Koti Artikkelit Vastarintaliike Vastarintaliikkeen tukeminen rahalla

Vastarintaliikkeen tukeminen rahalla

2

Meiltä kysytään usein, kuinka liikettä voisi tukea rahallisesti. Valitettava tosiasia on, että ilman rahaa toiminta on huomattavasti hankalampaa, sillä sitä kuluu muun muassa levitettävään materiaaliin, kameroihin, tietokoneisiin, tapahtumajärjestelyihin ja lukemattomiin muihin kohteisiin. Olemmekin kiitollisia jokaisesta eurosta, jonka olemme ihmisiltä saaneet!

vastarinta

Koska Suomen rahankeräyslaki on lievästi sanottuna hankala, emme voi julkisesti mainostaa yhdistyksemme tilinumeroa ja ilmoittaa, että tänne voi lähettää rahaa. Helpoin tapa tukea Vastarintaliikettä on asioida Kadulle.com-kannatuskaupassamme. Kaupan listoilla on pääasiassa kirjoja, mutta myös esimerkiksi vaatteita. Pyrimme tulevaisuudessa laajentamaan kaupan valikoimaa niin, että jokainen kansallismielinen löytää sieltä itselleen jotain ostettavaa.

Samaisesta kaupasta voit ostaa liikkeen tukijäsenyyden, joka on porrastettu kolmeen hintaluokkaan: 50, 100 ja 150 euroa. Tukijäsenyys on voimassa vuoden kerrallaan. Tätä suosittelemmekin jokaiselle, joka haluaa tukea liikettä. Halutessasi voit vaikkapa ostaa tukijäsenyyden useampaan otteeseen, mikäli tuntuu siltä, että tililtä löytyy ylimääräistä rahaa.

Yhdistyksemme rahat menevät lyhentämättömänä materiaali- ja aktivismikuluihin, julkaisuihin, erilaisiin tilavuokriin yms. Emme siis käytä rahoja esimerkiksi turhanpäiväiseen “virkistystoimintaan”. Takuuna tästä julkaisemme jatkuvasti sivuillamme raportteja erilaisista aktivismeista ympäri Suomen, millä tahdomme myös muistuttaa, että Vastarintaliikkeessä on kyse toiminnasta eikä “yhdessäolosta yhdessäolon vuoksi”.

Vaikka järjestömme tarvitseekin rahaa moniin tarkoituksiin, on fyysinen aktivoituminen meille hyödyllisempää kuin rahallinen tuki. Moni ei kuitenkaan pysty tai halua aktivoitua fyysisesti, minkä vuoksi aikoinaan perustimme tukikauppamme heitä varten. Mikäli siis haluat tukea toimintaamme rahallisesti, asioi Kadulle.comissa!

Toimintaa voi helposti tukea myös bitcoineilla.

Bitcoin on hajautettu, digitaalinen valuuttajärjestelmä, jossa ei ole perinteiseen valuuttaan liittyviä välikäsiä. Jos haluat lukea lisää Bitcoinista ja Bitcoin-siirroista, voit tutustua aiheeseen osoitteessa https://bittiraha.fi/content/mik%C3%A4-bitcoin

Voit tukea toimintaa lahjoittamalla bitcoineja tälle tilille: 1488HSTYyojN5FPzb2sETsbjYp64sVs5bJ

 

Kadulle.com

2 KOMMENTIT

  1. Olisi hyvä jos kannatuskaupan tuotteet sekä tukijäsenyyden voisi myös maksaa bitcoineilla.

    Uskon että mitä voimakkaammaksi Vastarintaliike kasvaa, sitä hankalammaksi alkaa käymään rahallisen tuen antaminen ja myös tukijäsenyyden ostaneita aletaan painostamaan sekä pelottelemaan.

    Siksi olisikin hyvä että mahdollisimman moni siirtyisi bitcoinin käyttäjäksi jolloinka kannatuskaupan tilien sulkeminen sekä sen asiakkaiden uhkailu olisi korruptiosysteemin kätyreille huomattavasti hankalampaa.

Comments are closed.