Koti Uutisia Helsinkiläiskoulun opettajaa epäillään lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä

Helsinkiläiskoulun opettajaa epäillään lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä

2

Helsinkiläisessä ruotsinkielisessä peruskoulussa on paljastunut epäily lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Teosta epäillään MV-lehden mukaan Munksnäs Högstadieskolanin opettajaa Niklas Sten Bertel Stockmannia. Epäilty rikos on tapahtunut kuluvan vuoden tammikuun ja huhtikuun välisenä aikana.

Stockmann on toiminut pääasiassa yläasteikäisten lasten opettajana. Hänet on Helsingin opetusviraston linjajohtaja Niklas Grönholmin mukaan hyllytetty tehtävistään.

Rikoksesta epäilty Stockmann “tunnustaa väriä”; häneltä löytyy Facebookista sateenkaarifiltteröity kuva. Lisäksi hän tykkää esimerkiksi sivustosta Ung Pride (nuorten Pride). Hän on tykkäystensä perusteella myös globalisaation kannattaja, sillä hän tykkää sivustosta Minun Suomeni on kansainvälinen – my Finland is international.

Ei ole tiedossa, kohdistuiko epäilty rikos poikaan vai tyttöön.

Lähde: MV-lehti

2 KOMMENTIT

  1. Eipä tarvitse paljoa epäillä. Sillä hänen rikoksensa lasta vastaan näkyy jo päälle. Nimittäin nuo kädet eivät ole pitäneet lapiota ja kirvettä koskaan,
    Jos hyvällä ruualla kasvaneet ja vitamoidut tytöt ovat tuossa iässä kuin vereviä naisia. Ei sen tarvitse tarkoittaa sitä, etteivät he ole vielä kuitenkin lapsia ja sakkolihaa. Yleispätevä wanha neuvo on: “Katsoa saa muttei koskea”, se teroitettiin ennen miesten mieliin vaihtelevalla menestyksellä. Loppu siveys olikin kiinni naisesta, mieheltä sitä on turha odottaa.

  2. Koskahan pedofiliaa aletaan lobbaamaan “normaalina seksuaalisena suuntautumisena”? Ainiin, yle aloitti jo…

    Yllättävää, tai ei oikeastaan, että tämäkin pedofiili(epäilty) kannattaa pervojen oikeutta pervoila muiden ihmisten kustannuksella.

Comments are closed.