Koti Uutisia Kansanedustajan Facebook-julkaisu herättää tunteita

Kansanedustajan Facebook-julkaisu herättää tunteita

30

UK_Immonen

Perussuomalaisten kansanedustaja sekä Suomen Sisun puheenjohtaja Olli Immosen Facebookissa myöhään perjantai-iltana kirjoittama päivitys on herättänyt runsaasti tunteita sekä puolesta että vastaan poliittisen kentän jokaisella laidalla. Immosen päivitystä on kauhisteltu jokaisen suuremman suomalaisnettilehden etusivulla sekä sosiaalisessa mediassa koko viikonlopun yli. Pelkästään Iltalehti on julkaissut aiheesta kymmenkunta uutista.

Arvostelijoiden mukaan ei ole kansanedustajalle sopivaa käytöstä vastustaa monikulttuurisuutta ja vieläpä sanoa se ääneen. Osa on jopa verrannut Immosta massamurhaaja Anders Behring Breivikiin. Esimerkiksi edesmenneen SMP:n entinen puheenjohtaja Pekka Vennamo julkaisi Facebook-päivityksen, jossa hän vertaa miehiä keskenään. Päivityksessään hän tuo esille muun muassa sen, että Immonen on kasvattanut itselleen leukaparran aivan kuten Breivikilläkin on.

Kaikesta luodusta paineesta huolimatta Immonen on ilmoittanut seisovansa tekstinsä takana. “Itse en peräänny tuumaakaan kansallismielisen Suomen puolustamisen linjaltani”, hän kommentoi.

Alla on Immosen kirjoittama teksti suomennettuna:

“Unelmoin vahvasta, rohkeasta maasta, joka päihittää tämän painajaisen, jota monikultturismiksi kutsutaan. Tämä ruma kupla, jossa vihollisemme elävät, tulee pian hajoamaan miljoonaksi pieneksi palaksi. Elämämme ovat kietoutuneet kieroon aikaan. Nämä ovat päiviä, jotka tulevat ikuisesti jättämään merkkinsä maamme tulevaisuudelle. Minulla on vahva usko taistelijatovereihini. Taistelemme loppuun asti isänmaamme ja yhden todellisen Suomen puolesta. Voitto tulee olemaan meidän.”

Immonen päätyi viimeksi lööppeihin kesäkuussa, kun hän poseerasi samassa kuvassa Vastarintaliikkeen aktivistien kanssa Eugen Schaumanin haudalla. Keväällä hän julkaisi blogissaan kirjoituksen, jossa hän puhui kansallismielisestä vallankumouksesta.

30 KOMMENTIT

 1. Olisi äärimmäisen hauskaa tietää miten antifasistit oikeuttavat “valtiorakenteet yrittävät aivopestä kansaa nationalismiin” retoriikan, kun nytkin vaadittiin vain yksi aika viaton kansallismielinen kirjoitus ja jokainen puolue ja kaikki median äänitorvet ovat jo julistaneet Ollin pannaan.

  • Huomattavaa on myös se etteivät nämä “antifantit” ole suinkaan näitä perinteisiä sossun ja mamman rahoittamia liimatilhiä vaan kokoomuksen xubbi ja kepun sipilä kuuluvat suorastaan etujoukkoon, nimekkäästä äärivasemmistosta nyt puhumattakaan.

 2. Tuosta mediamyllerryksestä ja poliittikkojen lausunnoista näkee hyvin, että monikultturismi on saamassa tai saanut aseman valtion virallisena ideologiana. Keisarilla on uudet vaatteet…

 3. Immonen sanoo asiat kuten ne oikeasti on ja seisoo sanojensa sekä aatteensa takana. Hieno mies, kaikkea hyvää Immoselle tulevaisuuden varalle. Median vainolle ei saa antaa periksi ikinä.

 4. Immosella on sydän oikeassa paikassa, vaikka ideologiaa ajetaankin persujen sionistipesäkkeestä.

  • Laitappa jotain sellasta faktaa pöytään joka tekee persuista “sionistipesäkkeen”. Veikkaan että olet aika hataralla pohjalla syytteinesi. Mainitse pari aktiivista sionistia jotka ovat aktiivisia perussuomalaisissa.

   Ja mielellään myös mitä he ovat konkreettisesti tehneet sionistisen asian eteen.

    • Arvasin että Elo mainitaan ja okei, menettelee.

     Kuka muu?

     Aika kevyin perustein leimataan yhteisö “sionistipesäkkeeksi” jos minulta kysytään (tai ei kysytä).

 5. Haluaisin kyllä joskus kuulla sen tarkan määrittelyn mitä te pojat tarkoitatte monikulttuurisuudella. Ihan jo senkin takia että kai te hyvät miehet nyt ymmärrätte että te itsekin olette monikulttuurisuuden kannattajia kun kopioitte aatteenne ja ihmisihanteenne suoraan saksasta ja itävallasta? JA ihan tiedoksi vaan että kukaan teistä ei ole germaani geeniperimältään, jos nyt lähdetään ihan tieteen pohjalta asiaa katsomaan niin Suomalaiset ovat enemmänkin slaaveja geeniperimältään ja me ollaan tultu sieltä Uralin takaa joskus tuhansia vuosia sitten tänne.
  Ja millä oikeudella te väitätte olevanne parempia kuin muut ihmiset? Millä perusteella joku Matti Oulusta on yhtään sen parempi kuin Muhammed Irakista tai Aleksei Pietarista?
  Ja tosiaan tunnen yhden Muhammedin Irakista ja kyseinen kaveri on maksanut jo tähän mennessä enemmän veroja suomen valtioille kuin yksikään teistä 😛 Että kuka onkaan hyödyllisempi valtion näkökulmasta?
  Ehkä kannattais keksiä jotain omaa ja olla oikeasti Suomalainen eikä feikkisakemanni.

  • Implikoi, että kansallissosialismi on Saksassa syntynyt elämänkatsomus…

   Olipas turhi olkiukko ulostulo..

   Afrikkalaiset ja Lähi-Idän geenit ei kuulu Eurooppaan oli mielikuvitus veronmaksaja kaverisi kuinka kotoutunut tahansa hän ei ikinä tule olemaan suomalainen muutakuin paperilla!

  • 1) Apinallekin on selvää, että monikulttuuri-ideologialla tarkoitetaan puhekielessä Euroopan kansojen hävitysprojektia, jossa maihimme importoidaan massoittain ilman mitään järjellistä syytä vierasrotuisia elättejä maailman pahimmista loukoista; joutilaita äijänköriläitä Afrikasta ja Lähi-Idästä.

   2) Suomalaiset ovat suomalaisia. Ei kukaan täällä ole väittänyt että suomalaiset ovat germaaneja tai slaaveja. Geneettisesti suomalaiset osuvat ruotsalaisten, venäläisten ja virolaisten välimaastoon, mihin ei varmaankaan sherlokkia tarvita.

   3) Se, että sinä tunnet jonkun yksittäisen hyvän muhammedin ei muuta sitä tosiasiaa, että tuhannet muut muhammedit ovat maahantuotuja ikuisuuselättejä ja muodostavat primitiivikäytöksellään turvallisuusuhan suomalaisille. Maahanmuuttajat isoina ryhminä eivät sopeudu valtaväestön elämäntapaan, vaan alkavat eristäytyä omiksi klaaneikseen, mikä aiheuttaa yhteiskunnan sirpaloitumista, jengiväkivaltaa, gettoutumista jne. Minä haluan lasteni kasvavan valkoisten suomalaisten keskuudessa, en primitiivisten rotumuukalaisten ahdisteltavana.

   • “Ihmispopulaatioita kannattaa ajatella freskona. Populaatiot menevät päällekkäin ja sekoittuvat toisiinsa kuin värit, sanoo Turun yliopiston perinnöllisyystieteen professori Marja-Liisa Savontaus. Väestöt edustavat siis pikemmin jatkumoa kuin erillisiä yksiköitä. Tässä mielessä kaikki rotujaot ovat keinotekoisia, ihmisen mielikuvituksen ja luokitteluvimman tuotteita.”
    Siinä lainaus tiedelehdestä. Ja kyllä luotan luonnontieteilijöihin enemmän kuin wannabe fasisteihin.
    Nyt siis mä suosittelen sulle hyvä mies (tai nainen, kumpi nyt oletkaan) että ota järki käteen. Ota askel ulos sieltä uusnatsi maailmankatsannostasi, tutki ja lue muitakin lähteitä kuin magneettimediaa. Mene ulos ja tee havainnoillistavaa tutkimusta siitä miten maahanmuuttajat toimii. Sanotaanko näin että mene ihan siviilivaatteissa lähimpään paikkaan mistä niitä maahanmuuttajia löytyy ja odota hetki ja jos näyttää siltä että pärjäät ilman luotisuojaliivejä ja komposiittikypärää niin koitapa jutella heille tai vaikka vain katso miten he toimivat. Näet tavallisia ihmisiä arkiaskareissaan. Suurin osa heistä käy töissä, lapset koulua. Sitten mene lähimpään siwaan ja ksy että ketkä siellä aiheuttaa eniten ongelmia, vastaus on todennäköisesti että juopot suomalaiset VALKOISET jotka käy juoksukaljalla. Siinäpä sulle kokeilemisen arvoinen ehdotus. Jos Jamal puukottaa sua ja Ahmed ottaa takaapäin niin siinä tapauksessa mä pyydän sulta anteeksi ja alan vastustamaan monikultturisuutta.

    • Onpas huonoa trollia ja lähteenä jotain yliopiston “kannattaa ajatella” kulttuurimarxisteja… Huhhuh sanon minä…

    • Ootsää kattonut sen viteon kun see mamma raahaa sen mustan pojan takasi kauppaa? Iha oli mustaa suomalaista varkaissaa 😀 pusuja.
     Ota myös huomioon et varmaan aika moni kattoo juoppoja mielellään kuin näitä sun veronmaksajia.

  • Monikultturismi on ideologia, jonka mukaan Eurooppa kuuluu eurooppalaisten sijaan kaikille maailman ihmisille. Massamaahanmuuttoa perustellaan erilaisilla tekosyillä, jotka vaihtelevat sen mukaan, kuka niitä perusteluja esittää.

   Valkoiset ihmiset ovat jo nyt vähemmistö maapallon väestöstä, joten selviytyäksemme tarvitsemme oman alueen. Tämä alue on Eurooppa.

   Lisäksi olen sitä mieltä, että maailma on hienompi paikka, jos eri puolilla planeettaa on erilaisia kulttuureja, kieliä ja ihmisiä. Monikulttuuri-ideologia tappaa maailman monimuotoisuuden (ja erityisesti valkoisen rodun), kun kaikki kulttuurit, kielet ja rodut pyritään istuttamaan samalle alueelle.

   Ainoastaan tuo viestisi ensimmäinen lause oli järkevä kysymys. Loput olikin niin sanottua olkiukkoa. 😀

   Oletko muuten sitä mieltä, että monikulttuurisuuden vastustaminen on sopimatonta? Onko monikulttuurisuus kyseenalaistamaton ajattelumalli, kuten aikanaan esim. Jumala oli?

  • “Ja tosiaan tunnen yhden Muhammedin Irakista ja kyseinen kaveri on maksanut jo tähän mennessä enemmän veroja suomen valtioille kuin yksikään teistä”

   Eli tiedät meidän kaikkien verotulot? No niin, painu muualle trollaamaan.

  • Kaksinaismoralismia ja olkiukkoja… Jatketaan. Minun “ihmisihanteeni” ovat melko moninaiset ja samalla jos joku haluaa niin sanoa, monikulttuuriset. Joukossa on niin suomalaisia, venäläisiä, saksalaisia, yhdysvaltalaisia, ruotsalaisia, intialaisia, palestiinalaisia… Itse en kiinnitä huomiota heidän syntyperäänsä, vaan siihen, mitä he tekivät. Pidän sankarina ihan yhtälailla intialaista junaryöstäjää, joka taisteli brittiläistä siirtomaavaltaa vastaan kuten palestiinalaista nuorukaista, joka heittää henkensä Syyriassa puolustamassa sukulaisiaan jo monta vuotta pystyssä olleessa pakolaisleirissä kun IS hyökkää. Sanos yksikin täysin suomalainen ideologia… Paha sanoa mitään. Mitä monikulttuurista siinä on, jos olet vaikka konservatiivi? Tai yhtälailla liberaali? Logiikka taisi vuotaa öljyt. Kumma juttu sinänsä, tunnistin itseni kansallissosialistiksi nelisen vuotta sitten ja kaikilla on vääristynyt kuva minusta heti. Kyllä minullakin on tuttavia rotuun ja syntyperään katsomatta enkä näe sitä ongelmana. Nyt kun sinulla on irakilainen tuttava, niin koitappa hankkia kansallissosialistinen tuttava. Se olisi ns. rikastuttava kokemus 😉

   • No olenhan itsekin ollut joskus kansallissosialisti ja kyllä niitäkin vielä muutama ystäväpiiristä löytyy 😉

    Ja saanko nyt ihan suoraan kysyä: Miksi kaiken pitää liittyä taisteluun? Mä en oikeesti aina ymmärrä tota logiikkaa siinä että miksi kaikesta pitää tehdä joku taistelu tai ihailla uhrautumista? There is no glory in death.
    Ja kansallissosialistit on aina selittämässä siitä miten meidän pitäs muodostaa vahva yhden valkoisen rodun valtio.
    Jos kansallissosialstit kerran on niin vahvoja valkoisia ja evoluution huipulla niin miksi se sitten on niin hemmetin vaikeaa saada se vahva valkoinen valtio aikaseks??? Ehkäpä se onkin niin että kansallissosialistit on se kuoleva ideologia ja sen kannattajat evoluution pohjalla juuri karsiutumassa olevia yksilöitä?
    Ei ole olemassa eri ihmisrotuja, on olemassa vain ihmisiä ja vain yhteistyöllä ja toisista välittämällä täällä päästään eteenpäin. Se että ihmisten liikkuvuudenvapauden eteen ja monikulttuurisuuden leviämiseen eteen ei tarvitse taistella kertoo sen että se on evolutiivisesti kannattavampaa. Nature finds a way, niinkuin eräässä Spielbergin leffassa todettiin.

    • Sinun ulosanti kertoo aika paljon. Tuskin olet kansallissosialisti koskaan ollutkaan. Pilotti ja maiharit ei tee kenestäkään kansallissosialistia 😉 Onko aihepiirin kirjallisuus tuttu? Taisteluni, Evola, Savitri Devi, Linkola… Veikkaan, että ei natsaa yksikään. Surkea rölli, ei mulla muuta.

    • Ihan oikeasti, mitä hel*ettiä? Sano yksikin afrikkalainen kaupunki missä on toimiva terveydenhuolto tai edes jätevesijärjestelmä. Niin… Miksi afrikkalainen sotii jo sadatta vuotta putkeen kun Euroopassa sodat kestää alle kymmenen vuotta? Miksi eurooppalainen maahanmuuttaja tekee menestyviä yhteiskuntia, taas kunnes afrikkalainen ghettoutuu? En syyllistä ketään, eivät he voi geeneilleen mitään, mutta heidän pitäminen samanlaisina on suoranainen loukkaus muita rotuja kohtaan. Maailmassa on eri rotuja, se on fakta jota on huono kiistää. Miksi kiistää asia? Miksi sulkisit silmäsi totuudelta?

   • Ei nyt hyvää päivää pojat, kannattaa ottaa selkoa ensin siitä mitä termit tarkoittaa ennen kuin niitä käyttää. Selvästikkin on löydetty uusi hauska termi “olkiukko” kun sitä viljellään selvästi väärissä paikoissa, ja ei tuo teidän määritelmänne monikulttuurisuudestakaan kyllä paikkaansa pidä ainakaan sen kanssa mikä sen yleinen määritelmä on valtavirrassa; tästä todisteena se että jo pelkästään “Herätys” on saanut vastauksekseen usean eri määritelmän.

    Nykyaikana tahallinen tietämättömyys, jota selvästi täällä harrastetaan kun käytetään termejä väärin, on rikoksista pahin. Jopa pahempi kuin se että on sattunut syntymään eri etnisen ryhmän vanhempien lapseksi kuin kotivaltionsa alkuperäiskansa, joita Suomessa muuten edustavat saamelaiset. Ehkä teidänkin aatteenne viesti otettaisiin vakavammin jos edes puhuisitte samaa kieltä kuin muu kansa. Silloin saisitte aikaan aitoa dialogia. Tällä hetkellä nimittäin tilanne on se että teiltä kysytään kissoista ja alatte selittämään koirista. Mutta toisaalta, kaikkien eri mieltä syyttäminen trolleiksi taikka ad hominemineihin turvautuminen on se helppo ratkaisu silloin kun ei välttämättä itse kyksene tai halua jostain syystä argumentoida kunnollisesti.

  • Mistä sinä tiedät muiden ihmisten verojen maksuista? Et mistään. Ei kai kukaan ole ketään parempi mutta vaikka esimerkkinä ethän sinäkään laita kettua ja kanaa samaan häkkiin. Tai sitten laitat ja ruotsi monikulthöpöhöpö toteutuu täälläkin. Hävettää sinun puolesta. Ei isänmaallisuus ole mistään kopiotu. Kai myös tiedät et osa muslimeista jatkaa Natsien työtä??

 6. Pekka Vennamo on varmasti Suomen turhin ja naurettavin lusmu. En ymmärrä, miksi edes valtamediaa kiinnostaa pätkääkään hänen mielipiteensä.

 7. Samaan aikaan Husu julisti jihadia facebookissa. Eipä ketään tuntunut kiinnostavat Husun väkivaltaan kantaväestöä kohtaan kehottaminen ja harrastamansa rotuviha.

 8. Immonen puhuu asiaa! Monikulttuurisuus on rasismia valkoisia kohtaan. Kukaan ei valita siitä että Japani on liian japanilainen mutta suvakit valittavat siitä että jokin euroopan maa on “liian” valkoinen.

  Diversity is Genocide.

 9. Jaha, Juutalaisen seurakunnan ylirabbiini Simon Livsonkin lupautunut esiintymään monikulttuurin puolesta Helsingissä Immosta vastaan. Nyt alkaa olla jo jenkkimeno käsillä.

 10. Meillä kaikilla on unelmia,mulla omani.Mä en usko monikulttuuriseen suomeen, mä en usko maailmaan ilman rajoja,mä en usko eu:hun.mut mä uskon suomeen ja siihen et suomi on meille suomalaisille maailman paras paikka ja suomi on meidän rikkaus ja rakkaus.ja unelmissani me seistään vielä viimeisen kerran esiisiemme tavoin yhteistä vihollista vastaan ja otamme paikkamme itsenäisenä ja yhtenäisenä muiden kansakuntien rinnalla ei niihin sulautuneena muistona

 11. Tärkeä seikka tässä Immos-casessa on, että hän ei ole lähtenyt selittelemään ja lieventämään eli alistumaan vastapuolelle.

  Sitä eliitti lakeijoineen tässä juuri hakee vaatiessaan Soinia ojentamaan Immosta. Samalla se yrittää pakottaa koko aiheen pelkäksi poliittiseksi väännöksi pyrkiessään ohittamaan Immosen varsinaisen pointin: pakkomonikulttuurisuuden vahingollisuuden meille suomalaisille.

  Kunhan Immonen ei ala perääntyä sanoissaan, kohu tarjoaa kansalle mahdollisuuden oivaltaa, että meitä Immosen tavoin ajattelevia on PALJON ja luotamme tämän myötä itseemme yhä vahvemmin.

  Immosen takana on moraali, laki ja Suomen kansa. Muuta ei tarvita.

 12. Kai täytyy nyt ottaa tähänkin uskontoon kantaa. Monikulturismi on perseestä! Ei mulla muuta.

Comments are closed.