Koti Uutisia Kulttuuritaistelu YK:n GCM-siirtolaissopimus pyrkii määrittelemään maahanmuuttokritiikin rikollisuudeksi

YK:n GCM-siirtolaissopimus pyrkii määrittelemään maahanmuuttokritiikin rikollisuudeksi

7

YK:n GCM-siirtolaissopimus on saanut rajua kritiikkiä osakseen viime viikkoina. Muun muassa Puola on tahtonut pysyä sopimuksesta erossa, sillä paperi pyrkii hämärtämään laittoman ja laillisen maahanmuuton välistä rajaa kannustaen massasiirtolaisuuteen.

Europarlamenttiryhmä Kansakuntien ja vapauden Eurooppa on myös ottanut jyrkästi kantaa sopimukseen. Ryhmän mukaan kyse ei ole pelkästään siirtolaisuudesta vaan sananvapaudesta, sillä YK pyrkii määrittelemään maahanmuuttokritiikin rikollisuudeksi. Katso video ryhmän tiedotustilaisuudesta alla.

7 KOMMENTIT

 1. Kun meitä nyt asuu vähän sielä ja täälä niin menkääpäs ja laskekaapas kuinka monta kerrostaloa on rakenteilla kunkun kotikunnassa/kaupungissa. Laskekaan samalla montako kerrosta ja ikkunaa/huoneistoa on rakenteilla.

  Nimittäin, ajelin tässä Tampereella ja hämmästtelin miten Kaukajärvellä, Hervannassa, Rantatiellä, Lielahdessa, Villilässä ja monessa muussa paikassa rakennetaan kymmeniä ja kymmeniä uusia kerrostaloja. Muuttoliike kaupunkeihin on jo loppunut aikaa sitten ja ihmiset päinvastoin lähtevät kaupungeista pois, mikäli mahdollista. Niin mieleen nousee kysymys: Kenelle noita asuntoja oikein rakennetaan? Mistä tulisi se ihmismäärä joka asuttaisi nuo asunnot?

  Käykö tässä kuten Tampereella Ratinan slummissa että ensin tyhjiä asuntoja yritetään myydä vuosia. Ja kun kauppa ei käy niin kapupungihaliltus tekee päätöksen vuokrata niitä asunnottomille. Sinällään ihan hyvä päätös, mutta paljon halvemmalla olisi päästy jos ko. talojen paikalta ei olisi purettu alkoholiparantolaa.

  Mutta oliko tämä GCM sopimus pankien ja rakennusliikkeiden tiedossa ennenkuin siitä puhuttiin kansalle? Rakennetaanko Suomeen asuntoja sen vuoksi että ulkomaan elätettävät pääsevät niihin asumaan ja loisimaan veroista kerätyillä varoilla? Pankkien ja rakennusliikkeiden tehdessä maksimaalista voittoa.

  • Entäpä Malmin lentokenttä? Sekin on eliitin mielestä pakko saada asuinkäyttöön!

   • Samaa olen miettinyt ja kiroillut. Ilmailuhistoriallisesti pyhä paikka ja maaperä sen verta petrokemian kyllästämä, että pintamaa menee usean metrin syvyydeltä vaihtoon. Mutta apulaispormestaaja Sinnemäellä on isot rahat kiinni sopparin tehneen grynderifirman kautta ja tekee siksi kaikkensa tuhotakseen Malmin.

    Viimeisin tragikomedia oli lentokonehallin vuokralaisten häätö koneineen ulos pakkaseen ja nyt lämmitetään isoa tyhjää hallia ja hukataan satojen tuhansien vuokratulot. Hallia saa kuulemma vuokrata enää vain yleisötapahtumiin, mutta pelastuslaitos sanoi, jotta nou käy, ei sovellu. Pitäisi kai entisten vuokralaisten järjestää yleisötapahtuma, jossa esitellään kiinnostuneille lentokoneiden talvisäilytystä.

    • Vielä muutama vuosikymmen sitten oltiin viisaita. Talo tehtiin hyvälle, kuivalle ja korkealle paikalle. Huonolle, matalalle paikalle, kuten suolle, tehtiin peltoa. Huono paikka kävi muuhunkin toisarvoiseen toimintaan, kuten lentokentäksi.

     Nyt, kun ahneudella ei ole äärtä eikä rajaa, täytyy myös huonot paikat ottaa asuinkäyttöön vaikka rakentaminen sinne on hankalaa ja tulee kalliiksi. Malmin lentokenttä on maailmanperöntöluokan kohde jonka tuhoaminen on häpeä.

     • Helsinkihän sai Sipoolta tonttimaata vaikka kuinka huru mycke, mutta se makaa pääosin käyttämättömänä, kun on niiiin kaaakana ja syrjässä cityurbanien kategorialla, eikä näin ollen sofellu kalifaattikehdoksi eikä juppiurpoilupesäksi, siksi Malmi.

      Tämä Suomen väitetty rakennustonttipula on myös yksi surkuhupaisimpia sammakoita, joita suuret ja viisaat ovat suustansa päästelleet. Onhan se totta ykköskehän sisäpuolella ja kaupunkien keskustoissa, mutta jos lokkaa lentokonheeseen ja vilkaisee vähän laajemmalti, löytyy kyllä vielä parikin tontiksi soveltuvaa plänttiä.

      Prkl, jos mulla olis Soroksen budjetti, tulisi Malmista arvonsa mukainen ilmailuhistoriallinen ja toiminnallinen museokenttä, pääosissa Suomen Ilmavoimat ja Lento-osasto Kuhlmey.

  • Tätä itsekin olen monesti miettinyt, kun uusia kerrostaloja nousee jatkuvasti pienemmillekin maa-alueille.
   Asuntoja rakennetaan kovalla vimmalla ja samaan aikaan suomalaisten syntyvyys on todella alhainen.
   Ei niitä kerrostaloja suomalaisia varten rakenneta.

Comments are closed.