Koti Uutisia Yle-toimittajan blogi maalitti kansallismielisen – syyttää perättömästi “väkivaltaisesta mellakoinnista”

Yle-toimittajan blogi maalitti kansallismielisen – syyttää perättömästi “väkivaltaisesta mellakoinnista”

24
Janne Riiheläinen.

Aiemmin Helsingin Sanomiin ja nykyään Yleisradioon poliittisia manifesteja kirjoittava Janne Riiheläinen julkaisi tänään kotisivuillaan laittoman valeuutisen Tampereen sananvapausmielenosoitukseen osallistuneesta kansallismielisestä. Teksti täytti kunnianloukkauksen tunnusmerkistön, sillä nimeltä mainittua mielenosoittajaa syytettiin perättömästi rikoksesta.

Riiheläisen kotisivuilla artikkelinsa julkaissut henkilö ymmärsi itsekin syyllistyvänsä rikokseen tekemällä kunnianloukkauksen, minkä vuoksi kirjoittaja piiloutui nimimerkin taakse. Vastuu artikkelista on kuitenkin luonnollisesti sivujen ylläpitäjä Riiheläisellä, joka on mainostanut tekstiä tänään ahkerasti sosiaalisessa mediassa.

Suomen valtamedia maalitti tänään varusmiehen, joka osallistui puolustusvoimien mukaan “luvattomasti” sananvapausmarssille armeijan virallinen puku yllään. Puolustusvoimien reaktio on naurettava, sillä sotilaspukuun sonnustautunutta väkeä on nähty viime vuosina muun muassa homolobbyn ja äärivasemmiston mielenosoituksissa armeijan hiljaisella hyväksynnällä. Puolustusvoimat onkin poliittisesti yhtä korruptoitunut laitos kuin muutkin julkiset instituutiot.

Puolustusvoimia röyhkeämmin tapaukseen reagoi kuitenkin Yle-toimittaja Riiheläinen, jonka kotisivuilla valehdeltiin: “PVL:n mielenosoitus sai mediahuomiota ja päällimmäisiksi aiheiksi nousivat väkivaltainen yhteenotto – – sekä Juha Mylly -nimisen varusmiehen esiintyminen sotilaspuvussa väkivaltaisen poliittisen mellakan osanottajana.”

Poliisi epäilee vain äärivasemmistolaisia viime lauantain väkivaltaisista mellakoista. Tästä huolimatta media eivätkä viranomaiset julkaisseet lainkaan tietoja mellakoinnista epäiltynä kiinniotettujen äärivasemmistolaisten henkilöllisyyksistä. Sen sijaan Yle-toimittajan kotisivuilla nimetään rauhanomaisesti marssinut kansallismielinen, jota syytetään “osallistumisesta väkivaltaiseen poliittiseen mellakkaan”!

Tampereen marssi oli historiallisen voimakas osoitus radikaalien kansallismielisten yhtenäisyydestä Suomessa, minkä vuoksi voimme odottaa valtamedialta tulevaisuudessa entistä epätoivoisempia ja likaisempia valheita jokaista kansallismielistä suomalaista vastaan.

 

Lue myös:

Äärivasemmisto levittää valhetta “sivullisen pahoinpitelystä”
Äärivasemmisto mainosti väkivaltaista mellakkaansa etukäteen “lapsiystävällisenä tapahtumana”
Äärivasemmisto järjestää “viha- ja kuolemamarssin” Tampereella 21.10. – taustalla maahanmuuttaja

24 KOMMENTIT

 1. NATO-possu on jälleen herännyt röhkimään. Todella limainen tyyppi, hyi helvetti!

 2. Antaa sian röhkiä, kyllä tuo valehtelu loppuu aikanaan. PV:n toiminta ei taas yllätä yhtään, kyllä homofriikin annetaan häpäistä sotilaspuku ja koko maanpuolustus, mutta tämän varusmiehen toimintaan kyllä tartutaan. Muistan kyllä kuinka mm. Suomi Ensin -miekkarissa Itiksessä pomppi ainakin yksi negridi PV:n puku päällä vastamielenosoituksessa, mutta mediahuomiosta huolimatta tätä ei pääesikunta noteeraanut. Olen ollut intin aikaan pääesikunnassa hommissa ja voin sanoa, että sieltä löytyy erittäin haitallista väkeä ja nimenomaan varusmiesjohtajat lobbasivat näiden homopridejen puolesta, että saivat lisäboostia siviilissä mm. kunnallisvaaliehdokkuuteensa (pääasiassa kokoomuslaisia).

 3. Eipä pahemmin käy sääliksi Panzermeyerin kaltaista urpoa – hänen kaltaiset ovat vain haitaksi liikkeelle. Jos ei usko, niin voi täältä sivustolta etsiä hänen kommenttejaan joissa paljastaa nimensä ja nimimerkkinsä yhteyden.

  • Niin no eihän Panzermeyer/Juha Mylly kuin osoittanut millainen kaksoistandardia armeija harjoittaa. Mustat ja homot saavat marssia miekkareissa inttikamoissa, mutta kansallismielinen ei. Ja muutenkin pisteet siitä että nuori mies osallistuu mielenosoitukseen.

   Juha Mylly on tehnyt kaiken oikein ja esimerkillisesti osoitti miten meidän kaikkien pitää laittaa itsemme tulilinjalle ja osoittaa järjestelmän epäkohdat oman hyvinvoinnin kustannuksella. #IstandwithJuha #Juhadidnothingwrong

   Mitä sinä olet tehnyt kansasi eteen trolli?

   • Yksi oikea teko ei muuta kymmeniä ellei jopa satoja virheitä oikeiksi. Voi olla että aikuistuttuaan on kypsynyt henkisesti, mutta aikaisempi ulosanti täällä edusti juurikin sitä mitä kansallismielinen liike ei tarvitse. Se että alaikäinen ylilautajonne larppaa kansallissosialistia ei anna hyvää kuvaa liikkeestä tai siitä miten vakavasti asiaan suhtaudutaan. Saastakulttuuri ei kuulu kansallissosialismiin joten sitä ei pitäis jäsenten viljellä. Jos on muuttunut niistä ajoista niin hyvä, mutta yksi pieni tempaus ei vielä minun vaakakuppiani kallista.

    Ja miksi nimittelet minua trolliksi? Onko tämä sitä sananvapautta jonka puolesta Juhakin tuolla marssi, että kaikki hiemankin eri mieltä olevat leimataan heti trolleiksi? Oma kontrobuutioni Suomen kansan selviytymisen eteen on useita potensseja suurempi kuin sinun surkea netti-itkuun rajoittuva antisi.

    • Jäitä hattuun. Etkö ole turhan jyrkkäsanainen toisten toimintatavoista? Käytöksesi ei ole mielestäni soveliasta, sillä näissä “piireissä” antaa tuollainen puhuminen puhujasta itsestään vähän huonon vaikutelman. En ihan ole lukenut kaikkia Juhan kommentteja. Mihin viittaat hänen kirjotteluissaan?

     • Miksi minä laittaisin jäitä hattuun kun tämä vasemmistolainen “Shomrim ulos!” ensin kutsuu minua trolliksi. Jos punikki lyö kadulla turpaan niin ei sille käännetä toista poskea vaan tiputetaan suoraan maahan.

      Mitä tulee Panzermeyerin ulosantiin, niin sanottaisiinko hänen puolustukseen että siitä on aikaa ja en vuosiin ole nähnyt sillä nimimerkillä häntä täällä aktiivisesti kirjoittelemassa. Silloin kun hän sitä aktiivisemmin käytti niin oli hän vielä selkeästi lapsi – ja käyttäytyi kuin sellainen viesteissään. Lapsellinen käytös kun enemmän tuon anarkomarkopuolen hommia, joten lapsellinen ulosanti vakavista asioista puhuttaessa ei ole hyvä juttu – se antaa sen kuvan että asiat eivät olisi oikeasti vakavia vaan teinien uhoa ja ulinaa.

      Voi toki olla että ehkä liian kriittisesti suhtaudun häneen, mutta ensivaikutelmat ovat itselleni tärkeitä ja anteeksiantavaisuus sekä mielipiteiden jatkuva vaihteleminen on vasemmiston puuhaa sekin. Vai pitäisikö esimerkiksi juutalaisille antaa anteeksi heidän rikoksensa ihmisyyttä vastaan?

    • Minä vähän tarkoitin tuolla jäitä hattuun-kommentilla sitä, että nimittelit Panzermayeriä urpoksi ensimmäisessä kommentissasi. Keskustelun voi aina pyrkiä pitämään kukanenkin omalta osaltaan asiallisena, vaikka joku trolliksi nimittelisikin.

     Jokainen meistä on ollut nuori ja ehkä naiivi. Enkä tällä kommentilla viittaa Juhaan. Hänen kirjoitteluun en nyt ota kantaa, koska en jaksa selata kommentteja läpi. Julkisesti en ala arvostelemaan ketään.

     Ja anteeksiantavaisuus on hyve.

     • Taitaa antimeijeri olla joku niistä tyypeistä joka otti aikanaan hieman yhteen panzermeyerin kanssa. Tai ainakin muistan etäisesti jotain miljoonan viestin väittelyketjuja joissa tunteet kävi aika kuumana välillä.

      Aimo on oikeassa antimeijeri siinä että kaikki ovat olleet nuoria että eiköhän laiteta se nuoren innokkuuden piikkiin jos on vähän ollut kova sanoistaan 🙂 Annetaan menneiden olla menneitä ja laitetaan katse eteenpäin.

    • No niin työväenluokan soturi menehän takaisin Piffille 😉 Eikä toi mitään larppaamista ole kun oikeasti osallistuu toimintaan. Mutta se on larppaamista kun sinä huutelet voimafantasioitasi ;;)

   • Mielestäni Juha Mylly teki poikkeuksellisen isänmaallisen teon. Rohkea nuori mies, oikea patriootti.

    Nähdään 6.12.!

  • Ihan hyvä että tuot mielipiteen minusta esiin. En kuitenkaan halua että minusta levitellään perättömiä juoruja vuosia vanhojen tekstieni perusteella, nuori kun olen. On tosi, että olen muuttunut nuista ajoista vielä kun olin aktiivisempi keskustelija, myöhemmin kontaktini maailmalle ovat kasvaneet niin suuriksi että minulla on ollut vaikeuksia löytää aikaa tälle kaikelle. Tämä luonnollisesti verottaa minun aikaani kommentoida ja osallistua keskusteluihin. Olin tällöin paljon kärkkäämpi kommenteissani ja ulosannissani, mutta täytyy muistaa että olin paljon nuorempi ja ehkä jopa naiivimpi tällöin.

 4. Kaksoisstandardit jälleen käytössä. No, pikkuhiljaa alkaa kansalaisten tietous lisääntymään. Kiitos siitä vaihtoehtomedioille.

 5. Äärivasemmisto mellakoi väkivaltaisesti -> veronmaksajien elättämä Yle-porsas maalittaa rauhallisesti marssineen kansallismielisen ja syyttää tätä mellakoinnista. WTF.

  Täytyy kuitenkin kiittää Riiheläistä siitä, että on omalta osaltaan ruokkimassa kansan radikalisoitumista ja kahtiajakoa. Vallankumous tarvitsee sitä!

 6. Harvinaisen räikeän todellisuudesta poikkeavaa tai jopa harhaista kirjoitusta tuo Riiheläinen julkaisi, olipa se sitten hänen itsensä tai jonkun muun tuotosta.

 7. Riiheläisen säälittävät jorinat eivät sinänsä yllätä, mutteivat myöskään juurikaan huolestuta. Olen enemmänkin huolissani PV:n tilasta. Siksipä lähetin s-postia J.Engströmille, A.Lindille ja J.Lindbergille

  Odotan mielenkiinnolla, miten minulle asiassa vastataan. Alla viestini

  Tervehdys

  Virkamiehenä lienette myös hallintolain alainen, joten esitän lyhyehkön ja hyvin yksinkertaisen kysymyksen, jonka alustan kahdella esimerkkitapauksella. Odotan myös vastausta kohtuullisessa ajassa, kuten laissa mainitaan 😀

  A: Somaloinen “varusmies” aivan selkeästi puolustusvoimain asusteissa ottaa osaa Helsingissä erään mielenosoituksen vastamielenosoitukseen, seisten myöskin somaloistaustaisen vasemmistoliiton edustajan vieressä. Tästä lukuisia valokuvia, sekä videomateriaalia. Asia puolustusvoimille ilmeisen ok, reaktioistaa, tai niiden puutteesta päätellen.

  B: Joku debiili kuvatus marssii “homo lobby” paraatissa ylikersantin asusteissa. Vaikka kuinka asiaa tahtoisi väännellä, niin kyseessä on selkeästi poliittisesti profiloitunut tapahtuma, joka jo itse “paraatissa” kannettavien plakaattien johdosta on tulkittavissa mielenosoitukseksi, tai vähimmillään mielenilmaisuksi.
  Tässä tilanteessa degeneraation malliesimerkin hilluminen virkapuvussa, oli puolustusvoimille aivan ok.

  Miten varusmiehen marssiminen mielenosoituksessa, olkoonkin kenen tahansa järjestämä, eroaa kahdesta ylemmästä esimerkistä? Kyseessä oli kuitenkin mielenosoitus SANANVAPAUDEN puolesta.
  Oletteko tietoinen, millaisen kuvan puolustusvoimat antavat, mikäli ko.varusmies saa asiassa rangaistuksen, tai minkä tahansa kurinpidollisen toimen? Onko nykylinja, että negridi ja perversioihin taipuvainen saavat toteuttaa itseään aivan vapaasti, mutta normaaleilta IHMISILTÄ se on puolustusvoimain asussa kielletty?

 8. No miettikääs nyt. Jos on noinkin paljon läskiä kertynyt ympärille ja verenkiertoon niin johan se vaikuttaa aivojen hapensaantiin. Ellei peräti niiden hapenpuutokseen. Eihän tuolta pystyyn nostetulta sialta voi muuta odottaa.

 9. Tämä Riiheläisen läski on samaa sarjaa kuin Jessikka Arokin. Siis täysi tyhjäpää ylioppilaspohjalla esittäen kovaakin oppinutta ja asiantuntijaa, vaikka tietotaso on se mitä perseestään raapimalla irti lähtee ja siinä kaikki. Eli nämä kaksi Suomen kuuluisinta “sateentekijää” ovat kulttuurimarxistisia ja monikulttuurisuutta kannattavia äärivasemmistolaisia käkikelloja, joilla ei ole esittää omasta päästään mitään valistunutta tai jotain omalla kovalla työllään pureskeltua ja tutkittua tietoa sekä analyysia. Ainoastaan aivopieruja ja joidenkin läntisten kulttuurimarxistien ja äärivasemmistolaisten keulahahmojen symppaamista ja apinointia tuomalla se sama paska tänne suurenakin viisautena ja lohkaisuna, joita nämä ääliöt sitten makustelevat blokki bunkkereissaan toisten saman mielisten kanssa aivan puhkisoitettuna. YLE sitten tietysti tekee näistä “juttunsa” ja “uutisensa”, joka on samaa tasoa kuin Korkeasaaren apinatalon punapersepaviaanien päivä runkkaamista aikansa kuluksi.

 10. Faktat haltuun tai sitten tämä on vain fake news.

  Armeija muutti sääntöjä tiukemmaksi tänä vuonna kieltäen kaiken osallistumisen mielenosoituksiin jne armeijan virallinen puku päällä. Esimerkiksi pride osallistuminen skapparilta tapahtui vuonna 2016 jolloin löysemmät säännöt.
  Eli faktat kuntoon ja ihan vitun väärin teki toi eksynyt sielu Tampereella. Katsotaan potkitaanko palveluksesta.

Comments are closed.