Koti Uutisia Lisää tulipaloja ja mellakoita vastaanottokeskuksissa Saksassa

Lisää tulipaloja ja mellakoita vastaanottokeskuksissa Saksassa

2
(Kuvituskuva)
(Kuvituskuva)

Kahteen vastaottokeskukseen oli hyökätty samana yönä, yhteen Prinassa Saksin osavaltiossa ja toiseen Bad Bevensenissä Ala-Saksin osavaltiossa. Molemmissa tapauksissa vastaanottokeskukset oli yritetty polttaa, ja Bad Bevensenissä oli myös tukittu viemärit ja jätetty vesihanat juoksemaan tarkoituksena aiheuttaa talossa myös tulva.

Prinassa vastaanottokeskukseen oli heitetty polttopullo ja Bad Bevensenin vastaanottokeskukseksi muutetussa ostoskeskuksessa ullakko oli sytytetty palamaan. Palo levisi aiheuttaen laajoja tuhoja. Viranomaiset selvittävät parhaillaan, voiko Bad Bevenseniin asuttaa maahanmuuttajia.

Samaan aikaan ei-valkoiset pitävät poliisia kiireisenä. Poliisien mukaan vastaanottokeskuksissa on etnisten ryhmien välisiä joukkotappeluita lähes joka päivä.

Vastaanottokeskuksessa Hampurissa joukkotappelu kesti poliisin mukaan kolme tuntia. Eritrealaiset hakkasivat toisiaan kepeillä, kivillä, lankuilla ja rautatangoilla. Ainakin seitsemän loukkaantui tappelussa, mukaan lukien viisi vartijaa. Poliisi pidätti kymmenen maahanmuuttajaa.

Saman viikonlopun aikana samassa vastaanottokeskuksessa puhkesi toinenkin joukkotappelu 50 syyrialaisen ja eritrealaisen välille. He hakkasivat toisiaan ja tuhosivat vastaanottokeskuksen irtaimistoa.

Jengitappelut ovat levinneet nyt myös vastaanottokeskusten ulkopuolelle. Suuri syyrialaislauma kävi saksalaisten kimppuun pullojen ja tuolinjalkojen kanssa diskossa Magdeburgissa, Saksi-Anhaltin osavaltion pääkaupungissa.

Lähde: The New Observer

2 KOMMENTIT

  1. Saksalaiset ovat pistäneet oikein kunnolla ranttaliksi. Vastaanottokeskuksia poltettu uskomattomat määrät ja somppuja menee kuin PKM:n vyötä. Vaikea kuvitella, että olisivat Saksassa saaneet tällaisen valmiuden pystyyn pakolaiskriisiä varten, vaikka osa iskuista onkin spontaaneja.

Comments are closed.