta vankeutta. Häntä ei vangittu välittömästi, joten hän on toistaiseksi vapaana. Voit ladata tuomiolauselman kokonaan TÄÄLTÄ.

Torniainen tuomittiin törkeästä pahoinpitelystä, vaikka tapahtumaan sisältyi vain yksi potku, joka annettiin kohteen seisoessa eikä esimerkiksi maatessa maassa. Torniaisen hovioikeudessa antaman todistuksen mukaan hän ja Jimi Karttunen katsoivat toisiaan silmiin ennen kuin potku tuli. Syy siihen, miksi Karttunen ei reagoinut kohti tulevaan iskuun, johtui puolustuksen mukaan käytetyistä huumeista. Hovioikeus oli tästä kuitenkin eri mieltä. Tuomion mukaan Rivatrilin, Subutexin, Diapamien ja alkoholin sekakäyttö ei kummallista kyllä vaikuttanut Karttusen kykyyn ottaa vastaan potkua, vaan potku oli täysin yllättäen tullut hyökkäys ja siksi törkeä pahoinpitely. Muistutettakoon eräästä Korkeimman oikeuden aiemmasta tuomiosta, jonka mukaan pesäpallomailalla ja vasaralla päähän hakkaaminen ei ole törkeä pahoinpitely, mutta tässä tapauksessa yksi potku on sellainen.

Syyte törkeästä kuolemantuottamuksesta kaatui käräjien tapaan, koska potkun ja kuoleman välillä ei ollut rikosoikeudellista syy-yhteyttä. Karttusen karkaaminen sairaalasta, huumeiden käyttö sekä sairaalassa että sen jälkeen sekä kuolinpäivänä väärin kohdistettu hoito yhdessä varmistivat, että Karttusen kuolema oli hänen oma vikansa. Hänen vammansa oli paranemaan päin, mutta huumeet veivät voiton ja hän päätti kieltäytyä hoidosta jatkaakseen touhujaan.

Mainittakoon, että tapahtumaa tutkittiin alun perin pahoinpitelynä ja törkeänä kuolemantuottamuksena. Kuitenkin aivan tutkinnan päätteeksi pahoinpitely päätettiin vaihtaa törkeäksi pahoinpitelyksi. Tämä tapahtui niin myöhään, että esitutkintapöytäkirjojenkin ensimmäiselle sivulle on kirjattu pelkkä pahoinpitely. Tässä vaiheessa poliisikin oli lukenut kaikki lääkärintodistukset, jotka myöhemmin kaatoivat syytteen kuolemantuottamuksesta. Syyttäjä myönsikin Ylelle joulukuussa 2016, että he olivat keskustelleet yhdessä poliisin kanssa rikosnimikkeistä ja päättäneet koventaa niitä.

Myöskään hovioikeus ei ottanut huomioon niin sanottua media-alennusta tapauksessa. Vaikka puolustus toi esille suoraan valheellista mediauutisointia tapauksesta, ei näitä asioita otettu edes huomioon. Vaikka Torniaista on suoraan syytetty joissakin lehtijutuissa tappajaksi, ei tämä ole kuulemma haitallista julkisuutta. Vaikka puolustus toi esille uutisartikkelin, jossa tutkinnanjohtaja valehtelee Torniaisen olleen perustamassa Vastarintaliikettä, ei tätä kommentoitu sanallakaan itse tuomiossa.

Viesti on siis selvä: mikäli tapahtuu rikos, saa asian tutkinnanjohtaja valehdella epäillystä henkilöstä medialle niin paljon kuin huvittaa, eikä epäillyllä ole mitään sanottavaa tähän asiaan, mikäli hän on kansallissosialisti. Korkein oikeus antoi Tapanilan joukkoraiskaukseen syyllistyneille somaleille media-alennusta tekemästään rikoksesta, vaikka heidän nimiään ja kuviaan ei edes valtavirtaisessa mediassa levitetty. Joukkoraiskaavat somalit ovat siis etuoikeutetussa asemassa suomalaisen kansallissosialistin rinnalla, kun puhutaan suomalaisesta “oikeuslaitoksesta”.

Tuomion tökeröin osuus on kuitenkin nyt hyväksikäytetty “rasismipykälä”. Kun kaksi suomalaismiestä kohtaa, voi siitä seuraava pahoinpitely olla “rasistinen”. Hovioikeuden peruste: Jimi Karttusen syy huonolle käytökselleen oli “rasisminvastainen”, ja hän oli kaverinsa mukaan “antirasisti”! Hovioikeus perustelee, että koska Karttusen käytös kohdistui Vastarintaliikkeeseen eikä yksittäiseen henkilöön, on tähän käytökseen reagointi “rasistista”. Kun Karttunen siis uhkasi Vastarintaliikkeen aktivisteja väkivallalla ja sylkäisi perään, olisi Torniaisen tullut tietää huumeissa olleen narkomaanin olevan “rasisminvastustaja” ja hänen syynsä huonolle käytökselleen olevan “rasisminvastainen”, joka on tuomioistuimen mukaan erityisen jalo motiivi. “Rasisminvastustajilla” on siis oikeuden tuoma suoja käyttäytyä huonosti kaikkien kansallismielisten lähettyvillä.

Mielenkiintoinen uutuus pykälän hyödyntämisessä on myös se, että sitä perustellaan osittain Tampereen käräjäoikeuden kieltopäätöksellä, jonka mukaan Vastarintaliike on “rasistinen”. Käräjäoikeuden tuomio ei kuitenkaan ole lainvoimainen, joten tämä on vähintään mielenkiintoinen veto hovioikeudelta: he voivat perustella omia päätöksiään nyt tuomioilla, joista on valitettu. Hovioikeuden tuomion poliittisuus ei voisi olla läpinäkyvämpää. Torniaista ei tuomittu tekonsa vaan maailmankatsomuksensa perusteella.

Muistutettakoon Helsingin käräjäoikeudessa vuonna 2013 annetusta tuomiosta, jossa marokkolaismiehet olivat kyselleet suomalaisuhreiltaan, ovatko nämä suomalaisia ja tämän jälkeen pahoinpidelleet nämä. Oikeuden mukaan kyseessä ei kuitenkaan ollut rasistinen rikos ja syylliset tuomittiin pelkästä pahoinpitelystä ilman kovennusperustetta. Viesti on jälleen selvä: suomalaisia kohtaan voi olla rasisti ainoastaan silloin, jos syyllinen on kansallissosialisti. Mikäli marokkolainen pahoinpitelee suomalaisen siksi, että tämä on suomalainen, ei kyseessä ole rasistinen rikos.

Hovioikeuden tuomiosta on mahdollista valittaa korkeimpaan oikeuteen 60 päivän sisällä päätöksestä.
 

Toimitus

20 KOMMENTIT

 1. 12 tahdin blues pitää kieltää. On erittäin rasistista pilkata kvinttiympyrää. Miksi alunperin päättymätön alkuasukasasteikko on yleensä tuotu markkinoille mädättämään? Ei suru ja paneminen ole tavoittelemisen arvoista.

 2. Ja näin kansallissosialistien suosio vain kasvaa Suomessa ja Pohjolassa. “Oikeus”laitos olisi aivan varmasti antanut syytteen kuolemantuottamuksesta, jos se olisi mitenkään ollut perusteltavissa. Nämä tuomiot ovat täysin poliittisia ja osoittavat, ettei kansallissosialisteja haluta missään vaiheessa päästää asemaan, jolloin sillä on todellista valtaa. Näillä tuomioilla pyritään pelottelemaan suomalaiset hiljaisiksi… arvatkaas mitä, se ei onnistu nyt eikä koskaan!

 3. Toivottavasti mahdollisimman moni ihminen herää tämänkin myötä ajattelemaan, millasessa tuplastandardien valtaamassa valtiossa elämme, ja ryhtyy sitä myötä taistelemaan vastaan.

  Omien havaintojeni perusteella moni maltillinenkin ihminen on tämän tuomion myötä todennut oikeuslaitoksen mädännäisyyden – ja se on hyvä asia.

 4. Maamme oikeuslaitos on pedofiliaa tukevaa ja kannattavaa roskaväkeä täynnä ja Poliisin ovat vallanneet henkilöt joiden kyvyt sopisivat paremmin rimapojan ammattiin.

  https://mobile.twitter.com/JariTaponen/status/958594227943936005

  Turvallisuuspolitiikkakin on annettu jonkun joensuulaisen syöttöporsaan hoidettavaksi.

  Maa on menossa todella sekaisin. Onneksi enää kauaa tämä nykyinen talousjärjestelmä ei hanskassa pysy niin eiköhän se tuo sitten jotain sellaista mitä tämä kansa näköjään edelleen kaipaa. On se kumma se ihmisen kiintymys elää syklittäistä elämää vuosisadasta toiseen, vaikka mahdollisuus olisi aitoon kehitykseen.

  On #metoo projektit ja kaikki. Samaan aikaan nämä idiootit menevät tuolla esimerkiksi vaatteet päällä jotka on valmistettu lapsien käsin helvetin huonoissa olosuhteissa. Kaksinaamaista paskaa, jossa on silti ikuinen kierto ja epätasa-arvoa on aina jossain.

  Siksi pitäisikin jokaisen maan itse hoitaa itsensä kuntoon ja siihen on lääkkeenä aidon tasa-arvon vaaliminen joka pitää sisällään myös oman valuutan ja irtautumisen kaikista liitoista jotka pelaavat vain globalistien pussiin – globalismi, jos joku tuottaa maailmaan valtavan määrän epätasa-arvoa.

  • Kenttäpoliiseissa, jotka joutuvat asioimaan yhteiskunnan kuonan kanssa, löytyy paljonkin ymmärrystä ja oikeansuuntaista ajattelua, mutta sen kertominen johtaa välittömästi hyllytykseen. Viimeisin uutuus on tämä poliisihallinnon ilmeisesti Stasilta tai Pohjois-Koreasta kopioitu käräytyslinja, jossa voi vasikoida nimettömänä kaikki ne kollegat, joiden naama tai ajatukset eivät miellytä.

 5. Rasismi raskauttavana asianhaarana napsahti yksinkertaisesti siksi, koska hovi tulkitsee Vastarinnan rasistiseksi järjestöksi, jota uhri vastusti joutuen pahoinpidellyksi.

  Tuo onkin mielenkiintoista. Vastarintaa ei virallisesti ole vielä edes luokiteltu rasististiseksi järjestöksi, koska käräjäoikeuden tuomio ei ole lainvoimainen, sillä asian käsittely on kesken.

  Joten periaatteessa tämäkin oikeusmurha voidaan tulevaisuudessa kumota, ainakin rasistisen koventamisperusteen osalta. Siis ainakin sitten, jos hanke Vastarinnan kieltämiseksi rasistisena järjestönä kaatuu hovissa.

  Mutta pelkäänpä vaan, että tuomio on jo etukäteen päätetty, ja hovioikeuden istunto on vain pelkkää muodollista teatteria.

 6. Mielenkiintoisia vetoja tuolla tutkinnanjohtajalla. Hän valehtelee epäillystä medialle, hän lääkärintodistukset luettuaan lobbaa pahoinpitelysyytteen rankemmalle asteikolle ja lopuksi hän vielä pimitti äärimmäisen tärkeätä Valviran lausuntoa. Jaikki tämä lienee varmasti sattumaa ilman minkäänlaista tutkinnanjohtajan omaa agendaa.

 7. Tämä on yksi iso askel siihen, että tavallinen “tallaajakin” alkaa epäillä TOTUUTTA!!!

 8. “Todistaja
  Hartikaisen mukaan Jimi Karttunen oli
  mielipiteiltään
  rasismin vastainen.”

  “rasistisesta vaikuttimesta tehty rikos voi olla yhtä moitittavaa
  kohdistuessaan
  johonkin muuhun henkilöön kuten esimerkiksi
  rasistista kiihottamista ja
  väkivaltaa vastustavaan henkilöön”

  https://mvlehti.net/2016/09/20/kuollut-jimi-karttunen-halusi-juutalaiset-uuniin/

  Kyllähän tästä kannattaa mielestäni valittaa. Korkeimmassa oikeudessa voisi tuoda esiin nämä Karttusen puheet juutalaisten uunittamisesta, jota hän näköjään noissa kommenteissa vaatii rasistisin perustein. Eikö Karttunen yleistä juutalaiset viesteissään uskonnolisin/etnisin perustein kylmä sydämmisiksi ja vaadi heidän uunittamistaan?

  Tälläinen henkilöko on rasismin vastustaja? Eikö oikeus joutuisi joka toteamaan että ylläolevat puheet eivät ole rasistisa vaan hyväksyttävää normaalia puhetta tai sitten kumoamaan tuomion rasisti osuuden?

  “Karttusta koskevasta lääkärinlausunnosta
  ilmenee, että tämä on tapahtumapäivän iltana
  sairaalassa kertonut tulleensa
  ”natsin” potkaisemaksi.
  Asiassa ei näihin seikkoihin nähden ja
  tapahtumaolosuhteita
  arvioiden jää varteenotettavaa epäilyä siitä,
  etteikö
  Karttunen olisi ollut tietoinen Pohjoismaisen
  Vastarintaliikkeen
  arvomaailmasta ja vastustanut nimenomaan ryhmän
  arvoja”

  Oikeus olettaa Karttusen olevan tietoinen Vastarintalikkeen arvoista ja että hän olisi vastustanut näitä “rasistisia arvoja”. Ensiksi oikeutta pitäisi pyytää osoittamaan missä artikkelissa nämä rasistiset arvot sivuilla ilmentyvät. Ja sitten voisi tuoda esiin poliittisen manifestin laajuuden, mitä tulee esim sosaalitukiin jne.

  Eikö Karttunen tuossa MV:n jutussa olevassa kommentissa uhkaile myös kelan räjäyttämisellä eli käytännössä terrorimilla mikäli eivät anna hänellä rahaa?

  Ehkä karttusen halveksimat PVL:n arvot liittyvät sosiaalipolitiikkaan? Ehkä hän pelkäsi PVL:n manifestin luettuaan että PVL:n valtiossa hänelle ei enää kelasta rahaa tippuisi vaan joutuisi työskentelemään rahojensa eteen?

 9. Kauhavalla syytetään turvapaikanhakijaa törkeästä pahoinpitelystä, virkamiehen vastustamisesta, jne. Jopa ehdollista vaaditaan. Oli peilillä lyönyt vok:in nuijaa ja muiluttanut toistakin työntekijää. Eikö tässä olisi ehdottoman tuomion paikka? Hirttotuomiota jo valmisteltaisiin, jos kantaväki kohtelisi esimerkiksi Irakin poikia tähän malliin.

  • Sinä et nyt ymmärrä. VOKn henkilökunta ajatteli rasistisesti koskien lähinnä ählämistien wc-kulttuuria ja intiimihygieniaa ja tästä johtuen kyseessä oli oikeutettu itsepuolustus. Tumma poika heti vapaaksi ja VOKkilaisille sakkoa niin että tuntuu.

Comments are closed.