Koti Uutisia Turvapaikanhakija puukotti huonetoveriaan Raumalla – liian aikainen herätys

Turvapaikanhakija puukotti huonetoveriaan Raumalla – liian aikainen herätys

3

Viime maaliskuun 27. päivä Raumalla Varustajanvaheen vastaanottokeskuksessa afganistanilainen vuonna 1983 syntynyt turvapaikanhakija heräsi huonetoverinsa puhelimen herätyskellon soittoon kello neljä aamulla. Tämä oli liikaa vuonna 1983 syntyneelle, joka oli jo aiemminkin riidellyt huonetoverinsa kanssa aamuheräämisistä. Sen seurauksena mies uhkasi useaan kertaan tappaa huonetoverinsa ja puukotti tätä lopulta alavatsaan. Puukottaja otettiin kiinni viiden jälkeen aamulla.

Puukottajalle luettiin keskiviikkona syyte Satakunnan käräjäoikeuden Rauman-istuntopaikalla, jonne hänet tuotiin vangittuna. Syyttäjä vaatii puukottaneelle turvapaikanhakijalle nyt rangaistusta tapon yrityksestä tai vaihtoehtoisesti törkeästä pahoinpitelystä. Haava oli pinnallinen, mutta syyttäjä katsoo teosta aiheutuneen konkreettinen kuolemanvaara uhrille.

Turvapaikanhakija myönsi puukotuksen, mutta kiisti aikoneensa tappaa huonetoverinsa. Puukottaja selitti heränneensä siihen, että hänen huonetoverinsa kuristi häntä ja että hän olisi siksi puolustautunut puukottamalla.

Käräjäoikeus julkistaa ratkaisunsa 2. kesäkuuta.

 

Lähteet: Länsi-Suomi, Satakunnan Kansa

3 KOMMENTIT

  1. Miksi Suomalaista oikeutta käytetään ratkaistaessa toisen maan kansalaisten kulttuurillisia kahnauksia selvitetäessä? Eihän yleisestikkään ole enää käytössä “Maassa maan tavalla tai maasta pois”. Päinvastoin, tänne otetaa koko ajan lisää matuja toteuttamaan omaa agendaansa ja oman maan kulttuuriaan.

    Kuulin tässä eräässä rengasliikkeessä vieraillessani vanhasta sloganista “Suosi suomalaista” uuden version:”Suosi suomalaista, potki pakolaista”. Tämä lienee ainakin tietyllä tasolla kansaa nykypäivän näkemys.

  2. Tuo kertonee jotain näiden “koneinsinöörien” ja “mummojen taluttajien” mielenlaadusta, joka on heille perusmielentila suhtautua kaikkeen eteen tulevaan. Nämä mielipuolet pitäisi laittaa lukkojen taa ja pitää siellä mahdollisimman vähän aikaa ja sitten lentokoneeseen ja postimerkki perseeseelle.
    Näin välinpitämättömästi ja julmastikin vaarannetaan kanta-asukkaiden terveys ja henki aina pienimmistä suurimpaan. EU:n korruptoimat poliitikot ja poliisi sen kuin vihaa omaa kansaansa ja perseilee matujen kanssa kieli ruskeana. YÄK!!!

  3. “Turvapaikan hakijoiden” tai millä nimellä heitä kutsummekaan, maahan päästäminen on kansanterveyden vaarantamista.

Comments are closed.