Koti Artikkelit Arki Video: iloista kulutusjuhlaa oravanpyörään!

Video: iloista kulutusjuhlaa oravanpyörään!

8

Eliitti palkitsee tänään korko-orjuudessa eläviä kansalaisia hyvästä käytöksestä Black Friday -kulutusjuhlilla. Vaikka maamme on miehitetty, rotumme on kuolemassa ja lastemme hyvinvointia leikataan säälimättömästi, niin ainakin saamme ostaa kertakäyttökrääsää tuntuvalla alennuksella!

Moni töihin ja kouluun tänään matkanneista huomasi, kuinka busseissa, käytävillä ja neuvotteluhuoneissa kävi erikoinen kuhina: lähes jokainen suomalainen selasi verkkokauppojen alennustuotteita pakonomaisella vimmalla.

Turhalla kuluttamisella kansalaiset voivat hetken ajan lievittää riistävän hallituksen, alipalkatun työn, saastuneen luonnon, muukalaisia kuhisevien katujen ja pinnallisten ihmissuhteiden aiheuttamaa ahdistusta.

Alennuskampanjat ovat rahaeliitin lahjoja kansalaisille, jotka mieluummin kuolevat alistettuina krääsänsä keskelle kuin nousevat taistelemaan vapautensa puolesta. Kansallissosialismi on sen sijaan taistelua henkisten arvojen ja itsenäisyyden puolesta korko-orjuutta vastaan.

Nyky-yhteiskunta asettaa sivilisaation korkeimmaksi arvoksi kulutusluotoilla haalitun tavaranpaljouden. Kansallissosialismin korkein arvo on sen sijaan ihminen, joka elää tasapainossa luonnon kanssa kamppaillen pyyteettömästi aineettomien ihanteiden ja rotunsa puolesta.

Mikäli tunnet vaistonomaista inhoa Black Friday -kulutushuumaa ja globalistien sanelemaa oravanpyöräelämää vastaan, et ole yksin.

Ota yhteyttä Vastarintaliikkeeseen jo tänään TÄÄLLÄ ja liity kansallissosialistiseen taisteluun materialismia, kulutususkontoa ja korko-orjuutta vastaan!

Toimitus

8 KOMMENTIT

 1. Kun ei haluta kohdata todellisuutta vaan elää valheessa, niin valheeseen pääsee syvemmälle ja syvemmälle esim. hankkimalla viihde-elektroniikkaa. Sen kanssa työn ulkopuolinen aika kuluu mieltä lämmittävästi ja kaiken raadollisen ulkopuolella voi unohtaa. Onhan ikkunan ja sohvan välissä televisio. Tuo ikiaikainen sähköisen lobotomian välittäjä.

  Olen monesti miettynyt onko suomen kansa niin tyhmää ettei sitä kannata pelastaa. Ikävä kyllä suurin osa on. Mutta ne fiksut… Niiden puolesta jaksan tehdä töitä. Töitä jotka kantavat hedelmää vielä kuolemanikin jälkeen.

  • Kansa on älykäs yleisesti ottaen, se median ynnä muun vallan aiheuttama turruttaminen sekä sekaannus vaan on vahvaa.

 2. Olisikin laitteet nykypäivänä rakennettu pitkäikäisyyttä ja kestävyyttä ajatellen sekä helposti korjattaviksi, mutta ei… nykypäivän laitteet rakennetaan nimenomaan halpatuotannollisesti kestämään max. takuuajan pituuden ja laitteen korjaaminen tulisi niin kalliiksi ja olisi takuumielessä erittäin riskialtista yrittää korjata, joten aina pitää olla ostamassa uutta. Olen samaa mieltä, että elämme todella sairaassa kulutusyhteiskunnassa päihteiden ja masennuksen keskellä ja nämä black fridayt ovat yhtä helvettiä, mutta ei silti asia ole täysin näin mustavalkoinen. Kyllä kansallismieliselläkin näitä laitteita ja peruskodinkoneita on, tänä päivänä on vaan vaikea löytää laitetta, joka on suunniteltu kestämään. Ihannehan olisi elää omavaraisesti ilman näitä laitteita ja jatkuvaa verkossa olemista, mutta tällä hetkellä massat voidaan tavoittaa parhaiten nykyisen teknologian kautta. Muutos lähtee jokaisesta itsestään, ketään ei pakoteta tähän kulutussekoiluun mukaan, vaikka manipulaatio on erittäin tehokasta, kuten tuo rottavideo osoittaa. Itsekin tähän kulutuskulttuurin tukemiseen on syyllistynyt välillä. Pahinta tässä äärimmäisessä kuluttamisessa on se, että ostetaan kaikkea turhaa “kun halvalla saa” ja ämpärikansaanhan tämä tehoaa.

 3. Loistava kirjoitus kesken kollektiivisen BF-humalatilan! Kiitos siitä.

 4. Haha. Tuo video on kyllä niin osuva ja kertoo hyvin kansan alemmuustilasta ja rappiosta

 5. Tämä meininkihän on yhtä oravanpyörää.
  Ei saa pysähtyä eikä edes hidastaa, muuten talous ei pyöri. Talouden pitää pyöriä aina vaan nopeammin jotta se kasvaa.
  Pörssikurssien pitää nousta, tuoton pitää kasvaa joka vuosineljänneksellä tai meidät hukka perii, tulee lama, taantuma ja maailmanloppu.
  Raadetaan hiki hatussa 40-50 vuotta niin että terveys menee.
  Sitten on vielä tovi aikaa yrittää ostaa se terveys takaisin!
  Ja siinä se sitten oli, noutaja tuli.

  • Koomalampaisiin on uponnut hyvin tämä iänikuinen hokema siitä, että talouskasvu on välttämätöntä tai muuten… Niin mitä? Olen jo vuosia ihmetellyt, miksi sen pitää kasavaa ja ainoa syy siihen on mielestäni se, että saadaan lisää niille, joilla on jo enemmän kuin kykenevät ymmärtämään.

   Maailmassa on varallisuutta ja krääsää enemmän kuin kukaan tarvitsee, mutta se jakautuu erittäin epätasaisesti ja ne, joille on sitä kertynyt ja kertyy koko ajan lisää, ylläpitävät myyttiä kasvun välttämättömyydestä, jotta hyvinvointi ei muka romahtaisi. Paskan marjat.

Comments are closed.