Koti Artikkelit Suomalaistutkimus älykkyyden ja rikollisuuden suhteesta

Suomalaistutkimus älykkyyden ja rikollisuuden suhteesta

11

Tuoreen suomalaistutkimuksen mukaan matala älykkyysosamäärä lisää rikollisuuden riskiä. Erityisen korkea riski syyllistyä rikoksiin on siis Afrikasta ja arabimaista tulevilla maahanmuuttajilla.

Prison-Blacks

Intelligence-lehti julkaisi kesänumerossaan tutkimuksen suomalaisten rikollisuudesta. Tutkimuksen tulokset suututtavat tasa-arvofanaatikkoja, sillä niiden mukaan tärkein syy rikollisuudelle ei ole “epätasa-arvoinen”, “rasistinen” tai “patriarkaalinen” yhteiskunta vaan rikollisten matala älykkyys.

Tutkimuksen nimi on “Intelligence and criminal behavior in a total birth cohort: An examination of functional form, dimensions of intelligence, and the nature of offending”. Tulokset eivät ole yllättäneet tiedeyhteisöä, sillä jo kauan on tiedetty, että rikollisuus ja matala älykkyys korreloivat vahvasti keskenään. Esimerkiksi vuonna 1994 julkaistussa Bell Curve -kirjassa todettiin, että älykkyysosamäärä on luotettavin tapa ennustaa ihmisen menestystä tulevaisuudessa. Köyhän perheen älykäs lapsi menestyi elämässään kirjassa esiteltyjen tutkimusten mukaan keskimäärin paremmin kuin rikkaan perheen vähä-älyinen lapsi. Tästä huolimatta matalan älykkyyden ja antisosiaalisen käytöksen välinen side on erittäin suuri tabu poliittisesti korrekteissa länsimaissa.

Tutkimus koski kokonaista ikäluokkaa puolustusvoimien älykkyysosamääräkokeen suorittaneita miehiä. Siinä otettiin huomioon verbaalinen ja matemaattinen älykkyys sekä avaruudellinen hahmottaminen. Rikostiedot hankittiin puolestaan viranomaisten rekistereistä.

Tutkimuksen mukaan älykkyys ja rikollisuus korreloivat vahvasti keskenään.
Tutkimuksen mukaan älykkyys ja rikollisuus korreloivat vahvasti keskenään.

Selvisi muun muassa, että kolmeen matalimpaan älykkyyskategoriaan (1–3) luokitellut syyllistyivät törkeisiin rikoksiin alle 21-vuotiaana lähes neljä kertaa todennäköisemmin kuin kolmen korkeimman (7–9) älykkyyskategorian jäsenet. Tutkimuksessa otettiin myös kantaa kulttuurimarxistien usein esittämään väitteeseen siitä, että juuri matala verbaalinen äly johtaisi rikoksiin ja muuhun antisosiaaliseen käytökseen. Yksikään tutkimustulos ei tukenut väitettä.

Tutkijoiden mukaan matala älykkyys aiheuttaa muun muassa impulsiivisuutta. Keskimääräistä typerämmät ihmiset eivät osaa punnita toimintansa seurauksia eikä heillä ole yleensä yhtä hyvä itsekuri.

Suomalainen valtamedia ei ole lainkaan uutisoinut tutkimuksesta, vaikka se tehtiin suomalaisvoimin ja julkaistiin arvostetussa tieteellisessä lehdessä. Sen sijaan sanomalehti Kaleva julkaisi kuin vastaiskuna oman “tutkimuksensa”, jonka mukaan “matalasti koulutetut suhtautuvat keskimääräistä torjuvammin humanitääriseen maahanmuuttoon”. Tyypilliseen tapaan valtamedia keskittyy maahanmuutosta keskusteleviin ihmisiin eikä väestöllisiä eroja käsitteleviin tieteellisiin argumentteihin.

Muun muassa älykkyyttä ja eugeniikkaa kymmeniä vuosia tutkinut professori Richard Lynn on vertaillut usein eri valtioiden keskimääräistä älykkyysosamäärää. Eri tutkimusten mukaan esimerkiksi suomalaisten keskimääräinen älykkyysosamäärä on noin 100. Sen sijaan esimerkiksi Lähi-idässä Qatarin keskimääräinen älykkyysosamäärä on Lynnin ja Tatu Vanhasen mukaan 78. Ugandalaisilla luku on 73, kenialaisilla 72 ja ghanalaisilla 62.

Suomen rikostilastot noudattavat kansainvälisten älykkyystutkimusten tuloksia. Afrikkalaiset ja arabit ovat suuri riskiryhmä, minkä jopa Yleisradio joutui hiljattain myöntämään MOT-dokumentissa “Ne toiset kiven sisällä”. Esimerkiksi Vantaan tutkintavankilan johtajan Tuomo Junkkarin mukaan jo puolet vangeista on ulkomaalaistaustaisia. Romanit ja muut useamman sukupolven ajan Suomessa asuneet ei-valkoiset eivät ilmeisesti sisältyneet Junkkarin arvioon. Jokelan tutkintavankilassa on Ylen mukaan väkeä erityisesti Irakista, Somaliasta ja Marokosta.

“Monikulttuurisuuden” kannattajat syyttävät usein valkoisten rakentamaa yhteiskuntaa ei-valkoisten tekemistä rikoksista. Esimerkiksi ghettoutumisen väitetään ajavan mustia ja arabeja antisosiaaliseen käytökseen. Vastuussa ghettoutumisesta ovat tietysti valkoiset poliitikot ja “rasistinen” kantaväestö.

Aasialainen ghetto.
Aasialainen ghetto.
Musta ghetto.
Musta ghetto.

Ghettoutumisargumentti on kuitenkin kumottu vertaamalla aasialaisten ghettoja mustien ghettoihin. Aasialaisten keskimääräinen älykkyysosamäärä on kymmeniä pisteitä korkeampi kuin mustilla. 1900-luvun alussa amerikkalaisviranomaiset ihmettelivät, miksi kiinalaisten asuttamissa Chinatown-kaupunginosissa tehtiin paljon vähemmän rikoksia kuin muissa kaupunginosissa, vaikka aasialaisghetossa ihmiset elivät paljon muita köyhemmässä ympäristössä. Tuolloin matalaa rikollisuutta selitettiin sillä, että ghettoympäristö ehkäisee antisosiaalista käytöstä.

Sen sijaan mustien ghetoissa rikollisuus rehottaa paljon pahemmin kuin muissa kaupunginosissa. Kulttuurimarxistit syyttävät mustien korkeista rikostilastoista ympäristötekijöitä. Vertaamalla mustia ja aasialaisia kaupunginosia on voitu kuitenkin todeta, että köyhyys ja ghetto-olot eivät johda automaattisesti korkeampaan rikollisuuteen. Sen sijaan ghetoissa asuvien ihmisten rodun perusteella levottomuuksien määrää voin ennustaa luotettavalla tavalla.

Ikävä kyllä Lynnin ja Edward Duttonin tuoreesta tutkimuksesta selvisi, että myös Suomessa keskimääräinen älykkyysosamäärä on laskenut vuodesta 1997 lähtien. Laskusuunta on yleiseurooppalainen ja se voi Lynnin ja Duttonin mukaan johtua siitä, että länsimaihin on suuntautunut viime vuosikymmeninä paljon siirtolaispainetta Euroopan ulkopuolelta. Eurooppalaisittain vielä melko valkoisessa Suomessa merkittävimmäksi syyksi ilmiölle arvioidaan olevan se, että älykkäät lisääntyvät nyky-yhteiskunnassa huomattavasti vähemmän älykkäitä harvemmin.

Lataa ja tulosta rotueroja käsittelevä lentolehtisemme TÄÄLTÄ.

Toimitus

Lue myös:

Tutkimus: näin suomalaiset tulivat Euroopan älykkäimmäksi kansaksi
Suomalaisena valkoisessa Euroopassa, osa 1

11 KOMMENTIT

 1. Hyvä, että on edes KV, joka uutisoi suomalaisyleisölle tällaisista suomalaistutkimuksista 🙂

  Artikkelissa mainittu Kaleva tuntuu muuttuvan vuosi vuodelta vastenmielisemmäksi marxistikuonaksi. Maahanmuuttoasenneartikkeli oli jälleen yksi rimanalitus, joka osoitti, kuinka ylimielisesti Kalevan toimitus suhtautuu tavallisten suomalaisten hätään. Köyden päivä koittaa.

 2. Duttonin ja Lynnin tutkimuksesta kiinnostuneena päätin hieman googletella. Alkoi naurattaa, kun ensimmäinen vastaan tullut Dutton-vastainen kirjoitus oli Jyväskylän yliopiston JEREMY GOULD -nimiseltä proffalta :–D Gould tietysti vastusti ihmiskäytöksen selittämistä genetiikalla. Kuinkas muutenkaan.

  Jokseenkin käsittämätöntä, että Suomenkin kokoisessa maassa juutalaiset toimivat tismalleen samalla tavalla ja yhtä ankaran chutzpah’n ajamana kuin Amerikassa.

 3. “syyksi ilmiölle arvioidaan olevan se, että älykkäät lisääntyvät nyky-yhteiskunnassa huomattavasti vähemmän älykkäitä harvemmin”

  Tämä pitää paikkansa mensan nettitestissä sain yli 20% keskivertoa paremman tuloksen ja jälkikasvua ei ole siunaantunut,Todennäköisin syy tälle on että suurin osa ihmisistä nai vastaavilla älynlahjoilla olevan kumppanin ja näin valittavia ehdokkaita on huomattavasti vähemmän myös älykkäämmillä ihmisillä on muita mielenkiinnon kohteita kuin lisääntyminen erityisesti naisia kulttuurimarxsistit pyrkivät saamaan uraputkeen ym pois lisääntymismarkkinoilta.

 4. Hommafoorumilla ylläpito näki parhaaksi sensuroida tämän artikkelin linkin.

  • Juuh sionistiforumilla on kaikki vastarinta.com sivustoon johtava kielletty, koska totuus = nazipropagandaa….

   Säälittäviä kosherhörhöjä valtaosa käyttäjistä, mode tiimistä puhumattakaan…

   Holouskovaisten ja kosherhörhöjen mekka, jota tulisi välttää…

 5. Näihin kun perehtyy pitää vaan olla tarkkana siitä ettei rupea antamaan erilaista ihmisarvoa eri rotuisille ihmisille, kaikilla on sama ihmisarvo. Olisi vain parempi että erirotuiset ihmiset asuisivat omiensa keskuudessa omilla mantereillaan.

  • Aika surkeaa että tällainen kommentti tyrmätään täällä. Oletan kuitenkin että näitä kommentteja arvostelee enimmäkseen satunnaiset lähiökapakkarasistit eivätkä varsinaiset SVL-aktivistit. Jonkun ali-ihmiseksi julistaminen ei ole tervettä kansallismielisyyttä. Miettikää!

   • Vierasrotuiset ovat objetiivisesti eurooppalaisten biologisia kilpailijoilta (kilpailevat samoista resursseista) ja täten perivihollisia.

    Mikään moralisointi ei muuta sitä biologista faktaa, että vierasrotuiset ovat ryhmä, joka miehittää valkosten alueita. Tämä prosessi ei ole mitenkään luonnollinen ilmiö, vaan sitä ohjataan Praktischer Idealismus (http://balder.org/judea/Richard-Coudenhove-Kalergi-Practical-Idealism-Vienna-1925.php ja suomeksi http://tappis.0catch.com/Kalergi_suunnitelma_eurooppalaisten_tuhoamiseksi.htm ) -teoksen mukaisesti.

    Monet juutalaiset lobbausjärjestöt noudattavat tätä suunnitelmaa eurooppalaisen l. valkoisen rodun korvaamiseksi aasialais-negroidikansoilla. Näin luodaan uusi “roduton” sekayhteiskunta.

    Taistelua tätä tunkeutuvaa vaarallista vihollista vastaan on mahdotonta käydä, jos samalla toistetaan juutalaisten julistamaa vahingollista “tasa-arvon” meemiä (joka luonnottomuudellaan suorastaan tuhoaa meitä).

    Mielestäni kansallissosialistin pitäisi olla neutraali, kun asia koskee muunrotuisia, jotka asuvat omilla luonnollisilla alueillaan. Mutta mikäli erirotuinen muuttaa valkoisten maille, hänestä tulee automaattisesti vihollinen. Kun nykyinen talousjärjestelmä lopulta romahtaa (pian), joudumme taistelemaan henkiinjäämisesti – ja silloin rotusota on väistämätön. Vierasrotuiset eivät tule suremaan silloin meidän kuolemaamme, uskokaa pois! Kuka jää henkiin, tulee hallitsemaan Eurooppaa.

    Tämä on elämän realiteetti ja siihen on valmistauduttava. On aloitettava siitä, että vihollinen on tunnistettava ja demonisoitava. Elintärkeää on myös ymmärtää, että tämä on niin sanotusti “agraarikysymys” (l. “kysymys maasta” – kuka hautaa kenet!).

    Rotusota on Suomenkin tulevaisuus (kuten jokaisen multikultimaan). Tuhoutuuko yltiöempaattinen suomalainen kansa vai onnistuuko se puhdistautumaan suomalaisvastaisista aineksista – se jää nähtäväksi.

 6. Mitenkäs vastarintaliike suhtautuu psykopatiaan? Yhdysvaltojen vankiloiden miesväestöstä n. 20% ovat psykopaatteja. Tämä on iso luku ottaen huomioon että vain n. 1 sadasta ihmisestä on USA:ssa psykopaatti. Jos olette kerran rikollisuutta vastaan niin tottahan tälle julkiselle viholliselle numero 1 pitäisi tehdä jotain.
  Luulen että maahanmuuttajistakin niiden väkivaltaisten rikosten tekijöistä suurin osa on näitä.

Comments are closed.