Koti Artikkelit Amerikka tahtoo varastaa Puolan omaisuutta luovuttaakseen rahat juutalaisille

Amerikka tahtoo varastaa Puolan omaisuutta luovuttaakseen rahat juutalaisille

8

Puolan kansallismieliset protestoivat lauantaina Yhdysvaltojen sionistista ryöstöoperaatiota vastaan. Kansallismieliset vastustivat Donald Trumpin vaatimusta, jonka mukaan puolalaisten on luovutettava omaisuuttaan juutalaisille “hyvitykseksi holokaustista”. Hyvityssumma voi kohota tähtitieteelliseksi.

Mikäli Trump ja Amerikan sionistilobby saavat tahtonsa läpi, puolalaisilta saatetaan kansallismielisten mukaan varastaa jopa 300 miljardin dollarin edestä varallisuutta juutalaisille lahjoitettavaksi. Hanketta vastustavan kampanjan mukaan tällä olisi erittäin vakavia seurauksia Puolan kansantalouden kannalta.

Ryöstöoperaation vastustajat kantoivat marssilla kylttejä, joissa vaadittiin “Laki 447:n” kumoamista. Laki edellyttää Amerikan ulkoministeriötä painostamaan ulkomaita luovuttamaan “holokaustin ajan varallisuutta tai hyvityksiä” paikallisille juutalaisyhteisöille. Laki 447 astui voimaan Trumpin päätöksestä 2018.

Mielenosoittajat vastustivat ryöstöä marssimalla pääministerin virastolta Amerikan ulkoministeriön eteen. Missään muussa valtiossa lakia ei ole vastustettu yhtä näkyvästi ja äänekkäästi kuin Puolassa, uutisoi Financial Times.

Kansallismielisten mukaan Yhdysvaltojen vaatimukset rikkovat niin Puolan kuin kansainvälistäkin lakia. Puolan juutalaisyhteisö on sen sijaan ryhtynyt tukemaan Amerikan kampanjaa, sillä käytännössä Trump tahtoo antaa juutalaisille valtavan summan ilmaista rahaa.

Myös kansainvälinen World Jewish Restitution Organization tukee Puolan ryöstöä. Juutalaiset alkoivat vaatia Puolalta rahaa jo 1989, jolloin kommunistihallinto kaatui. Riitely jatkuu edelleen, eivätkä Puolan lainsäätäjät ole sanoneet toistaiseksi viimeistä sanaansa.

Mielenosoituksessa oli mukana muun muassa kansallismielinen poliitikko Janusz Korwin-Mikke. Juutalaisen ryöstöoperaation vastustaminen on yksi hänen eurovaalikampanjateemoistaan. Korwin-Mikke totesi, ettei hän tule “koskaan sallimaan sitä, että Puola ryöstetään”.

Myös Puolaa johtava Laki ja oikeus -puolue on asettunut vastustamaan Yhdysvaltojen vaatimuksia. Pääministeri Mateusz Morawiecki lupasi, ettei Puola tule maksamaan juutalaisille hyvityksiä.

Vaikka Laki ja oikeus ei ole antisionistinen puolue, on Puola ollut jatkuvasti kansainvälisen juutalaislobbyn hampaissa. Viime kesänä juutalaisomisteinen talousjulkaisu Bloomberg kirjoitti aggressiivisen artikkelin, jossa hyökättiin Puolan “antisemitismiä” vastaan. Vaikka Puolan talous kasvaakin kaksi kertaa nopeammin kuin maan euroalueeseen kuuluvilla naapureilla, totesi Bloomberg, ettei muiden valtioiden tule ottaa oppia “juutalaisvastaisesta” Puolasta.

Juutalaiset ovat olleet myös raivoissaan tutkinnoista, joita Puolan viranomaiset ja toimittajat ovat käynnistäneet juutalaisia talousrikollisia vastaan. Jewish Telegraphic Agency -julkaisun haastatteleman toimittajan mukaan juutalaislobby syyttää ympäröivää yhteiskuntaa aina “antisemitismistä”, kun juutalaiset talousrikolliset yritetään saada tilille teoistaan.

Lähde: Financial Times

8 KOMMENTIT

 1. Business is business. Verottaminen ja varastaminen. Siinä kaksi tuottoisinta tapaa hankkia toimeentulo.
  — Niin. Ja pitäähän ryöstöissä käytetylle pääomallekin, armeijalle ja aseille, saada kunnon tuotto.

  Ehkä sovintoratkaisuna on, että Puola lopultakin luovuttaa ilmaiseksi Trumpin vaimolle sen palan kansallisomaisuutta, jota hän on kauan pyytänyt.

 2. Juutalainen on loinen, ei mitään muuta. Verotusta, sotaa, jälleenrakennusta, lääkebisnestä, huumeita. Rappiota ja kuolemaa tuo vain, mihin ikinä meneekin. Siksi ne on AINA ajettu lopulta pois kuppaamasta.

 3. vähän sitä miettii teitä ja prosentteja yhteiskunnasta? Onko järkeä koska romahtaahan tämä systeemi katsoi millä lailla tahansa! Nykyajan yhteiskunnissa on liikaa maan pettureita ja liikaa välin pitämättömiä!! Lapsettomille sama kai tuo on ja toivoa että nämä massat tajuaisi jotain!!

 4. Vastaavanlainen kiista on myös Kreikan ja Saksan välillä. Jos Saksa palauttaisi ne varat, jotka se maailmansodassa otti Kreikalta, olisivat valtion velat kuitattu ja Saksa jäisi vielä pahasti velkaa Kreikalle.

  • Saksa ei ottanut Kreikalta mitään. Pikemminkin osti ja lisäksi investoi ja ruokki ja pisti talouden kuntoon rapakunnosta ylös. Ihme juutalaisten palvojia sionistikristittyjä suomalaiste nykyisin. Valehteleminen on jumalanpalvelusta muka

  • Kreikkalaiset ovat vaatineet aivan tähtitieteellistä luokkaa olevia korvauksia, kyse ei ole ryöstetyistä varoista. Mistä persereiästä teitä lukutaidottomia ja kaikkea ymmärrystä vailla olevia tampioita oikein on tullut?

 5. Juutalaiset ovat soluttautuneet joka valtion johtoelimiin,jotta saavat kupattua joka ikiseltä valtiolta rahaa heidän kuppavaltioonsa.Saksasta puheen ollen,niin liittoutuneilla pitäisi maksaa ikuista korvausta Saksalle tuhotuista kaupungeista ja todellisen holokaustin kokivat Dresdenin ja Hampurin kaupungin asukkaat.

Comments are closed.