Koti Uutisia Ulkomaat Kahden lapsen äiti pidätettiin transun identiteetin loukkaamisesta

Kahden lapsen äiti pidätettiin transun identiteetin loukkaamisesta

13
Kate Scottow, 38, pidätettiin hänen omassa kodissaan.

Ison-Britannian rappiolainsäädäntö iski jälleen. Tällä kerralla uhriksi päätyi 38-vuotias kahden lapsen äiti Kate Scottow, joka kutsui “transnaista” mieheksi äärivasemmiston valtaamassa Twitter-palvelussa. Koska Scottow’n kommentti oli ristiriidassa äärivasemmiston aatemaailman kanssa, ilmoitettiin hänestä poliisille. Poliisikolmikko tunkeutui Scottow’n kotiin, ja hänet pidätettiin 10-vuotiaan tyttärensä ja puolitoistavuotiaan poikansa edessä.

Scottow vietiin putkaan, jossa häntä pidettiin kiinniotettuna kokonaiset seitsemän tuntia. Vaikka Scottow olisi tapahtuneen aikana tarvinnut naisten kuukautissuojia, ei poliisi tarjonnut hänelle näitä putkassa olon aikana.

Hertfordshiren poliisi, joka suoritti kiinnioton ja kotiin tunkeutumisen vahvistaa tapahtuneen. Poliisista kerrotaan myös, että he ottavat kaikki heille tulleet ilmoitukset internetissä tapahtuvasta ”ilkeästä kommunikoinnista” vakavasti.

Transu “Stephanie” Hayden

Ilmoitusten takana oli transseksuaali nimeltään ”Stephanie” Hayden. Oikeuden papereiden mukaan Scottow’ta syytetään ”systemaattisesta kiusanteosta” Haydenia vastaan. Oikeudenkäyntiä odotellessa tuomari Jason Coppel on asettanut Scottow’lle kiellon julkaista sosiaalisessa mediassa mitään, mikä liittyy Haydeniin.

Scottow ei ole joulukuun ensimmäisenä päivänä tapahtuneen pidätyksen jälkeen saanut poliisilta takaisin hänen puhelintaan eikä tietokonettaan. Tämä on tuottanut Scottow’lle suuria ongelmia, sillä hän on suorittamassa oikeustieteellisen psykologian maisterin tutkintoa.

Lähde: Daily Mail

13 KOMMENTIT

 1. Hyväksymme homot ja transut kun eivät yritä raiskata. Emme kun pannaan putkaan heidän vuokseen. Helvetin monet transut eli sairaat ovat pedofilejä.

 2. Mikähän tässä taustalla oikein on? En usko että yhdestä kerrasta pistetään putkaan. Toisaalta, onhan vastakkain pottunokka vs. juutalaisennaama. Mutta silti… Ehkä nuo ovat riidelleet jo pidempään ja tämä oli se niitti jolla saatiin poliisivoimat liikkeelle. Tämä on kuin sota. Itse sodassa ei ole paljoakaan tutkittavaa vaan tapahtumista ennen sitä ja sen jälkeen.

  Kannattaisi muuten ottaa huulikoru pois. Se kun ei juuri kaunista ja antaa äkkiseltään “vasemmito”-leiman.

  • >En usko että yhdestä kerrasta pistetään putkaan.

   Näitä tapauksia on joka kuukausi nykyään Isossa-Britanniassa.

 3. Alkuperäisen Daily Mailin uutisen mukaan transu pillastui, kun häntä kutsuttiin mieheksi. Enivei, nämä transventtiilit ynnä muut oletusoikut pitäisi rahdata Israeliin toteuttamaan itseään. Ukko yrittää olla nainen ja sitten kun häntä kutsutaan mieheksi, jollainen hän nyt vaan taitaa biologisesti olla, niin ankerias sieraimessa saman tien ja läpimätä polpo kera pridekonstaapelien ja läpeensä korruptoituneen oikeuslaitoksen huolehtii lopusta. V*ttu että on herkkänahkaista apinaa.

  Olisi mielenkiintoista nähdä, miten olisi viranomaiset reagoineet, jos heteronainen tekisi ilmoituksen transanuksen sanomisista? Todennäköisesti sama, eli hetero putkaan.

 4. Hienoa toimintaa Ison-Britannian poliisilta. Saitte napattua rikollisista pahimman eli ajatusterroristin!

 5. “Oikeudenkäyntiä odotellessa tuomari Jason Coppel on asettanut Scottownille kiellon julkaista mitään mikä liittyy Haydeniin.”

  Tuohan on äärimmäisen helppoa kiertää. Sitähän saa kirjoitella fiktiota ja jopa semifiktiota niin paljon kuin sielu sietää.

  Parasta kuitenkin lienee lähteä pois noilta juutalaisten nettisivuilta. Eihän siellä ole kuin paskaa ja pahaa mieltä normaalille ihmiselle.

 6. Briteissä on aika varmasti maailman naurettavimmat “poliisivoimat”… Tää kuulostaa huonolta vitsiltä, mutta Briteissä tämäkin on totta.

  • Britti Ruotsin värisevästä kulttuurista eli jengimurhista:

   I’m from Liverpool and I’ve seen how my country has gone to shit .
   They let 1000s of these smelly twats in every year , give them a house and money every 2 weeks so they don’t have to work , then make 500 police redundant because there’s no money to pay them , then our Mayor and all his lackies scratch their heads wondering why violent crime is up 20% .

   We have an unfinished hospital , 2 prisons bursting at the seams and not enough chairs in our classrooms , yet 3 years ago we threw £1.3mil at the Everyman theatre because it needed new carpets ! And all because we have to be ‘nice’ to these horrible fuckers who arnt even grateful for it … I’m a taxi driver and am sick of tourists saying ‘ ooh you very lucky to live in such a lovely city ‘ … stupid cunts

 7. Siinä vaiheessa kun Suomen ajatuspoliisi etenee näin pirulliseksi on viimeistään pakko tulla jonkinlainen gilets jaunets tyyppinen kansannousu.
  Jos kokkarit on hallituksessa ensi kaudella niin näin luultavasti tapahtuu, mihin luulet että lisääntyvät poliisiresurssit tullaan käyttämään? Kansalaisten turvallisuuden varjelemiseen? Hah.

 8. Sanoi transua mieheksi ja Ison-Britannian PolPo tunkeutuu kotiin ja pidättää äidin näyttävästi lapsiensa edessä ja raahaa putkaan. Saa syytteet “Ilkeästä kommunikoinnista” 🤔 Ei jumalauta 😂

 9. Nykyään saa olla tosi tarkkana näiden “transujen” kanssa, ettei miehinen mies tule huijatuksi luullessaan “oikeaksi” naiseksi. Siksipä transuilu pitäisi lailla kieltää, koska se asettaa miehet alttiiksi perverssille hyväksikäytölle. Nämä “teko -naiset” ovat vielä herkkänahkaisempia kuin oikeat.

  Jokaisella itseään kunnioittavalla naisella on oikeus mielipiteisiinsä olipa kyseessä sitten “entinen” mies, koska naiset muutoinkin sanovat miehistä sen mitä ajattelevat ja kävelevät yli aina kuin siihen on vain mahdollisuus. Ja feikki -naisen ollessa kyseessä toinen nainen saa naljailla vaikka kissatappeluun saakka toisen “naisen” kanssa ja nimitillä häntä vaikka mieheksi, sillä sehän on pahin loukkaus naista kohtaan. No, jaa. Kyllä se on Huora… ainakin kauan sitten…

  • Transnaiset pilaa naisten maineen antamalla avuttoman ja heikon naiskuvan. Ällötti kuunnella kerran yhden transnaisen juttuja kuinka naisena olemisessa on parasta se, että aina joku ritari rohkea tulee pelastamaan. Olisin halunnut näyttää keskisormea tuossa tilanteessa. Totesin kyllä suoraan tälle “naiselle”, ettei jalkovälini tee musta kehitysvammaista, joten avaan itse oven, kannan itse kauppakassit ja oon itseni pelastanut vaarallisista tilanteista.

Comments are closed.