Koti Uutisia PS-Nuoret jatkaa tutulla linjalla

PS-Nuoret jatkaa tutulla linjalla

13

UK_persunuoret

Perussuomalaisten valekansallismielisyys on aiemminkin ollut esillä Kansallisessa Vastarinnassa. Vaikka perussuomalaisiin saattaa edelleen kuulua kansallismielisiä suomalaisia, on puolueen ja sen nuorisojärjestön edustama arvomaailma kaukana kansallismielisyydestä.

Hiljattain PS-Nuoret on valinnut Facebook-sivunsa yhdeksi keulakuvaksi afrikkalaisen maahanmuuttajan. “Liity tukemaan isänmaallisempaa politiikkaa”, sivulla sanotaan.

Viime torstaina PS-Nuorten puheenjohtaja ja pääsihteeri osallistuivat äärivasemmistolaisten järjestämään mielenilmaukseen, jonka tarkoituksena oli Pariisin terrori-iskun jälkeen ohjata keskustelua pois maahanmuutosta. Kun järjestön Facebook-sivun lukijat ihmettelivät asiaa, vastasi sivun ylläpitäjä, että “mielenilmaus ei ollut järjestömme arvojen vastainen”.

Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun perussuomalaiset osoittavat tukensa äärivasemmistolle. Kannustamme kaikkia kansallismielisiä eroamaan perussuomalaisista.

Lähde: Facebook

Aiheeseen liittyen:

Video: PS-Nuoret esittäytyy
Miksi Vastarintaliike eikä perussuomalaiset?

13 KOMMENTIT

 1. Kaikki pois persuista tukemasta valeoppositiosta! Vastarintaliike on oikea ja aito vaihtoehto tulevaisuudelle ja kansalle!

 2. Kaikessa yksinkertaisuudessaan: PS-Nuoret on kuvottava järjestö, jos tuossa on puolueen tulevaisuus, niin kenenkään ei pidä äänestää niitä. Halla-aholla on kyllä asiallisia ja hyvinkin kantaaottavia juttuja, mutta se on niitä hyvin harvoja asiallisia, joita enää löytyy tuosta puolueesta.

 3. kuka tukee jos haluan aseellien vallankumeoksen? verallisen mieluummin koska kansa janoaa verta!

 4. Ajatella että joskus meinasin äänestää näitä.
  Onneksi on Vastarintaliikkeen media korjaamassa käsityksiä.

 5. Nuorelle vaikuttaa myös Jussi Halla-aho joka vertasi Putinia Hitleriin, vaikka jokainen aikuinen tietää että Putin on samallainen siionisti kapitalisti kuin Soini ja Sale. PerusS on todella valeoppositio joka petti Suomen kansan ja kumartaa juutalaispankkiireita. PerusS : ei halua pois EUsta, ei halua pois eurosta , eikä halua lopettaa maahanmuuttoa.

 6. Kyse on juurikin tästä. Persuissa on ueita kansallismielisiä henkilöitä mutta kuten jo aiemmin totesin, puolueen johto on se joka määrää puolueen linjat. Ja ikävä kyllä, puolueen johto ei ole totetuttanut sitä agendaa minkä se kertoi ennen vaaleja. Silloin tuli Jytky, nyt tulossa on Mätky.

  Toimillaan ja asenteillaan Persut ovat paljastuneet valeoppositioksi. Mikä on sinänsä surullista. Meillä Suomessa on monipuoluejärjestelmä mutta vain yksi poliittinen agenda. Eikä tästä agendasta ole irti kuin yksi ryhmä, Itsenäisyyden Puolue. Se ajaa EU:sta eroamista, Suomen itsenäisyyttä ja omaa valuuttaa takaisin. Sillä, mitkäs ne olivatkaan ne itsenäisen valtion tunnusmerkit? Olivatkos ne oma lippu sekä oma rahayksikkö jota valtion oma pankki hallitsee.

 7. Jos tämä on PS-nuorten linja, niin en tahdo olla missään tekemisissä kyseisen puolueen kanssa. Koko parlamentaarinen järjestelmä pitäisi tuhota; puoluepolitiikka ainoastaan hajottaa kansan silloin, kun olisi tärkeämpiäkin asioita mietittävänä. Tulevaisuus näyttää hyvin mustalta (pun intented!) tällä menolla.

 8. Suomeen tarvitaan joku kultaisen aamunkoiton kaltainen aito kansallismielinen puolue, eikä mitään tommosta feikki-“nationalisti” pehmopuoletta niinkuin nää persut. Persut on niin naurettavaks mennyt et ei jumalauta!

 9. Harmi vaan, että PS on ainoa puolue Suomessa, joka voi vaikuttaa parlameettisin keinoin tähän touhuun. Tämä on kuitenkin yksi tapa vaikuttaa, muitakin on ja niihin kannattaa satsata.
  Tulevissa vaaleissa on kaksi vaihtoehtoa; joko äänestää PS:ää tai antaa äänensä suomalais-vihamieliselle puolueelle, joko äänestämällä tai jättämällä äänestämästä.

  • Valitettavasti tällä hetkellä tältä näyttää. Persut ovat kuitenkin sanojensa mukaan ainoa puolue, joka vastustaa Eu:n liittovaltio kehitystä ja sairasta maahanmuuttopolitiikkaa. (Jos näistä vähääkään tingitään niin ei saatana)

   Mutta tuttuun tapaan. Kansa on tyhmää.

   Mitä tuulee persu junioreihin GAME OVER

 10. https://www.youtube.com/watch?v=YNNM6ys6NCw

  Niimpä niin, Soinihan tuossa mainitsi, että ketkä uskaltavat tämän vallitsevan rahajärjestelmän haastaa ovat “suuressa vaarassa”.

  Mistäpä löytyisi sellainen johtaja kuka sen uskaltaa? No ei ainakaan persuista. Meteliä pidetty jostain Kreikan lainoista mutta itse ongelmaan ei uskalleta puuttua. Äänestäisitkö tätä puoluetta? =P

 11. PS-puolue on juutalaisin puolue Suomessa. Se on melko avoimesti suomalaisvihamielinen. Se yrittää kerätä äänet vastapuolelta levittämällä turhaa toivoa. Juutalainen puolue ei voi muuta kuin ajaa turmioon.

  Viimeksi Soini jo ennen iskuja pahoitteli, kun somen “ääriryhmien” kimppuun ei pääse. Kaikki juutalaisuus ja NWO on lähes avointa. “Amerikkalaiset ystävät” kirjoittavat Soinin puheet. PS on ajanut vihapuhelakeja ja kaikkea kauheata yhdessä eliitin kanssa. Se on huijaus.

  Äänestämällä et voi vaikuttaa, koska äänet lasketaan väärin. PS-puoluetta äänestämällä varmistat Suomen tuhon. Perussuomalaisia ei pidä tukea. Heidät on paljastettava. Netissä perussuomalaiset ja muuallakin tuntuvat vihaavan eniten maailmassa juuri kansallissosialismia. Enemmän kuin islamia. Ja he janoavat kansallissosialistien vainoja. He palvelevat ja nuolevat juutalaisia kirjoituksissaan järjestelmällisesti. He ovat sionisteja. Ostaelin viides kolonna.

Comments are closed.