Koti Uutisia Norjan poliisi kieltää Vastarintaliikkeen mielenosoituksen – syynä vastamielenosoittajat

Norjan poliisi kieltää Vastarintaliikkeen mielenosoituksen – syynä vastamielenosoittajat

8

Pohjoismainen Vastarintaliike sai perjantaina Itä-Oslon poliisilta päätöksen, jonka mukaan järjestöä on kielletty pitämästä suunniteltua mielenosoitusta Fredrikstadissa 29. heinäkuuta. Perustuslain vastainen päätös pohjautuu Itä-Oslon poliisin mukaan muun muassa siihen, että paikalle olisi oletettavasti tulossa suuri määrä vastamielenosoittajia. Vastamielenosoittajien joukossa voisi puolestaan olla mukana väkivaltaisia yksilöitä ja ryhmittymiä.

“Asian uudelleenkäsittelyn jälkeen poliisi on päättänyt kieltää tapahtuman poliisilain 11. pykälän 3. momentin sekä poliisidirektiivin pykälien 5–8 nojalla. Poliisi voi edellä mainittuihin säädöksiin perustuen kieltää järjestämästä tapahtumaa. Tapahtuma saattaa tuoda mukanaan vakavia häiriöitä yleiselle järjestykselle ja lain noudattamiselle”, päätöksessä sanotaan.

Seuraavassa kappaleessa selvennetään vielä, ettei Norjan poliisi ole suinkaan huolissaan Vastarintaliikkeestä, vaan väkivaltaisista vastamielenosoittajista: “Sekä tavallisissa tiedotusvälineissä että sosiaalisessa mediassa suunnitellaan suurta määrää vastamielenosoituksia [Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen] tapahtumalle, joten Fredrikstadiin tulisi odotettavasti valtavasti ihmisiä. Poliisityön yhteydessä on saatu konkreettisia tietoja, joiden mukaan on olemassa yksittäisten vastamielenosoittajien suorittamien organisoitujen järjestyshäiriöiden ja potentiaalisen väkivaltaisen vastarinnan riski.”

Vastarintaliikkeen perustuslaillinen oikeus osoittaa mieltään ollaan siis poistamassa ja mielenosoitus kieltämässä, koska rikolliset vasemmistoterroristit voivat aiheuttaa väkivaltaisuuksia, järjestyshäiriöitä, vahingontekoja ja mellakoita. Vastarintaliikkeen Norjan-johtaja Haakon Forwald kommentoi asiaa lyhyesti Frihetskampille: “Tapaamiset sekä asianajajien että poliisin kanssa järjestetään lähipäivinä, joten nyt on odotettava, mitä ne tuovat tullessaan. Päätämme tapaamisten jälkeen, mitä teemme asian kanssa. Viimeistä sanaa ei ole vielä sanottu!”

Norjalainen valtavirtainen lehti Verdens Gang kirjoittaa, että poliisi saattaa antaa Vastarintaliikkeelle luvan järjestää mielenosoituksen toisena päivämääränä. Vastauksessaan eräälle lukijalle Verdens Gang kirjoittaa: “Pitää paikkansa, että Itä-Oslon poliisi on kieltänyt Vastarintaliikettä järjestämästä mielenosoitusta vain tiettynä päivänä, 29. heinäkuuta. Poliisipäällikkö on ilmoittanut Verdens Gangille, että poliisi käy parhaillaan dialogia Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen kanssa, ja liikkeen on poliisin mukaan mahdollista hakea lupaa mielenosoitukselle pidettäväksi toisena ajankohtana.”

Poliisin päätöksestä ja kommentoinnista ei ole kuitenkaan selvinnyt, millä tavalla “toinen ajankohta” toimisi mielenosoituksen tapahtumapäivänä paremmin kuin 29. heinäkuuta.

Kansallinen Vastarinta seuraa tiiviisti tapahtumien kulkua Norjassa ja tulee kirjoittamaan tapauksesta lisää heti, kun olemme saaneet uutta tietoa asiasta.

 

Lähde: Frihetskamp.net

8 KOMMENTIT

 1. Eikös ne voisi kieltää ne vastamielenosoittajat? Eihän ole oikein että syttömät joutuvat kärsimään. Vähän samaan malliin kuin että joku konsertti peruutettaisiin sen vuoksi että paikalle tulee humekauppiaita tai raiskaajia. Samalla logiikalla ei Suomessa järjestettäisi yhtään juhannus festivaalia.

  • Mutta kun ne vastamielenosoittajat toimivat hallituksen siunauksella. Antifa = juutalaisen suurpääoman hyödylliset idiootit.

   Sekä Antifa että ZOG-hallitus edustaa samaa (((tahoa)))

 2. Terroristit ja mädättäjät mellakoivat kaduilla, mutta poliisi päättää estää rauhallisen, määrätietoisen ja laillisen ryhmän mielenosoituksen kaduilta. Tervetuloa vapauteen veljet ja siskot! Jos poliisi kieltää kokonaan tämän mielenosoituksen niin se on täysi oikeusmurha!

  Toisaalta ymmärrän kyllä poliisin huolen, eiväthän poliisit ole kyenneet pitämään missään pohjoismaassa vasemmistoterroristeja tai matuja kurissa, mutta kun tusinan verran Vastarinnan aktivisteja pitelee banderollia ja lippua, niin kyllä ainakin muutama maija on yhtäkkiä vapaana tulossa häiriköimään aktivisteja.

  Lehdistö saa tästäkin kunnon otsikot aikaiseksi: “Koko Norja vastustaa uusnatsien mielenosoitusta!”… Vastarintaliikkeen kannatus kasvaa jatkuvasti Pohjoismaissa, varsinkin kun kohta lähtee aivan takuulla uudet matuvyöryt Pohjolaan ja yleinen yhteiskunnallinen rappeutuminen vain pahenee.

 3. Jaa että raiskauksia ei saa edes vastustaaa. Norja on vaan kallis maa, eikö nillä ole alkohorsjoitukset 80 luvulta ja paikallisissa alkoissa kyselläään tiskinkakaa tuotteitea, joiden. etlettikään ei näy

 4. Poliisin logiikkaa: ryhmä 1 saattaa tehdä rikoksia, joten kielletään ryhmän 2 toiminta.

  Jos siis Vastarintaliike alkaisi järjestämään vastamielenosoituksia, eikö olisi loogista että alkuperäisen mielenosoitukset kiellettäisiin tämän seurauksena?

  Jos Vastarintaliike järjestäisi poliisien omaa paraatia vastustavan mielenosoituksen, jättäisivätkö poliisit paraatin järjestämättä?

  Vai koskeeko nämä säännöt ainoastaan poliittista oppositiota? Poliisi on aseistautunut poliittinen rikollisjärjestö, joka kuuluis lakkauttaa kaikissa länsimaissa ja perustaa uudelleen sitten, kun meillä on isänmaallinen hallinto. Eihän poliisit enää muutenkaan edes puutu normaaliin rikollisuuteen – Ruotsissakin pelkäävät tietyille alueille menoa.

 5. Kuinka voimattomia vätyksiä ovatkaan poliisit pohjoismaissa. Laiskimuksia, jotka eivät tee sellaisia töitä, jotka menevät mukavuus -alueen ulkopuolelle.
  Suomessa ainakin poliisit tuijottelevät näyttöpäätteitä ja istuvat donitseista yhä leviävillä perseilään vahtimassa “vihapuhetta” eli ennen muinoin totuuden kertomista tai lapion sanomista lapioksi.
  Sen sijaan maassa lepää kait 40 000 ISIS:ksen muslimi terroristia valmiina toimintaan ja heistä jotka ovat saaneet kielteisen turvapaikkapäätöksen on palautettu vasta korkeintaan promille -luokkaa oleva määrä.
  Poliisi palvelee eliittiä ja Angela Merkelin leveää persettä, jonka pörinöistä tulkitaan ne käskyt, jotka heidän on tehtävä, jotta Euroopan kansanmurha saadaan aikaiseksi. Poliisit eivät pikkuvirkamies tyhmyyksissään tajua, että heille tulee ellei Brysselistä niin, sitten Kalifaatista noutaja, joka suolestaa hänet aivan siihen samaan kasaan kuin vainoamansa suomalaiset kanta-asukkaat.
  Ja mikä hauskinta, nämä 10 -tytöt ja pojat, eivät edes ymmärrrä mikä heitä odottaa, koskapa siihen tarvitaan aivoja, ei aatetta, joka kumpuaa aivopeusta ja valheesta.
  Voin jo tässä vaiheessa toivottaa: Köykäiset mullat.

Comments are closed.