Koti Uutisia Media ja äärivasemmisto valehtelivat “natsihyökkäyksestä” – Carlsson vapautettu syytteistä

Media ja äärivasemmisto valehtelivat “natsihyökkäyksestä” – Carlsson vapautettu syytteistä

1
Andreas Carlsson: "Totuus tulee voittamaan!"
Andreas Carlsson: “Totuus tulee voittamaan!”

Malmön hovioikeus ilmoitti keskiviikkona päätöksestään tuomiostaan ruotsalaisnationalisti Andreas Carlssonille, jonka käräjäoikeus tuomitsi ensin kolmeksi vuodeksi vankeuteen kahdesta pahoinpitelystä. Tuomio koski Malmön Möllevångenin tapahtumia vuoden 2014 maaliskuussa, jolloin äärivasemmisto hyökkäsi lukumäärällisesti vähemmistössä olleiden nationalistien kimppuun, jolloin kansallismieliset puolustivat itseään. Rytäkässä haavoittui pahasti muiden muassa sittemmin lakkautetun Revolutionära Frontenin koejäsen ja homojen etujärjestöissä aktiivisesti toimiva Showan Shattak.

Ruotsin kansallismieliset mediat, muiden muassa Nordfront, kyseenalaistivat heti valtavirtamedian välittämän kuvan “syyttömien feministien kimppuun käyneistä natseista”. Väite feministeistä on peräisin siitä, että välikohtaus tapahtui naistenpäivänä ja että mediassa äärivasemmiston väitettiin vain osoittaneen rauhallisesti mieltään “naisten oikeuksien puolesta”. Esitutkinnan valmistuttua vahvistui, että äärivasemmisto oli kimppuun käynyt osapuoli.

Carlsson valitti tuomiostaan hovioikeuteen, joka päätti vapauttaa hänet lopulta kaikista syytteistä. Näin hyvin ei käynyt Carlssonin eräälle toverille, jonka käräjäoikeus ensin vapautti, mutta jonka hovioikeus on nyt tuominnut kolmeksi vuodeksi vankeuteen Shattakin törkeästä pahoinpitelystä. Tämän tuomion mukaan Shattak saa myös 400 000 kruunua (noin 41 300 euroa) korvauksia hänen pahoinpitelystään tuomitulta henkilöltä.

Lähde: Nordfront.se

Aiheesta lisää:

Andreas Carlsson päästetty vapaaksi
Andreas Carlsson tuomittu kolmeksi vuodeksi vankeuteen

1 KOMMENTTI

 1. Äärivasemmisto pähkinänkuoressa:

  1. Hyökkää ylivoimalla jonkun kimppuun.
  2. Ota turpaan.
  3. Pyydä Bonnierin juutalaislehdistöä uutisoimaan, että jouduit natsien uhriksi.
  4. ???
  5. Profit.

Comments are closed.