Koti Uutisia Kulttuuritaistelu YK: “holokaustia” käytettävä monikulttuurisuuden ja globalismin propagandatyökaluna

YK: “holokaustia” käytettävä monikulttuurisuuden ja globalismin propagandatyökaluna

27

YK:n mukaan valhetta juutalaisten “joukkotuhonnasta” eli “holokaustista” tulee käyttää propaganda-aseena maahanmuuttokritiikkiä ja kansallismielisyyttä vastaan. Kansallismieliset ovat jo vuosikymmenten ajan painottaneet, että “holokausti” on valkoisia vihaavien globalistien poliittinen työkalu.

YK:n verkkosivuilla julkaistun lausunnon taustalla on Israelissa asuva juutalainen professori Zehavit Gross. Juutalaisprofessori johtaa YK:n hanketta “inhimillisten arvojen, suvaitsevaisuuden, demokratian ja rauhan puolesta” erikoisalueenaan “monikulttuurisuus ja kulttuurienvälinen opetus”.

Juutalaisprofessori ja YK julistavat avoimesti, että “holokaustia” täytyy käyttää nyt ponnekkaammin “kuin ehkä koskaan aiemmin” politiikassa “globaalin kansalaisuusajattelun”, “kosmopoliittisen muistin”, “rasisminvastaisuuden” sekä “monikulttuurisuuden” edistämiseksi.

YK ja Israelissa asuva juutalainen varoittavat samassa yhteydessä Eurooppaa “äärioikeiston noususta”. Kummallista kyllä, professori Grossin oma kotimaa Israel toteuttaa raakaa raja- ja rotupolitiikkaa suojellakseen juutalaisten rotupuhtautta. YK:n ja Grossin tavoin Israel vetoaa aina “holokaustiin”. Kysymys kuuluu, miksei YK vaadi Israelin rajoja auki vaan keskittyy valkoisen Euroopan tuhoamiseen.

Lähde: YK

27 KOMMENTIT

 1. ”inhimillisten arvojen, suvaitsevaisuuden, demokratian ja rauhan puolesta” nimenomaan monikulttuurillisuus tulee kieltää ja jo maahan tulleet pakoloiset tulee palauttaa lähtömaihinsa. Silloin suomalaisten inhimilliset arovt säilyvät kun täältä poistuvat raiskaajat ja terroristit sekä kaulaanpuukottajat. Demokrtaia ja rauha palautuu kun ei tapahtu radikalisoitumista muslimiväestössä. Ja rauha… Sitä oli viimeksi -80 luvulla Suomessa. Silloin saattoi kulkea kadulla rauhassa ja olla varma että kukaan ei käy kimppuun.

  Mitähän poliisi sanoisi -80 luvun tapaan katupartioista? Pitäisikö korttelipartiot ottaa kaupungeissa jälleen käyttöön kun rikollisuus on niin räjähtänyt käsiin? Saisaivat kaikki poliisikoulusta valmistuneet itselleen työpaikan eikä kukaa jäisi työttömäksi. Silloin poliisi tekisi työtä jolla on merkitystä kun keräisi mm. huumeiden käyttäjät ja myyjät suoraan kaduilta putkaan.

 2. Kyllä se holokausti ihan totta on. Olisi kannattanut käydä peruskoulu loppuun, niin ei uppoaisi kaikenmaailman pölhökustaiden oikeistopopulistiset valheet. Menkäähän odinit ja pikkunatsit sinne koulunpenkille tai töihin niin viisastutte ja olette hyödyksi isänmaallenne ja lakkaatte naurattamasta normaaleja kunnon suomalaisia.

  • Jep. Kyllähän se varmaan totta onkin sinun kaltaiselle pölhökustaa lampaalle. 😃

  • Uskoitko “sotaveteraani” oikeasti kaiken mitä sinulle peruskoulussa kerrottiin?

   • Uskoin ja uskoin myös lukion ja yliopiston opetukset. Ja lisäksi maailmankirjallisuuden ja tutkimusten tulokset uskon. Mutta jos apukoulupohjalta yrittää ponnistaa niin eihän siinä päähän mikään tieto uppoa, valheet ja sadut on paljon mukavampia omaksua. Vankilassakin voi muuten opiskella vaikka kuinka pitkälle, ottakaapas huomioon nyt tai viimeistään seuraavalla reissulla.

    • Olet siis jonkin sortin “uskovainen”? Et siis koko koulutusurasi aikana kyseenalaistanut mitään?? Henkilökohtaisesti ala-asteikäisenä mietin pienessä päässäni monesti historian tunnilla, että miksi jotain väestöryhmää vihattiin niin paljon. Seuraava luonnollinen kysymys oli, että voiko tuo kaikki olla oikeasti totta (kaasutukset kaasukammioissa, lampunvarjostimet yms.). Mitä mieltä olet eri väestöryhmien laskennoista joita löytyy ennen sotaa ja sen jälkeen, ne todistavat osaltaan mielenkiintoisia asioita.
     Kyseenalaistakaa, kyseenalaistakaa, näin sanoi suuri ajattelija Dalai Lama.

     • “Apukoululaisilla” on muuten myös ihmisarvo, vasemmistolaisessa yliopistossasi sitä ei varmaan opetettu? Kouluista syrjäytyneet ovat ehkä monesti myös niitä, jotka näkivät aivopesujärjestelmän läpi!

    • Minkäs sodan veteraaneja sitä ollaan? Luokkasodan ja Vanhan valtauksen?

    • Tervehdys Sotaveteraani.

     Ymmärräthän, että voittajat kirjoittavat historia.
     Luku 6’000’000 OPETETTIIN meille kaikille koulussa. Luku on täysin mahdoton yhtälö tuossa ajassa. Se on osin todistettukin.

     Voisin ehkä muuttaa holohoaxin korkeintaan muutamaan sataan tuhanteen kuolonuhriin. Leireillä tauditkin raivosivat ja niittivät vankeja.

     Kun Hitler laivasi juutalaisia Madagascariin, liittoutuneet upottivat tietoisesti näitä laivoja. Amerikassa ja Britanniassa oli ehtinyt kehittyä jo mahtava juutalais-päättäjien verkosto ja heillä oli varaa tapatuttaa omaa heimoaan.

     Hitlerillä oli tarkoituksena pyyhkiä pankkimafia pois. Se ei onnistunut. Voimmekin sanoa että juutalaiset ovat nyt johdossa tässä pelissä. Harmi.
     Kauan ovat yrittäneetkin ja uhriutuminen on mennyt yhä absurdimmaksi ja absurdimmaksi jatkuvasti.

     Täysin turha on vedota mihinkään Nürnbergin näytösoikeudenkäyntiin, missä ei ollut todistamassa kuin juutalaisia.

    • Suomalaiset sotaveteraanit olivat ja ovat kai valtaosin libraalilehdistön aivopesemiä taukkeja

  • Lue ensimmäiset GPUn raportit “vapautetusta” Auschwitzista.

   Ei ihme että nämä raportit olivat salaisia 70 vuotta. Niissä nimittäin ei ole mitään mainintoja “kaasukammioista” tai edes juutalaisista. Itse työleirin arkistot ovat edelleen salaisia, ja säilytetään Moskovassa.

   • Ai ei ollut kaasukammioita. Valehtelevatko henkiin jääneet juutalaiset kaasukammioista ja vainoistaan? Voi teitä pölkkypäitä seinähullu Hitlerin jälkeläisiä. Hävetkää älkääkä ainakaan missään koskaan sanoko olevanne suomalaisia.

    • Kyllä, kaikki juutalaiset valehtelevat kaasukammioista. Ei ole ainuttakaan todistusta, ja kaikki perustuu vain ristiriitaisiin keskenään (ja fysiikan lakien kanssa!) väitteisiin. Ja ainoa tapa pitää satu pystyssä on totuuden paljastajien vainoaminen.
     Some Technical and Chemical Considerations
     about the ‘Gas Chambers’ of Auschwitz and Birkenau
     Germar Rudolf

     Naurettava on myös juutalaisten aritmetiikka: vaikka työleiri Auschwitzin “uhrien” lukumäärä väheni kolmella miljoonalla, se sakraalinen luku 6 000 000 (6+0+0+0+0+0+0=6000000) pysyy edelleen samana!
     Hauskaa myös, että maaginen luku 6000000 näkyy jo vuonna 1919:
     http://www.seder-olam.info/seder-olam-holocaust-1919.JPG

     Seinähulluja ovat ne kristityt sionistit, jotka uskovat mihin tahansa absurdiin.

     • Sinänsä hassua myös se, että sodanaikaisissa kuvissa ei Auschwitziin krematorioksi väitetyssä rakennuksessa ole lainkaan savupiippua, ensimmäinen kuva piipulla on puna-armeijan 1948 ottama. Eikä sekään piippu ole yhdistetty itse rakennukseen.

      Olen käynyt itse paikalla v. 1991 ja ihmettelin suuresti mm. kaasukammion hataraa, ikkunallista ja avaimenrei’ällä varustettua ovea ja “kammion” olemusta ja kokoa. Katon “myrkkyluukut” näyttivät myös “lievästi” jälkiasennetuilta.

      Vastaavia faktoja on pilvin pimein, mutta kun Virallinen Totuus sanoo, että kuusi miljoonaa viidestä poltettiin ja vain neljä sai korvauksia kärsimyksistään, niin näinhän se silloin on. Koomalampaille.

    • Niin. 4 miljoonaa holokaustiselviytyjää on saanut eläkettä Saksalta. Jokainens elvisi kuin ihmeen kaupalla, kun juuri heidän vuorollaan sattui aina kaasu olemaan loppu…

     • kyseessä täytyy olla juutalainen sotaveteraani jolle on kerrottu koulussa holokaustista ennen sotia

    • Tottakai ne kaikki on totta. Kolmas Valtakunta oli Pahuuden Pesä, missä uunitettiin 6 miljoonaa juutalaista! Tarinat lampunvarjostimista ja ihmissaippuoista, veriammeista ja kuoleman enkelistä, kaikki on totta! Saksalaiset sotilaat tapasivat huvitella myös niin, että leikkasivat kiväärien pistimillä raskaana olevilta juutalaisnaisilta vauvat ulos ja pelasivat kiväärien perillä niillä pesäpalloa. Myös vallattujen alueiden siviiliväestöä murhattiin ja terrorisoitiin, välillä käyttäen siviilejä miinanraivaustöissä ja välillä elettiin Reipasta leirielämää! Shalom!

     • Lukion historian opettajani sanoi holokaustin olevan törkeä valhe, mutta joutui opettamaan virallista “totuutta”, koska muuten olisi kuulemma tullut potkut. Sai myös varoituksen siitä, kun kertoi meille millaisia roistovaltioita USA ja Israel ovat.

    • Eikai nyt sentään JUUTALAINEN valehtilisi goyimille ja rahastaisi sillä 😉 Kai sää juntti nyt tiedät että juutalaisia on vainottu ja “vainottu” kautta historian eri aikakausilla ja eri kansojen toimesta. Kyseessähän ei siis ole mikään uniikki sakujen juttu. Muistaakseni ensimmäiset tarinat shoahista ovat 1900-luvun alusta ja venäjänmaalta. Ei vaan ottanut tuulta alleen…

 3. Ei ollu mutta kohta on valmis tämä suomalaisten tuho.

 4. Holokausti on suuri valhe. Ei ollut mitään kaasukammioita missä ihmisiä tapettiin. Leirit olivat työleirejä ja muona oli suhteellisen hyvää että jaksoi tehdä töitä. Auschwitshin leirissä toimi useita asetehtaita joissa vangit työskentelivät.

  • Taannoin kävin Dachaussa ja päivän siellä vietin. Oli vanha krematorio missä yksi paljon käytetyn näköinen uuni. Sitten oli uusi krematorio missä muistaakseni viisi uunia, joissa vähän tuhkaa sisällä mutta päällisin puolin ei olleet koskaan olleet kuumana. Ylärakenteet kiinni talon puurakenteissa, joten jos olisi tosiaan olleet kovassa käytössä, koko rakennus olisi palanut. Eli oli selvästi jälkeenpäin rekennettu kulissi.
   Paljon muutakin näin.
   Miksi muuten esimerkiksi Saksassa useitakin professoritason vanhuksia istuu vankilassa sen takia, että he ovat aikoneet aloittaa holokaustin tutkimisen? Siis aikoneet aloittaa. Ja professoreita! Miksi totuus peloittaa näitä valejuutalaisten, oikeasti aikanaan peniksenpalvonnasta talmudismiin kääntyneitten kasaarien, kätyreitä?
   Samaa meillä sikäli, että faktat ovat nyt vihapuhetta ja kiihottamista kansanryhmää vastaan. PolPo ja Demla muodostavat sen kansanryhmän, joka kiihottuu, ei muut!

 5. En ole koskaan nähnyt yhtä ainoaa kunnollista todistusta “hävitysleireistä”…

 6. Ei ole todisteita olemassa koska holokaustia ei koskaan tapahtunut. Nurnbergissa “tuomittiin” hirteen tämän keksityn rikoksen verukkeella isänmaallisia patriootteja.

 7. Juutalaisia on karkotettu eripuolilla maailmaa satoja kertoja.
  Ovatko joutuneet aina rasismin kohteeksi?
  Vai onko heissä itsessään ja käytöksessään ollut vikaa? Heillähän on yhtä vihamielinen suhtautuminen muihin kuin muslimeilla ja haluavat hallita maailmaa orjuuttaen kaikki muut.
  Herää kysymys…

 8. Täällä on hyviä kommentteja ja tosiaan, ei millään vihalla, mutta juutalaisia loisia tosiaan on vainottu vuosisatojen ajan jolloin tietenkin herää kysymys, että MV??!!

  Millaisia he ovat? Tässä on muutama esimerkki perus-, sekä marxilaisjutkun vähemmän tiedetyistä luonteenpiirteistä:

  • Väärentäjiä
  • Koronkiskureita
  • Vakoilijoita
  • Terroristeja
  • Manipuloijia
  • Sabotäärejä
  • Torpedoja
  • Soluttautujia
  • Varkaita jne.

  Listaa voisi vielä jatkaa, mutta en kuluta näppäimiäni siihen.

  Nyt on vain sanottava, että sionismi-jutikat goymi-orjineen ovat tässä pelissä voitolla ja tärkein asia vaikuttaa lammas-goymien päähän on hokea kiihtyvällä tahdilla jotain paskaa holokaustista. Jos olette huomanneet, niin kun “natsien metsästäjät” ovat saaneet jostain Kanadasta tms. kiinni jonkun yli 90-vuotiaan Saksan armeijassa toimineen muonittajan kiinni “verekseltään”, niin MEDIA laulaa joka länsimaassa verenhimoisen saippuanveistäjän jääneen vihdoin kiinni.

  Kohta kaikki oikeat natsit ovat menneet manan majoille, niin mitä tapahtuu sitten?
  Luulisin (arvatenkin olen oikeassa) jatkettavan “natsien metsästämistä” uudella nimellä. Silloin luupin alla olisivat kenen tahansa Wehrmachtissa palvelleen lähisukulaiset.

  Holokausti-huiputus on erittäin hyvin mennyt läpi ja se on rahahanoista se tuottavin, ellei pankkiireita tai muita sisäpiirin kauppoja tekeviä jutikoita lasketa.

  Kuinka paljon he saavatkaan rahaa luomalla vääriä mielikuvia lapsille keskitysleireistä. Eivät varmaan itsekään tiedä. Meille opetettiin koulussa holokausti ja lapsemme oppivat holokaustin todella tapahtuneen meiltä itseltämme! Heikot ihmiset ovat purematta nielleet koko kaustin ja opettavat sitä lapsilleen – tietämättä miten tulevat samalla osallistuneeksi Euroopan kansanmurhaan – eli siihen tulevaan ja oikeaan holokaustiin!

  HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ JA PALJON TSEMPPIÄ VASTARINNALLE JA LUKIJOILLE ETTÄ TUKIJOILLE!

Comments are closed.