Koti Uutisia Kotimaa Vaaralliseksi luokiteltu mies kuparivarkaissa lahtelaiskoulun alueella

Vaaralliseksi luokiteltu mies kuparivarkaissa lahtelaiskoulun alueella

3

Poliisi sai ilmoituksen, kun Lahdessa Tiirismaan peruskoulun työmaalla seikkaili epäilyttävä mies. Koulu antoi oppilailleen hätäkuulutuksen ja oppilaat evakuoitiin luokkiin.

Paikalla ollut huoltomies oli seurannut epäilyttävän miehen toimia tovin. Kun huoltomies meni epäillyn luokse, epäilty otti astalon ja uhkaili sillä. Miehen suunnitelma oli ilmeisesti anastaa kuparilevyjä työmaalta.

Epäilty pääsi pakenemaan. Etsinnöistä huolimatta häntä ei löydetty. Miestä epäillään laittomasta uhkauksesta ja varkauden yrityksestä. Oppilaille ei aiheutunut vaaraa.

Lähde: MTV

3 KOMMENTIT

  1. Romanit ovat tulleet Suomeen noin 500 vuotta sitten pääasiassa lännestä Ruotsin kautta. Romaneja vieroksuttiin heti alusta pitäen. Suomi oli tällöin osa Ruotsia, ja romaneja suunniteltiin vuoroin karkotettavaksi Ruotsista Suomeen ja vuoroin Suomesta Ruotsiin.

    Ruotsin valtakunnassa annettiin 24. marraskuuta 1637 Placat om Tartarens fördrifwande af landet eli niin sanottu hirttolaki, jossa kaikki romanit määrättiin poistumaan maasta vuoden ja yhden päivän kuluessa. Määräajan umpeutumisen jälkeen maassa tavatut romanimiehet sai hirttää ilman oikeudenkäyntiä ja naiset ja lapset ajaa valtakunnan rajan yli. Lain mahdollistama teloitus ilman oikeudenkäyntiä oli ristiriidassa Ruotsissa jo tuolloin vallinneiden oikeusvaltion periaatteiden kanssa, eikä sitä tai ilmeisesti kyseistä lakia muutenkaan sovellettu koskaan käytäntöön.[2][3] Laki oli voimassa vuoteen 1748 saakka.[4]

    MANNET ULOS NEEKEREIDEN JA MUSLIMIEN KANSSA! RUOTSI MENETETTY JA SIINÄ SAMASSA TULEE SUOMEN LOPPU!!

    THANK YOU JUDEN!

  2. Kyse on EU-siirtolaisista eli rikollisista, jotka siunauksellisesti saimme osaksemme, kuten meille niin lämpimästi luvattiin v. 1994 EU:hun liittymis kansanäänestyksessä Suomen kansalle eräänä “kultahippuna” muiden lukuisten muiden graalinmaljaan verrattavissa oleviin “positiivisiin” vaikutuksiin, kun Suomi on EU:n jäsenvaltio. EU-kannattajat uhkasivat Suomen putoavan maailman laidalta, jos jättäydymme tuosta rosvokerhosta ulkopuolelle menettäen mm. ulkomaisten yritysten pääkonttoreita, EU:n keskusvirastoja, Suomen ulkomaankaupan vienti mahdollisuuksia, ulkomaisten yritysten investointeja sekä lukuisia muita meidän kaikki kuin valituiksi tekevien myötäjäisten vyöryssä, joka tekee meistä kaikista kroisoksia aina matalimpaan tuupovaaralaiseen mökkiin saakka.

Comments are closed.