Koti Uutisia Rikos Homopuutarhuri murhasi ja paloitteli kahdeksan partneriaan

Homopuutarhuri murhasi ja paloitteli kahdeksan partneriaan

5
Sarjamurhaaja Bruce McArthur

67-vuotias Bruce McArthur on entinen puutarhurimestari Torontossa, Kanadassa. Hän on myös ollut monivuotinen osallistuja Toronton ”Gay Villagessa”, joka on kohtaamispaikka ja -tilaisuus homo- ja transseksuaaleille.

Vuosina 2010-2017 alueelta katosi useita homoseksuaaleina tunnettuja miehiä, ja huhut sarjamurhaajasta levisivät HBTQ-piireissä. Toronton homolobbarit suhtautuivat kriittisesti poliisin toimintaan; heidän mukaansa poliisi ei tutkinut rikoksia kunnolla, sillä ne liittyivät homoseksuaaleihin.

McArthurista tuli murhatutkinnan pääepäilty tammikuussa 2018 poliisin löydettyä kolmelle ihmiselle kuuluvia jäännöksiä asunnosta, jossa McArthur oli aiemmin työskennellyt. Lisää ruumiinosia löydettiin vielä myöhemmin metrien korkuisista ruukuista, jotka McArthur oli asettanut samaan puutarhaan joitakin vuosia aiemmin.

McArthur pidätettiin lopulta 18. tammikuuta 2018. Poliisi teki tuolloin rynnäkön hänen kotiinsa laitettuaan ensin erään nuoren miehen seuraamaan McArthuria. Poliisi tuli siihen tulokseen, että tämä nuori mies oli hengenvaarassa. Nuori mies löydettiin sidottuna McArthurin sänkyyn. Mies oli kuitenkin vielä hengissä. Poliisi löysi myös kuvia kahdeksasta murhatusta miehestä ja joissain tapauksissa myös kuvia heidän kuolleista ruumiistaan tutkiessaan entisen puutarhurimestari McArthurin tietokonetta.

McArthurin uhrit

Ontarion tuomioistuimen tuomari John McMahon kommentoi murhien olevan ”silkkaa pahuutta”. Tuomioistuin ei ollut hänen mukaansa nähnyt McArthurissa merkkejä katumuksesta oikeudenkäynnissä.

– Bruce McArthur on seksuaalinen villieläin, joka ensin houkutteli uhrinsa luokseen ja sitten murhasi heidät saadakseen tyydytystä omille kieroutuneille ja sairaille haluilleen, kommentoi tuomari. Hän lisäsi, että McArthur olisi todennäköisesti jatkanut murhia mikäli häntä ei olisi pysäytetty.

McArthur on tunnustanut murhat ja hänet tuomitaan elinkautiseen vankeusrangaistukseen. Tuomioon sisältyy myös se, että hänet merkitään kanadalaiseen rekisteriin seksuaalirikoksista. Tuomioistuimen päätöksen perusteella hän pääsee ulos vankilasta aikaisintaan ollessaan 91-vuotias vuonna 2044.

Lähteet: Nordfront, CBC News

5 KOMMENTIT

  1. Homot on yleensä julmia, koska niitä on rääkätty perversioidensa vuoksi.

  2. Tämän jutun julkistaminen kaikkine yksityiskohtineen olisi mielestäni oikeinkin pätevää opetusmateriaalia kouluihin. Eikös se niin mennyt prideväen mukaan, että lapsien pitää saada mahdollisimman varhain tutustua seksuaalisuuden kaikkiin ilmenemismuotoihin, että osaavat valita itselleen sopivan agendan?

Comments are closed.