Koti Uutisia Pohjoismaat Göteborgin kirkko tukee ISIS-lapsia

Göteborgin kirkko tukee ISIS-lapsia

3
Isoisä Patricio Gálvez.

Ruotsin tunnetuimpanakin pidetyn jihadisti Michael Skråmon lapset jäivät keväällä ilman isäänsä. Skråmon epäillään kuolleen rintamalla ISIS-terroristijärjestön riveissä. Lapsista on isän kuoleman jälkeen huolehtinut isoisä.

Göteborgin seurakunta kokee asiasta huonoa omaatuntoa ja halusi järjestää tukikonsertin muslimiterroristin lapsille ja heidän isoisälleen. Konserttiin oli saatu useita esiintyjiä ilmaiseksi, sekä paikalla kerättiin kolehtia.

Tapahtuman puuhamies Geraldine Acevedo avasi taustoja hieman. Hänen mukaansa rukoukset eivät enää auttaneet näitä yksin jääneitä lapsia, vaan seurakunnan oli toimittava hyvän asian puolesta. Myös seurakunnan kirkkoherra, Lisa Westberg pitää ISIS-lasten kohtaloa kirkolle erittäin tärkeänä asiana. Kirkko haluaa tuoda kaikki ISIS-lapset takaisin ”kotimaahan”, jotka ovat tällä hetkellä konfliktialueella.

Lähde: PT-media

3 KOMMENTIT

  1. Iskä ja äiskä kuollut jihadissa. Sääli lapsia, ihan tenaviahan nuo on, vanhemmat terroristeja, murhaajia ja sekopäitä. Onhan näitä Suomalaisiakin lähtenyt ISIS-riveihin, enkä nyt tarkoita nyt rikastajia.

  2. Kaikki kirkot ovat pelkkää sairasta syöpää. Pysykää kaukana. Saatana siellä majaansa pitää.

  3. Voisitteko kertoa tässä terroristien ja terrorismin tukikonsertissa soittavien nimet. Erityisesti ilmaiseksi soittamaan lupautuvien artistien nimet on hyvä saada tietoon ja SUOMALAISENA toivonkin että nämä tiedot on ainakin Kansallinen Vastarinta lehdellä jo arkistoituna.

Comments are closed.