Koti Uutisia Rotu Ranskan protestit: Macronia kutsuttiin “juutalaisen huoraksi”

Ranskan protestit: Macronia kutsuttiin “juutalaisen huoraksi”

3

Juutalaisen Rothschild-pankin kasvatti, Ranskan presidentti Emmanuel Macron on ollut viime päivinä Ranskan mielenosoittajien vihan kohteena. Niin sanotut keltaliivit ovat osoittaneet raivokkaasti mieltään hallituksen korruptiota vastaan.

Ranskan levottomuuksien sytykkeenä toimi polttoaineveron korottaminen, mutta protestien teemat ovat laajentuneet yleiseksi hyökkäykseksi globalistieliittiä vastaan. Ranskalaiset ovat kyllästyneitä yhteiskuntamalliin, jossa rehellisen kansan rahat kavalletaan pankkiirien ja maahantunkeutujien taskuihin. Myös avoimien rajojen maahanmuuttopolitiikka on raivostuttanut monia protestoijia.

Mielenosoituksien myötä julkiseen keskusteluun on noussut myös Macronin tausta satoja vuosia vanhassa juutalaisessa rikollispankissa. Yllä olevalla videolla kohdan 4:57 jälkeen mielenosoittaja huutaa “Macron, Pute à Juif!” eli “Macron, juutalaisen huora!”.

Angela Merkelin siirtyessä syrjään Euroopan politiikan ytimestä Rothschild-Macronista on tullut globalismin ja valkoisen kansanmurhan tärkein eurooppalainen symboli. Alla oleva video selittää Macron-inhon taustoja. Rothschild-presidentti on hyökännyt aggressiivisesti nationalismia vastaan ja vaatinut jopa EU-armeijaa kansallismielisyyden tukahduttamiseksi.

Lähde: Diversity Macht Frei

3 KOMMENTIT

  1. Kun näin ensimmäisen kerran tämän pellen, aavistin heti pahaa. Mutta Suomen eliitti lipittää estoitta tämän vastenmielisen kansankuppaajan hanuria! Ranskassa sentään kansa edes yrittää pudottaa tällaiset pikku pirut, mutta meillä vastaavat saavat vain porskuttaa, koska paskalaatikon eli TV:n psykoosissa tuojottaminen on tärkeämpää.

  2. Tässä on se tärkein ero suomalaisten ja ranskalaisten välillä. Ranskalaiset kun suuttuvat niin sielä tehdään asioille muutakin kuin marmatetaan huoltoaseman kahvioisas äijäporukoissa. Sielä ryhdytään toimeen eikä lopeteta ennenkuin tilanne muuttuu.

    Ranskalaisten osalta tämän homon johtama maa on kyllä liian kauan kärsinyt monikulttuuristisesta yhteiskunnasta. Sielä Pariisi haisee kusilaarille ja joka paikassa on roskia. Paikkoja rikotaan ja autoista varastetaan kaikki mikä irti saadaan matkalla Iso-Britaniaan.

    Ihmettelen suuresti miksei Ranska ota esim. vanhaa hinaajaa ja kuskaa sillä monikulttuurillisuutta Iso-Britanaan. Sillä sen syytähän tämä yhdessä Ranskan kanssa on. Ellei Libyaa olisi pommitetu ja Gaddafai tapettu näiden maiden toimesta, Niin Libya toimisi yhä edelleen Afrikan tulppana estäen väestön virtaamisen eurooppaan. Mutta kaikki jotka edes uhkaavat dollaria, ne kaikki tulee tappaa.

    Siksi Iso-Britania olisi oikea paikka kaiklle näille parempaa elämää haitteleville. Sielä sitten tulisi ehkä toiset aatokset mieleen kun rikosaalto saapuisi maahan sellaisena kun se nyt on Ranskassa, Saksassa ja italiassa.

Comments are closed.