Koti Artikkelit Vastarintaliike Itsenäisyyspäivän marssi: usein kysytyt kysymykset

Itsenäisyyspäivän marssi: usein kysytyt kysymykset

21

Kuten olemme uutisoineet, järjestää Pohjoismainen Vastarintaliike joulukuun kuudentena päivänä Helsingissä marssin kohti vapautta.

uusi-kohti-vapautta

Tapahtuma on herättänyt paljon kysymyksiä niissä liikkeen ulkopuolisissa, jotka ovat saapumassa paikalle. Keräsimme tähän usein kysyttyjen kysymysten listan, jotta tapahtuman tarkoitus tai käytännöt eivät jää kenellekään epäselviksi.

Mikä tapahtuman tarkoitus on?

Tapahtuman tarkoitus on osoittaa kunnioitusta sekä menneiden aikojen että nykyisyyden ja tulevaisuuden itsenäisyystaistelijoille. Tahdomme myös ihmisten ymmärtävän, ettemme elä vapaudessa, vaikka meille niin uskotellaan. Tahdomme saada vapautemme, ja olemme valmiita taistelemaan sen puolesta.

Mitä kokoontumispaikalla tapahtuu?

Suunnitelma on kokoontua Hakaniementorin laidalla kello 15.30. Sieltä lähdemme kello 16.00 marssimaan kohti J. V. Snellmanin patsasta. Ennen marssin alkamista käymme läpi kaikkien paikallaolijoiden kuullen tapahtumaan liittyvän ohjeistuksen, joten olettehan ajoissa paikalla!

Pääpisteessä pidämme puheita. Puheiden jälkeen tapahtuma päättyy, mutta ainakin suurin osa osallistujista jatkaa tästä kävellen Töölöntorille, missä on 612-kulkueen lähtöpiste.

Kuinka pääsen kokoontumispaikalle?

Hakaniementorille, jossa kokoonnumme, pääsee niin metrolla, ratikalla kuin myös useilla eri busseilla. Rautatieasemalta on noin kymmenen minuutin kävelymatka perille. Voit tarkistaa itsellesi parhaan vaihtoehdon esimerkiksi reittiopas.fi-palvelusta.

Suosittelemme jättämään autot keskustan ulkopuolelle, sillä Helsingin keskusta ei ole tunnettu ilmaisten parkkipaikkojen helposta löytymisestä.

Haluaisin osallistua tapahtumaan, mutta asun Helsingin ulkopuolella eikä minulla ole kyytiä. Miten pääsen paikalle?

Ota yhteyttä lähimpään aktivistiryhmääsi ja kysele mahdollisuutta yhteiskuljetukseen. Aktivistiryhmien yhteystiedot löydät TÄÄLTÄ. Helsinkiin kulkee myös julkista liikennettä aina junista halpabussiyhtiöihin, joten jokaisen luulisi pääsevän paikalle myös näillä välineillä. Suosittelemme myös järjestämään yhteiskuljetuksia kavereiden kesken ja tulemaan isommalla porukalla paikalle.

Samana päivänä järjestetään myös kansallismielinen 612-kulkue. Ehdinkö osallistua sekä Vastarintaliikkeen tapahtumaan että 612-kulkueeseen?

Kyllä ehdit. Tapahtumamme loppuu yli tuntia ennen 612-tapahtuman alkamista, ja siirrymme ryhmänä kävellen reilun kolmen kilometrin matkan 612-kulkueen aloituspisteelle. Jokainen halukas voi kävellä aktivistien seurassa Töölöntorille, joka kyseisen kulkueen aloituspaikka on. Jokainen voi myös halutessaan mennä omia reittejään esimerkiksi julkisilla liikennevälineillä Töölöön, mutta Vastarintaliikkeen jäsenet ja aktivistit siirtyvät kävellen paikalle.

Onko tapahtumalle myönnetty lupaa?

Suomen lain mukaan yleinen kokous ei vaadi lupaa, mutta siitä pitää ilmoittaa poliisille vähintään kuusi tuntia ennen tapahtumaa. Tästä tapahtumasta on kuitenkin tehty ilmoitukset jo hyvissä ajoin, ja tapahtuman käytännönjärjestelyistä on käyty neuvottelemassa poliisin kanssa.

Kuka saa tulla?

Kaikki, jotka tahtovat nähdä ulkopuolisten hallitsijoiden määräysvallasta vapaan kansan, ovat tervetulleita ikään, sukupuoleen tai varallisuuteen katsomatta.

Edellyttääkö marssille osallistuminen kuulumista Pohjoismaiseen Vastarintaliikkeeseen?

Ei edellytä. Myös muiden poliittisten järjestöjen jäsenet ovat tervetulleita, mikäli allekirjoittavat marssin arvot.

Ovatko naiset ja lapset tervetulleita?

Totta kai! Kaikki tapahtuman sanoman allekirjoittavat ihmiset ovat tervetulleita ikään, sukupuoleen, varallisuuteen tai järjestötaustaan katsomatta.

Voinko levittää sanomaa marssista jotenkin etukäteen?

Auta meitä kehottamalla ihmisiä tulemaan paikalle. Tämän teet parhaiten puhumalla perheesi ja ystäviesi kanssa tai levittämällä sivujemme linkkiä eri foorumeilla ja sosiaalisessa mediassa.

Miksi marssitte J. V. Snellmanin patsaalle?

J. V. Snellman on yksi historiamme tärkeimmistä kansallisista herättäjistä. Hänen pojanpoikansa, Teo Snellman, kutsui isoisäänsä ensimmäiseksi suomalaiseksi kansallissosialistiksi. Teo Snellman itse johti Suomen Kansallissosialistinen Työjärjestö -puoluetta.

Onko tapahtumalla jokin erityinen pukukoodi?

Siistit ja puhtaat vaatteet! Ei alakulttuurivaatteita eikä treeni- tai oloasuja. Ajattele vaatetuksen suhteen myös säätä; joulukuussa voi olla kylmä, ja olemme ulkona melko pitkän aikaa.

Saako ottaa mukaan omia lippuja/kylttejä/banderolleja?

Ei saa. Vain järjestäjien itsensä tuomat ovat sallittuja. Esimerkiksi vaatteissa oleviin järjestötunnuksiin emme kuitenkaan puutu.

Voinko tulla paikalle ja kuunnella puhetta/katsella tapahtumaa menemättä kulkueeseen mukaan?

Totta kai voit, mutta silloin sinun pitäisi olla kykenevä myös menemään itse mukaan kulkueeseen. Turvallisuutesi tulee olemaan vahvemmissa kantimissa mennessäsi kulkueeseen mukaan, ja mikäli et ole mukana itse kulkueessa vaan olet sivummalla, media tulee todennäköisesti laskemaan sinut osaksi mahdollista vastamielenosoittajien joukkoa.

Jokainen mies tai nainen, joka päättää tulla mukaan kulkueeseen, lisää tapahtuman voimaa. He myös rohkaisevat uusia ihmisiä tulemaan mukaan seuraavalla kerralla.

Saako tapahtumaan tulla naamioituneena?

Naamioituminen esimerkiksi kommandopipolla tai vastaavalla on kiellettyä. Jokainen voi kuitenkin halutessaan käyttää pipoa, putkikauluria, huppua tai vastaavaa, jos ei halua tulla suoraan kuvatuksi.

Saako tapahtumaan ottaa mukaan jotain juotavaa?

Kyllä saa, ja se on jopa suotavaa. Suosittelemme myös ottamaan jotain kevyttä syötävää mukaan pitkän päivän varalle ja syömään hyvin ennen paikalle tulemista. Alkoholipitoiset juomat ovat kuitenkin kiellettyjä. Marssin aikana ei ole myöskään sallittua syödä tai tupakoida. Myös humalassa paikan päälle tuleminen on kiellettyä.

Kuka tapahtuman järjestää?

Sen järjestää Pohjoismainen Vastarintaliike. Kaikki, jotka tahtovat nähdä ulkopuolisten hallitsijoiden määräysvallasta vapaan kansan, ovat tervetulleita riippumatta siitä, mihin puolueeseen tai järjestöön kuuluu.

Onko vielä jotain tärkeää, joka tapahtuman aikana tulisi ottaa huomioon?

Kuuntele, mitä toimihenkilöt sanovat paikan päällä ja noudata heidän mahdollisia ohjeitaan. Hyvällä yhteistyöllä teemme tapahtumasta unohtumattoman!

 

Vastarintaliike

21 KOMMENTIT

 1. En olekaan ennen ollut yhteydessä Vastarintaliikkeeseen, vaikka toimintaa olenkin netissä seurannut jo pitkään, mutta nyt olen päättänyt tulla tähän tapahtumaan näkemään minkälaista väkeä te oikein olette 🙂 Nähdään Helsingissä!

 2. “Miksi marssitte J. V. Snellmanin patsaalle?

  J. V. Snellman on yksi historiamme tärkeimmistä kansallisista herättäjistä. Hänen pojanpoikansa, Teo Snellman, kutsui isoisäänsä ensimmäiseksi suomalaiseksi kansallissosialistiksi. Teo Snellman itse johti Suomen Kansallissosialistinen Työjärjestö -puoluetta.”

  Mielenkiintoista!

 3. Tämän kommentin alle voitte luetella tekosyitänne olla osallistumatta Vastarintaliikkeen marssille, niin kerron teille miksi tekosyysi on tekosyy. Ja voitte sitten sen jälkeen varautua matkaamaan Hakaniemeen.

  • Vankilastakin voi aina kaivella pakotunnelit tai viritellä lakanat muurin yli 😀 Jos oikein hyvin käy, voi sitä samaa tunnelia pitkin mennä takaisin ennen seuraavaa laskentaa eikä kukaan tajua sun olleen viettämässä itsenäisyyspäivää paremmassa seurassa.

 4. Kyllä sitä tuli mietittyä kaikki tekosyyt läpi ja kun ei mitään hyvää löytynyt, niin pakkohan se on lähteä marsseille mukaan! Se on aika näyttää kulttuurimarxistiselle eliitille, että #mevälitämme isänmaastamme ja suomalaisista!

 5. Onko kansallisella vastarinnalla virallista kantaa tupakointiin? Sitä paheksuttiin muistaakseni kansallissosialistisessa saksassa koska haittaa terveyttä ja kansanterveys ja liikunta jne oli tärkeä juttu.

  • En nyt ainakaan marssin aikana lähtisi savuttelemaan. Eihän se tietenkään muutenkaan ole hyvä juttu.

  • Oma henkilökohtainen näkemys on, että röökin voisi kieltää kansanterveydellisistä syistä. Mitään hyötyä siitä ei kenellekkään ole, enkä myöskään tiedä yhtäkään tupakoijaa joka olisi jotenkin erityisen innoissaan omasta tupakoinnistansa.

  • Moi, Vastarintaliike haluaa kannustaa aktiivejaan terveellisiin elämäntapoihin. Vastarintaliikkeen aktivismien aikana ei tupakointia sallita, mutta esim. aktivismien aikana pidetään taukoja, jolloin tupakointia voi harrastella 🙂

   Kolmannessa Valtakunnassa paheksuttiin tupakointia ja taisi olla ensimäisimpiä maita, jossa oli tupakoinnin vastaisia kampanjoita. Voisi hyvin kuvitella, että tämä olisi meidänkin linjaus kansallissosialistisessa Pohjolassa , mutta haluan huomauttaa, että se mitä tehtiin kansallissosialistisessa Saksassa aikoinaan, ei meillä pidä, eikä tarvitse tehdä asioita täysin samoin.

 6. Jos media sattuu kysymään että miten niin kansalla ei ole vapautta, missä ne miehittäjät nyt on, niin mitä pitää vastata?

  • Valtamedian edustajat on roskasakkia, jolle ei tarvitse eikä kuulu sanoa yhtään mitään.

    • Valtamedian edustajille ei kuulu sanoa mitään, koska ne on roskasakkia eikä tee muuta kun juutalaisten pomojensa työtä.

     Miehittäjät on poliitikkoja korruptoivat pankkiirit.

 7. Hallitus ajaa tahallisesti maata niin suuriin velkoihin, että EU saisi ottaa kokonaan ohjat käsiin..siinä miehitystä aivan riittävästi.

  Lastemme tulevaisuus on olla Sionistipankkiireiden orjia, vai mihin luulette nykypolitiikan johtavan?

  Massamaahanmuutolla ja monikulttuurisuudella tuhotaan kansan yhtenäisyys ja taistelutahto, lammas on helppo alistaa tai teurastaa.

  Pohjoismainen Vastarintaliike on ainoa todellinen vastavoima tälle sairaalle kehitykselle ja siksi osallistun tapahtumaan ilomielin!

 8. Laitan tämän kommentin tänne koska se ehkä parhaiten tänne sopii, itsenäisyyden alle.

  Tässä vähän aikaa sitten keskustelin eri medioiden kanssa ja erään mediatalon päätoimittaja sanoi seuraavasti:

  “Täytyy oikein hattua nostaa että pojat vuodesta toiseen jaksaa ajaa omaa agendaansa eivätkä sekoitu muihin”

  Mitä tämä kertoo? On paljon ihmisiä jotka hiljaisesti ovat Vastarinnan puolella mutta eivät uskalla sitä virallisesti sanoa. Ja että oikein päätoimittajatasoa. Onkin helppo miettiä millä tasolla arvostelevat journalistit elävät ja näkevät maailmankuvansa jos ylemmällä tasolla nähdään suurempia kokonaisuuksia.

  Tsemppiä itsenäisyyspäivän marssille.

 9. Voisiko nuo Snellmanin patsaan puheet tallentaa myöhemmin katsottaviksi? Mielellään kokonaisuudessaan, eikä pelkkää lyhyttä pätkää. Kiinnostaa kovin sanomanne, mutta täytyy olla muualla samaan aikaan. En varmaan ole ainoa.

 10. Kaikki paikalle marssimaan kulttuurimarxistista, sionistista mädätystä vastaan. Suomalaisvastaiset ja -vihamieliset tahot ynnä maanpetturit eivät meitä määrää!

  Älkää välittäkö valemediasta, sosiaalisesta paineesta eli siitä mitä JOKU saattaa AJATELLA. Tämä on SINUN elämäsi ja nyt on aika rikkoa hiljaisuus, aktivoitua ja TOIMIA‼

  Suomi suomalaisille – irti Saatanallisesta EU:sta – maahantunkeutujat (niin uudet kuin vanhatkin) pois SUOMESTAMME!

Comments are closed.