Koti Artikkelit Raiskausten ryvettämä Vasemmistonuoret vastustaa “natseja” itsenäisyyspäivänä

Raiskausten ryvettämä Vasemmistonuoret vastustaa “natseja” itsenäisyyspäivänä

13

Äärivasemmisto aikoo protestoida ensi torstaina kansallissosialistisia ja kansallismielisiä kulkueita vastaan Helsingissä. Paljon kyseenalaista julkisuutta viime päivinä saanut Vasemmistonuoret on liittoutunut avoimesti väkivaltaa lietsovien ryhmien kanssa vastustaakseen isänmaallisia itsenäisyyspäivätapahtumia.

Kuvassa Ari Lahdenmäki. Kuvakollaasi.

Helsingin Vasemmistonuoret on järjestämässä Helsinki ilman natseja -nimistä vastamielenosoitusta 612- ja Kohti vapautta! -kulkueita vastaan. Parlamentarismia edustavan Vasemmistonuorten ohella paikalla on myös poliittista väkivaltaa kannattavia ulkoparlamentaarisia kommunistiryhmiä.

Vasemmistonuorten rinnalla marssii muun muassa A-ryhmä, jonka johtohahmo Antti Rautiainen pahoinpiteli tänä kesänä rauhallisesti käyttäytyneen vapaan toimittajan mielenosoituksen yhteydessä Helsingissä. Paikalla on myös Varisverkosto, joka on tunnettu väkivaltafantasioistaan sekä tuesta Ruotsissa asuville äärivasemmistolaisille, joita on syytetty ja epäilty muun muassa murhanyrityksistä sekä raiskauksesta.

Raiskaajaa tukenut Varisverkosto on erityisen osuva yhteistyökumppani Vasemmistonuorille, selviää Journalisti-lehden tuoreesta artikkelista. Lehti herätti suurta huomiota viikonvaihteessa, kun se paljasti, että Vasemmistonuoret oli antanut tunnetun raiskaajan saalistaa uhreja vuosien ajan liepeillään. Journalistin tutkima raiskaaja on valtamedian palkitsema “rasisminvastainen feministitoimittaja” Ari Lahdenmäki. Lahdenmäki sai hiljattain elämänsä ensimmäiset raiskaustuomiot, vaikka hän on Journalistin mukaan sarjaraiskannut naisia vähintään viitisentoista vuotta.

Vuonna 2004 Lahdenmäki raiskasi toistuvasti Vasemmistonuoriin kuuluneen naisen. Tekotapa oli äärimmäisen nöyryyttävä, ja Lahdenmäki käytti hyväkseen sitä, että nainen oli ihaillut häntä hänen asemansa vuoksi.

– Heti perille [naisen kotiin baari-illan jälkeen] päästyämme Lahdenmäki tönäisi minut lattialle ja kehotti ottamaan vaatteet pois. Hämmennyin, olin nuori ja arka. Tein kuten käskettiin. Lahdenmäki painoi minut lattiaa vasten ja työntyi peräaukkooni, vasemmistonuori muisteli ja kertoi, että Lahdenmäki raiskasi hänet useaan otteeseen.

Journalisti-lehti selvitti, että Lahdenmäkeä ei eristetty Vasemmistonuorten ulkopuolelle seksuaalirikosten jälkeen, vaikka “aikalaistodistajien mukaan tapahtunut oli laajasti tiedossa”. Kukaan ei myöskään ilmoittanut tapauksesta eteenpäin. Toisin sanoen vasemmisto suojeli raiskaajaa ja antoi tälle tilaisuuden saalistaa lisää uhreja. Samalla Vasemmistonuoret puukotti raiskauksen uhria selkään.

Äärivasemmiston uhoa. Kuvakaappaus: Twitter.

Journalisti haastatteli useita vasemmistonuoria, jotka kaikki kertoivat, että raiskaukset olivat “kaikkien” tiedossa nuorisojärjestön piirissä. “On vaikea uskoa, että joku Vasemmistonuorissa tuolloin toiminut ei olisi kuullut näistä epäilyistä”, eräs totesi.

Nyt raiskaajia suojelevat järjestöt aikovat osoittaa Suomen pääkaupungissa mieltään Suomen itsenäisyyttä vastaan ja pakkomonikulttuurisuuden puolesta. Kansallismielisten on syytä saapua torstaina Helsinkiin osoittaakseen, ettei Suomessa ole tilaa kulttuurimarxisteille!

Kansallissosialistinen Kohti vapautta! -marssi kokoontuu 6.12. Helsingin Kaisaniemenrannassa kello 15.00. Kaikki kansallismieliset ovat tervetulleita tapahtumaan. Marssi on ajoitettu niin, että siihen osallistuvat ehtivät hyvin myös 612-kulkueeseen.

 

Lähde: Journalisti

13 KOMMENTIT

 1. Sodomiitti, raiskaaja, pervo ja likainen. Onko yllätys, että tämän tyyppisiä ihmisiä liikkuu vasemmiston piireissä? Samaa ollaan nähty niin Ruotsissa kuin muualla päin maailmaa, tunnetuimmat “feministimiehet” ovat kärähtäneet seksuaalirikoksista yksi toisen jälkeen. Betamies ei saa pillua muuta kuin pakottamalla ja heidän järjestönsä suojelee heitä.

  Ei ihme, että he vastustavat kansallissosialismia, sillä kansallissosialismi tarjoaa kansalle lopullisen lääkkeen tämän tyyppisille ihmisille. Kansallissosialistisessa maassa oikeus olisi ankara raiskaajia kohtaan. Tää nämä pallinaamat eivät tietenkään halua ja siksi vastustavat.

 2. Mistä tietää että miesfeministi on raiskaaja?
  -Siitä että hän on miesfeministi.

 3. Paavokaan ei muka kuullut kuin huhuja jälkeenpäin vaikka on samaa ikäluokkaa ko. raiskaajan kanssa. No, eihän se Paavo muistanut sitäkään että oli hallituksessa päättämässä leikkauksista kun oppositiossa huuteli hallituksen tekemiä päätksiä vastaan.

  Paavon ja Arin tapaiset kaverit kehuskelevat aina tekemisillään. Siksi ei ole uskottavaa ettei Arin tekoseista olisi tiedetty yleisesti. No, ryhmä on sellainen kuin sen johtajat ja valtaapitävät ovat. Ja kukin valitsee sen ryhmän johon haluaa kuulua. Hyvine ja pahoine vaikutteineen.

 4. Anarkismissa suomessa on nimenomaan kyse henkilökohtaisen elämäntyylin puolustamisesta. Huumeet, täysin holtiton seksualikäyttäytyminen. Pillu ja pilvi, niistä on feministimies täälä tehty. Vittumaista on, että nämä poliisin suojista tökkiät levittävät paskahumanisminsa ohessa myös tauteja.

 5. Ja joskus muutama vuosi sitten anarkistit suojelivat romanian mustalaista joka oli raiskannut nuoren anarkistityttösen, niin että se pääsi livahtamaan pakoon Suomesta eikä tainnut koskaan saada mitään tuomiota.

  Anarkistit, Antifat – Raiskaajien suojelijat!

 6. Olen sen verran iäkäs, etten aina tiedä mitä mikäkin trendisana milloinkin merkitsee mutta sanasta vasemmistonuoret tulee mieleen tuo netissä usein silmiin pompahtanut sana hanavesigoblin.
  Ja miksi se edes on huvittavaa? Varmaan siksi kun ihan jokainen vasemman polun kulkija jonka tunnen/tiedän on juuri sellainen kaupungin vuokraluukusta KELA-tuilla huuteleva veivikaula. Milloin persut on pahasta, milloin yksityisautoilu, joskus metsästys ja maatalous nyt ainakin on aivan kauhea asia kun kaupunkilaisvegaani parantaa sairaassa mielessään maailmaa.

  Tällä tekstillä ei ole mitään tekemistä koko artikkelin kanssa, kunhan huvittaa mielikuva vasemmistonuorten siimaleikkuriprikaateista hajottamassa autojen ja liikehuoneistojen ikkunoita tänäkin itsenäisyyspäivänä.

  • No sulla on ihan realistinen kuva näistä uljaista maailman pelastajista. En minäkään mikään kloppi enää ja kakaraslangin sanakirjaa tarviaisi aika usein.

  • Hanavesigoblin -> ylilaudalta tarttunut termi. Meinaa ruipeloa ja rumaa vassaria. Tai ainakin niin olen päätellyt. Vähän sama kuin betacuck.

  • Just eikä melkein! Te nuoret ette ymmärrä mitä termit edistyksellinen ja tiedostava aikanaan tarkoittivat ja kuinka ne ovat ikuisesti kirosana. Jos jotain vassareiden himmeliä oikein maksimaalisesti mollaa niin sanon “tuo on taas Neuvostoliittoa”. Kaikki sosialismit on yhtä /cstä.

 7. Odotan innolla näiden marxistirottien ilmaantumista paikalle, tavataan Helsingissä!

 8. Onneksi vielä löytyy varisverkoston ja vasemmistonuorien kaltaisia urheita sankareita, jotka uskaltavat vastustaa pimeyden voimia!

Comments are closed.