Koti Uutisia Kreikkalaiset kansallissosialistit vaativat Horst Mahlerin vapauttamista

Kreikkalaiset kansallissosialistit vaativat Horst Mahlerin vapauttamista

2
Kreikkalaisia kansallissosialisteja Unkarin suurlähetystön edessä Ateenassa.

Kansallinen Vastarinta raportoi huhtikuun lopussa saksalaisen 81-vuotiaan entisen asianajajan Horst Mahlerin paenneen Saksasta välttääkseen vankeusrangaistuksen ajatusrikoksista. Vankeusrangaistus olisi todennäköisesti johtanut lukuisista eri sairauksista kärsivän Mahlerin kuolemaan. Mahler on viettänyt useita vuosia elämästään vankiloissa muun muassa “holokaustin kiistämisestä”.

Mahler haki poliittista turvapaikkaa Unkarista, mutta Unkarin poliisi pidätti hänet sen sijaan 15. toukokuuta. Mahler on edelleen pidätettynä Unkarissa. Unkarilaiset syyttäjäviranomaiset päättävät 40 päivän sisällä, luovuttavatko he Mahlerin takaisin Saksaan.

Delegaatio kreikkalaisesta kansallissosialistisesta järjestöstä Arma Hellaksesta jätti keskiviikkona Unkarin suurlähetystöön Ateenassa järjestön johtaja Stephanos Gekasin allekirjoittaman vaatimuksen Mahlerin vapauttamisesta. Arma Hellaksen aktivistit pitivät suurlähetystön edessä banderollia, jossa luki: “Ajatuksia ei voi vangita. Vapaus Horst Mahlerille!”

Mahler oli pitämässä puhetta Arma Hellaksen perustamiskonferenssissa Olympuksella vuonna 2003. Nyt Arma Hellas kehottaa kaikkia kansallismielisiä ympäri Euroopan suorittamaan vastaavaa aktivismia Mahlerin hyväksi.

 

Lähde: Nordfront.se

2 KOMMENTIT

  1. Oikein! Vanhaa miestä on turha kiusata varsinkin sellaisesta asiasta kuin mielipide eli “väärinajattelusta”. “Juutalaisten laeille” on annettava pitkät. On aivan sama asia, jos joku tuomittaisiin vankilaan sen vuoksi, että hänen mielestään Maapallo on pannukakku.
    Nykyinen “ilmastonmuutos” eli sen radikaali lämpeneminen tämän sukupolven aikana lähentelee jo sekin inkvisiotiota ainoana “oikeana” oppina, vaikka lukuisat todelliset tutkimukset ja tutkijat ovat osoittaneet vedenpitävästi olevan täyttä huuhaata ja vihervasemmiston sekä Yhdysvaltain demokraattisen puolueen valtapoliittista valtapolitiikkaa, jolla on tarkoitus rampauttaa Läntiset teollisuusmaat suuriin päästösakoilla ja tulonsiirroilla kehitysmaille, jotka lopulta valuvat vain noiden maiden diktaattoreille ja juutalaisten puliveivarien sveitsilläisille tileille.
    Näin meitä kusetetaan.

Comments are closed.