Koti Uutisia Venäjä Euroopalle Ranskan terrori-iskusta: “Suojelkaa itseänne”

Venäjä Euroopalle Ranskan terrori-iskusta: “Suojelkaa itseänne”

8

UK_venajan_lippu

Keskiviikkona Venäjän presidentti Vladimir Putin soitti ranskalaiselle virkaveljelleen Francois Hollandelle esittäen tälle surunvalittelunsa Charlie Hebdon iskusta ja tuomitsi attentaatin. Venäjän valtiollisen median mielestä Euroopan tulisi suojella itseään, ja samaa mieltä ovat myös useat Venäjän hallinnon merkkihenkilöt.

Krimin pääsyyttäjä Natalija Poklonskaja kirjoitti Twitter-tililleen keskiviikkona, että USA kasvattaa Eurooppaan terroristeja: “Nyt sai Eurooppa ajateltavaa. Voi kuulostaa kyyniseltä, mutta Pariisin terrori-isku oli läksy. USA:ko kasvatti terroristeja Eurooppaan?!”, Poklonskaja kirjoitti.

Valtiollinen TV-kanava Kanal 1 pyrki raportoinnillaan Ranskasta viestittämään, ettei Euroopassa uskalleta puhua islamilaisesta fundamentalismista. TV-kanava oli haastatellut populistipuolue Kansallisen rintaman johtajaa Marine Le Peniä jopa ennen presidentin haastattelua.

Venäjän duuman puhemies Aleksei Puškov kirjoitti omalle Twitter-tililleen, että hänen mielestään Euroopan on tärkeää huomata, ettei Venäjä ole sen vihollinen: “Pariisin tragedia osoittaa, ettei Venäjä ole se taho, joka uhkaa Eurooppaa. Se on huijausta. Euroopan todellinen uhka on terrorismi. Se on tosiasia”, kirjoitti Puškov.

 

Lähteet: Nordfront.se, Svenska Dagbladet

8 KOMMENTIT

 1. Aivan näin, Venäjä ei todellakaan ole uhka Euroopalle, uhka on osittain kaksijakoinen, osana liberalistinen kulttuurimarxismi, joka kaikin käytettävissä olevin keinoin pyrkii tuhoamaan ja murtamaan eurooppalaisen identiteetin omien hämärien tarkoitusperiensä toteuttamiseksi ja tämän tavoitteen vuoksi mikään uhri ei ole niin suuri, että sitä tarvitsisi välttää. Tälle toiminnalle islamistit ovat yksi työkalu ja keino näiden omien hämärien tarkoitusperien saavuttamiseksi. Vastaavasti islamisteille on eduksi tämä viides kolonna joka mahdollistaa ja oikeuttaa nämä terroriteot joita tehdään uskon vuoksi. Hirveätä on että hyväuskoiset poliittisen eliitin hölmöt ovat nielleet kaiken tämän roskan kyselemättä ja näin mahdollistaneet sen että islamistiterroristit ovat nyt Euroopassa ja toteuttavat samaa mitä tapahtuu Syyriassa.

  Miksi näin, yksinkertaisesti siksi että amerikkalaiset naiivissa uskossaan ns. länsimaisen demokratian ylivertaisuuteen aseellisesti tuhosivat Irakin Afganistanistanin ja Libyan voima- ja valtarakenteet luoden näin valtatyhjiön, joka nyt on täyttynyt islamisteilla.

  Tämän omituisen idiotian viimeinen todellinen vastustaja joka taisteli islamisteja vastaan aseellisesti Eurooopassa, nimittäin Serbia, kukistettiin laajoilla Naton lentopommituksilla, ja sen poliittisia, kansan valitsemia päättäjiä tuomitaan Haagin oikeusistuimessa sotarikollisina, todellisten sotarikollisten edustajien ollessa Washingtonissa ja pikkukätyreitä löytyy myös Suomen Helsingistä.

 2. >Euroopan on tärkeää huomata, ettei Venäjä ole sen vihollinen

  Hoh hoh hooo kun naurattaaa

 3. Tämä on kaksipiippuinen juttu. Venäjä valtiona saattaa ollakin uhka. Kuka ties? Normaali venäläistä tuskin esim. Novorossian ja Ukrainan asiat. Kumman syystä sielläkin FSB pyörii… Hämäriä juttuja.

 4. Jewtin vie voiton Suomen vasuriparasiiteistakin terrori-iskujen poliittisessa hyödyntämisessä.

 5. Nyt pitäisi nähdä pidemmälle tulevaisuuteen kuin mitä on tämänhetkinen Ukrainan kriisi,jonka alullepanija ei varsinaisesti ole Venäjä,vaan Eu,lupaamalla ja sopimalla jotakin sellaista jota se tosipaikan tullen ei kyennyt lunastamaan,muistissa on vielä se miten ulkoministeri Tuomioja totesi Ukrainan pyrkimyksestä laajempaan kanssakäymiseen Eu,n kanssa,että se ei ole suunnattu Venäjää vastaan,käytännössä juuri näin venäläiset sen kuitenkin kokivat,Tuomiojalta lausunto oli ammattitaidottomuuden huippu suhteessa ymmärtää venäjää.

  Edelläolevaan liittyen,pitäisi kyetä näkemään tosiasiat,on herttaisen yhdentekevää,hyökkäävätkö islamistit johonkin kosherkauppaan Pariisissa,käytännössä islamistien kohde on Eurooppa ja sen kansalaiset ja sen torjuminen on kaikkien edun mukaista,aivan kuten Mari LePen totesi ja tässä työssä venäläiset ovat profiloituneet myönteisellä tavalla mm. kaukasuksen alueella.

  • Kansojen Euroopan oikeat ystävät ovat Euroopan kansat, USA ja Venäjä ovat molemmat imperialistisia, kulttuurimarxistisia ja juutalaismielisiä, Venäjällä ovat kovemmat vihapuhelait kuin jopa Euroopassa ja valtiotason antifasismi on aktiivinen poliittinen voima. Novorossiyan perustuslaki kieltää nationalismin, rasismin ja kansallissosialismin, eikä tämä ole vain retoriikkaa, ensimmäinen Novorossiyan kansallisuuden saanut oli Ugandan-venäläinen antifasisti. Euroopan on tukeuduttava itseensä ja olla antautumatta ulkoisille voimille, USAlle, Venäjälle tai Afrikan ja Lähi-Idän tunkeutujille.

   On totta että USAn mädännyt kulttuuri on syyllinen paljoon pahaan, mutta se ei ole tekosyy tukea Venäjää tai sen nukkevaltioita, vain koska he vastustavat Venäjää.

 6. Aivan tottahan tuo on, että USA kasvatti/kasvattaa terroristeja. Ja ei ainoastaan yhdysvallat, vaan monet Euroopankin maat. Kaikki jotka tukevat “maltillisia kapinaliikkeitä” Lähi-idässä edesauttavat terroristien tulevia toimia Euroopan maaperällä. Jihadistit joita tuetaan eivät tunnusta isänmaata, heidän islaminsa on valjastettu palvelemaan heidän omia kieroutuneita päämääriään.

 7. Entinen Saksan valtion televisiokanva ARD:n journalisti, Christoph Gerstel, paljasteli terrorismin taustalla olevia voimia ja kertoili avoimesti kuka nykii mitäkin narua. Sinänsä siinä ei ollut mitään uutta, mutta kun sen teki valtiollisen kanavat tutkiva journalisti, sai hän kenkää ja hirvittävät ukaasit vahingonkorvausvaateiden kanssa peräänsä. Ja kun hän jatkoi puheitaan, hänet hakattiin parkkitalossa pari viikkoa sitten henkihieveriin sionistisen terroristi ryhmän toimesta. Ja kun hän pääsi tolpilleen niin hän päätti kertoa kaikki asiat julkisesti. Ja miettiessään mikä olisi se media, päätyi hän RT:n uutisiin:

  https://www.youtube.com/watch?v=40d4O8lc-x4

  Koko uutispäktä on katsomisen arvoinen, mutta jos haluaa hyvän alustuksen niin voi aloittaa 16min kohdalta. Cristophin haastattelu alkaa 19min kohdalta. Kaverin naamasta näkee että vaikka meikkovoidetta on käytetty paljon, on se vieläkin vähän arpinen tikkausten jäljiltä.

  Christoph latelee sen verran suoraan ja paljon teksitiä että journalistikin jo jarruttelee jossain vaiheessa. Tästä henkilöstä kuullaan vielä, jos hän vain pysyy hengissä.

Comments are closed.