Koti Uutisia Rotu Itä-Euroopan maat aikovat boikotoida YK:n siirtolaisuussopimusta

Itä-Euroopan maat aikovat boikotoida YK:n siirtolaisuussopimusta

1

Puola on päättänyt virallisesti jättäytyä YK:n GCM-siirtolaisuussopimuksen ulkopuolelle. Globalistiset mediat ja poliitikot ovat kampanjoineet raivokkaasti painostaakseen kaikkia Euroopan maita allekirjoittamaan sopimuksen.

Puola totesi vastustavansa GCM-sopimusta, koska se kannustaa osapuolia ottamaan vastaan entistä enemmän maahantunkeutujia. Puola epäilee, että sopimukseen on piilotettu pakottavia velvoitteita, vaikka YK:n oman propagandan mukaan sopimus “ei ole sitova”.

Sopimusta on yritetty viedä läpi niin määrätietoisesti, etteivät YK:n väitteet “sitomattomuudesta” ole vakuuttaneet Itä-Euroopan maita. Puolan ohella myös esimerkiksi Unkari ja Tšekki vastustavat hanketta. Virossa GCM-päätösvastuu on siirretty hallitukselta eduskunnalle.

“Unkarin, Tšekin ja Itävallan edustajat ovat perustelleet vastustustaan sillä, että YK:n siirtolaisuusasiakirja heidän mukaansa hämärtää laittoman ja laillisen siirtolaisuuden rajaa. He sanovat asiakirjan kannustavan massasiirtolaisuuteen”, Yleisradio summaa.

Lähde: Yle

1 KOMMENTTI

Comments are closed.