Koti Uutisia Kultaisen aamunkoiton poliitikkoja äärivasemmistolaisten murhayritysten kohteina

Kultaisen aamunkoiton poliitikkoja äärivasemmistolaisten murhayritysten kohteina

1

uk_ka_murhayritys

George Germenis kreikkalaisesta kansallismielisestä Kultainen aamunkoitto -puolueesta joutui viime viikonloppuna anarkistien murhayrityksen kohteeksi. Anarkistit olivat aseistautuneet sorkkaraudoilla ja pippurisumutteella. Kreikan parlamentissa istuva Germenis oli tapahtumahetkellä lähellä yhtä puolueen toimistoista.

Germenis puolusti itseään hyökkääjiä vastaan ja selvisi omin avuin takaisin puolueen pääkonttoriin. Hyökkäyksen seurauksena hänen päähänsä ommeltiin seitsemän tikkiä.

Kultainen aamunkoitto kirjoittaa englanninkielisellä kotisivullaan seuraavasti:

“30 anarkistia (Syrizan tukemia) hyökkäsi muutamia tunteja sitten toverimme George Germenisin kimppuun. Anarkisteilla oli mukanaan sorkkarautoja, ja Germenistä yritettiin iskeä niillä päähän tarkoituksena tulla tapetuksi. Germenis löi takaisin, ja sorkkaraudaniskuja ehti osua häneen ennen kuin hyökkääjät vetäytyivät takaisin. He eivät olleet valmistautuneet Germenisin vastarintaan. Hän sai päähänsä seitsemän tikkiä, ja tämän jälkeen hän suuntasi suoraan Kultaisen aamunkoiton pääkonttoriin tekemään tapahtumista lausunnon.”

Marraskuussa 2013 Kultaisen aamunkoiton jäsenet Giorgos Fountoulis ja Manolis Kapelonis ammuttiin kuoliaiksi heidän ollessaan vartiossa puolueen pääkonttorin edessä. Kolmas pääkonttorin edessä ollut mies, puolueen tukija Alexandros Gerontas haavoittui vakavasti.

Kaksi miestä lähestyi heitä moottoripyörillä ampuen heitä kohti. Äärivasemmistolaiset tunnustivat myöhemmin ampuneensa Fountoulisin ja Kapelonisin. He kirjoittivat murhan olevan kosto Kultaisen aamunkoiton väitetystä osallisuudesta vasemmistolaisen rap-artisti Killah P:n eli Pavlos Fyssasin kuolemaan.

Kreikan hallitus käytti Fyssasin kuolemaa tekosyynä yrityksille kieltää Kultainen aamunkoitto, mutta hallitus ei puolestaan ole ryhtynyt minkäänlaisiin toimiin äärivasemmistolaisten liikkeiden kieltämiseksi Kultaiseen aamunkoittoon kohdistuneen väkivallan seurauksena.

Poliisi oli alusta asti haluton edes tutkimaan Fountoulisin ja Kapelonisin murhaa kunnolla. Vuosi tapauksen jälkeen ketään ei ollut epäiltynä, syytettynä tai pidätettynä, vaikka tapahtuma oli tallentunut valvontakameroihin.

Germenisin lausunnon voi katsella alta (englanninkieliset tekstitykset):

Lähteet: Nordfront.se, Frihetskamp.net, Xaameriki

1 KOMMENTTI

  1. Vastemmielistä toimintaa kauttaaltaan! “Parempi väkivalta” on valtion hallituksen suojeluksessa, mikä johtaa siihen, että se (maan hallitus) on yksi osapuoli hyväksyessään suoran vakavan väkivallan Kultaisen aamunkoiton poliitikkoja kohtaan. Tämä osoittaa kauttaaltaan EU:ssa vaikuttavien mädättäjien matalamielisyyden ja avuttomuuden kohdata parlamentaarisin keinoin poliittisia vaikuttajia, jotka ovat eri mieltä siitä kuinka korjata onnetonta ja tuhoon vievää “pakolaispolitiikkaa” ja keskittyä oman kansansa hyvinvoinnin turvaamiseen ja lisäämiseen.
    Ennen kommunistisissa pakkovaltayhteiskunnissa oli käsite, “Kansanvihollinen”. Nyt mädättyneiden puolueiden hallituskoalitioiden hallitsemissa maissa suurin rikos on olla “Kansanystävä”!

Comments are closed.