Video: Simon Lindbergin puhe Falunista

Julkaistu: 18.5.2017

18.5.2017 by

Video: Simon Lindbergin puhe Falunista

Pohjoismainen Vastarintaliike järjesti Ruotsin Falunissa vappuna kansallissosialistisen marssin. Tapahtumasta julkaistiin nyt järjestön johtajan Simon Lindbergin puhe.

Videolla on englanninkieliset tekstitykset. Mikäli ne eivät tule automaattisesti näkyviin, paina oikeassa alakulmassa olevaa CC-nappia.

Puheessaan Lindberg käsittelee kansankokonaisuutta ja sitä, mitä se tarkoittaa. Lisäksi hän ottaa esille käymämme vapaustaistelun sekä vision tulevaisuudesta. Lindberg myös kertoo, että ”vapaassa ja demokraattisessa” Saksassa sana Volksgemeinschaft (’kansankokonaisuus’) on kielletty lailla! Niin kamalaa on kansanvihollisten mukaan yhtenäinen kansa, että jopa siihen viittaavat sanat on kiellettävä lailla.

Elä taistelulle – kuole voiton puolesta! – Simon Lindberg

 

Pohjoismainen Vastarintaliike

4 Kommenttia

 1. 88

  Hyvä puhe! Eläköön voitto!

 2. Eläköön liike!

  Pomolla ja johtajalla on eroja: pomo käskee muita tekemään, kun johtaja näyttää miten tehdään ja mitä tehdään, ja tekee sitten itse mukana. Lindberg on selvästi johtaja, ei pomo.

  Eläköön voitto!

 3. Eemil

  Tyylikkään ja asiallisen näköinen tapahtuma. On muuten hieno asukokonaisuus marssijoilla.

 4. Siinäpä esimerkkiä, miten pidetään innostava puhe! En edes huomannut, että englanninkielinen tekstitys oli saatavilla. Jopa unohdettu kouluruotsi riitti tärkeimmän ymmärtämiseen.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 merkkiä jäljellä