Koti Artikkelit Arki Kansallismielisen kuluttajan Pride-boikottilista

Kansallismielisen kuluttajan Pride-boikottilista

48
Myös Suomessa pieniä lapsia pakotetaan homoparaateihin marssimaan sadomasokistien kanssa. Kuva viime vuoden Helsinki Pridesta.

Vaikka kansallismieliset pyrkivät luonnostaan välttämään turhaa kuluttamista, harva voi toistaiseksi silti kokonaan boikotoida suuryhtiöitä yhteiskuntamme talousjärjestelmän rakenteen vuoksi. Jokainen meistä voi kuitenkin tehdä eettisiä kulutusvalintoja.

Niin sanotun Pride-viikon kynnyksellä “hyvyyttään” rummuttavia yrityksiä tunkee homomarkkinoille ovista ja ikkunoista. Kansallissosialistisen maailmankatsomuksen allekirjoittavan henkilön tulisi vastustaa luonnotonta rappiokulttuuria kaikissa sen muodoissa.

Alla olevasta listasta voit helposti painaa muistiin ne yritykset, jotka tänä vuonna tukevat taloudellisesti Helsingin Pride-viikkoa. Tee palvelus kansallesi ja vältä seuraavia yhtiöitä:

S-ryhmä
Karhu (Sinebrychoff)
Wella AG
Sanoma Media Finland Oy
Suomen Muusikkojen Liitto
Stockmann Oyj Abp
Clas Ohlson
Clarion Hotell
Tokmanni
Foodora
Taksi Helsinki
Accenture
Gigantti
Futurice
Burger King
Marimekko
Neste
Finnkino
Microsoft
SEK
Milton
Dropp
Happy Joe (Hartwall)
Alma Media
Tieto
Kalevala Jewelry
Lush
Kone
GB Glace (Unilever)
More than four seasons
Posti
Estrella (Intersnack Group)

Rappiolistaa voi tutkia tarkemmin Helsinki Priden kotisivuilla. Sponsorit löytyvät yhteistyökumppanitäpän alta.

Lue myös:

Helsinki Pride ja Setan tarkoitus
Pride – koko perheen juhla?
THL:n ylilääkäri: “Pride-tapahtumat saaneet Hepatiitti A:n liikkeelle”

48 KOMMENTIT

 1. Voi hevon 💩, kohta tarvitaan uusi Tom of Finland puolustamaan heterovähemmistön oikeuksia. Toisaalta, ilmainen ämpärikin välttää näin alkuun…

 2. Todella moni noista olikin jo omalla listalla. Mutta muutama uusikin sielä oli.

 3. Kiitos listauksesta.

  Vaikka kirjoitankin yleensä rakentavan kriittisiä kommentteja sivuillenne, niin nostan peukaloni tälle Pride-vastaisuudellenne. Ihmisoikeuksien yms. muka ylevään viittaan naamioitu sodomiittien mauton rietastelu- ja aivopesukulku julkisilla sekä keskeisillä paikoilla ei millään kuulu yhteenkään länsimaiseen sivistysvaltioon, vaikka itse homoja ja lesboja ei vastustaisikaan.

 4. En viitsi laittaa linkkiä tänne, mutta homokansan yhteisenä tekijänä itseään kutsuva Ranneliike-sivustolla on juttu, jonka otsikkona on “Prisma-tavarataloketju on Helsinki Pride 2018 -tapahtuman pääyhteistyökumppani”.

  Ei muuta kuin asiallista palautetta Prismalle ja koko ketju boikottiin, vaikka ehkä onkin hinta-laatusuhteeltaan ihan ok.

 5. Kohta taitaa olla pienempi lista niistä, jotka tätä sairasta rappiokulttuuria eivät tue… aika monella sattuu olemaan elinkeino täällä Suomessa kiinni näissä yrityksissä, joten boikotointi alkaa mennä melkoisen vaikeaksi. Ei siinä, tänään oli mukava ostosreissu Kärkkäisellä juhannuksen vietosta palatessa.

 6. Muistakaa että homot ovat myös hengissä, juovat vettä ja hengittävät ilmaa!!11!!

  • Pointtisi oli? Luulin että homot hengittävät syanidia ja juovat toistensa mällejä mutta nyt tiedän paremmin.

 7. Se tekee kieltämättä monelle uusnatsille hyvää jos jättää kaljat juomatta, käyttää portaiden sijaan hissiä eikä käytä enää tietokoneita

  • Millä tavalla hissin käyttö portaiden sijasta korreloi kansallissosialismin kanssa..? 🤔

   • Ilmeisesti viittasi siihen, että Kone toimii yhteistyökumppanina Pridelle.

    • Niin mutta kun tuo taivaan lahja nimenomaan kehoitti käyttämään hissiä eikä boikotoimaan sitä. Eikä kaikki hissit ole Koneen tekemiä. Btw, kone on norjaksi ja tanskaksi vaimo. Kotitalouden yleiskone?

     • Amslift, Schindler, ThyssenKrupp, ABB, Otis etc. toimittavat hissejä kerrostaloihin.
      Kummallisinta on se, että esimerkiksi Koneen hissit käy asentamassa usein puolalaiset asennusmiehet ja taas puolasa suomalaiset.
      Puolalainen insinööritaito kun tiedetään, koneita sitten säädetään ja korjataan seuraavat puoli vuotta milloin inkäkin asennusvirheen vuoksi.
      Shindlerin asentaa suomalaiset asentajat ja harvoin on käyttövikoja.

 8. Boikotoikaa jokaista listalla olevaa!!! Saadaanpahan me muut nauttia ostosreissuista ilman teitä 😍😍 ja koneen hisseilläkin ajella, ai että!

  • Aiotko harrastaa pakoputkihommia hissiajelulla? Mikä sinua henkilökohtaisesti kietoo toisen uroksen karvaisessa peräaukossa? Haju vai maku? 💩

   • Mistä oletat kirjoittajan pitävän toisen miehen karvaisesta peräaukosta? Ehkä hän pitää karvattomasta tai ei pidä ollenkaan. Tai ehkä hän pitää naisten peräaukoista. Ihan mielenkiinnosta kysyn, sillä itse en ainakaan löytänyt mitään viittausta hänen viestissään mainitsemiisi asioihin…

 9. Varokaa, ettei posti vaan tuo teille homojen hyväksymien ihmisten tuomaa postia!!!

  Te ootte kaikki ihan mielipuolia.

  • Jos tukee tuota rappion ja sairaiden perverssioiden riemujuhlaa, niin on syytä miettiä ketkä niitä mielipuolia ovat. Pukeudutaan sadomasokistiasuihin tai muihin friikkipukuihin, tai sitten ollaan ihan vain alasti, jonka lisäksi puetaan pienille lapsille sateenkaarivaatteet ja tungetaan liput käteen. Homot ja transut sun muut yrittävät hakea yleistä hyväksyntää suuryritysten rahoituksella esiintyen mahdollisimman friikkeinä, tulette vain kokemaan vastustusta entistä enemmän ja olen erittäin tyytyväinen että tästäkin maasta löytyy vielä tolkun kansalaisia, jotka tajuavat hävittää rappiolliset sateenkaariliput julkisilta paikoilta. Teille MIELIPUOLILLE ei mikään riitä, syljette perinteiden päälle ja pidätte rappiokulttuurianne niin edistyneenä huumeineen ja sukupuolitauteineen. Ja nyt tälle saastalle on varattu ihan kokonainen viikko…

  • Vai ollaan me heterot hulluja… 🤪

   Hulluna on hyvä olla;
   Ei huolet paina ei rasitu polla;
   Heteroidu sinäkin suosiolla;
   Taikka anna meidän olla.

  • Voi olla, että jopa oma posteljoonini on homofiili, mutta hän ei sitä tuo tyrkyttäen esille. Melko heikko täytyy olla oman seksuaalisen identiteetin, jos sitä on pakko korostaa hiippailemalla kadulla verkkosukissa dildo perseessä 😀

   Suon kyllä luonnonoikuille tämän tapahtuman, eikä se ole minulta pois…enkä usko kenenkään terveen happeningista vaikutteita imevän 😀

   • Hahah 😂 Oon hieman repeilly näille kommenteille, mutta niinhän se on, että valkoisten heteroiden välinen normaaliseksi tulisi lailla kieltää, ja jokaiselle pitäisi määrätä joko rodullistettu suojavärin omaama huippuyksilö puolisoksi tai homomies tai pikkulapsi. Minkä valitsette?🤔

    • Koska seuraava pedofiliasta tehdään laillista, ja juutalaiset, globalistit ja äärivasemmisto tulee lobbaamaan sen puolesta kovaan ääneen. Nythän jo Ranskassa äärivasemmisto haluaa pedofiliasta laillista, Suomessa lasten raiskaajat saa melkein aina ehdollisia”tuomioita”. Siihen suuntaan mennään. Valitettavasti.

 10. Pride on juuri se tapahtuma, jolla saadaan romutettua tehokkaasti se työ seksuaalivähemmostöjen oikeuksita mitä toiset ovat tehneet.
  Pride on vain poliittisen vallankäytön, busineksen ja wannabevähemmistöjen keksimä ärsyttämiskeino, jolla ei ole funktiota lainkaan, päinvastoin.
  En käsitä miten dildo otsassa riekkuva kaveri ajaisi jonkun asiaa, enemmän se loukkaavaa käytöstä tuo esille sekä väheksyntää.
  Todellisista homoseksuaaleista ei ole kenellekkään uhkaa saati haittaa, he ovat siinä ihmisiä kuin muutkin.
  Asian hypettäminen markknavetoisella kulkueella tosiaankaan ei aja kenenkään etua ja antaa negatiivisen kuvan niin osallistujista kuin tukijoista.

 11. Homoseksuaalisuuden alkusyitä on tutkittu ja tämä on eräs teoria:

  Raamatun luomiskertomuksen hylätyssä versiossa ensimmäisiä ihmisiä oli kolme: Aatami, Beetami ja Eeva. Beetami ei saanut pillua ja tappoi itsensä.

  Nyt julkitulleen materiaalin ja nykyaikaisen DNA-tekniikan avulla on saatu selville, että Beetami mitä ilmeisimmin lavasti itsemurhansa, muutti asumaan paviaanilaumaan ja suuntasi seksuaalisen kiinnostuksensa paviaaniuroksiin, koska paviaaninaaraatkin pitivät häntä liian rumana kanssakäymiseen. Jossain vaiheessa hän kuitenkin onnistui saattamaan yhden nk. omeganaaraan raskaaksi ja kaikki nykyiset seksuaalivähemmistöt ovat periytyneet näistä kantavanhemmista.

  Ugh, tiede on puhunut.

 12. “Pride on juuri se tapahtuma, jolla saadaan romutettua tehokkaasti se työ seksuaalivähemmostöjen oikeuksita mitä toiset ovat tehneet.”

  Ketkä toiset? Terveessä yhteisössä ei ole homoja eikä heitä tarvita saati siedetä. Se on mielisairaus ei mitään muuta.

 13. Prive-viikot = Viemäriviikot ! Viemärikulttuuria.
  – Poliittisena agendana on kristitynmaailman moraalin laskeminen ja huomion suuntaaminen todella toisarvoisiin asioihin ( tv- ym.hollywood-viihde). Tämä aika viemäreineen, matuineen, feministeineen joka on osittain myös muuten vastareaktio vuosisatoja jatkuneelle roomalaisjuutalaiselle perustalle rakennetulle (Paavali ja Augustinus perisyntinä) kristitylle maailmalle. Kova taistelu sieluista, seks.addektit ym. riippuvuudet estävät ihmisiä tuntemasta totuutta – itsestään. Siksi sairastumme ja teemme itsetuhoisia valintoja. Ihmisessä on kaikki❣ Etsikäämme totuutta❣Oppikaa rakastamaan totuutta❣Jos teette virheitä antakaa ensisijaisesti itsellenne aneeksi❣ kuten annatte anteeksi myös muille. Anteeksi antamattomuus syö meitä, se täyttää sisäisen kovalevynmuistimme (energiaa) turhalla vanhalla tiedolla. Anteeksiantona ei tarvii tietenkään suvaita idiotismia ja vääryyttä. Unohtakaa sellaiset paatuneet sokeat mantrat. Parasta – tässä ajassa –
  on kaiken korruption ja valheiden paljastuminen, ja oikean ja väärän tiedon oma-aloitteinen puntaroiminen❣ Tästähän Kristus ym.
  oivaltaneet sielut ovat aina puhuneet!
  – Demo (ni) kratia kuolee. Isonomia oli ennen tätä Lakia siis ennen enemmistövaltaista ja helposti ostettavia/ manipuloituja äänestäjiä. Ulkoapäin ohjautuva tasa-arvo, yhdenvertaisuus ja suvaitsevaisuus ovat paholaisten vallankäyttön muotoja niin kauan kunnes opimme näkemään totuuden eli erottamaan oikean väärästä.
  – Syvällä rintaäänellä sanon inhoavani feminismiä, paitsi jos on kysymys uskonnoista (mukaanlukien poliittiset suuntaukset) jotka ovat kaikki ihmisten tekemiä, silloin olen ensimmäinen feministi joka haluaa liiskata sen kuin raatokärpäsen.
  – Uskonnot pilaavat kauniin miehen ja naisen välisen suhteen.

 14. Ootteko nyt ihan tosissanne! Antakaa mun nauraa 😀 Kirjekyyhkykö teille postin tuo, ja niin noh hyötyliikunta on aina jees, mutta pystyttekö väittämään että ette enää hissiä käytä ihan vaan sen takia että Kone on mukana tällä listalla ja vaihdatteko tämän ah niin isänmaallisen nallejuomanne johonkin muuhun merkkiin ihan vain tämän takia!? Missä takapajulasse te elätte!?

  • Naura vaan Riksu hyvä 🙂 KONE:en boikotointi ei tarkoita automaattisesti hissin käyttämättä jättämistä. Lähinnä se ilmenee äänestyskäyttäytymisenä, jos taloyhtiöissä harkitaan hissiä/hissien uudistamista.
   Henkilökohtaisesti en pidä Karhua erityisen isänmaallisena juomana, mutta todennäköisesti sekoitat nykyhetken 80-90 taitteen nahkakuulien toilailuihin.

   Erityisen mukavaa on kuitenkin se, että viivähdät sivustolla ja herättelet kykyjesi rajoissa keskustelua ja pohdintaa 😀 😀 😀

    • Kotimaisten pienpanimoiden tuotteet ovat ykkössijalla.
     Karjalat, lapinkullat yms. bulkkirapakalja jää valovuosien päähän oikeiden kotimaisten oluiden vertailussa.

     • Juu, eihän se nykykarjala ole enää sitä ihteään, mitä se oli kun sitä Prinsessa Armadan vieressä väännettiin. Sillä on vaan niin poliittisesti korrekti nimi… 🍺

  • Minä käytän poikkeuksetta rappusia. Jo ihan peruskunnonkin vuoksi. Toisissa taloissa/hotelleissa ne ovat vähän vaikeasti löydettävissä mutta löytyvät jos haluaa.

   Tiesikö Riksu muuten että Kone käyttää Venäläisiä kuulalaakereita hisseissään? Läntiset kun eivät tahdo kestää.

 15. Helsinki Pride (ja kaikki muut Pride-tapahtumat) on kulttuurimarxismia.

  Tavoite ei ole ns. seksuaalinen tasa-arvo, vaan (kuten kaikessa kulttuurimarxismissa) perinteisten arvojen tuhoaminen. Ensisijaisena kohteena ovat perheet, avioliitot, heteroseksuaalisuus, mutta lopullinen tavoite on kaaos, jossa ei ole miehiä, ei ole naisia ja äiti-sana on rikollista.

  Pride-ryhmissä on mukana myös voimakas pedofiilisuuntaus. Homot alentaisivat ilomielin ns. suojaikärajoja tai mieluummin he poistaisivat ne kokonaan. Lapsia halutaan mukaan juuri siksi, että näin heidätkin voidaan seksualisoida. Ulkomaisissa videoissa mm. USA:sta tämä näkyy jo hyvin selkeästi ja pedofiilit ovat siellä etulinjassa puhumassa siitä, kuinka “jo seitsenvuotias tietää tarvitsevansa sukupuolenvaihtoleikkauksen” jne.

  Sadomasokismi, erilaiset trans-pelleilyt ja sitä vastaavat ovat, tietenkin, mukana kuvissa. Kaikki pervot ovat innolla mukana vaatimassa omien mielihalujensa “normalisointia”. Pedofiilit tuskin malttavat odottaa aikaa ilman suojaikärajoja. Voi helposti kuvitella erilaisia “sessioita”, joissa täysikasvuiset pedofiilit “neuvovat alaikäisiä löytämään itsensä”.

  Kulttuurimarxismi on tällaista. Tavoite on valkoisten yhteiskuntien täydellinen tuho. Valtaan halutaan sionistisen bolshevikkivallankumouksen tyyliin vähä-älyisimmät, brutaaleimmat, yksinkertaisesti pahimmat ihmiset. Tappajat, pervot, mitäänsanomattomat nollat.

  Sitten sionistinen eliitti voi “operoida” rauhassa, kun muu yhteiskunta taistelee elämästä ja kuolemasta. Tämä on sionismia puhtaimmillaan.

 16. Pitäisiköhän kerätä lista niistä ihmisistä jotka avoimesti kertovat homoudesta parantumisesta? Ja ehkä pyytää heitä pitämään puhe tai kertomaan oma tarinansa anonyymisti tai nimellä.

  Todistettavasti homoudesta voi parantua.

 17. Mitään ei voi ostaa, mitään ei voi syödä ja missään ei voi käydä. Kiva. Samaa paskaa kaikki tässä maailmassa taitaa jo olla.

 18. Toivottavasti joku käy kuvaamassa tapahtuman tänäkin vuonna. Monet ovat oikeasti yllättyneitä, koska luulevat tämän tapahtuvan oikeasti olevan ihan ookoo.

  Ovat muuttaneet mielipidettään, kun näkevät tapahtuman lapsille suunnattua ohjelmaa ja utareitaan esitteleviä femakkoja.

  • Ei tarvitse kuin katsoa lapsille suunnattu elokuva “Trolls”, eli Trollit. Siinä on kaikki sateenkaaren värit neoneinan mitä erilaisten hiuslaitteiden omaavien peikkojen päissä. Tanssitaan, pidetään hauskaa aikaa ja tehdään ryhmähaleja. Kaikki on niin ihhhhkqqqq. Oikein yliäklöö homo-hypetystä.

   Ja sitten, se yksi joka kertää polttopuita ja valmistautuu tulevaan, joka varoittelee että “iso paha peikko tulee ja syö”, se on kuvattu tummaksi ja likaiseksi. Ja synkkämieliseksi erakoksi.

   Eli lapsia aivopestään että se joka elää realistisessa maailmassa on likainen ja synkkämielinen erakko. Ja ne jotka eivät kanna huolta huomisesta ja “paskantavat torttuja” ovat normaaleja iloisia ihmisiä. Ja että sellaisia kaikkien kuuluukin olla.

   Mutta kyllä elokuvassa riekkuminenkin loppui soitto hiljeni sekä pakokauhu syntyi kun se iso riippurintainen peikko tuli hakemaan näitä pikkupeikoja syötäväski. Ja arvatkaas kuka ei joutunut sen kiinniottamaksi? No, se relistipeikko tietenkin.

   Mitenkähän käy näille Suomessa reikkujille? Tuleeko Tarja ja syö, vai pelastaako?

   • Ei tule Turja. Tulee Sharia jonka nojalla jokainen kantasuomalainen on ikään lajiin ja sukupuoleen katsomatta oleva velvollinen alistumaan yhdeksi akhabrin monilukuisista vaimoista niin käskettäessä. Ja käskijöitähän riittää sillä tällainen järjestely tulee vetämään prideporukoita puoleensa kuin 💩 kärpäsiä.

 19. Viesti Oikotie.fi sivuston asiakaspalvelulle:

  Hei! Satuin näkemään TV-mainoksenne, jossa kaksi neekeriä ja suomalainen, valkoinen nainen rullatuolissa muuttavat uuteen kotiin. Olisi mielenkiintoista tietää, miten teillä on päädytty em. kaltaiseen kokoonpanoon mainoksen näyttelijäkaartin suhteen. Muistutan että elämme Suomi-nimisessä maassa, joka ei ole neekerimaa Afrikassa. Asunnonvälittäjät tosin ovat alhaisinta kastaa Maan päällä erilaisten vakuutustarkastajien ja käytettyjen autojen nk. “jobbareiden” (lue: huijareiden) kanssa, joten teiltä nyt voi odottaa mitä tahansa.

  Olisitte nyt laittaneet siihen neekereiden kaveriksi suomalaisen miehen. Miksi noin konventionaalisiksi ja rajoittuneiksi heittäydyitte? Joku hahmoista olisi myöskin voinut olla transvestiitti ja joku pedofiili. Suvaitsevaisuus kunniaan!

  Kukaan aidosti kansallismielinen ei tule enää — jos nyt koskaan edes aiemminkaan on erehtynyt — käyttämään palvelujanne. Te olette tienne valinneet ja se on tuhon tie.

  S/M-Kääpiöneekereiden ja aasialaisten eläimiinsekaantujien markkinat ovat myös maassamme päivänpolttava asia ja alati kasvava kohderyhmä. Muistakaa se seuraavaa spottia miettivässä aivoriihessänne. No, taisinpa mennä hieman liian pitkälle: teillä mitään aivoja ole, perkeleet!

Comments are closed.