Koti Uutisia Katupartiot kiinnostavat suomalaisia

Katupartiot kiinnostavat suomalaisia

8

Vastarintaliikkeen järjestämät katupartiot nousivat jälleen laajaan tietoisuuteen itsenäisyyspäivää edeltäneenä perjantaina järjestettyjen partioiden vuoksi. Tuolloin Vastarintaliike järjesti katupartioita viidessä eri kaupungissa samaan aikaan.

kplhi051220151

Vastarintaliikkeen katupartioista on viime aikoina uutisoitu laajasti. Julkisuutta on saanut myös muun muassa Kemissä toimiva Soldiers Of Odin -ryhmä, joka niin ikään järjestää säännöllistä katupartiointia.

Viime perjantaina Porin poliisi ilmoitti, että se aikoo valvoa tehostetusti porukoissa liikkuvia suomalaisia, sillä sosiaalisessa mediassa oli ollut keskustelua mahdollisesta uudesta katupartiosta Länsi-Porin alueella. Porin poliisi kertoi suhtautuvansa kansalaisten katupartiointiin jyrkän kielteisesti.

Keskiviikkona 15. joulukuuta Uuden Suomen vastaava päätoimittaja Markku Huusko ilmaisi huolensa siitä, että Vastarintaliikkeen laajaa julkisuutta saanut katupartiointi on ollut poikkeuksellisen suosittu uutinen suomalaisten keskuudessa. “En ole nähnyt yhtä juttua koskaan peukutettavan niin paljon Ampparit.comissa kuin Keskisuomalaisen juttua otsikolla ‘Suomen Vastarintaliike partioi kaduilla – turvaa kantasuomalaisten viikonlopun vietolle'”, Huusko kirjoittaa.

Hän myös spekuloi sillä, mikä on aiheuttanut poikkeuksellisen piikin yksittäisen uutisen suosiossa. Huuskon mukaan on pelottavaa, että suomalaiset pitävät katupartiointia positiivisena asiana. “Pelottavin vaihtoehto on, että aivan poikkeuksellisen moni olisi oikeasti tykännyt pääviestistä tuossa uutisjutussa, jonka otsikossa on melkoisen suoraan Suomen Vastarintaliikkeen (SVL) nettisivuilta repäisty turvaa kantasuomalaisten viikonlopun vietolle”, Huusko kommentoi.

Jo syksystä 2014 asti katupartiointi on ollut Vastarintaliikkeen eniten suosiota saanut toiminnan muoto. Lukijamme ovat jakaneet katupartioinnista kertoneita uutisia ja raportteja poikkeuksellisen paljon jo viime syksynä. Myös monet maltilliset kansallismieliset suhtautuivat toimintaan myönteisesti.

Katupartiointi kiinnosti laajasti suomalaisia jo vuosi ennen kuin nykyinen turvapaikkaskandaali oli edes alkanut. Ei siis ole lainkaan yllättävää, että turvallisuuden tunteen yleisen heikentymisen vuoksi Huuskon pelottavin uhkakuva on käynyt toteen: poikkeuksellisen moni oikeasti tykkää Vastarintaliikkeen katupartioista.

Viime viikkoina valtamediassa on myös uutisoitu laajasti siitä, että turvasumuttimien kysyntä on lisääntynyt räjähdysmäisesti. Mystisesti kysyntää on erityisesti niillä paikkakunnilla, joissa toimii SPR:n vastaanottokeskuksia.

8 KOMMENTIT

  1. Poliisi voi painua vainoharhoineen hevon kuuseen. Tähän on lähdetty poliisin kyvyttömyyden vuoksi alunperinkin.

  2. Tässä suhteessa ruotsalaiset ja norjalaiset voisivat ottaa mallia meistä suomalaisista. Luultavasti reaktio katupartiointiin olisi heidänkin maissaan yhtä positiivinen.

    • Aion itse ottaa asian ylös, kunhan olen Ruotsin Vastarintaliikkeen puolueen jäsen.

  3. Suomalaisten turvattomuus ja tuho on eliitin ja siten poliisin ja huuskojen tavoitteena. Pahin uhka ovat katupartiot. Nehän takaisivat suomalaisten turvallisuuden ja hillitsisivät kunniakansalaisten väkivaltaisuutta. Meitä tappamaan ja höykyttämäänhän nämä ollaan tänne laskettu ja kuskattu. Joka kylään tai ainakin kaupunkiin ollaan järjestämässä amerikkalaistyylistä rotusotaa tai siis valkoisten ahdistamista. Elkeet ovat samat. Kaiki on muka valkoisten rasismin syytä ym. Väkivaltaa tullaan salaamaan ja pulmustelemaan ja salaa ja julkisesti siis edesauttamaan. Poliisi ei tule suojelemaan ja tulee olemaan voimaton väkivallan edessä. Sehän on puolijulkinen tavoite siis

  4. Nyt tarvitaan talvisodan henkeä. Kaikki kykenevät kotiin tekemään molotovin coctaileja maahantunkeutujia vastaan!

  5. Katupartiointi on loistava idea. On edes joitakin jotka pitävät katuja turvallisina kulkea kun poliisi kerran on pelästynyt pakolaisia ja työntänyt päänsä omaan perseeseensä.

  6. loistooidea katupartiointi sehän on juuri isänmaallisuutta ja maanpuolustushenkeä parhaimmillaan. siis sitä mitä armeijassa opetetaan.

Comments are closed.