Koti Uutisia Horst Mahler pidätetty Unkarissa

Horst Mahler pidätetty Unkarissa

4

Unkarin poliisi ilmoitti 81-vuotiaan saksalaisen entisen asianajajan ja toisinajattelijan Horst Mahlerin pidätetyn maanantaina kello 13.45 paikallista aikaa Sopronissa Länsi-Unkarissa. Mahler oli pyytänyt 12. toukokuuta maan pääministeriltä Viktor Orbánilta turvapaikkaa poliittisista syistä. Mahlerin Orbánille osoitettu anomus päättyy sanoihin: “Luottaen siihen, että Unkarin kansa puolustaa vapautta, jätän nyt kohtaloni heidän hallituksensa käsiin.”

Mahlerin oli määrä aloittaa huhtikuun alussa “holokaustin kiistämisestä” saadusta kymmenen vuoden tuomiosta jäljellä oleva kolmen ja puolen vuoden vankeustuomion istuminen. Hän ei kuitenkaan aikonut tätä tehdä, vaan lähti pakoon Saksasta.

Lopun tuomion istuminen tietää Mahlerille todennäköisesti kuolemaa; vuonna 2015 hänet päästettiin vapaaksi vaikeiden terveydellisten ongelmien vuoksi, ja lopputuomio muutettiin ehdolliseksi.

Perusteiksi Mahlerin vangitsemiseksi jälleen on selitetty muun muassa, että hänen uusimmat lausuntonsa julkisuuteen ovat “kiihottamista” ja että Mahler tulisi vapaana miehenä jatkamaan virallisen historiankirjoituksen kritisoimista jatkossakin.

 

Lähteet: Nordfront.se, Der Spiegel

Aiheeseen liittyen:

Horst Mahler vangittu jälleen – viimeiset sanat julkisuuteen
Horst Mahler vapautettu
Horst Mahlerin perintö

4 KOMMENTIT

  1. Kylläpä sionistit pelkäävät yhtä miestä. Voi että suoraselkäinen ihminen saa ne tärisemään sekä pelosta että raivosta. Onneksi meillä on internet jolloin tieto leviää kulovalkean tavoin.

  2. Jumalankin olemassa olon voi ainakin täällä kommunistisessa Suomessa kiistää aivan vapaasti.
    Holokaust on itse Jumalan aikaan saannosta ja rangaistus Jeesuksen Kristuksen ristiin naulitsemisesta, koska pääsiäiskertomuksen mukaisesti Pontius Pilatus kysyi juutalaiselta kansalta ovatko he valmiita “ottamaan Hänen verensä päällensä”. Juutalaiset huusivat fariseusten yllyttämänä kiihkoissaan olevansa valtmiita tuohon lisäten sen koskevan vielä heidän lapsiaan ja heidän lapsiaan aina laskevassa polvessa. Kiihotettu kansa sai Barabbaansa ja Jumalan Pojan veren päälleen kuten pyysivät. Molemmat ehdot täytettiin ja jos elämässä saa mitä tilaa. Ei silloin ole reklamoitavaa.
    Jos tämä meni joidenkin mielestä liian uskonnoliseksi, mutta vaikka Suomen Luterilainen kirkko onkin tuon “opuksen” ja vaihtanut Maon pienen Punaiseen Kirjaan on tästä huolimatta Raamatulla paikkansa länsimaisessa yhteiskunnassa. Tästä juontuu muslimien “rakastaman” vääräuskoisen käsite, joita saa metsästää kuin Fasaaneja.

  3. Toiset julkaisee horoskooppia ja kaikki tietää, että se on puppua. Mahler vouhkaa juutalaisten salaliitosta ja suurin osa tajuaa sen olevan puppua, miksei horoskoopinkirjoittajat joudu vankilaan. Sanan vapaus pitäisi tarkoittaa oikeutta myös tyhmiin ja vääriin mielipiteisiin. Täytyy sanoa, että vaikken pidä hänen juttujaan juuri minään, niin hänen tuomionsa takia alan epäillä, että Saksassa tosiaan taitaa vaikuttaa salaliitto.

    • Mahler sai tuomion “holokaustin” tarkemmasta tutkimisesta. Väitätkö, että holokausti on tapahtunut siten kuten virallinen historiankirjoitus sen kertoo tapahtuneen?

Comments are closed.