Koti Uutisia Kotimaa Yle-toimittaja Janne Riiheläinen kauhistui pedofiilinmetsästäjistä

Yle-toimittaja Janne Riiheläinen kauhistui pedofiilinmetsästäjistä

25
Janne Riiheläinen.

Aiemmin Helsingin Sanomiin ja nykyään Yleisradioon poliittisia manifesteja kirjoittava Janne Riiheläinen on kauhuissaan Soldiers of Odinin (SoO) pedofiilivastaisesta kampanjasta. Katupartiojärjestö ilmoitti alkavansa virittää ansoja lapsia Internetissä saalistaville perversseille ja järjestävänsä “treffit” näiden kanssa.

Yle-toimittaja Riiheläinen on hyökännyt sosiaalisessa mediassa pedofiilinmetsästäjiä vastaan useita kertoja viime päivänä. Useat Yleisradion hämmentyneet seuraajat ovat ihmetelleet, miksi toimittaja on niin huolissaan pedofiilien turvallisuudesta.

Riiheläinen vihjasi Twitterissä, että lapsia saalistavien perverssien nappaaminen on suorastaan uhka Suomen “sisäiselle turvallisuudelle”. Valtamedian toimittajien reaktio esimerkiksi Oulun monikulttuurisiin raiskausuutisiin sen sijaan oli huomattavasti laimeampi ja jopa vähättelevä.

Kansallinen Vastarinta kirjoitti Riiheläisestä viimeksi syksyllä 2017, kun tämä syyllistyi kunnianloukkausrikokseen mustamaalatessaan kansallismielistä mielenosoittajaa. Riiheläinen julkaisi blogitekstin, jossa hän nimesi Vastarintaliikkeen marssille osallistuneen lainkuuliaisen varusmiehen syyttäen tätä perusteettomasti rikoksista.

Riiheläisen julkaisemassa tekstissä kansallismielistä varusmiestä syytettiin “väkivaltaisesta mellakoinnista”, vaikka poliisin mukaan tapahtumassa mellakoivat ainoastaan äärivasemmistolaiset.

Kuvakaappaus: Twitter.

Lähde: Twitter

25 KOMMENTIT

 1. Ehkä Ryskyttäjä pelkää, että joutuu itse treffeille SOO -jäsenten kanssa pikkutytön sijasta.🙂

  • Eihän tuo ole mikään “uhkaus”, sehän on “lupaus”. Minä en löydä asiasta rikoslain täyttävää uhkailua. Kun asia toteutetaan, eli valeprofiili luodaan ja treffejä sovitaan, niin silloin video on ollut pelkkä informatiivinen tiedoksianto, luvatuista toimista.

   Jos sitten joku liukastelee rappusissa tai pohjalaisittain puukottaa itseään 17 kertaa selkään, niin se mahdollisesti ylittää rikoslain kynnyksen. Siinäkin tapauksessa todistajilla on tärkeä asema.

    • Muslimipedofilia ja 150 raiskaus/yrityskeissiä tutkinnan alla ei ole #sisäinenturvallisuusuhka? Vittu noita puhevammaisia yleläisiä tulisi leipoa tauluun 2 h non-stoppina ja sitten katsoa mitä mieltä ovat muhamettilaisista uudemman kerran.

 2. Tienaako paskanjauhannasta paljon ? Näköjään . Ton jätkän tulisi olla huolissaan ylipainostaan . Rupee huppareistakin koot loppumaan . Kannattais ruveta metsästämään vaakoja.

  • Juupas eipäs porukkaa. Hirvisaari jo tiedetään shalom juttuineen. Tillanen nauraa ja laulaa keltaliivien porukoissa muiden Vihtiläisten kanssa..

   • Jep, shalom-väkeä ovat Tillanen stetsoneineen, James “Potkukelkka” Hirvisaari sekä Pontus Söderblomkin. Ei tosin Tillanen tuossa jutussa sanonut että sionistit olisivat erityisesti juutalaisia… Varmaan kieltäisi asian, kuten Judas Jesuksen.

 3. https://unv.is/iltalehti.fi/kotimaa/a/3c1f0581-9ee2-493f-afb6-2514041fe92d

  Iltapaska vauhdissa: “Video lienee saanut sytykkeensä julkisuuteen tulleista seksuaalirikostapauksista erityisesti Pohjois-Pohjanmaan alueella.”

  Toivottavasti eivät saa selville, kuka videon on ladannut. Veikkaan että tulee muutoin tuntuvat linnatuomiot. Nyt alan ymmärtää miksi vassarit aina kulkevat kasvot peitettyinä. SVL:n tai Odinien riveissä kulkeminen voi olla pian hyvinkin vaarallista vapaudellesi. SVL:n marsseilla meitä aina kuvattiin todella huolella ja ohjeistus vielä oli nimenomaan ettei kasvoja saa peittää.

  Saattavat jopa laittaa isommankin porukan linnaan muslimipedofiilien uhkausvideosta: eiköhän joku niistä ole se todellinen “syyllinen”. Jotakin tuollaista voisi odottaa EU-Suomessa 2019.

  • »Mahdollisia nimikkeitä jutussa ovat esimerkiksi kiihottaminen kansanryhmää vastaan tai yllyttäminen rikokseen.»

   Pedofiilit ovat kansanryhmä, joka kiihottuu?

   »mahdolliset poliisitoimet kohdistuvat sekä ”katupartiointiin” että netissä tapahtuvaan uhkaavaan toimintaan»

   Huomatkaa miten sana katupartiointi on sitaateissa. Ovelaa Iltapaskan mediavaikuttamista.

   »On hälyttävää, että pyritään tekoihin suunnitelmallisesti vastaamaan vakavilla rikoksilla»

   Kyllähän tuo poliisin puoli jo tiedetään, älkää enää, paskalakit, viitsikö nolata itseänne sen enempää. Olette jutkun sylikoiria koko vitun sakki.

   »Soldiers of Odin nimittää itseään kansallismieliseksi liikkeeksi. Joukkoon kuuluvat henkilöt ovat viime vuosina herättäneet huomiota ”katupartioinnilla” ja kokoontumisilla. Viime itsenäisyyspäivänä joukko liikkui yhdessä uusnatsien kanssa näiden marssilla itsenäisyyspäivänä Helsingissä.»

   Nimittää itseään? Eivätkö he muka ole? Vai onko oikea kansallismielisyys muslimipedofiliaa ja sen sallimista vuonna 2019 Suomessa?

   Jälleen katupartiointi sitaateissa. Mitäköhän mahtaa Iltapaskan toimittelija hakea tuolla? Ei ainakaan journalistista uskottavauutta, sen voin sanoa.

   SoO myös kokoontuu, mikä on erittäin harvinainen ilmiö ja ilmeisesti lainvastainenkin? Eikö muut kokoonnu Suomessa? Taatusti neekerit ja hiekka-apinatkin kokoontuvat. Kyllä, olen jopa nähnyt sen! Menkää kallioon erään parturin eteen, niin näette helposti kolmekymmentäkin “kurdia” eli irakilaista sotilaskarkuria muutaman neliömetrin sisällä. Jos tuo ei ole kokoontumista, niin en tiedä mikä sitten.

   Ja tuo “natsi” on vain juutalaisten keksimä termi, jota kukaan järkevä ihminen tai kansallisosialisti ei käytä. Iltapaska tosin on 100 %:ta juutalaista syöpää, joten heiltä nyt ei voi muuta tietenkään odottaa.

   Kannattaisiko keskittyä vaikka Nazima-jutkun ja Li-idiootin Facebook-kavereihin: sieltähän löytyi lapsenmurhaajia, rikollisia, tuhopolttajia, narkkareita ja ties mitä vasemmistolaista kivaa.

   »Kävelyä ja koputtelua»

   Tuossa väliotsikko. Aika mahtava.

   »Heillä on jonkin verran ollut tällaisia jalkautumisia. Ovat porukalla kävelleet erilaisissa ostoskeskuksissa. Ymmärtääkseni eivät ole siellä juuri mitään tehneet.»

   Huomatkaa TÄLLAISIA jalkautumisia. Juuri noin nämä valalla vannoneet mediat aina kirjoittavat SVL:stäkin: “…ja sitten meillä on TÄMÄ Vastarintaliike…”

   Sinne täytyy aina saada työntää tuo TÄMÄ/TÄLLAINEN, jolla jotenkin diskreditoidaan ja tehdään epäselväksi koko liikkeen olemassaolo ikään kuin. “Se nyt vain on sellainen…”

   »Nyt olivat jonkin vallatun talon ovella käyneet kolkuttamassa. Motiivi jäi hämärän peittoon ainakin minulle»

   Jonkin vallatun talon. Ainakin minulle. Sama tyyli jatkuu. Vähän niin kuin heh-heh, jossakin on käyty ja jotakin tehty, huh-huh.

   »Oulun epäillyt seksuaalirikokset ovat saaneet kuluvana talvena suurta julkisuutta. Poliisin tiedottaminen johti suureen mediahuomioon ja sitä kautta voimakkaaseen poliitikkojen reaktioon»

   Eli ei olisi kannattanut tiedottaa. Poliisi mogasi. Toivottavasti ovat saaneet jo sanktioita (((yliherraltaan))). Huono poliisi. Huono!

   »Uutisointi on varmasti omiaan ruokkimaan tällaista toimintaa»

   Hyvä! Iloiseen nuottiin on kiva lopettaa!

   • Iltapaskan “journalismi” on nyt taas ollut tavanomaisen “hyvällä” tasollaan vain kerran.

   • Poliisihan tiedotti näistä vasta kun oli pakko. Juneshan näitä toi julki ja valalla vannotut, paremmat mediat sitten kopioivat akkreditoimatta Lokkaa lähteenä lain.

    Muistakaa että medialla — niin isolla erkkopaskalla kuin pienellä paikallislehdelläkin, joka multikultia hehkuttaen toivoo vuoden paikallislehti -titteliä itselleen — on aina näissä jutuissa edessään se pakko: kannattaako tätä julkaista eli antaako se oikeanlaista viestiä vaiko mahdollista MALLIA muille ihmisille; kääntyykö tämä meidän (((agendaa))) vastaan vai taisteleeko se sen puolesta meidän hyväksi?

    Torniaisen kuritus runopojalle yritettiin runnoa median toimesta täysillä, muttei se tainnut ihan omaan laarin sataa kuitenkaan, ma luulen. Torniaisen nimikin julkaistiin välittömästi, mikä oli lievästi ilmaistuna eriskummallista. Mutta kyllä tässä maassa on muitakin, jotka eivät päälleensylkemistä hyväksy, vaan toimivat.

 4. Tämä olikin onnistunut veto Odineilta.

  Tavalliset ihmiset eivät todellakaan ihaile mitään pedofiileja eivätkä tunne sympatiaa jos joku niistä saa mailasta päähänsä. Mutta poliisit ja riiheläiset ym. suomalaisiin tavallisiin ihmisiin hyvin ylimielisesti suhtautuvat tahot vain astuivat paskaan älähtäessään tällaisesta.

  Lisää vaan painetta kyttiä ja kulttuurimarksisteja kohtaan! Mitä useammin ne paljastetaan suomalaisille haitallisten hankkeiden kannattajiksi, sitä varmemmin ne menettävät kansan luottamuksen.

  • Todellakin! Nyt muut vain ottamaan oppia tästä ja soveltamaan parhaaksi katsomallaan tavallaan johonkin, mihin uskallus ja eväät riittävät.

  • Ehkä ne moniosaajat tulevat varovaisemmiksi jos edes epäilevät että joku herkkupeppu ei olekaan aito. Jos sitten parikaan saa kunnon käsittelyn niin sana kyllä leviää.

 5. Riiheläinen pitää omiensa puolta. Ja kyllähän se Afrikanpedofiili on sen verta uhanalainen laji, että sitä pitää suojella. Niiden saalistuskohteita esiintyy puolestaan sen verta runsaasti, ettei niistä kannata huolehtia, eivät lopu.

 6. Sori Rysky tämä on vähän sitä etnistä profilointia. Ulkoinen habituksesi näyttää siltä että sinun ei paljon kannattaisi pyöriä päiväkotien, leikki- ja urheilukenttien sekä koulujen ympäristössä ettei kenellekkään tule pahaa mieltä.

 7. Rysky onkin tuttu kaveri reilu vuoden takaa. Eipä se mitään sen kummempaa taida tehdäkään kuin kirjoittelee paskaa jonka kaikki arvaa kirjoittajan taustasta eli suhteellisen harmiton tyyppi. Ainoa varjopuoli toki se että tämä tapahtuu veronmaksajien rahoilla.

Comments are closed.