Koti Uutisia Ulkomaat Red Ice: Keitä ”keltaliivit” ovat?

Red Ice: Keitä ”keltaliivit” ovat?

9

Kukaan ei varmasti ole onnistunut välttämään termiä ”keltaliivit” kuluneiden päivien aikana, kun valtamedia kirjoittaa Ranskan mielenosoituksista, mutta keitä nämä ”keltaliivit” oikeasti ovat? Tähän kysymykseen löytyy osittainen vastaus vaihtoehtoisen mediakanava Red Icen tekemässä haastattelussa asiaan perehtyneen ranskalaisen Timothé Vorgenssin kanssa.

Toisin kuin valtamedia väittää, Ranskan mielenosoituksissa on kyse muustakin kuin polttoaineen hinnoista. Vorgenssin mukaan mielenosoitukset ovat suurilta osin valkoisten ranskalaisten kapina valtiota vastaan. Ranskan kansa on Vorgenssin mukaan kyllästynyt nouseviin elinkustannuksiin, joukkomaahanmuuttoon ja siihen, että heidät ajetaan ahtaalle.

Vorgenss myös tyrmää väitteen siitä, että mielenosoittajat olisivat ”äärioikeistoa”. Hän kertoo, että väite on median ja eliitin valhe ja että kaduilla ovat nyt aivan tavalliset ranskalaiset.

Alla voit katsoa koko Red Icen haastattelun Vorgenssin kanssa:

9 KOMMENTIT

 1. Samalla tavalla kävi Saksassa kun sielä joukko maahantunkeutujia raiskasi 18 vuotiaan tytön alkusyksystä:

  https://www.youtube.com/watch?v=2NEpNcy1L1Y

  Kansa nousi kaduille ja barrikaadeille. Lehdistö koitti väittää että sielä olisi ollut “äärioikeistoa” mutta kun sielä oli isoisiä ja isoäitejä sekä tavallisia lasten vanhempia, niin media joutui häipymään paikalta häntä koipien välissä jäätyään kiinni valehtelusta.

  Samalla tavalla nyt Ranskalaisten mitta johtajien aivopieruista tuli täyteen ja nyt rasnkalaiset ovat kaduilla. Eivätkä kovin helposti lähde sieltä. Yleensä eivät ennenkuin tilanne muuttuu. Siinä onkin homo-macronilla miettimistä miten tilanteen kääntelee parhain päin. Nyt ei ole kyse vasemmistosta tai varisverkostosta ja siksi macronin mustat munat eivät nyt auta.

 2. Martin Armstrong pitää aivan mahdollisena, että Ranskassa tapahtuu vallankumous.
  https://www.armstrongeconomics.com/world-news/civil-unrest/the-next-french-revolution-is-it-beginning/

  Iskulauseita:
  — Eroa Macron!
  — Keltaliivit voittavat!
  — Macron. Älä kohtele meitä idiootteina!

  — Macron, Buenos Aires’ista käsin nimittelee mellakoijia roskasakiksi.
  — Kaikki Pariisin poliisivoimat on sidottu kaupungin keskustaan ja tämän seurauksena lähiöissä on menossa valtava ryöstöjen aalto ja kauppojen “tyhjennysmyynnit”.

  • Itse olin mielessäni vähän samoilla linjoilla. Itse mietin että nyt on alkanut Ranskassa vallankumous. Ranskalaiset kun suuttuessaan eivät luovuta ennenkuin tilanne on muuttunut.

   Saas nähdä tuleeko giljotiinille taas käyttöä nykyisten johtajien kanssa.

 3. Tässä videolinkissä poliisin tai armeijan tarkka-ampuja “nitistää” yhden mellakoijan Pariisissa.

  www [piste] bitchute [piste] com/video/CzLpJsDZFDtK/

  • Kuka tämä kyseinen ammuttu henkilö oli? Näyttää siltä että nämä sionistihallinnon tarkka-ampujat ampuivat kyseisen henkilön tarkoituksella ja pistivät sitten piiput pussiin. Nyt on alkamassa tämän vuosisadan suuri sota, se on varma.

Comments are closed.