Koti Artikkelit Juutalaislehti käärmeissään “muukalaisvastaisen” Puolan talousihmeestä

Juutalaislehti käärmeissään “muukalaisvastaisen” Puolan talousihmeestä

25

Kuten Kansallinen Vastarinta on aiemmin uutisoinut, isänmaallisen Laki ja oikeus -puolueen johtama Puola on viime vuosina nauttinut eurooppalaisittain ainutlaatuisen nopeasta talouskasvusta. Juutalaisomisteinen Bloomberg-talousjulkaisu hyökkää valtiota vastaan kuitenkin tuoreessa artikkelissaan “Puolan talouskasvun ruma puoli”.

Bloomberg myöntää, että Puola on pärjännyt taloudellisesti huomattavasti paremmin kuin suuria maahantunkeutujamassoja vastaan ottaneet länsieurooppalaiset valtiot. Median mukaan maan talous kasvaa tällä hetkellä viiden prosentin vuositahtia “eli kaksi kertaa nopeammin kuin euroalueeseen kuuluvat naapurinsa”.

Bloomberg myöntää myös, ettei Puolan talouskasvun hedelmiä ole kavallettu pienen finanssieliitin taskuihin, vaan hyvinvoinnista ovat päässeet nauttimaan tavalliset työtä tekevät puolalaiset. Esimerkiksi lapsiperheet saavat valtiolta Puolassa jo parempaa taloudellista tukea kuin öljyn rikastuttamassa Norjassa.

Juutalaisomisteinen media kuitenkin julistaa, ettei muun Euroopan tule ottaa mallia Puolan esimerkistä, sillä maan “juutalaisvastaisuus” ja “muukalaisviha” ovat lisääntyneet rinta rinnan hyvinvoinnin kanssa.

Bloomberg haastatteli muun muassa Puolan juutalaisten historian museon työntekijöitä, joiden mukaan yhä useammat puolalaiset saapuvat museoon kertoakseen, että juutalaiset ovat riistäneet isäntäkansojaan kautta historian. Museon työntekijöiden mukaan “antisemitismi on jälleen hyväksyttävää”.

– Ongelma on se, että nuoret tottuvat vihapuheeseen. Jotkut eivät pidä sipseistä, jotkut taas vihaavat Coca-Colaa – ja jotkut vihaavat juutalaisia, päivitteli museota johtava Dariusz Stola.

Varsovan juutalaismuseo.

Juutalaisen Bloombergin mukaan Laki ja oikeus -puolueen tulisi lopettaa “nationalistisen puheen” levittäminen. Lisäksi julkaisu vaatii Amerikkaa ja Eurooppaa “pakottamaan Puolan takaisin ruotuun”, sillä maa on “liian tärkeä menetettäväksi”.

Bloomberg haastatteli myös juutalaismuseon koulutusyksikön johtajaa Lucja Kochia, jonka mukaan on valitettavaa, että puolalaiset tekevät “eron yhtäältä etnisten puolalaisten ja toisaalta juutalaisten sekä muiden ulkomaalaistaustaisten välille”.

Yhdysvaltojen puolustusministeriössä työskennellyt Ian Brzezinski puolestaan totesi, että Amerikan eliitti seuraa “huolestuneena” Puolan “oikeusjärjestelmän, lehdistönvapauden ja holokaustikysymysten” tilaa.

Puola suututti kansainvälistä eliittiä hiljattain ilmoittamalla passittavansa eläkkeelle tuomareita, jotka ovat syyllistyneet kommunismiin. Globalistien mukaan kommunisminvastaiset uudistukset “vaarantavat Puolan oikeusjärjestelmän riippumattomuuden”. Bloomberg myös muistuttaa, että Puola on suhtautunut penseästi “muslimipakolaisiin” tekemällä tiukkaa maahanmuuttopolitiikkaa.

Puolan kansallismieliset osoittamassa mieltä Hizbollahin ja Palestiinan vastarinnan puolesta.

Finanssielitistit ovat jo aiemmin yrittäneet hyökätä Puolan hallitusta vastaan muun muassa manipuloimalla maan luottoluokitusta. Bloomberg siteerasi artikkelissaan finanssielitisti Maciej Dyjasia, joka on maan suurin kiinteistösijoittaja. Dyjas esitti peitellyn uhkauksen Puolan hallitukselle:

– Ihmiset seuraavat tätä kehitystä [liittyen esimerkiksi maahanmuuttoon ja juutalaisten asemaan], ja jotkut ovat alkaneet kysellä, onko Puola turvallinen sijoituskohde, Dyjas muotoili asiansa.

Vaikka Puola on siis Euroopan terveimpiä talousalueita, suunnittelee finanssieliitti vetävänsä rahansa maasta pois, jotta hallitusta voisi painostaa tekemään juutalais- ja pakolaismyönteisempää politiikkaa.

Lähde: Bloomberg

25 KOMMENTIT

 1. Mitä useampi Euroopan maa seuraa Puolan esimerkkiä, sitä paremmin tulee Euroopalla ja alkuperäisillä eurooppalaisilla menemään. Se etteivät sionistit ja kulttuurimarxisitit siitä pidä, osoittaa Puolan olevan oikealla tiellä.

 2. Hienoa Puola! Älkää taipuko kiristykseen, vaan erotkaa EU:sta ja Nato:sta.

 3. ”juutalaisvastaisuus” ja ”muukalaisviha” ovat lisääntyneet rinta rinnan hyvinvoinnin kanssa.

  “nokkelaa” ja aika tyypillistä ajattelua jutkuilta… Eurooppalaisen tulisi mielummin köyhtyä, nähdä nälkää ja luopua hyvinvoinnistaan..kunhan vaan ei juutalaisvastaisuus nosta päätään 😀

  Rotujen aatelia…ei jatkoon—> UUNIIN

  • Onkohan noille haiseville kasaareille ikinä…siis vaikkapa nyt viimeisen 1000v jaksolla juolahtanut mieleen, miksi heitä vihataan, miksi on ylipäätään juutalaisvihaa.
   Joku toinen lahko olisi voinut ottaa onkeensa, noin laajalla aikajanalla, mutta ei jude 😀

   • Der Jude on jude vaikka kasarissa paistaisi! Parantumatonta sakkia.

 4. Saisi levitä vain tämä positiivinen kehitys Puolan rajojen yli naapurimaihin ja lopulta koko Eurooppaan. Puolaan ei koskaan päästetty valtavia muukalaismassoja tai annettu rappiokulttuurin levitä pitkin katuja, siksi ovat hyvinkin vahvoilla tänä päivänä. Kateeksi käy.

 5. Tämä juutalaisten tapa kääntää asiat päälaelleen hämmästyttää joka kerta. Puolän kansallismielisyys ei ole kasvanut sen vuoksi että kansantalous paranee. Vaan kansallismielisyys on mahdollistanut kansantalouden parantumisen. Siksi on täysin absurdia väittää että muukalaisviha ja juutalaisvastaisuus ovat lisääntyneet rinta rinnan talouskasvun myötä. Koska ne eivät ole. Puolalaisten isänmaallisuus on mahdollistanut paremmat olot työläisille, ja SE nimenomaan on kansallissosialismia.

  Bloomberg itsekkin myöntää että heidän hallitsemansa öljykentät Norjassa eivät tuo vaurautta kansalle tai Norjan valtiolle siinä määrin että maa voisi tukea lapsiperheitä. Ja että Puolassa ei ole päästetty globalisteja ryöstämään maan rikkauksia, kuten Suomessa ja muualla euroopassa on tehty. Bloombeg myös myöntää että muukalaisten vastaanotto euroopan eri valtioihin ei ole ollut järkevää. Ei taloudellisesti eikä rikostilastollisesti tarkasteltuna.

  Johtopäätös: Puolan Laki ja Oikeus puolueen harjoittama kansallissosialismi on toiminut esimerkillisesti puolalaisten ja Puolan hyväksi. Ja siitä pitäisi muidenkin EU-maiden ottaa oppia. Ne jotka eivät halua olla osana sellaista yhteiskuntaa ovat vapaat muuttamaan ko. valtioista pois. Sillä ainakin vielä rajat EU:n valtioissa ovat auki.

 6. Haluan että minua suvaitaan, vaikka olenkin allerginen neekereille ja juutalaisille. Tämä ominaisuuteni on synnynnäistä. Olen pahoillani ja erittäen hyvilläni. Nykyaika hymyilee miellyttävästi, kun nyt ymmärtää miksi valheellisen maailman syyt ja seuraukset ahdistaa. On myöskin hyvä tietää,että metsästyskausi on alkanut. Metsässä voi olla muitakin ,kuin viattomia eläimiä.

  • Metsästyskaudella saa metsästää kärsiä, jotka ovat kiinni villisioissa. 🐷 Jos taas tarkoitat että olet kärsijä, joka kärsii allergiasta vierasrotuisia matuja ja juteja kohtaan, et ole ainoa. Niitä vaan ei saa laillisesti (vielä) metsästää. Salakaato on sitten eri juttu; siitä voi joutua kärsimään rangaistuksen. Kärsijä kärsii ja laskee kärsiä. 🐽, 🐽, 🐽…

   • Allergiaoireet, jotka johtuvat vierasrotuisista ovat yleistymään päin…eikä hallintomme masinoima “siedätyshoito” oikein ole toiminut

 7. (((Media))) suuttuu ainan nähdessään tai kuullessaan jotakin, joka ei ole perverssiä, itsetuhoista, moraalitonta ja sairasta.

 8. Romania, Puola, Unkari – maita jotka ovat kokeneet kovia, ja joissa on terveellä, nationalistisella, turvallisseen tulevaisuuteen tähtäävällä tavalla ymmärretty alkaa vastustamaan sionistisen Paneuroopan luomista! Ottakaa selvää esimerkiksi Richard von Coudenhove-Kalergin, Israel Cohenin, David Rockefellerin ja Benjamin Netanyahun kaltaisten vaarallisten sekopäiden suunnitelmista päidemme menoksi! Juutalaiset aloittivat liittovaltion suunnittelemisen jo vuosisadan alussa. Tämän ymmärtäminen antaa perspektiiviä asioiden hahmottamiseen isommassa kokonaisuudessa, joka kattaa niin maailmansodat kuin kylmän sodankin.

  On tärkeää ymmärtää paineen tulevan EU:sta, YK:sta, NATO:sta sekä sionistisilta suurvalloilta kuten Iso-Britannia, Ranska, Saksa, Israel ja Yhdysvallat. Tämän takia tervehenkisiä, kansallismielisiä ja isänmaan säilyttämiseen pyrkiviä järjestöjä ollaan kieltämässä pakkolakien voimin. Islam ei ole viimekädessä meidän todellinen vihollinen, vaan sionistiseen uuteen maailmanjärjestykseen tähtäävä ortodoksijuutalaisuus, joka onkin aiheuttanut missä tahansa vallan saatuaan pelkkää tuhoa ja kurjuutta – milloin bolševismin, milloin kommunismin ja milloin marxismin viitan taakse piiloutuen. Kun esim. työläisten maailmanlaajuinen liikekannalle pano vallankumouksen nimissä ei tuottanutkaan euroopanlaajuisesti tahdottua tulosta, ollaan sittemmin huomio yritetty kohdistaa uusiin vaarallisiin ja tuhoisiin aatesuuntiin, kuten feminismiin ja antifasismiin. Sama Saatana siis on kätyreitä haalimassa itselleen – nyt vain eri valepuvussa. On syytä tajuta, että Suomi oli sodassa noita aiemmin mainittuja ideologioita vastaan – ei venäläistä slaaviveljeskansaamme vastaan!

  Muistakaa sionistisen maailmanvallan luomat harhautukset:

  • “natsi”: loukkaava epiteetti, jonka keksi juutalainen Konrad Heiden
  • “anti-semiitti”: loukkaava epiteetti, jonka keksi juutalainen Moritz Steinschneider
  • “rasisti”: loukkaava epiteetti, jonka keksi juutalainen Leon Tortsky (oik. Lev Davidovich Bronstein)
  • “seksisti”: loukkaava epiteetti, jonka keksi juutalainen Margaret Feldman, ja lopuksi
  • “juutalainen”: epiteetti kaikille maailman “juutalaisille”, jotka ovat oikeasti edomialaisia, khazaareja ja juudalaisia (Juudan autiomaan mukaan).

  Älkää välittäkö, jos teitä haukutaan tai yritetään leimata joksikin: kyseessä on vain mielen- ja vallanhallinnan yritys, joka nostaa päätään sionistien ja heitä rahoittavan pankkimafian huomatessa mielipidemonopolinsa eli medioiden menettäessä otettaan massoihin. EKP (Euroopan keskuspankki), BIS (Maailman pankkien keskuspankki) ja The Fed (USA:n keskuspankki) kuuluvat kaikki tähän rikollisliigaan, joka pyrkii orjuuttamaan maailman kansat maksattamalla valtionlainojen korot kansalaisten työllä eli verotuloilla. Tarvitsemme välittömän eron saatanallisesta EU:sta ja yhteisvaluutta eurosta! Rahanluontioikeus ja kansanvalta takaisin valtiollemme; pois kasvottomilta EU-byrokraateilta, lobbareilta ja yksityispankkiireilta, joita kukaan meistä ei ole valtaan valinnut!

  Sionistit eli käytännössä juutalaiset ovat tunnetun maailmanhistorian suurin huijari-, väärentäjä-, murhaaja- ja rikollisjengi! Vasen-viher-liberaalimielensairaudesta kärsivien ihmisten takia koko olemassaolomme on aidosti uhattuna. Meidän vihollisentiteetti taistelee valheella ja petoksella, kääntäen kaikki omat hirmutekonsa meitä vastaan sekä vääristellen historian todellista kulkua. Materiaali- ja dokumenttitodisteiden loistaessa poissaolollaan, juutalainen maailmanvalta vetoaa ihmisiin koskettavilla mutta täysin sepitetyillä Hollywood-nyyhkytarinoilla, tekaistuilla TV-dokumenteilla, lehtijutuilla sekä erikoisjulkaisuilla, joissa jaksetaan aina rummuttaa Saksan ja saksalaisten pahuutta sekä toisaalta seksuaalipervertismin, ydinperheen tuhon, avoimien rajojen politiikan ja monikulttuurisuuden ihanuutta. Ottakaa ihmeessä selvää, mitä esim. JFK sanoi Hitleristä, Saksasta ja maailmaa johtavasta näkymättömästä eliitistä! Nämä kaikki eliitin ja heidän lakeijoidensa toimet tähtäävät vain ja ainoastaan perinteisesti vahvan kansallistuntomme ja koko kansan tuhoon. Ja jos Saksa oikeasti olisi ollut jokin saatanallinen ihmisyyden tuhoamisvaltio, niin tuskin sitä tarvitsisi päivästä toiseen aivopesun lailla takoa päihimme. Aivan kuten myös jos multikulturalismi olisi tervettä tai kannattavaa millään tavalla, tarvitsisi sitä tuskin pakkosyöttää mieliimme taukoamatta juutalaisten omistamien medioiden toimesta.

  Harhauttaja kätyreineen pyrkii hajottamaan yhteiskuntamme sisäisiin ristiriitoihin ulkoapäin masinoidulla tuohoamiskoneistollaan, jolla on takanaan kaikki maailman raha poliitikkoineen, päättäjineen ja järjestöineen. Eurooppalaisten perinteikkäästi vahva kansallistunto ja -mielisyys yritetään nujertaa syöttämällä tuholliseen “tasa-arvoon” tähtääviä sairaita ideologioita, jotka murskaavat sen todellisen, luontaisen monimuotoisuuden kulttuureista ja kansoista. Liberalismia ja muita äärimmäisen vahingollisia ajatuksia, kuten feminismiä, sponsoroidaan ja promotoidaan myöskin väsymättä, jotta saataisiin aikaiseksi ydinperheen tuho sekä naisten yleinen viha miehiä kohtaan. Se, mitä tarjotaan emansipaationa naisille ja seksuaalivähemmistöille, ei tähtää todellisuudessa mihinkään muuhun, kuin kulttuurimarxistisen agendan mukaisen eurooppalaisten tuhoamisprojektin toteutumiseen ja Paneuroopan eli homogeenisen, helposti hallittavan Euroopan liittovaltion luomiseen.

  Sama kansainvälistä valkoisten kansanmurhaa ajava liittouma on todellisuudessa vastuussa Eurooppaa tulehduttavasta kehitysmaaloisten invaasiosta: juutalaisuus on se meidän valkoisten kristittyjen todellinen ikiaikainen vihollinen. Islamistit ovat vain heidän juoksupoikiaan tässä sodassa. Jeesuksen messiaanisuuden kieltävät islam ja juutalaisuus kumoavat opeissaan myöskin hyvin pitkälti kaikki kymmenen käskyä, joten ne ovat valehtelijoiden uskontoja ja täten myös täydellisiä aidon kristillisyyden antiteesejä. Judeo- ja pseudokristillisyys ovat myöskin kansakuntia riivaavia kuolettavia ruttoja. Samaa sisältä päin luotua tuhoa edustavat myös “demokraattinen” politiikamme valeoppositioineen (esim. Perussuomalaiset, joka on ainoastaan keino siirtää tyytymättömän, niskoittelevan kansan äänet Ö-mappiin) sekä työntekijöiden, työnantajan ja ammattiliittojen jatkuva tappelu sekä ristiriidat, jotka ovat kuin syöpää yhteiskuntarauhalle. Meidän on kohdistettava fokus ja samalla myöskin pyhä, oikeutettu viha oikeisiin kohteisiin ja lakattava myrkyttämästä itseämme omaehtoisesti!

  Vain kotimaataan ja sen ainutlaatuista, korvaamatonta kultuuria vihaava mielisairaudesta kärsivä voi edes väittää Suomen kuuluvan jollekin muille, kuin suomalaisille! Terve muukalaisviha on luonnollista ja on se voimavara, joka meidät ja maamme on itsenäisinä ja suomalaisina säilyttänyt.

 9. “Lopullinen ratkaisu” on sionistien ja juutalaisten keksimä termi. Tästä löytyy näyttöä jo niinkin aikaiselta ajalta kuin aivan 1800-luvun lopulta! 1900-luvun alussa – siis jo ennen maailmansotia! – juutalaisten omistamat painotalot ja kustantamot kirjoittivat aiheesta aikakaus- sekä sanomalehdissä ynnä muissa kirjallisissa tuotoksissaan. Tämäkin idea siis jo “ajettiin sisään” ihmisten mieliin hyvissä ajoin: juutalainen eliitti yritti pakottaa jo kuuden miljoonan talmudistisen uhrilahjamyytin maailman tietoisuuteen I maailmansodassa, muttei siinä onnistunut: aika ja maailmanlaajuinen mediakenttä l. tiedonvälitys eivät olleet vielä kypsiä ja tarpeeksi toimivia tähän. Nykyisin kaikenlainen fiktio ja semifiktio saadaan kaulittua hyväuskoisten idioottien kalloihin kuin Magnum 44:n luoti kuplavolkkarin konehuoneen lävitse. TODELLINEN Lopullinen ratkaisuhan olisi ollut juutalaisten sionistien siirtäminen pois pilaamasta länsimaisia yhteiskuntia koronkiskonnalla ja myrkytyksellään. Heitä ei kuitenkaan saatu pidettyä aisoissa ja Israelin edeltäjä, Juudean valtio, liittyi sotaan lopun ollessakin jo historiaa.

  Itse en usko Hitlerin ja Eva Braunin kuolleen bunkkerissa. Se on taas yksi näitä Hollywoodin kynäilemiä eksytystarinoita vailla järjen tai logiikan hiventäkään. Venäläiset toivat bunkkerista leukaluun, joka oletettavasti kuului Hitlerille, joten hänen oli pakko olla kuollut. Paitsi että leukaluu oikeasti kuuluikin naiselle, jonka DNA-testi pystyi myöhemmin osoittamaan. Tällaisten testien mahdollisuutta tulevaisuudessa ei voinut kansainvälinen juutalainen eliitti rikollisine lakeijoineen kuvitellakaan. Jälleen paljastui valheiden verkostoksi kaikki totuutena toitotetut asiat. Nürnbergin “natsioikeudenkäynnitkin” olivat pelkkää teatteria, jossa piti saada äkkiä (anheita ja moraalittomia kun aina ovat olleet) SYNTIPUKKI koko maailmalle – ei siis todellista syyllistä.

  Todistusaineistoa siitä, että “6 000 000 kärsivän juutalaisen” tarinat ympäri maailmaa ovatkin vain pelkkää valetta ja panettelua, saatte etsiä aivan itse. Samaten koskien sitä, että Adolf Hitler ja Eva Braun seilasivat kahdella sukellusveneellä joko Espanjaan tai Argentiinaan. Älkää minua uskoko vaan etsikää! Mitä esimerkiksi FBI oli mieltä tästä mahdollisuudesta? Mitä mieltä sinä olet?

  Neuvostoliitto oli juutalainen ksenokratia ja vallankaappauksen jälkeen 1917 oli ensimmäisen hallituksen senaattoreista jopa 85 % juutalaisia, joista suurin osa oli laivattu suoraan USA:sta – maailman juutalaisimmasta valtiosta! Suomalaisten sota venäläisiä; slaavilaista veljeskansaamme vastaan ei olisi koskaan edes ollut mahdollinen tapahtuma. Ei, me olimme sodassa sionistista vieraanvaltaa vastaan. Venäjä kaapattiin, aivan kuten kansainvälinen, sionistinen yksityispankkimafia on kaapannut nyt meidän halituksemme lukuisien muiden Euroopan maiden joukossa.

  Kolme parhaiten tunnettua kirjasarjaa II maailmansodasta —

  • Dwight D. Eisenhower: “Crusade in Europe” (New York, Doubleday/Country Life Press, 1948),

  • Winston Churchill: “The Second World War” (London, Cassell; 6 osaa, 1948–1954) ja

  • Charles de Gaulle: “Mémoires de Guerre” (Paris, Plon; 3 osaa, 1954–1959) —

  sisältävät enemmän kuin 7000(!) sivua II maailmansodasta, kuitenkaan mainitsematta KERTAAKAAN nk. “holokaustia”, joka on kaiken lisäksi jo alunalkujaan erheellinen ja harhaanjohtava termi, sillä se tarkoittaa (kreik.) “kaiken polttamista”. Ei lausettakaan ole kirjoitettu niin väitetystä juutalaisten joukkotuhonnasta kuin kansallissosialistien kaasukammioistakaan! Toki ihmisiä kuolee internointileireillä aina sodissa ja juutalaisväestön keskuudessa oli valmiiksi paha keltatäpläkuume-epidemia, sillä he elivät tunnetusti usein sangen epähygieenisissä oloissa. Kaiken lisäksi liittoutuneet (USA, Juudea & Iso-Britannia) itse pommittivat vankileirien huoltoyhteydet, jolloin ihmisiä kuoli tarpeettomasti ruoan, veden ja lääketarpeiden pulaan. Suositeltavaa lukemistoa: https://moranen.blogspot.fi/2008/02/auschwitz-matkani-pleiri.html

  Miten voi olla rangaistus jostakin, jota ei ole koskaan tapahtunutkaan? Silti Hollywood on täynnä näitä sairaan mielen kostofantasiatuotoksia. Aivopesu toimii. Samaa järjenvastaisuutta ja sulaa hulluutta ovat vasemmistolaisten harhakuvat siitä, että esi-isämme, mukamas, kohtelivat esim. orjia väärin (globaalisti ajateltuna) ja se kelpaa oikeutukseksi käynnissä olevaan valkoisten joukkotuhontaan avoimien rajojen sekä sateenkaaripolitiikan avulla. Kuitenkin nämä samat vasemmistotahot kieltävät valkoisten kansanmurhan tapahtumisen par’aikaa, mutta samaan aikaan siis toisaalta oikeuttavat sen keksityillä verukkeilla menneisyydestä. Miten voi oikeuttaa asioita jollakin, jota ei ole olemassa? Näiden hyysäämiin laittomiin, maahantunkeutuviin kehitysmaalaisiin ei myöskään päde samat lait. Esimerkkeinä mainittakoot halal- ja kosher-eläintenkidutus, naamioitumiskielto (islamisteille laillista) ja “rasistinen” motiivi kovennettuna rangaistusperusteena väkivaltarikoksissa – pelkästään valkoisen SUOMALAISEN ollessa syytettynä! Termin “rasismi” keksi juutalainen “Leon Trotsky” eli Lev Davidovich Bronstein, joka oli erittäin tärkeä tekijä Neuvostoliitossa sen jälkeen kun viimeinen keisari perheineen oli murhattu tämän saman rikollisjoukkion toimesta.

  Miettikää esim. “holokaustin” kieltämistä ja kansallissosialismia koskevia lakeja Euroopassa: sionistinen eliitti ja rikolliset juutalaispankkiirit selvästikin pelkäävät totuuden leviämistä, kun kutsuvatkin sitä “vihapuheeksi”! Valheita sen sijaan tulee kutsua “totuudeksi” ja niiden levittäminen EI ole rangaistava teko. “Unelma” takoittaa yhteiskuntarauhan tuhoutumista, kaaosta, anarkiaa ja konkurssia, jolloin sattuu myöskin “seksuaalisen hätätilan” manifestaatioita eli kansankielellä ilmaistuna raiskauksia. Hirveä salailun, peittelyn ja painostuksen ilmapiiri. Pahinta myrkkyä sionisteille ja vapaamuurareille on juutalaisten itsensä esittämä epäusko koko holokausti-valhetta kohtaan. Tutustukaa esim. sellaiseen herraan, kuin revisionisti David Cole! Monet juutalaiset koomikot ovat myöskin käsitelleet väitettyä holokaustia ihmeen kevyesti, joka ei sovi mitenkään sodan voittajien kirjoittaman “virallisen totuuden” vaatiman painoarvon kanssa yksiin. Juutalaiset ovat itsekin myöntäneet että “tuhoamisleirejä” kaikista keskitysleireistä oli vain muutama eli siellä ei monella uunilla ole poltettu edes heidän mukaansa. Ihmisen krematointi vie kahdeksan tuntia. Jos 10 000 000 ihmistä poltettiin, siinä olisi mennyt 80 milj. tuntia. Jos uuneja näillä tuhoamisleireillä olisi yhteensä ollut kymmenen, olisi polttamisessa mennyt yli 913 vuotta! Jos uuneja olisi ollut sata, olisi polttamisessa vieläkin mennyt yli 91 vuotta! Jos uuneja olisi ollut tuhat(!), olisi polttamisessa mennyt siltikin yli yhdeksän vuotta! Melkoinen savupilvi Euroopan yläpuolella! Väestönosa, joka on auvoisista ajoista asti hallinnut maailman rahataloutta ja täten politiikkaa, lastattiin junavaunuihin kuin teuraseläimet? Ei vaikuta tippaakaan realistiselta. Onneksi internetin syntymistä edes “Protocols of Zion (Sionin viisaiden pöytäkirjat)” ei pystynyt ennustamaan. Kuten hakkerietiikan ensimmäinen sääntö kuuluu: “Information wants to be free!”

  Ylläolevista jokainen voi miettiä mikä on mahdollista, todennäköistä tai edes uskottavaa. Huonosti käsikirjoitettu Hollywood-satu jälleen kerran Uutta maailmanjärjestystä rakentavalta eliitiltä. Aukkoja täynnä kuten “kuulennot” tai WTC/911. Liian kova kiire ahneilla sionisteilla. Missään vaiheessa tietoja ulkomaailmalle näistä “lopullisen ratkaisun leireistä” ei siis kuitenkaan tihkunut: ei saksalaisten, kansallissosialistien, juutalaisten tai kenenkään muunkaan toimesta! “Band of Brothers (Taistelutoverit)” -tyyliset semifiktiiviset Hollywood-propagandatekeleet sitten kertovat maailmanlaajuisesti kansalaisille “miten homma oikeasti meni”. Hollywood ja kansainväliset, juutalaisten omistuksissa olevat tietotoimistot ovat niin uskottava auktoriteetti – joka on itse itsensä oikeuttanut ristiviittauksillaan ja “faktoillaan” – että suomalainen uskoo. Kun TV:stä eli juutalaisesta nurkkajumalasta tulee ne iltauutiset, joissa kaksi ankkuria vuoroin toljottaa suoraan sinun sieluusi ja vuoroin toisen ankkurin sivuprofiiliin samalla valheita leperrellen, niin suomalainen uskoo. Suomalaiset mediat ja suomalaiset ihmiset on saatu lepertelemään idioottimaisesti indoktrinoituina näitä “naisen euro on 80 senttiä” -roskapuheita sekä käyttämään esim. täysin käsittämätöntä sanaa “ikärasismi”. Tulkoon tässä mainituksi, että termin “seksismi” keksi juutalainen Margaret Feldman.

  “Holokausti” on se mätä selkäranka, jonka ympärille koko läntisen maailman rapautunut moraali kietoutuu, vaikkei materiaalista tai dokumentaarista todistusaineistoa teosta ole pystytty osoittamaan. Löytyy vain silminnäkijälausuntoja ja toisenkäden kuulopuheita, jotka ovat juridisesti tarkastellen kaikkein epäluotettavimpia todisteita, sillä ne ovat alttiita vääristelylle, liioittelulle ja suoranaiselle valehtelulle, jonka tarkoituksena voivat olla esim. panettelu, propaganda sekä poliittisen immuniteetin tai taloudellisen hyödyn tavoittelu.

  Juutalaisista vielä muutama sana: he ovat oikeasti kasaareja ja juudalaisia Juudan autiomaan mukaan, jossa he ovat historiallisesti asuneet. Juutalaisen Moritz Steinschneiderin keksimä termi “antisemiitti” on myöskin täysin mieletön, sillä juutalaiset eivät ole semiittisiä! Niitä olemme ME – valkoiset eurooppalaiset – Nooan valkoisen pojan, Seemin mukaan, josta myös maamme on nimensä saanut. Antisemiittinen ei siis tarkoita mitään muuta kuin anti-valkoista ja tässähän ei ole taaskaan mitään tolkkua. Juutalaiset ja arabit ovat Nooan ruskean pojan, Jaafetin jälkeläisiä. Mainittakoon vielä että neekerit ovat mustan pojan, Haamin (“palanut”) perillisiä. Raamatullisesti katsottuna juutalaiset ovat edomialaisia ja kaananilaisia. Lopetankin kirjoitukseni Sanaan:

  »Muista, Herra, Jerusalemin tuhopäivä, kosta se Edomin lapsille [=juutalaisille], jotka sanoivat: “Hajottakaa se, hajottakaa perustuksia myöten!”
  Tytär Baabel, sinä häviön oma, autuas se, joka sinulle kostaa kaiken, minkä olet meille tehnyt!
  Autuas se, joka ottaa sinun pienet lapsesi ja murskaa ne kallioon!»
  Psalmi 137:7–9

  »Te [juutalaiset] olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä.»
  Joh. 8:44

  • Juutalaiset nykyisin editoivat myös länsimäisen “Raamatun”.
   Venäjällä ortodoksit eivät salli mitään editointia, koska pyhä kirja muka ei olisi enää pyhä jos ihminen sitä editoi. Tästä syystä Venäjän ortodoksien Raamatussa on edelleen säilynyt kohta, joka on poistettu Suomalaisesta ev.lut. kirkon Raamatuissa: Kuningaskuntien 2. kirja, luku 12, kappaleet 26-31.

   Suomalaisessa raamatussa luku päättyy 25. kappaleeseen, joten suomalaiset lukijat eivät edes tiedä, että 12. luku jatkuu vielä kappaleilla 26-31!
   Niissä kerrotaan miten juutalaiset ryöstivät Ammonitilaisten kaupungit ja millä menetelmillä juutalaiset murhasivat kaikki Ammonitilaiset mm. polttamalla polttouuneissa. Yhdenmukaisuus “Holoco$t”-sadun kanssa on niin ilmeinen, että nämä kappaleet 26-31 oli pakko poistaa!

   • Voitko laittaa linkin tuohon venäjänkieliseen versioon? ¨

    En löytänyt mitään tuollaiseen käännökseen viittaava.

    • Venäjänkielinen versio:
     http://days.pravoslavie.ru/Bible/B_2_xar12.htm
     (itse Synodaalisesta käännöksestä kerrottu tässä: https://en.wikipedia.org/wiki/Russian_Synodal_Bible)
     Tämä on niin sanottu Pyhän Synodin käännös, n. 200 vuotta vanha. Ortodoksit eivät muuta sanaakaan.

     Lue kappaleet 26-31. Nämä kappaleet on kokonaan poistettu “länsimaisesta” raamatusta.

     Juutalaiset siis poistavat raamatusta sellaiset kappaleet, jossa on paljastettu että juutalaiset ryöstävät ja sadistisilla menetelmillä murhaavat ryöstetyt kansat, kuten ammonitilaiset oli hävitetty kokonaan mm. polttamalla uuneissa.

     Mutta sellaiset Raamatun modernit editoinnit eivät lainkaan haita ev-lut. kristittyjä!

 10. Minkä takia TE-toimiston sivuilla tarjotaan palveluita arabiaksi, somaliksi sekä Afghanistanin, Irakin, Iranin jne. kielillä?

  Onko kukaan koskaan nähnyt esim. somalinaista tai romania töissä? Miten he pärjäävät työtä tekemättä Suomenkaltaisessa, kalliissa maassa? Heitä eivät taida työvoimapoliittiset sanktiot ja karenssit koskea?

  Näistä voisi joku tehdä lakialoitteen. Rikotaan taas yhdenvertaisuusperiaatetta RÄIKEÄSTI.

  • Mustalaisillahan se on ollut jo kauan niin, että mihin lapsilisä loppuu, siitä kansaneläke alkaa…. Joutuvat vain raukat vuodeksi siinä välissä tyhjänpäälle…mikä on huutava ihmisoikeusrikos. Ihme, ettei vasemmisto, tai vihreät ole puuttuneet, tähän räikeään epäkohtaan

   • No voi hitto, selvää syrjintää ja rasismia. Jahka saadaan sopiva puna-anarkiahallitus, tämäkin virhe varmasti korjataan. Eihän tuollaista kukaan kestä, ei…

 11. Puola on pitkään ollut maailman kristillisin maa. Ei ihme että siellä menee asiat oikein.

 12. Venäjänkielinen versio (poista välit linkin alussa):
  h t t p : / / days.pravoslavie.ru/Bible/B_2_xar12.htm
  (itse Synodaalisesta käännöksestä kerrottu tässä: h t t p s : / / en.wikipedia.org/wiki/Russian_Synodal_Bible)
  Tämä on niin sanottu Pyhän Synodin käännös, n. 200 vuotta vanha. Ortodoksit eivät muuta sanaakaan.

  Lue kappaleet 26-31. Nämä kappaleet on kokonaan poistettu ”länsimaisesta” raamatusta.

  Juutalaiset siis poistavat raamatusta sellaiset kappaleet, jossa on paljastettu että juutalaiset ryöstävät ja sadistisilla menetelmillä murhaavat ryöstetyt kansat, kuten ammonitilaiset oli hävitetty kokonaan mm. polttamalla uuneissa.

  Mutta sellaiset Raamatun modernit editoinnit eivät lainkaan haita ev-lut. kristittyjä!

  • se oli vastaus tähän
   “Tarkenna 22.9.2018 at 19.19
   Voitko laittaa linkin tuohon venäjänkieliseen versioon? En löytänyt mitään tuollaiseen käännökseen viittaava.”

  • Ei tuota kohtaa ainakaan King James Raamatusta (jota kristityt ympäri maailmaa käyttävät) ole poistettu.

   KJV ja suomalaiset Raamatut, kutsuvat tuota kirjaa, Samuelin Toiseksi Kirjaksi. Eli kirjalla on eri nimi.

   Venäläisessä ortodoksien Raamatussa on 4 Kuningasten Kirjaa, kun taas noissa yllämainituissa on ensin 2 Samuelin Kirjaa ja sitten 2 Kuningasten Kirjaa.

   Tuo Raamatun kohta siis löytyy KJV raamatusta (ja suomenkielisistä) kohdasta 2. Samuel. luku 12.

   Tästä voit lukea tuon kyseisen kohdan KJV Raamatusta:

   https://www.biblegateway.com/passage/?search=2%20Samuel+12&version=KJV

Comments are closed.