Koti Uutisia Italialainen kaupunki kieltää uudet moskeijat

Italialainen kaupunki kieltää uudet moskeijat

3

UK_no_more_mosques

Pohjois-Italiassa sijaitsevan Padovan kaupungin pormestari kertoi perjantaina, ettei kaupunki myönnä enää rakennuslupia uusille moskeijoille. “Ei uusia moskeijoita”, pormestari Massimo Bitonci twiittasi perjantaina. Aiemmin hän on vaatinut kristillisten tunnusten käyttöä koulujen ja laitosten seinillä.

Corriere -lehdelle antamassaan haastattelussa Bitonci sanoi, että toisin kuin aiemmin, “kunnanvaltuusto ei enää tarjoa julkista tilaa moskeijoiden ja islamilaisten rukoushuoneiden rakennusta varten”. Hän lisäsi, että myös yksityisiin tiloihin rakentamista tullaan kontrolloimaan tarkemmin. Kaupungin päätös tuli The Localin mukaan reaktiona Pariisin terrori-iskuihin.

Bitonci edustaa Lega Nord -puoluetta, joka on tullut tunnetuksi EU:ta ja maahanmuuttoa vastustavista kannanotoista. Joulukuussa tehdyn mittauksen perusteella jo kolmannes italialaisista eli 35 prosenttia kannattaa Lega Nordia.

Italiassa asuu 1,7 miljoonaa muslimia ja maassa on yli 700 moskeijaa.

Lähde: The Local

Aiheeseen liittyen:

Jo kolmannes italialaisista kannattaa Lega Nordia
Venäjä Euroopalle Ranskan terrori-iskusta: “Suojelkaa itseänne”
Magneettimedian artikkeli Pariisin terrori-iskusta

3 KOMMENTIT

  1. Asiaa! Tällaisia Massimo Bitoncin kaltaisia tyyppejä Suomi todellakin tarvitsisi!

  2. Suomessa sen sijaan poliitikot itse menevät ehdottamaan että “tarvitsetteko lisää moskeijoita? veronmaksajilla kyllä riittää rahaa, ja ainahan voimme leikata lisää heidän etuisuuksiaan ym. jotta varmasti teille riittää?”

Comments are closed.