Koti Artikkelit Katuturvaa ja suomalaisapua – katso video!

Katuturvaa ja suomalaisapua – katso video!

11

 

Helsingin turvapartiotoiminnasta muodostui spontaani kampanja. Tahdomme vakuuttaa toiminnallamme suomalaiset siitä, että jokainen voi lyhyelläkin varoitusajalla toimia kansansa hyväksi. Muutos alkaa paikallistasolta.

Edellinen kampanjamme oli kevään kansanmurhan vastainen viikko, jota vietettiin yhtä aikaa YK:n “rasismin vastaisen viikon” kanssa. Tuolloin tahdoimme muistuttaa, että yhteiskunnallisesti tuhoisinta rasismia on aina ollut valkoisten syrjintä, mikä on Etelä-Afrikan kaltaisissa maissa johtanut infrastruktuurin täydelliseen tuhoon, poliisin ja hallinnon korruptioon sekä käsittämättömään väkivallan ja raiskausten kulttuuriin. Teemaltaan syksyn turvapartiokampanja olikin kuin jatkumoa kansanmurhan vastaiselle viikolle, vaikka toteutustapa oli täysin erilainen.

Kahta kampanjaa ja niiden tehokkuutta vertaamalla on helppo todeta, että paikallisuus, ajankohtaisuus ja konkreettisuus ovat menestyksekkään toiminnan avaimia. Helsingin maahanmuuttajien rikokset olivat erityisen julmia, sillä ne kohdistuivat hyvin nuoriin ja täysin puolustuskyvyttömiin suomalaisiin. Uutiset pienten lasten verisistä pahoinpitelyistä koskettivat koko Suomea. Emme painaneet tällä kertaa erikseen propagandamateriaalia viestimme tueksi, sillä lehdistö ja sosiaalinen media tekivät sen puolestamme.

Hirtehisesti voisi todeta, että lopulta parasta propagandatyötä teki Helsingin poliisi; viranomaiset osoittivat ristiriitaisella ja paikoin täysin valheellisella tiedottamisellaan, kuinka perinteisesti isänmaallisena instituutiona pidetystä poliisista on tullut pelkkä monikulttuurisuutta rummuttavan eliitin käsikassara. Kun poliisi vielä 10. lokakuuta väitti, ettei maahanmuuttajien katujengejä ole olemassakaan, ilmoitettiin 23. lokakuuta voitonriemuisena, että “Helsingin katujengit saatiin kuriin”. Oma lukunsa oli tietysti poliisin tökerö suhtautuminen Vastarintaliikkeen turvapartiointiin. Kampanjamme oli viranomaisille ilmeisesti niin suuri pr-tappio, että poliisi valehteli Ylen uutisessa 22. lokakuuta Vastarintaliikkeen “sopineen” äärivasemmistolaisten kanssa etukäteen yhteenotosta, joka tapahtui 18. lokakuuta Kiasman edustalla.

Poliisin harrastama valehtelu ja mustamaalaus olivat erityisen outoa toimintaa siksi, että vielä jokin aika sitten poliisiylijohtaja Mikko Paatero nimenomaan kannusti muodostamaan kodinturvajoukkoja, koska köyhtynyt poliisi ei ehdi suojella kaikkia suomalaisia. Ainakin 25. lokakuuta poliisilla tuntui olevan enemmän kuin tarpeeksi aikaa ja rahaa, sillä turvapartiomme sai peräänsä ennennäkemättömän viranomaissaattueen. Yksi jos toinenkin innostui lauantaina kyselemään poliisilta sosiaalisessa mediassa siitä, mitä tapahtui paljon puhutulle “resurssipulalle”.

Turvapartiotoiminta sai suomalaisilta erinomaisen vastaanoton. Siinä, missä kansanmurhan vastainen kampanjamme toi sivuille toistakymmentä tuhatta uutta kävijää, synnyttivät turvapartiopäivitykset noin 100 000 uuden lukijan piikin. Facebookissa partiopäivitykset tavoittivat satojatuhansia käyttäjiä. Luonnollisesti partiotoiminta on lisännyt myös rekrytointiyhteydenottojen määrää. Kohtaamamme vastustus kääntyi myös hyväksemme. Kun Iltalehden monikulttuurisuutta kannattava toimittaja Aino Kangaspuro valehteli lukijoille turvapartion käyttäytyneen väkivaltaisesti, oli se liikaa jopa monille sellaisille kansallismielisille, joiden mielestä Vastarintaliike edustaa turhan radikaalia linjaa. Äärivasemmiston epäonnistunut hyökkäys vakuutti myös monet aiemmin epäröineet suomalaiset siitä, että Vastarintaliikkeen kaltaiselle tinkimättömälle ja vastustajien väkivaltaan varautuvalle järjestölle on maassamme suuri tarve. Kansallismielinen aktivismi tulee vääjäämättä merkitsemään myös riskinottoa, ja paras tapa varautua tähän on liittyä toimintaamme ja osallistua aktivistiryhmiemme itsepuolustusharjoitteluun.

Partiointi voidaan jälleen käynnistää, kun järjestäytynyttä suomalaisvastaista väkivaltaa ilmenee kaupungeissa, joissa Vastarintaliikkeellä on aktiivista toimintaa. Tahdoimme myös esimerkillämme muistuttaa, että kaikki me suomalaiset voimme kantaa vastuumme ja osallistua turvatoimintaan. Mikäli kotiseudullasi ilmenee suomalaisvastaista väkivaltaa, kerää ystäväpiiristäsi, työpaikaltasi tai naapurustostasi joukko suomalaisia ja kerro turvapartiokokemuksistasi Kansallisen Vastarinnan toimitukselle. Julkaisemme mielellämme suomalaisten kuvia, videoita ja kertomuksia paikallisesta turvapartioinnista. Mitä useampi kansalainen siirtyy sanoista tekoihin ja jalkautuu kaduille, sitä lähempänä olemme Suomen palauttamista suomalaiseksi!

 

Juuso Tahvanainen

11 KOMMENTIT

 1. Loistavaa toimintaa ja hyvää näkyvyyttää. Mikä poliisin resurssipula? Kyllä niitä näytti riittävän seuraamaan katupartiota, missä ne olivat silloin kun mamut riehui, ryösti ja pahoinpiteli suomalaisnuoria? Poliisia ja hallitusta ei kiinnosta tavalliset suomalaiset, jotkut toiset näyttävät olevan etusijalla…

  • Patriotic voice oikeastaan puki ajatukseni sanoiksi, lisäisin sen verran keskusteluun, oliko poliisin tarkoitus kuvata kaikki partiointiin osallistuneet vastarintalaiset sekä mahdolliset uudet hang a roundit? näinhän poliisi toimii mootoripyörä-kaveriporukoiden kanssa. Tarkoitukseni ei ole pelotella mahdollisia uusia jäseniä, vaan tuoda esille se tosiasia, että poliittisen suvaitsevaisuus porukkahan aina, käyttää kaikkia vallassaan olevia keinoja, nujertaakseen heitä vastustavat, keinot ovat usein ylimitoitettuja, perustuen aluksi pelotteluun, kun huomaavat ettei tämä toimi, niin seuraava vaihe onkin sitten monille liikaa, tarkoitan ns. epäiltyjen rekisteriä ja vastaavia toimia, suojelupoliisiakaan unohtamatta, takavuosina heidän hampaisiinsa joutui paljon pienemmästäkin.

 2. Tuo 100 000 uutta kävijää kertoo koruttomasti siitä että tällaisella toiminnalle on tarvetta. Siitä ollaan osin kiinnostuneita koska se on Suomessa uutta mutta se ei selitä kokonaan tuota piikkiä.

  Ja kuten tekstissä sanottua, se mitä tehtiin Helsingissä voi tehdä joka puolella Suomea. Kyse on itsestämme. Kaikkialla ongelmat eivät ole samaa luokkaa kuin Helsingissä, mutta jos jo nyt pienemmillä paikkakunnilla jää kiinni henkilöitä joilta tavataan >50% amfetamiinia, niin ongelmat ovat käsin kosketeltavissa joka puolella Suomea. Viimeistään huumeiden jälkimainingeissa tulevat ryöstöt ja pahoinpitelyt.

 3. Loistavaa toimintaa, hyvin kirjoitettu.

  Naurettavaa toimintaa “poliisilta”, mutta mitä muuta voi odottaa.

  Eihän nuo naurettavat pellet uskalla oikeita rikoksia tutkia, koska paskat tulee housuun. Lisäksi hyysäreitä on miellytettävä, koska muuten tulee potkut.

 4. Kättä yhteen, erinomainen kirjoitus, viimeinen osio niin totta kuin olla ja voi. Voin luvata että tulet luomaan rodullisesti tietoisia hyviä elinikäisiä ystäviä auttamalla suomalaisia hädässä. Et tarvitse edes mitään laumaa, ainoastaan selkärangan ja hiukan ruista ranteessa.

  • Sama artikkeli svenskayle.fi
   Yritin kommentoida mutta ei se onnistu……tiedän miksi.

 5. Hei, nyt osui silmään oikeasti hauska ilmaisu Kansan Uutisten artikkelista.
  http://www.kansanuutiset.fi/mielipiteet/kolumnit/3256984/toiveissa-kiltti-natsimarssi
  “Kaikissa yhteiskunnissa poliisin tärkein tehtävä on viime kädessä turvata eliitin ja etuoikeutettujen etuja muita vastaan. Suomessa se turvaa natsien iltalenkkejä.”

  No, voihan tuota järjestämäänne katupartiointia iltalenkiksikin sanoa mutta mielestäni poliisit yrittivät estää iltalenkkeilynne, ei suinkaan turvata lenkkipolkuanne.

  Jostain syystä tuo ilmaisu naurattaa, vaikka todellisuudessa sen taustalla on provokaatia joulukuun alkua silmälläpitäen. Näitä piikkejä alkaa tulla kasvavissa määrin, viikkoa-paria ennen itsenäisyyspäivää luultavimmin suoranaisia uhkauksia. Vasemmisto on saamassa jalansijaa suomalaisessa sirkuspolitiikassa mutta ääripää jää selvästi varjoon kansan itsenäisyydenkaipuun rinnalla. Se on syy, miksi tilanne tullaan eskaloimaan tavalla tai toisella ja lopputuloksen jokainen tietää ennakkoon ainakin median tuotoksena.

 6. Näyttääpä siltä, että kultamunien kuoriutumisjuhlat ovat alkaneet taas. Somessa on alkanut kierrellä tämän viikonlopun kuvakoosteita kunniakansalaisten hakkamista ihmisistä. Nyt olisi hyvä kannustaa kaikkia väkivallan uhreja jakamaan tietoa somessa. Tiedotusvälineet, viranomaiset ja poliisi yrittävät varmasti taas salata sen seikan, että tulevaisuuden huippuosaajat ovat nousseet taas viemäreistään.

Comments are closed.