Koti Uutisia Kotimaa Kerrostalo evakuoitu Jyväskylässä sortumavaaran takia

Kerrostalo evakuoitu Jyväskylässä sortumavaaran takia

2

Useita kerrostalon asukkaita on evakuoitu Jyväskylän Kuokkalassa. Syynä on runkovesiputkirikon aiheuttama sortumavaara. Viranomaisten mukaan vettä on valunut kerrostalon kellarikerrokseen ja talossa on esiintynyt halkeamia. Myös talon parkkipaikat ovat tuhoutuneet.

Pelastuslaitoksesta ilmoitetaan, että vesilaitos on sulkenut venttiilin, minkä myötä veden tuloa rakennukseen on saatu vähennettyä. Keski-Suomen pelastuslaitoksesta sanotaan, että heidät hälytettiin paikalle perjantaina ennen kello yhtä päivällä.

Lähde: Yle

2 KOMMENTIT

  1. Onkos nämä niitä siihen rantaan paalutettuja taloja? Niitä “rantataloja” katselin silloin kun niitä alettiin rakentamaan että tuosta en itse koskaan ostaisi taloa.

    Muuten, tiesittekö että silloin kun sitä Jykylän siltaa kaivettiin ja sitä rantaa ruopattiin niin sieltä nousi mudasta sellainen puunrunko lehvistöineen että kaikki haukkoi henkeä. Kaivinkonekuski määritti että se olisi ollut seetri. Ja kun siltatyömaan mestari tuli paikalle niin se käski hautaamaan sen rungon niin syvälle mutaan ettei sitä koskaan sieltä löydetä. Mutta sielä se on vieläkin, ja ties vaikka kuinka monta muuta samanlaista. Jyväskylässä on aikoinaan kasvanut seetrejä.

    • Toisella puolella siltaa, ei tällä nykyisellä täytemaalla. Eikös nuo talot ole juuri suuruspääntiellä rakennettu 70-80 luvuilla, siellä voi olla hiukka puutteita paalutuksissa jolla säästettiin hyvä tukko jokaiselle.

Comments are closed.