Koti Artikkelit Juutalaisjärjestöt syyttävät korruptiotutkijoita “antisemitismistä”

Juutalaisjärjestöt syyttävät korruptiotutkijoita “antisemitismistä”

4

Kansainvälisen juutalaisyhteisön pää-äänenkannattaja Jewish Telegraphic Agency (JTA) kirjoittaa, että Itä-Euroopan juutalaiset ovat kokeneet viime aikoina useita nöyryyttäviä korruptioskandaaleja. Juutalaisjärjestöt ovat kuitenkin torjuneet kohtaamansa kritiikin syyttämällä talousrikostutkijoita “antisemitismistä”.

Figyelőn kuohuttanut kansi.

Globaalit juutalaisjärjestöt raivostuivat viime marraskuussa, kun oikeistolainen unkarilaislehti Figyelő julkaisi tutkivan artikkelin maan suurimmasta juutalaisjärjestöstä, Mazsihisz’sta. Toimittajien mukaan Mazsihisz oli varastanut huomattavia rahasummia unkarilaisilta veronmaksajilta.

Erityisen suurta kuohuntaa aiheutti lehden kansi, jossa Mazsihisz’n ylimielisen johtajan Andras Heislerin päälle satoi seteleitä. Juutalaiset lobbausjärjestöt niin Unkarissa kuin maailmalla vaativat Figyelőn toimitusta vastuuseen siitä, että lehti ruokki “ikivanhoja stereotypioita juutalaisista ja rahasta”.

Juutalaiset lobbausjärjestöt eivät olleet lainkaan kiinnostuneita siitä, pitikö Figyelőn artikkeli paikkansa. Juutalaisaktivistit vaativat sensuuria, sillä lehden paljastuksia pidettiin epäedullisina juutalaisten kannalta – huijattujen unkarilaisten veronmaksajien kohtalolla sen sijaan ei ollut väliä!

Muun muassa Israelin hallitus, Juutalaisten maailmankongressi, Euroopan juutalaiskongressi ja Amerikan juutalaiskomitea hyökkäsivät Figyelőn toimitusta vastaan korruptiopaljastusten vuoksi. Toisin sanoen maailman vaikutusvaltaisimmat juutalaisorganisaatiot yhdistivät voimansa puolustaakseen paikallista juutalaisjärjestöä, joka oli kavaltanut unkarilaiselta isäntäkansalta valtavia rahasummia.

Unkarin hallitus on jatkanut rahan lahjoittamista juutalaisille korruptioskandaalien jälkeenkin. Kuvassa Unkarin sionistipääministeri Viktor Orbán ja Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu Budapestin synagogassa.

Figyelő-vastainen kampanja päättyi sionistien kannalta nolosti tämän vuoden alussa, kun Mazsihisz joutui jälleen uuden korruptioskandaalin silmään. Tällä kertaa järjestön sisäpiiri kavalsi lähes 400 000 euroa veronmaksajien rahaa, joka oli määrä käyttää Budapestin synagogan kunnostukseen. Kaikesta saamastaan negatiivisesta julkisuudesta huolimatta Mazsihisz siis jatkoi veren imemistä unkarilaisesta kansanruumiista.

JTA myönsi artikkelissaan, että Itä-Euroopan juutalaiset ovat käyttäneet antisemitismikorttia järjestelmällisesti jäädessään kiinni erilaisista korruptio- ja talousrikoksista. Logiikka on typerryttävyydessään yksinkertainen: Koska rahalle persot juutalaiset ovat “antisemitistinen salaliittoteoria”, eivät juutalaiset voi todellisuudessa olla talousrikollisia.

JTA:n haastattelema Puolassa asuva toimittaja Nissan Tzur totesi, että Puolan juutalaiset käyttäytyvät pitkälti samalla tavalla kuin Unkarin juutalaiset. Tzurin mukaan “juutalaiset valittavat aina antisemitismistä, kun media yrittää alkaa kunnolla tutkia talousrikoksia”.

Ronald Lauder.

Tzur ja hänen kollegansa Wojciech Surmacz kirjoittivat 2013 kansainvälisen talousjulkaisu Forbesin puolalaiseen painokseen artikkelisarjan paikallisen juutalaisyhteisön sisäpiirikaupoista ja muista talousrikoksista. Juutalaisten maailmankongressi ja Puolan juutalaisyhteisö hyökkäsivät artikkelisarjaa vastaan välittömästi.

Juutalaiset lobbausjärjestöt alkoivat seuraavaksi painostaa saksalaista Axel Springer -yhtiötä, joka julkaisi Puolan Forbesia. Puolan juutalaisjohtaja Piotr Kadlcikin mukaan talousrikostutkinta oli verrattavissa “natsien suorittamaan Varsovan ghetton joukkomurhaan” [sic] toisessa maailmansodassa. Juutalaisten maailmankongressin johtaja Ronald Lauder puolestaan jyrähti, että artikkelisarja oli täynnä “ällöttäviä antisemitistisiä stereotypioita, joissa ahneet juutalaiset rikastuvat riistämällä ympäröivää yhteiskuntaa”.

Lopulta Axel Springer taipui ja irtisanoutui äänekkäästi artikkelisarjasta esittäen samalla julkisen anteeksipyynnön globaaleille juutalaisjohtajille. Puolan Forbesin toimittajat puolustavat edelleen artikkelisarjaa ja muistuttavat, että antisemitismisyytöksistä huolimatta kaikki korruptiotapaukset ovat täyttä totta.

Lähde: Jewish Telegraphic Agency

4 KOMMENTIT

  1. Kansainvälinen juutalisto on törkeä ja se toimii aina rajojen yli, antaakseen vääntövoimaa maakohtaisille päivittäisille asioille/politiikkaan.
    Klassinen esimerkki Suomessa oli kun (käytännössä $iionistista uusliberaalia/neofeodaalia kokkaripolitiikkaa kätyröivä) kansanedustaja Pertti Salolainen, jolla henkilökohtaisella tasolla, eli poliittiset näkemykset sivuuttaen, on sinänsä “hyvän ihmisen arvot” (ainakin kulttuurimarxistin näkökulmasta), sanoi äänneen jossain kekusteluohjelmassa, teemaan liittyviä ja ilmiselviä tosiasioita sen suhteen kuinka juutalistolla on kohtuuttoman suuri vaikutus globaalisti.
    Ei mennyt kauaa ennen suomalainen juutalisto oli ottanut yhteyttä kansainväliseen juutalistoon, jolloin alkoi Suomen rajojen ulkopuolellakin skandaalin leipominen ja yritettiin selvittää olisiko mahdollista jollakin verukkeella järjestää Pertille potkuja eduskunnasta.
    Juutalisto oli tietenkin pettynyt ettei kyennyt järjestämään potkuja Pertille, mutta yhdessä asiassa he silloinkin onnistuivat, eli siinä että Pertti Salolaisen “antisemiittinen” tapaus saatiin laajalti tiedotettua ulkomaillakin ja uutisankka suomalaisesta antisemiittisestä kansanedustajasta on varmasti sulkenut ovia Pertin edellä, sillä eihän ilmeisen virheellisistä vihjauksista ja syytöksistä tehdä korjausta – eihän virheettömän porukan kilpeen/miekkaan tullutta tahraa voi antaa paljastua, sillä sehän kyseenalaistaisi monet muutkin tapaukset.

  2. Ehkä juutalaisten tulee tottua kohtaamaan antisemitismiään jos ne on mukana korruptiossa.

  3. Juutalaisten törkyeydellä ei ole rajaa, mutta sen sijaan rahaa kyllä on.

Comments are closed.