Koti Artikkelit Ahdistelua Oulussa – turvapartio jalkautui kaduille

Ahdistelua Oulussa – turvapartio jalkautui kaduille

19

oulukatupartio2

Sunnuntai-iltana 26.7. vanhalla polkupyörällä liikkunut afrikkalaistaustainen mies alkoi vainota naispuolista lenkkeilijää Toppilan lähistöllä.

Vaanija on todennäköisesti somali ja noin 18-vuotias. Hän on noin 180 senttiä pitkä. Hänen hiuksensa olivat sivuilta ja takaa lyhyet ja päältä hieman pidemmät. Tapahtumahetkellä hänellä oli yllään college-takki, jossa oli viininpunaista ja harmaata väriä. Hän näppäili innokkaasti kännykkäänsä seuratessaan naista. Somali vainosi naista yli kaksi kilometriä ja lopetti vasta, kun nainen alkoi huutaa kovaan ääneen.

Asiasta kuultuamme aloimme tutkia tapauksen taustoja. Sosiaalisesta mediasta selvisi, ettei se ollut ensimmäinen laatuaan. Viime päivinä Toppilan ja Puolivälinkankaan alueilla on ollut muitakin tapauksia, joissa pyörällä liikkunut mies on lähtenyt naisten perään ja ainakin kerran käyttänyt rajua väkivaltaa uhriaan vastaan.

Vaikka Oulun maahanmuuttajat syyllistyvät jatkuvasti väkivaltaan ja muihin rikoksiin suomalaisväestöä vastaan, ylittävät tapaukset harvoin uutiskynnyksen. Syynä tälle on muun muassa se, että paikallinen sanomalehti Kaleva vaalii monikulttuurisuutta demonisoimalla maahanmuuton vastustajia, sensuroimalla maahanmuuttajarikollisten tuntomerkkejä sekä poistamalla sivuiltaan maahanmuuttokriittisiä yleisökeskusteluita.

Kun maahanmuuttajat olivat kevättalvella 2007 syyllistyneet Oulussa erityisen julmiin raiskauksiin, käytiin Internetissä kiivasta keskustelua katupartioinnin aloittamisesta. Tuolloin Kaleva teki vastaiskun ja kirjoitti painostusmielessä uutisen, jossa julkaistiin paikallisten kansallismielisten yksityishenkilöiden nimiä ja työpaikkoja. Kalevan mukaan “uusnatsit” olivat Oulun ongelma – eivät maahanmuuttajarikolliset.

Vastarintaliikkeen oululaisaktivistien muodostama turvapartio jalkautui heti sunnuntai-iltana alueille, joissa afrikkalaisen ahdistelijan tiedetään toimineen. Ensimmäiset katupartiot Vastarintaliike järjesti syksyllä 2014 Helsingissä, kun maahanmuuttajajengi oli pahoinpidellyt raa’asti kymmeniä suomalaisia lapsia ja nuoria. Uhrit valittiin tuolloin heikkouden ja valkoisen ihon perusteella.

Partioinnin aikana Oulun aktivistit etsivät alueelta tuntomerkkeihin sopivaa henkilöä. Tulemme jatkamaan partiointia tulevina päivinä.

suomalaisapu

Sen lisäksi, että tahdomme ahdistelijan jäävän mahdollisimman nopeasti kiinni, tahdomme partiointitoiminnalla herätellä julkista keskustelua monikulttuurisesta rikollisuudesta ja Suomen väestörakenteen vaarallisesta muutoksesta. Tilastokeskuksen mukaan Suomen väestökasvu johtuu jo käytännössä kokonaan maahanmuutosta. Suunta on hälyttävä, sillä tuoreen suomalaistutkimuksen mukaan erityisesti Afrikasta ja arabimaista tulevilla maahanmuuttajilla on geneettisistä syistä erityisen korkea riski syyllistyä vakaviin rikoksiin.

Kannustamme kaikkia kansallismielisiä oululaisia jalkautumaan kaduille työskentelemään monikulttuurista rikollisuutta vastaan. Vain me suomalaiset itse voimme turvata Suomen tulevaisuuden. Mikäli tahdot liittyä Suomen Vastarintaliikkeeseen, voit tehdä sen TÄÄLLÄ.

Oulun aktivistiryhmään saa yhteyden lähettämällä sähköpostia osoitteeseen oulu[at]vastarinta.com.

 

Oulun aktivistiryhmä

19 KOMMENTIT

 1. Esimerkillistä toimintaa siellä Pohjoisessa! Toivottavasti tekijä jää kiinni…

  • Ei voi muuta kun kiittää mitä nöyrimmin teitä kaikkia!

   Olen valmis tukemaan teidän turvapartioita ym. rahallisesti siitä että pidätte suomalaisten puolia.

   Kiitos teille. Laittakaa tilinumero etusivulle niin veikkaan etten ole ainoa joka tukee.

   -Tuukka

 2. Nyt sitten jo Oulussakin… 100% tuki Vastarintaliikkeen aktivisteille ja muille kansallismielisille, jotka jalkautuvat taisteluun maahantunkeutujarikollisia vastaan!

 3. Hienoa työtä! Jatkakaa samaan malliin. Kansalaisten on toimittava, kun viranomaiset eivät toimi.

  Samuli

 4. Loistavaa kansalaisvalppautta. Toivoisin että resurssit riittäisivät jokapäiväiseen partiointiin kun Suomi ei alkuperäisväestöään enää suojele.

  Vastarinnan täytyisi perustaa oma puolue niin asioihin voitaisiin vaikuttaa myös poliittisella tasolla. Ääniä kyllä riittäisi.

 5. Kuinka selviäisimmekään ilman tätä monikulttuurisuutta?
  siellä työvoimapulanpaikkaaja on toteuttanut allahin tahtoa – Vääräuskoiset on raiskattava ja tapettava?

  Hienoa työtä! Toivotaan että rikollinen jää kiinni (poliisihan ei tunnetusti rikastajien rikoksia tutki, ja oikeuslaitoskin jättää syyttämätt koska suojaväri).

 6. Suuttuukohan Li Anderson kun eihän nyt kunniakansalaisen raiskausta saa keskeyttää kun täytyy suvaita?

  #Suvaitkaa
  #TapanilaRikastus

 7. En oo varma olikohan kyseinen henkilö kyseessä noin tunti sitten Puolivälikankaan koulun viereisen aliskan luona. En ehtinyt katsoa kauhean tarkkoja tuntomerkkejä, koska lähdin polkemaan pyörällä niin kovaa vauhtia hänen ohi. Mies näytti pitkältä, aika nuorelta ja hällä oli vihreä(?) reppu. Siinä pyöränsä kanssa seisoi aliskan alla ja jäi vaan tosi epäilyttävä tunne näiden viimeaikaisten uutisten takia ja koska hän tuijotti mua. Piti monta kertaa kurkata taakse, ettei lähtenyt mun perään.

 8. Tässä on jo useammasta suusta kuultu Suojeluskuntien elvyttämistä. Alkaa olla tilausta nyt tämmöisille järjestöille, kun valtion turva eli poliisi ei pysty pitämään lakia ja järjestystä kaduilla, vaan nämä mamut vaanivat turvattomia naisia ja vanhuksia jne. Onhan asioille alettava tehdä jotain..

 9. Hienoa toimintaa. Tällasta vaan lisää, että nuo mamut jää kiinni (ne jotka ovat syyllistyneet johonkun).

 10. Olisi mielenkiintoista kuulla lisää tuosta tutkimuksesta. Miksi siihen ei ole asiaankuuluvaa viittausta?

 11. “Tuoreen suomalaistutkimuksen mukaan erityisesti Afrikasta ja arabimaista tulevilla maahanmuuttajilla on geneettisistä syistä erityisen korkea riski syyllistyä vakaviin rikoksiin.”

  Tutkimuksessa käsitellään älykkyyden ja rikollisuuden välistä suhdetta, mutta ei älykkyyden jakaantumista eri maahanmuuttajien kesken, joten tuo väite on törkeää vääristelyä.

Comments are closed.