Koti Artikkelit Vastarintaliike Helsingissä marssitaan kohti vapautta 6.12.!

Helsingissä marssitaan kohti vapautta 6.12.!

52

Helsingissä marssitaan kohti vapautta 6.12.! Pohjoismainen Vastarintaliike järjestää marssin menneisyyden ja tulevaisuuden itsenäisyystaistelijoiden kunniaksi.

kohtivapautta

Joulukuun kuudentena tulee kuluneeksi 99 vuotta siitä päivästä, kun eduskunta hyväksyi Suomen itsenäisyysjulistuksen. Suomi oli tuolloin vieraan vallan miehittämä, ja kansalaiset olivat kyllästyneitä siihen, kuinka ulkopuoliset tahot määräävät suomalaisten elämästä. Itsenäisyysjulistusta pohjusti sitä edeltävinä vuosina isänmaallisten suomalaisten miehittäjien vastainen aktivismi.

Itsenäisyysjulistusta seurasi vielä vapaussota, jossa itsenäisyyttä haluavat ihmiset puolustivat oikeuttaan vapauteen Venäjän valtion tukemaa punakaartia vastaan. Sota päättyi itsenäisyystaistelijoiden voittoon toukokuussa 1918.

Vaikka Suomi julistettiin virallisesti itsenäiseksi, ei todellinen itsenäisyystaistelu ole päättynyt vielä tähänkään päivään mennessä. Maamme on vajaan sadan vuoden aikana kokenut paljon. Itsenäisyytemme on jälleen päätynyt vieraiden valtojen määräysvallan alle. Euroopan unioni ja monikansalliset pankit ovat korruptoineet Suomen poliittisen järjestelmän siihen pisteeseen, että omista asioista päättäminen on pelkkää lumetta vailla mitään totuuspohjaa. Me haluamme saada vapautemme. Me aiomme taistella vapautemme puolesta.

Osoittaakseen kunnioitusta niin menneiden aikojen kuin myös tämän päivän ja tulevaisuuden itsenäisyystaistelijoille järjestää Pohjoismainen Vastarintaliike joulukuun kuudentena päivänä marssin kohti vapautta. Marssi järjestetään Helsingin keskustassa alkaen kello 15.30. Tarkemmat kokoontumispaikat sekä muut ohjeistukset ilmoitamme lähempänä tapahtumaa, joten pysykää kuulolla!

Pohjoismainen Vastarintaliike kutsuu jokaisen liikkeeseen kuuluvan, aikaisemmin kuuluneet henkilöt sekä liikkeen ulkopuoliset kansallismieliset osallistumaan ensimmäiseen Vastarintaliikkeen kaikille avoimeen marssiin Suomessa. Marssin päätteeksi pidämme puheita. Tapahtuma loppuu noin kello 17.

Tervetuloa Helsinkiin joulukuun kuudentena! Pysykää kuulolla tapahtuman tarkemmista yksityiskohdista, joita tullaan julkaisemaan Kansallisessa Vastarinnassa lähiviikkojen aikana!

Lue marssiin liittyvät usein kysytyt kysymykset ja vastaukset TÄÄLTÄ!

 

Pohjoismainen Vastarintaliike

52 KOMMENTIT

 1. Mahtavaa! Nähdään Helsingissä!

  Ihan muuten sellainen kysymys että kerkeääkö tästä tapahtumasta 612-marssille? No toisaalta ihan sama, valitsen joka tapauksessa Vastarintaliikkeen muiden edelle.

  • Meidän tapahtuma loppuu reilua tuntia ennen 612-marssia ja siitä kerkeää hyvin myös toiseen tapahtumaan.

   Hienoa kuitenkin että olet valmis priorisoimaan oikein! 🙂

 2. Aivan mahtavaa! Avoimesti poliittista itsenäisyyspäivätapahtumaa onkin odotettu!

  Ilmeisesti tämä ei mene päällekkäin 612-marssin kanssa?

 3. Tämä se kyllä on hieno uutinen! Nähdään Helsingissä itsenäisyyspäivänä!

  Onkin tärkeää järjestää näitä marsseja, niin todistamme eliitille ettei kaikki niele heidän roskaansa ja että vastarinta elää ja kasvaa koko ajan. Tukholmassa viime lauantaina – kolmen viikon päästä Helsingissä!

 4. Tämä tapahtuma tulee olemaan merkkipaalu suomalaisen kansallissosialismin ja kansallismielisyyden historiassa. Ehdottomasti aion ottaa osaa tähän marssiin!

 5. Aivan mahtavaa, tänne pitää raahata joka kaveri. Ensin järkyttyivät Bonnierit kansallismielisten ylväästä marssista Tukholmassa, nyt on heimoveljien Erkkojen aika kauhistua pohjanlahden toisella puolella.

 6. Noniin, tätä on odotettu! Kaikki sankoin joukoin paikalle! Otetaan kaikki itsenäisyyspäivästä irti – ensiksi Vastarintaliikkeen tapahtumaan ja siitä seuraavaksi 612-marssille. Mitä muutakaan tekemistä sinulla voisi tänä kyseisenä päivänä olla?

  Jos sinulla on jokin tekosyy olla tulematta paikalle, niin heitä se tekosyy pois. Oli kyse sitten bensarahojen puutteesta, pyydä tovereilta jeesiä, jos kumppani nalkuttaa, niin nalkuttakoot, jos on töitä, ota (tarvittaessa palkaton) vapaapäivä. Ja niin edelleen. Tätä hienoa päivää ei kannata missata. Muuten voi jälkikäteen kaduttaa.

   • Jag kommer iaf. Vi ses där bröder.Tur att ni har en tvåspråkig där iaf, vad uppskattas siffran bli? Kommit mordhot från vänsterhåll riktade mot mig, från Seriöst håll osv. Väl mött

 7. Tänne kyllä ja vauhdilla! Ensimmäinen radikaali kansallismielinen kaikille avoin tapahtuma Suomessa vuosikausiin. Nyt kaikki vaan mukaan! Eläköön voitto!

  • Ainakin Emil Hagberg lupaili Nordfrontin kommenteissa tulla paikalle, joten et ainakaan yksinäisenä ruotsista saapuisi! Ja eiklhän sieltä muitakin tule hankalasta viikonpäivästä huolimatta.

 8. Vihdoinkin julkinen tapahtuma johon kehtaa osallistua.
  Ehkäpä se 612 siihen peräänkin menee, kun pääkaupunkiin kuitenkin matkustaa.

 9. Minkä itsenäisyyden puolesta te marssitte jos teidän koko järjestön idea on tehdä pohjoismaista yhtenäinen kansallissosialisten valtio jota johdetaan Ruotsista käsin?

  Myös tuo vapaussodan fiilistely vähän kummallista, eikö siinä ollut taas tarkoitus liittää Suomi siirtomaana osaksi Saksan keisarillista valtakuntaa?

  Ihan vilpittömästi kysyn.

  • Pohjoisten kansojen vapauden ja itsenäisyyden puolesta.

   Kun vaihtoehtona on olla finanssieliitin orja pakkomonikulttuuristetussa poliisivaltiossa tai elää maassa, jossa oma kansa saa päättää omista asioistaan ilman korruptoitunutta eliittiä, naurettavia “sananvapauslakeja”, poljettuja palkkoja tai tunkeutujaghettoja ja pelkoa omien lasten monikulttuurisista kokemuksista, niin kyllä valitsen jälkimmäisen. Entä sinä?

   Vapaussodassa suomalaiset halusivat vapauden ja sen vuoksi he olivat valmiita taistelemaan ja kuolemaan. Tätä ajatusmallia me Vastarintaliikkeessäkin vaalitaan.

  • Try momondo.se to find some cheap one. Or if you are in the movement, we can get you a place to sleep for free 🙂

  • Billiga hotell är nog svårt att hitta i Helsingfors. Finns tydligen ett ställe som heter Eurohostel. Om man sover bland andra kommer man tydligen billigt undan. Har gjort det några gånger då jag var yngre, kanske inte det roligaste, men man ska ju bara sova i rummet. Om du inte reser själv så är det billigare med exempelvis ett rum för två. Men Helsingfors är en dyr stad. MVH / Mikko

  • Ota yhteyttä Tampereen aktivistiryhmään (pirkanmaa[at]vastarinta.com) ja kysele yhteiskyytien perään. Jos tunnet jonkun ryhmään kuuluvan niin ota suoraan yhteyttä häneen. Tai sitten varaat onnibussit hyvissä ajoin niin pääset lähestulkoon ilmaiseksi. Ei tätä päivää nyt ainakaan muutaman euron vuoksi kannata missata!

 10. Olisi kiva tulla juu.. Onko muita vanhempia ihmisiä tulossa, eli nk. keski-ikäisiä? Vai onko nuorempia vain? Olisi hienoa jos kokoonnuttaisiin jossain helpossa paikassa, johon ulkopaikkakuntalainen osaa tulla vaikka suoraan junalla tai metrolla. Kamppi on hyvä, ja rautatieaseman seudut.

  • Julkisesti ilmoitettava kokoontumispaikka tulee olemaan myös helppojen kulkureittien varrella. Eiköhän siellä tule olemaan muutakin väkeä kuin vain “nuoria vihaisia miehiä”. Tervetuloa mukaan!

   • Mukana ollaan, en minäkään ole “nuori vihainen mies” vaan 40-vuotias, vanha ja äreä… heh… 🙂

 11. Voisin tulla ihan mielenkiinnosta katsomaan millasta jengiä on paikalla. Valtamediassa on kerrottu kansallissosialisteista niin pelottavia asioita että vähän jännittää, mutta toisaalta ois kiehtovaa tavata itse jengiä ja mahdollisesti rikkoa ennakkoluuloja.

  Ainiin, mulla on tosiaan aitoja “Signal” lehtiä, historian lukeminen yhdessä ois asia jota haluisin tehdä, joten jos siihen löytyis kavereita, ois kivaa.

  • Teretulemast! Varmasti löytyy uusia kavereita täältä, niin saat seuraa Signalien lukemiseen 🙂

  • Juu.Kannattaa tulla mukaan. Et tule pettymään. Mediahan koittaa kertoa mahdollisimman paljon pahaa Kansallissosialismista, koska se ei ole suotuisaa median omistavalle eliitille.
   Kansallissosialismi on kansan parhaaksi, eikä ns korruptunoituneen finanssieliitin hyväksi.

  • Lainaan lyhyesti erään suurmiehen sanoja:Kansallissosialismi on siis aina kansan taistelua korruptoitunutta eliittiä vastaan.
   Mutta onhan se myös paljon enempi.
   Kannattaa opiskella asioita. Eikä olla oman maksaman aivopesun uhri.
   Mitä tämän vastarintaliikkeen nuoriin tovereihin tulee. He ovat asioista tietoisia ja monesti olleet valaistuneita jo paljon kauemmin, kuin minä viisikymppinen ukko.
   Mutta oppia ikä kaikki oli sanonta.

  • Sit ilman muuta paikalle moikkaamaan ja sopimaan luentopiirin aikatauluja! 🙂

   • Tuli tässä sellainen ajatus että minusta olisi hienoa jos kansallinen vastarinta tekisi enemmän sosiaalisesti hyödyllistä työtä ja näyttäisi teoilla millaisen Suomen he haluavat, vaikka tottakai maahanmuuton kritisointi on myös ihan legitiimiä.

    Kuvittelen mielessäni jäsenen ulkoiluttamassa pyörätuolissa istuvaa vanhusta, molemmat iloiset ilmeet kasvoilla. Tästä saisi niin hyvää propagandamatskua teille!

    Suomalaisapu on tottakai hyvä alku mutta enemmänkin voisi tehdä. Nostattaisi todella teidän imagoa mun mielestä.

    • Suomalaisavun kauttahan tätä tehdään ja resurssien puitteissa. Tämä, kuten kaikki muutkin järjestön osa-alueet, tulee tulevaisuudessa olemaan näkyvämmässä osassa.

 12. Oikein hienoa, mutta varautukaa siihen että vasemmisto vihreät suvakki anarkistit hyökkäävät teidän kimppuunne. Älkää provosoituko.

  • Ei kiinnosta kommareiden touhut, eikä vaikuta meidän toimintaan millään tapaa.

   • Kyllähän ne aina yrittää jotakin. Kuten Aktivisti88 totesi, ei vaikuta toimintaan.

 13. Missä jatkot? Vai jääkö pitämättä, jos osa joukosta suuntaa sinne 612-marssiin? Olisi kivaa jutella ihmisten kanssa kunnolla ja rauhassa, tutustua ja verkostua.

  • Ei ole, koska monilla on varmaan seuraavana päivänä töitä ja tiedossa on muutenkin pitkä päivä. Mielellään olisi kyllä jatkot järjestetty, mutta olosuhteiden pakosta joutuu jättämään väliin.

 14. Toivon kaikkea hyvää tapahtumalle. Itse en ole Suomessa enää, mutta ottakaa reilu asenne muita aktivisteja kohtaan ja kertokaa se ruotsalaisille tovereille. Sinne tulee myös yksinäisiä porukoita esim. täältä Eestistä. Niitä on vihaisia skinejä ja fiksumpia aikuisia, ketkä haluavat puristaa kättä kanssanne.
  Medianäkyvyys voi olla todellakin mielettömän suuri jolloin he kyttäävät kameroidensa kanssa, koska joku järjestäytynyt ryhmä hyökkää Vasemmiston tai Vihreiden kimppuun.
  Sinne tulee provokaattoreita, ketkä puhaltavat Rasmus-ryhmäläisten ja keppihevostyyppien kanssa pilleihin ja megafoneihin.
  Matut ovat myös provosoimassa. Koittakaa itsekin laittaa yleisön joukkoon kuvaajia, ketkä etsivät pelkästään trolleja. Se on hyvää todistusaineistoa, jos juttuun tulee säröjä.
  Siellä on MV-lehden porukkaa ja vaikka ketä.
  Pitää myös muistaa, että poliisilta odotetaan vain sitä, että kansalaisaktiiveja, niinkuin teitäkin viedään talteen syyttä. Se on taas kokonaan juutalaisen lehdistön syy.
  Jos tilanne eskaloituu, hajaantukaa siten, ettei kaikkia voi viedä talteen. Teitä kaikkia varten on järjestetty paikka, mikä ei ole pelkästään putka, vaan esim. nippusiteissä kontteihin.
  Muistakaa että Vasemmisto aloittaa kivien heittelemisen ja poliisiautojen rikkomisen. Siitä tulee yrittää ottaa moni patriootti kuvaa, mutta poliisi on saanut käskyt ottaa kuvausvälineet takavarikkoon.
  Moni menee suorana streeminä YouTubeen tms.
  Jos tilanne eskaloituu anarkistien kanssa, viekää häiriköijä poliisin tykö lukko-otteella. Jos yksinäiset sudet (esim. skinit Venäjältä tai mistä vain), yrittäkää tekin neuvoa heitä jollain tavalla pysymään kuosissa.
  Poliisi on määrätty ampumaan lamauttamilla, kumiluodeilla tai vesisuihkulla vastarintaa sen eri muodoissaan. Eli SoO, Te, MV-Supportit, skinit tai yksityisiä jengejä.
  Uhratkaa joitain tappelemaan jossain sivummalla vastustajia vastaan. Vaikka supportteja.
  Pysykää tiiviisti omissa ryhmissänne, älkääkä sooloilko. Heille pitää kertoa faktat.

Comments are closed.