Koti Uutisia Oliver Stonen Israel-kommentit sensuroitiin lähetyksestä

Oliver Stonen Israel-kommentit sensuroitiin lähetyksestä

0

New York Postin julkaisu Page Six kirjoittaa:

Oliver Stone aloitti myötähäpeää aiheuttavan tappelun Israelista Stephen Colbertin kanssa tämän show’ssa CBS-kanavalla, eikä tätä koskaan julkaistu.

Page Sixin lähde, joka oli yleisössä The Late Show With Stephen Colbertin nauhoitusta varten, kertoi maanantaina, että poliittinen kinailu oli ‘tuskallista seurattavaa’.

Yleisössä ollut kertoi, että Colbert painosti Oscar-voittaja Stonea – joka oli promoamassa haastatteluaan Vladimir Putinin kanssa sarjassaan ‘The Putin Interviews’ – tämän ilmeisestä sympatiasta Venäjän presidenttiä kohtaan, vaikka Venäjä sotkeutui USA:n vaaleihin. Alakynnessä ollut Stone koetti kääntää keskustelun Israeliin.

Lähteen mukaan he katsoivat ‘käsiensä takaa’, kun Stone sanoi, että ‘Israel on sotkenut USA:n vaaleja paljon enemmän kuin Venäjä’.

Platoon-elokuvan ohjaaja jatkoi Colbertin haastamista sanomalla: ‘Mikset kysy minulta mitään siitä?’ Juontaja vastasi tähän: ‘Kysyn, kun teet dokumentin Israelista!’

(Lähteemme kuvasi Stonen Israel-argumentteja ‘klassisena antisemitistisenä huijauksena’.)”

Herää kysymys, kuinka Israelin vaaleihin sotkeutuminen on antisemitistinen huijaus eikä päivänselvä tosiasia, kun Israel toimii käytännössä USA:n vaalien kuninkaantekijänä alhaisimmasta kongressiedustajasta presidenttiin itseensä. Vaalien aikana kumpikin ehdokas joutui matelemaan AIPAC:in ja juutalaisten rahoittajien edessä kilvan luvaten näille uskollisuutta ja etuja saadakseen juutalaisvaltion suosion.

 

Lähde: OccidentalDissent.com