Koti Artikkelit Kansallinen taistelu Mitä on Pegidan takana?

Mitä on Pegidan takana?

11

pegida

Moni keskivertokansalainen on huomannut Euroopan suistuvan raiteiltaan pakotetun massamaahanmuuton vuoksi. Tämän prosessin aikana kriitikoita on rangaistu kovin ottein sosiaalisella leimaamisella, ammatinharjoittamisen kielloilla ja vankeustuomioilla. Uhkaukset, vainoaminen, väkivaltaisuudet ynnä muut ovat tilanteita, joihin “ei-toivotun opposition” jäsenet ja esikuvat joutuvat.

Monikulttuurinen todellisuus on saanut myös niin kutsutun tavallisen kansan veren kiehumaan, kun heidän lapsiaan pahoinpidellään ja ryöstetään kännyköiden vuoksi. Poliitikot ja massamedia tanssivat kasvavien vähemmistöjen pillin mukaan. Monet ajattelevat nyky-yhteiskuntaa katsoessaan, että heidät on petetty ja he tuntevat olonsa uhatuiksi, mutta he eivät pysty kartoittamaan, mitä tämän painajaismaisen tilanteen taustalla on.

Siitähän koituu hankaluuksia, jos aletaan kutsua rasistiksi ja joutuu sosiaalisesti leimatuksi. Tätä vältellään vain siksi, että halutaan mieluummin turvallinen ja mukava elämä. Voi näin ollen olla helpompaa uskotella itselleen, että Euroopan ongelmat johtuvat maahanmuuttajien “epäonnistuneesta integraatiosta”, uskonnollisesta ääriajattelusta tai islamisaatiosta. Tavallista on sekin, että halutaan puolustaa “länsimaisia arvoja”. Sitten asetutaan tukemaan maahanmuuttokriittisten puolueiden ohjelmia, joiden mukaan maahanmuuttoa on “vähennettävä”. Kuvitellaan suuremman valituksen määrän ja poliittisen hienovaraisuuden riittävän kääntämään kehityksen suunnan ja turvaamaan paremman tulevaisuuden.

Toivoisinkin, että maahanmuuttokriittinen “tavallinen kansa” olisi oikeassa. Kunniani pakottaa minut kuitenkin pudistamaan päätä ja sanomaan, ettei näin valitettavasti ole. Ymmärrän monen kokeman turhautuneisuuden; ette ole siinä yksin. Alati kasvavat “islamisaatiota” vastustavat maanantaimielenosoitukset, jotka protestiliike Pegida aloitti Saksassa, valavat varmasti toivoa moniin ihmisiin. Ilmiö näyttää myös leviävän muihin maihin. Tällaisille suurille mielenosoituksille meillä on ollut jo pitkään tarvetta, mutta niitä ei ole ennen pystytty järjestämään. On tietenkin helppoa upota euforiseen tilaan mielenosoitusten suuren koon vuoksi, mutta tässä kannattaa kuitenkin säilyttää skeptisyys.

Ymmärrän tietenkin, että meillä on ongelmia uskonnollisen ääriajattelun ja islaminkin kanssa. En halua puolustella kaistapäisiä imaameja, jotka uhoavat tehdä Euroopasta kalifaatin, enkä tahdo haalia heitä ystävikseni. Tiedän myös sen, että on olemassa islamiin rauhallisemmin suhtautuvia muslimeja, jotka eivät asu Euroopassa. Heitä kohtaan tunnen sympatiaa. Muutama viikko sitten vierailin Kuala Lumpurissa, Malesian pääkaupungissa. Olin tervetullut vierailemaan moskeijassa ja keskustelemaan imaamin kanssa, vaikka olin “vääräuskoinen länsimaalainen”. Vaaleahiuksiset länsimaiset naiset matkustivat kaupunkijunissa paljain päin ja malesialaiset verhottuina hijabeihin.

Henrik Pihlström Malesian parlamentin ulkopuolella hallintokaupunki Putrajayassa.
Henrik Pihlström Malesian parlamentin ulkopuolella hallintokaupunki Putrajayassa.

Voin tässä nostaa esille henkilöitä, kuten Malesian entinen pääministeri Mahathir Mohamad. Hän on ollut suorapuheinen juutalaisten maailmanvallasta, mikä on saanut kansainvälisen yhteisön sapen kiehumaan. Mahathir Mohamad perusti kansainvälisen tuomioistuimen, joka tuomitsi Tony Blairin ja George Bushin sotarikoksista. Kaakkoisaasialainen talous joutui finanssisotaan George Sorosin kanssa, ja pääministeri puolusti omaa maataan rohkeasti.

Kun puolestani vierailen Irakissa ja Syyriassa, kurkkuni todennäköisesti viillettäisiin auki, jos alkaisin huutaa “Allahu Akbar”. Isisin palkkasotilaita on rekrytoitu jopa Pohjoismaista, eikä ole mahdottomuus, ettei tämä likainen sota leviäisi myös Eurooppaan. Kirjoitan nämä rivit terrori-isku ranskalaiseen satiirilehti Charlie Hebdon toimitukseen mielessäni. Ajan henki kanavoituu kukoistavaan protestiliikkeeseen, joka on selvästi voimistunut kuvitelman “islamisaatiosta” pohjalta.

Mitä Isisiin tulee, en ole ainoa, joka aavistelee sen olevan liike, joka tekee värväystyötä Israelin laskuun tehdäkseen Lähi-idästä joukon alituisia kriisipesäkkeitä – samaan aikaan, kun itse Israel jätetään rauhaan. Miksi oikein pitäisi kutsua muslimeita, jotka työskentelevät Israelin puolesta?

Kysymystä Israelista ja joukkomaahanmuutosta ei vaikuta löytyvän ylipäätään Pegidan selitysmallista. Kuvitelma islamisaatiosta ei myöskään anna lainkaan tyydyttäviä vastauksia. Afrikkalaiset, jotka silpovat tyttäriensä sukupuolielimiä, eivät tee niin siksi, että Koraani sen määrää, vaan vanhojen juurtuneiden perinteiden ja kummallisen taikauskoisuuden vuoksi. Islamistit eivät omista Bonnier-taloa. He eivät myöskään perustaneet Frankfurtin koulukuntaa ja luoneet niin kutsuttua kulttuurimarxismia. Islamistit eivät myöskään avanneet Euroopan rajoja, hallitse sotilasliitto Natoa tai dominoi kansainvälistä pankki- ja finanssimaailmaa.

Mitä yhteistä on Isisillä ja protestiliike Pegidalla?
Mitä yhteistä on Isisillä ja protestiliike Pegidalla?

Juutalaisten osuudesta Eurooppaan kohdistuvaan joukkomaahanmuuttoon olemme sivuillamme kirjoittaneet lukuisia kertoja. Eräs esimerkki tästä on juutalaisjärjestö Paideian edustajan Barbara Spectren lausunto, että juutalaisten on otettava johtava rooli Euroopan muodonmuutoksessa multietnisiksi yhteiskunniksi. Historiallinen tapahtuma, joka ehdottomasti toimi laukaisijana Euroopan kehityksessä monikulttuuriseksi sulatusuuniksi, on toisen maailmansodan lopputulos 1945. Jos akselivallat olisivat voittaneet sodan, meillä ei olisi ylipäätään olemassa sellaista ongelmaa kuin monikulttuuri. Moni taisteli edellä mainitun sodan lopputuloksen vuoksi, ja näiden joukossa oli myös muslimeja. Tämä on totuus, jota Pegida ei halua nostaa esille.

Euroopan synagogista katsellaan kauhuissaan Pegidan järjestämien maanantaimielenosoitusten kehitystä. Nämä juutalaiset ovat luultavasti vainoharhaisia ja kauhusta kankeina oman holokaustioppinsa säilymisen vuoksi, ja he näkevät vaarallisia antisemiittejä jokaisen puskan takana. Älykkäämmät ja käytännöllisemmät Mossadin ajatuspajoissa työskentelevät näkevät asian varmasti eri tavalla. En usko poliittisen kehityksen olevan sattumien summaa; on tiedustelupalveluja, jotka työskentelevät kuin näkymätön käsi taustalla kaikilla poliittisen toiminnan osa-alueilla. Näen itsestäänselvyytenä sen, että tämä näkymätön käsi loi Pegidan. Saksan Pegidan linjaukset vaikuttavat olevan israelilaista käsialaa.

On paljon tärkeitä poliittisia kysymyksiä, joihin Pegida ei tahdo jostain syystä ottaa kantaa. Loppuanalyysini on, että Pegida johtaa harhaan ja huijaa kansalaisia. Me voimme kuitenkin hyödyntää trendiä ja yrittää kääntää sen omaksi eduksemme. Turhan ylistyksen ja Pegidan sanoman nielemisen kritiikittä jätämme kuitenkin heikoille.

 

Henrik Pihlström

Nordfront.se

11 KOMMENTIT

 1. Jäi vähän epäselväksi mihin tällä tähdättiin. PEDIGA ei ole kovin kansallismielinen eikä radikaali, tämä nyt on itsestään selvää.

  ISIS ei hyökkää Israelia kohti koska se edustaa Saudi-intressejä ja Saudi-intressit ovat aina olleet rauha ja yhteistyö Israelin kanssa, samalla kun se levittää Wahhabismia ja radikaalia Islamia länteen. Jos ISIS hyökkäisi öljymonarkioihin sen rahoitus ja logistisen kyvyt katoaisi tuhkatuleen sekunnissa. Se on kaksimielinen, Israelmyönteinen ja länsivastainen strategia. ISIS koittaa tuhota Shia ja Iranialaiset vaikutteet Lähi-idässä mikä epäsuoraan johtaa Israelin historiallisten vihollisten tuhoon ja Sunnikollaborationistivaltioiden nousuun.

 2. Henrik on kova poika reissaamaan ja olenkin seurannut hänen mielenkiintoisia aiempia matkakertomuksia Nordfront:n puolelta ja nyt onkin mukava saada näitä myös suomeksi.

  Osuva ja ajankohtainen muistutus meille kaikille siitä, että joudumme tutkimaan poliittista liikehdintää kriittisesti ja näkemään asiat isommassa kontekstissa. Kiitos tästä.

 3. Olenkin tuota samaa miettinyt, että kuinka PEGIDA:n on annettu järjestää kokouksiaan ja mielenosoituksia kaikessa rauhassa, ilman viranomaisten vainoamista ja kieltämistä. Kumma juttu, nyt pitäisi alkaa kaivelemaan tätä kyllä.

  • Puheissa korostetaan “Euroopan juutalaiskristillisyyttä”, mutta parhaiten Pegidan arvomaailma tiivistyy heidän omassa logossaan: hakaristi heitetään ensimmäisenä roskiin. https://pbs.twimg.com/profile_images/549034610374356993/iPz9FJbP.jpeg

   Kiintiöneekeri etunenässä banderollinkantajana: http://www.dw.de/german-justice-minister-maas-urges-cancellation-of-pegida-rally/a-18184458

   Eli ideologisesti kyse on pelkästä valeoppositiosta, jossa kansalaisten tyytymättömyys kanavoidaan monikulttuurin- ja sionismin vastustamisen sijaan keskittymään pelkästään islamiin. En tiedä miten Pegida on saanut alkunsa, mutta todennäköisesti päättyy samalla tavalla kuin EDL.

   Positiivisena puolena tällaisessa voi olla se, että osa Pegidan osallistujista kiinnostuu laajemmin katutoiminnasta ja hakeutuu mukaan kansallisiin verkostoihin/tapahtumiin. Kohtahan se nähdään, että onko Pegidalla vaikutuksia Dresdenin pommitusten muistopäivän osallistujamäärään. Pidetään peukkuja!

  • No helvata heti kun alkoi etsimään niin tottakai heti ollaan kieltämässä 😀 Korjaan siis. BloodAgainstGold linkittikin uutisen.

 4. Nämä juutalaiset, jotka varoittelevat Pedigasta, ovat kyllä ihan huipputasoa eli Saksan juutalaisten johto. Varoittelu lieneekin silkkaa valheellista teatteria. Totta kai liike on hallussa. Pisteet kerätään silti tästäkin ja paljastuahan ei saa.

 5. Tämä on ihan peruspropagandaa siionisteilta, suunnitelmissa on todennäköisesti isompi sota keväällä/kesällä. Kohteena Syyria ja Assad.

  Tässä nyt alkaa tulemaan mitä kiihtyvämmällä tahdilla tätä anti-islam propagandaa. Länsimaistuneet lampaat kun uskovat kaiken mitä media syöttää, ja erittäin lyhyellä muistilla.

  Tarkoituksena “samaistaa” kaikki islamilaiset näihin “ääriterroristeihin” ym. sekoilijoihin, jotta moinen sota sitten hyväksytään yleisesti länsimaissa.

  Tekijänä 99% mossad niinkuin kaikissa aikasemmissakin virallisen median jutuissa.

  Elkää hyvät lukijat menkö halpaan, hieman noissa kommenteissa aikasemmin olin sellaista huomaavan, että kovasti agressiota puretaan islamia kohtaan, se ei ole se vihollinen vaan nämä vale azkenasi juutalaiset.

 6. Artikkeli oli mielestäni aika kummallinen yhdistäessään jossain kauko-idässä olevan musuvaltion kulttuurin Euroopassa olevaan islamiin ja räjähdymäisesti lisääntyvään kehitysmaalaisten määrään. Jos islam on kerran niin mainio uskonto ja Malesia vastaa muutenkin kirjoittajan ihanteita niin ei kun papereita sisään ja ainakin naimalla paikallisen maahan saa jäädä 🙂

  Pegida on tavallisille ihmisille pihisevä varoventtiili kehitysmaalaisten massamaahanmuuttoa vastaan. Saksassa on tuotettu nyt jo 70 vuotta massiivista mocu-propagandaa joten minkään muunlainen muotoilu Pegidan tavoitteista ei menisi massoille läpi. Merkittävää tässä on se että ENSIMMÄISEN kerran 1945 jälkeen asia on nostettu esille Saksassa tässä laajuudessa.

 7. Ei Saksan ongelma ole islamisoituminen. Saksan ongelma on on pikemminkin saksalaisten identiteetti-kato ja siitä seuraava arvo-liberalismi – joka aiheuttaa mm. feminismiä ja vihervasemmistolaisuutta.

  Jos muslimit ryöstelee ja hakkaa saksalaisia, niin eihän se varsinaisesti heidän vika ole – vaan pikemminkin saksalaisten oma vika kun he antaa sen tapahtua omalla maallaan kuin hölmöläiset. Tähänä toki ulkovallat lienee vaikuttanut, Saksan hävittyä sodan aikoinaan.

Comments are closed.