Koti Uutisia Kotimaa SOO osallistuu Kohti vapautta! -marssille

SOO osallistuu Kohti vapautta! -marssille

42

Kansallismielinen katupartiojärjestö Soldiers Of Odin (SOO) osallistuu Helsingissä itsenäisyyspäivänä järjestettävään marssiin ”Kohti vapautta!”. Järjestö tiedotti asiasta sunnuntaina Facebook-sivullaan, jolla se myös kehottaa kaikkia kannattajiaan tulemaan mukaan marssille.

Marssi kokoontuu lähtöpisteeseen kello 15.00 Helsingin Kaisaniemenrantaan, mistä se kulkee Töölöön. Suosittelemme lukijoitamme osallistumaan tapahtumaan!

Aiheeseen liittyen: Kaikki mukaan itsenäisyyspäivänä – Helsingin Kaisaniemi klo 15!

42 KOMMENTIT

 1. Mietin tässä että kun Ranskassa ovat nyt “keltaliivit” (eli huomioliivit) osoittaneet mieltään hallituksen päätöksiä vastaan (viimeinen pisara taisi olla polttoaineet) niin on varmaan sopivaa pukeutua mielenosoituksessa myös keltaiseen huomioliiviin. Samalla saatetaan saada osoitettua solidarisuutta euroopan patriooteille ja osoitetaan että isänmaallisuutta löytyy täältäkin. Samalla tavalla kuin globalistien kätyreiden halveksuntaa.

  Noita huomioliivejä saa kolmella eurolla Löytötekseistä ja muista “Robin Hoodeista”.

  Keltaliivit kun ovat tulleet jäädäkseen niin pitkää että eurooppa on jälleen terroristeista ja massamaahanmuuton negatiivisista vaikutuksista vapaa. Niiden mukanaan tuomista lieveilmiöistä puhumattakaan.

  Kohti vapautta koskettaa suomalaisia, mutta se on euroopan kokoinen asia.

 2. PVL ja SoO, siinä kaksi Suomen johtavaa ja suoraselkäisintä kansallismielistä liikettä!

 3. Hyvinkään kaupunki heitti Odinit juuri pihalle paikalliselta veteraanitalolta, jossa vapaaehtoiset kansallismieliset SoO:n jäsenet ovat jo 1,5 vuoden ajan käyneet ulkoiluttamassa vanhuksia. Läheiseni joka on ollut harjoittelussa veteraanitalolla on erittäin tyrmistynyt siitä, että SoO:ta kiellettiin jatkamasta toimintaansa veteraanitalolla “imagosyistä”, vaikka vanhukset ovat olleet ikionnellisia siitä, että löytyy vielä vapaaehtoisia suomalaisia, jotka käyttävät vapaa-aikaansa tuntemattomien vanhusten auttamiseen. Hyvinkään veteraanitalolla (niin kuin muuallakin Suomessa) on huutava apu auttavista käsistä, mutta silti estetään avoimen kansallismielisen järjestön apu, koska järjestö on “rasistinen” ym. paskaa. Tästä estosta vastasi ensimmäisenä julkisuuteen Hyvinkään Veteraanitalosäätiön toiminnanjohtaja Eeva Pyhälammi “nousseen julkisen paineen johdosta”. Näille tyypeille on siis tärkeämpää suomalaisvastaisen median ja marxistisen roskaväen suoma julkinen imago, kuin ahdingossa olevien vanhusten asema. Elämme häpeän aikaa, nyt alkaa olla aika pahoittunut mieli ympäri Suomea, Ranskassa näytetään tällä hetkellä hyvää esimerkkiä… Nyt on uuden sukupolven aika, jatkakaamme taistelua rappiota vastaan, Helsingissä tavataan ylihuomenna isänmaalliset veljet ja siskot! Eläköön voitto!

  • Suomi on täysin saastutettu kommunistimarxistisella ajattelutavalla. On omituista kuinka ihmiset antavat näiden rottien nakertaa yhteiskuntamme perusrakenteita.

   Onneksi löytyy vielä suoraselkäisiä miehiä ja naisia, joilla on järki päässä. Hienoa SoO.

 4. Kuvottavaa roskasakkia taas kaupunki täynnä. No onneksi täältä pääsee tarvittaessa muualle, kun maakuntien jyväjemmariöyhöttäjät saapuvat maleksimaan kaduillemme. Hyi saatana.

  • Kuvottavaa antifanarkkista roskasakkia on kaupunki täynnä. No onneksi te pääsette pakoon Mäkkärin vessaan, kun maakuntien miehet ja naiset saapuvat marssimaan kaduillenne. Hei sun heiluvilles. Jos niitä nyt on… 👻

   • Tarkoitithan maakuntien lihavat, työttömät keskikaljajuopot, jotka käyvät porukalla yhden ihmisen kimppuun kadulla, kun sanoma ei miellytä silmää?

    • On aina mielenkiintoista huomata aina kuinka vasemmistolaiset eliitin pikku lellipennut halveksivat köyhiä työttömiä ja kirjoittavat maaseudulla asuvista suomalaisista erittäin halventavaan sävyyn.

    • Menehän vitun juntti antifanarkki takaisin sinne takkufoorumillesi. Siellä on kaltaisiaisi luusereita, nistejä ja paskahousuja. Vässyköitä! Anarkisti, antifa – Rahavallan kassara!

 5. Niinno, nii. Ketkähän ne jauhaa muista ”kaupungissa asuvista suomalaisista” erittäin halventavaan sävyyn. Valoja päälle tauno.

  • Kas kun nämä antifanarkistiset sankarijoukot ovat keskittyneet kaupunkeihin, koska ne ovat ainoita paikkoja jossa kyseinen mutaatiokanta voi elää nääntymättä nälkään tai yli puolen kilometrin marssiin lähimpään roskaruokalaan.

  • Valoja päälle itsellesi, köyhiä suomalaisia sisäsiittoisiksi autisteiksi nimittelevä vasemmistolainen eliitin pikku lellipentu.

   • Osaatko edes lukea? En tainnut mainita ”sisäsiittoinen autisti” -termiä missään virkkeessä. Tyypillistä teidän konkkaronkalta keksiä valheita valheiden perään. Soronoo vitun pelle. Toivottavasti saat torstaina kivestä naamaan.

    • Tosin eipä ”elämäm koulussa” varmaan opeteta tekstien lukua sen enempää, mitä keskikaljatörpön tai kossupullon kyljessä lukee. \o \o \o.

     • Sanoo vasemmistolainen eliitin pikku lellipentu joka pilkkaa pelkän ammattikoulun käyneitä suomalaisia duunareita puutteellisesta oikeinkirjoitustaidosta sekä matalasta koulutustasosta.

     • Jep. Itsekin VAIN ammattikoulun käyneenä, nostan ihan keskiverto liksaa ja elän normaalia elämää. Ei taida olla meidän ”vihervassarielitistilellipentujen” vika, että olette narahtaneet väkivalta- ja huumekierteeseen. Tuskin se on minun tai muiden vasemmalle kaartuvien vika, että faija on alkoholisti ja hakannut pienenä.

     • GNWP: Te äärivasemmistolaiset niitä elämämkoululaisia juntteja ja nistejä olette. Kuvottavaa roskasakkia! Vitun kehitysvammaiset.

     • Ja sitten heti perään klassista köyhien suomalaisten pilkkaamista: alkoholismi ja huono isäsuhde jne. Nämä tyypilliset stereotypiat suomalaisista työttömistä kyllä kuuluu heti vasemmistolaisen eliitin pikku lellipennun tautisesta suusta. Niin te kaksinaamaiset valehtelijat köyhistä suomalaisista oikeasti ajattelette.

      Ei ole myöskään työnantajien eikä valtion vika että sinä olet täysin hyödytön luuseri etkä täten ansaitse mitään “tasajakoa” etkä ilmaista kansalaispalkkaa.

  • Eipä hirveästi näy perseraiskauksia tekeviä toimittajia tai öyskyjä vetäviä runopoikia saati sanomatalossa työskentelevää toimaria joka leikkii sugardaddya mikä teille kommareille on normaalia käyttäytymistä. Hyödyllisinä idiootteina tunnetut punikit lahdattiin 100v. sitten kun alkoivat rettelöimään saastaisten jutkujen aivopeseminä. Selvinneet mädättivät yliopistot ja tulevat sukupolvet utopisella maailmankuvalla joka vaikuttaa aivokupan saaneelta perverssin performanssilta. Otan osaa.

  • “Lievästi” tarkoitushakuista uutisointia. Jos vastaava artikkeli tehtäisiin puna-anarkisteista ja vihervasureista, olisi listassa tuomioita pelkästään huumerikoksia enemmän kuin Ylen perse kestäisi julkaista. Siihen sitten muut päälle.

   Tuosta artikkelista ja sen faktoista löytyy monia antifaktoja, mutta turha on alkaa vääntämään täällä tai missään muuallakaan asiasta noinkin viisaan asiantuntevan henkilön kanssa. Kalifaatti varmasti palkitsee poikansa, jos työn sankarin titteli ja peltilätkä punatähdellä jää saamatta.

   • Suurin osa noista rikoksista on tapahtunut joskus nuoruudessa, ennen järjestöön liittymistä. Tuon mustamaalaus- ja valeuutisen tekijät ovat:
    Kaisu Jansson
    Riku Roslund
    Juha Rissanen
    Kuvat löytyy kyllä, jopa sen uutisen yhteydessä.

   • Flyin Finn: Äärivasemmistolaisilta löytyy: Huumerikoksia, raiskauksia, pedofiiliaa, väkivaltarikoksia, vandalismia ym ym ym

  • Jimi Karttusen kuolemaa pelkkänä poliittisena keppihevosena käyttävä vasemmistolainen eliitin pikku lellipentu on aikalailla viimeinen jolla on varaa tulla tänne sössöttämään narkkareista.

   Arto Savolainen – narkomaani
   Juuso Lahtinen – narkomaani
   Jimi Karttunen – narkomaani
   Jari Laine – narkomaani
   Ari Lahdenmäki – sarjaraiskaaja

   Kaikki se paska mitä sinä tautisesta turvastasi suollat meidän päälle löytyy sinun haisevien ali-ihmistovereittesi joukoista. Joten mene räkänokka vinkumaan sinne narinkkatorille niiden muiden yhtä typerännäköisten nenärengaslesbojesi joukkoon. Ketään ei kiinnosta.

   • Ei. En mene Narinkkatorille. Vaan venaan, että teidän hyllyvät keskikaljavartalot vyöryvät läpi mäkisen Kallion.

    Ja minua ei kiinnosta pätkääkään, ketkä nimitätte narkkareiksi, tai ketkä luusereiksi, elämänkoululaisiksi tai miksikään muuksikaan. Alkaa jo vituttaa tuo sama laulu ”lellipennuista” yms nerokkaista ”solvauksista”.

    Palataan keskustelemaan, kunhan keksitte ensin muutaman uuden virkkeen.

    Ja lisäksi, mitäs vitun väliä sillä on, onko ajanut autoa kännissä 10 viikkoa, vai vuotta sitten? Rattijuoppoja, narkkareita, väkivaltaan taipuvaisia sekopäitä ne teidänkin rivit sisältävät. Vittuako jeesustelette.

   • Ei. En mene Narinkkatorille. Vaan venaan, että teidän hyllyvät keskikaljavartalot vyöryvät läpi mäkisen Kallion.

    Ja minua ei kiinnosta pätkääkään, ketkä nimitätte narkkareiksi, tai ketkä luusereiksi, elämänkoululaisiksi tai miksikään muuksikaan. Alkaa jo vituttaa tuo sama laulu ”lellipennuista” yms nerokkaista ”solvauksista”.

    Palataan keskustelemaan, kunhan keksitte ensin muutaman uuden virkkeen.

    Ja lisäksi, mitäs vitun väliä sillä on, onko ajanut autoa kännissä 10 viikkoa, vai vuotta sitten? Rattijuoppoja, narkkareita, väkivaltaan taipuvaisia sekopäitä ne teidänkin rivit sisältävät. Vittuako jeesustelette.

    • “Palataan keskustelemaan, kunhan keksitte ensin muutaman uuden virkkeen. ”
     Ketä kiinnostaa “keskustella” jonkun täysin turhan suomalaistenvihaajan kanssa? Mene sinne kallion paskakujille heittelemään niitä kananmuniasi, se kun on se sinun näkemyksesi “keskustelemisesta”.

    • Ja se on muuten aina mukava huomata kuinka vasemmistolaista korruptiosysteemin puolustajaa vituttaa. 😀

     Vingu siellä kadunkulmassa sen sinun korruptoituneen Euroopan Unionisi puolesta yhtä lujaa kuin Brexitin aikaan. Oli niin mukava lukea vasemmistolaisten itkua siitä kun “tyhmät, pelkän ammattikoulun käyneet idiootti-kansalaiset” meni äänestämään “väärin”.

 6. Ihmetyttää että miten isänmaallisiksi ja kansallismielisiksi itseään kutsuvilla on sotilaskarkuruuksia?

  • Pikku pojat yrittää leikkiä isojen poikien leikkejä ja olla jotain, kun ovat saaneet logon selkään, ja maiharit jalkaan.

  • Millä perusteella Suomen puolustusvoimien leikkikoulun käyminen on isänmaallista vuonna 2018? Mitä puolustettavaa Suomessa on?

   Sen sijaan pelastettavaa on senkin edestä, mutta armeijan käyminen ei siihen ratkaisua tuo, koska tuo laitos on täysin EU:n arvoja puolustava, sekä sotilaallisesti Naton piiskaama.

   Näitä mietin joka hetki, kun itse tuon suoritin.

   • Leikkikikoulu tai ei, mutta kertoo ihmisestä jos ei hoida velvollisuuksiaan niin kuin mies. Maailmassa on paljon asioita joita pitä tehdä ja hoitaa vaikka ei tykkäsikään. Meinaatko että valitaan vaan ne kivoimmat jutut.

   • Saihan siellä ihan hyvää asekoulutusta. Tietenkään matujen matkalaukkuja en olisi kanniskellut.

  • Ihmetyttää miten maailman pelastajiksi itsensä luokittelevat vihervasurit ja anarkonarkit voivat puolustaa värivammaisia sosiaalituella eläviä seksuualirikollisia, tukea Suomen islamisointia ja samaan aikaan nostaa itse “kansalaispalkkaa” huumeita hankkiakseen.

   Armeijan käyminen antaa perustaidot, joista on hyötyä, kun paska iskee isoon ropeliin ja valtaeliitin persaukset alkavat kuumeta. Tätä maata ei pelasteta suvaitsemalla ja pössyttelemällä.

 7. Kaikista ihmisistä alhaisimpia ovat juuri nämä täällä päätään aukovat, omaa kansaansa halveksivat ja omat lapsensa ja- oman rotunsa sukupuuttoon ajavat miehekkäät naiset ja naiselliset miehet. Kehtaakin tulla näille sivuille päsmäröimään ja ruikuttamaan sairasta “muka suvaitsevaista” myrkkyä. Me emme sentään olla alistuttu ja osallistuttu tähän koko kansamme ja maamme holtittomaan tuhoamiseen, eikä alistuta koskaan.
  Meille kuitenkin omat jälkipolvet ja heidän tulevaisuus merkitsee aivan kaikkea, toisin kun päätään täällä aukoville kansanvihollisille.

  Myytte omat lapsennekin muutaman selkään taputuksen vuoksi, kannattaako se ihan oikeasti? Miten pystytte sietämään itseänne?! Jälkipolvet (omat lapsenne) tulee olemaan se sukupolvi, joka tämän umpi kieron monikulttuurisuus utopian joutuu maksamaan – ja siitä vielä meitäkin enemmän kärsimään, vaikka kylläpä tosin tälläkin hetkellä koko Eurooppa on jo tuhon partaalla; naisia ja lapsia raiskataan, kokonaiset kaupunginosat on raunioina (=valloitettu) ja autot palaa…mutta kun täytyy saada niitä vitun hyvepisteitä ja selkään taputuksia kaltaisiltaan selkärangattomilta luusereilta, niin mitäpä yhdestä maanosasta, lapsista, koko Suomesta…

Comments are closed.