Koti Uutisia Ulkomaat Saksalaislapset opetetaan ilmiantamaan väärinajattelevia vanhempia

Saksalaislapset opetetaan ilmiantamaan väärinajattelevia vanhempia

6

Berliinissä toimivaa vapaaehtoisjärjestöä Amadeu Antonio Foundationia rahoitetaan perheasioiden valtiollisesta ministeriöstä. Järjestön tehtävä on taistella ”rasismia ja vihaa vastaan” saksalaisessa yhteiskunnassa.

Tämän valtiorahoitteisen mielipidekontrollin suorittamiseksi järjestö on julkaissut kiistanalaisen kirjasen, joka muun muassa opettaa lapsia vakoilemaan vanhempia, joilla on ”virheellisiä oikeistolaisia mielipiteitä”. 60-sivuinen kirjanen antaa suuntalinjoja ja neuvoja, kuinka lapsen tulee toimia tilanteessa, jossa aikuinen esimerkiksi esittää negatiivisia mielipiteitä pakolaisista lasten edessä.

Yhdessä kirjasen pedagogisista esimerkeistä on kuvattu kaksi lasta, joiden vanhemmilla on edellä mainittuja ”virheellisiä oikeistolaisia mielipiteitä”. Tämä paljastuu manuaalin mukaan siten, että lapset pukeutuvat niin kutsuttujen stereotyyppisten sukupuoliroolien mukaan:

Tytär pukeutuu leninkiin ja letittää hiuksensa sekä auttaa kotitöissä, samaan aikaan kun pojan tehtävät ovat fyysisempiä”. Tämä antaa manuaalin mukaan aiheen epäilykselle vanhempien vääränlaisista mielipiteistä.

Saksan suurin lehti Bild kutsuu kirjasta ”treenioppaaksi” värväämään lapsia potentiaalisiksi tiedonantajiksi omien vanhempiensa mielipiteistä. Maahanmuuttokriittinen Alternativ für Deutschland(AfD)-puolue on tullut julkisuuteen mielipiteidensä kanssa ja syyttänyt vapaaehtoisjärjestöä Stasi-metodeista. Puolue kutsuu ”käsittämättömäksi” sitä, että valtiollinen ministeriö yrittää saada lapsista vakoojia ja tiedonantajia.

Tätä siis tapahtuu nyky-Saksassa, maassa, jossa raportoidaan myös rehtorien kehottavan saksalaisvanhemmille, että heidän tyttäriensä pitäisi pukeutumaan hijabiin, etteivät he provosoisi muslimipoikia koulussa.


Lähteet: Nordfront, Infowars

6 KOMMENTIT

 1. Tämä laki on ollut Saksassa voimassa jo kymmenisen vuotta. Nyt se on vain nostettu tapetille koska matuja alettiin rahtaamaan oikein suuremmin 2015. Silloin avattiin euroopan rajat terroristeille.

  Kun katsotaan mitä sana terrorismi tarkoittaa niin Angela Merkel on euroopan tunnetuin terroristi. Macron on toinen. Ja kyllä siihen kategoriaan sopii meidän Timokin.

 2. Järjestöä johtaa entinen stasin työntekijä toveritar Anette Kahn, kyllä vanha leninisti kaivaa tutun pikku Pavlikkien kasvatuksen. Pavlik Mozorov oli poika joka halusi pioneeriksi ja ilmiantoi muun perheen valtion- ja kansanvihollisina kulakkeina. Kun perhe tappoi Pavlikin hänestä tuli kaikkien neuvostolasten sankari joka paljasti kaikki kuulemansa rikokset kansaa, puoluetta ja valtiota vastaan. Eikö tunnukkin jotenkin tutulta.

 3. Kuulostaa ihan Itä-Saksan meiningiltä. Niin. Missäs se Merkkeli olikaan käynyt koulunsa?

  Nämä kirjaset tulevat pakolliseksi oppimateriaaliksi koko Euroopassa, jos annamme nykymenon jatkua.

  Amadeu Antonio Foundationin aiempaa tuotantoa:
  https://archive.fo/rcvFn

 4. Mitäs niille ilmiannetuille vanhemmille tehdään, joilla on “vääriä mielipiteitä”? Marssitetaan kaasukammioihin?🙂

Comments are closed.