Koti Uutisia Horst Mahler luovutettu Saksaan

Horst Mahler luovutettu Saksaan

1

Kansallinen Vastarinta kirjoitti toukokuussa 81-vuotiaan saksalaisen entisen asianajajan ja revisionisti Horst Mahlerin pidätetyn Sopronissa Länsi-Unkarissa. Mahlerin piti aloittaa huhtikuun alussa “holokaustin kiistämisestä” ja “kansallissosialistien toisen maailmansodan aikaisten sotarikosten vähättelystä” saadun 12 vuoden tuomiosta jäljellä olevan kolmen ja puolen vuoden pituisen vankeusrangaistuksen istuminen, mutta hän pakeni Saksasta Itä-Eurooppaan.

Vakavasti sairas, muun muassa munuaisen vajaatoiminnasta ja sydänongelmista kärsivä Mahler haki Unkarista poliittista turvapaikkaa, mutta sen sijaan hän joutui pidätetyksi maassa. Mahlerin toinen jalka on jouduttu amputoimaan. Unkarilaisviranomaiset päättivät tällä viikolla luovuttaa hänet kaikesta huolimatta takaisin Saksaan, ja Berliinissä Mahleria olikin vastassa asianajajia ja poliiseja. Hänet on nyt kuljetettu vankilaan Brandenburgiin.

Mahler piti vielä 9. toukokuuta puheen, jossa hän kehotti kansallismielisiä viimeisen kerran toimintaan, ryhtymään taisteluun ja olemaan voittoisia taistelussa. On todennäköistä, että Mahler menehtyy nyt suoritettavan vankeusrangaistuksen aikana; hänen lääkärinsä antoi jo huhtikuussa lausunnon, jonka mukaan Mahlerin terveys ei enää kestä vankeustuomiota.

 

Lähde: Nordfront.se

Aiheesta lisää:

Kreikkalaiset kansallissosialistit vaativat Horst Mahlerin vapauttamista
Horst Mahler pidätetty Unkarissa
Horst Mahler vangittu jälleen – viimeiset sanat julkisuuteen

1 KOMMENTTI

  1. Kohta mätänevät nämä sadistiset sionistit vankilassa, ei helvetti! Ajatuksista ja totuuden kertomisesta saa Saksassa pahimman tuomion ja joku idiootti kehtaa väittää tuota juutalaisten ja marxistien mädättämää maata “vapaaksi demokraattiseksi maaksi”… pikku hiljaa maailman suurin ja kallein valhe aukenee massoille ONNEKSI!

Comments are closed.