Koti Uutisia Kotimaa Vasemmisto vaatii Amerikan jatkavan Syyrian sotilaallista miehitystä

Vasemmisto vaatii Amerikan jatkavan Syyrian sotilaallista miehitystä

11
Kurdiaktivisti kiittää Amerikkaa sotilaallisesta tuesta.

Äärivasemmisto järjesti Helsingissä joulun alla 21. päivä mielenilmauksen, jossa vaadittiin Donald Trumpia jatkamaan Syyrian sotilaallista miehittämistä. Vaatimus yllätti monet, sillä se on räikeässä ristiriidassa vasemmiston aiempien periaatteiden kanssa.

Vasemmiston ulkopolitiikan painopiste on siirtynyt radikaalisti 2000-luvulla. Vuosituhannen alussa vasemmisto vielä vastusti Amerikan imperialismia ja esimerkiksi Irakin sotaa. Nyt vasemmiston ulkopolitiikka menee yksiin länsimaisten sotahaukkojen ja Israelin tavoitteiden kanssa. Israel johtaa länsimaiden taistelua Syyrian itsenäisyyttä vastaan.

Syitä vasemmiston muutokselle on monia. Äärivasemmisto vastustaa nykyään entistä kiivaammin “antisemitismiä”, johon monet lukevat myös Israel-kritiikin. Saksassa ajattelun on vienyt pisimmälle äärivasemmistolainen Antideutsch-liike (‘antisaksalaiset’), joka kannatti avoimesti Irakin sotaa ja joka kantaa mielenosoituksissaan Israelin ja Yhdysvaltojen lippuja.

Antideutsch-mielenosoitus.

Antideutsch-liikkeen mukaan globalismi, finanssikapitalismi, sionismi ja Yhdysvaltojen imperialismi ovat positiivisia ilmiöitä, sillä ne tuhoavat heidän mukaansa “rasistisen” eurooppalaisen kulttuurin. Liikkeen ideologia perustuu juutalaisen Frankfurtin koulukunnan teorioille. Sama ajattelu vaikuttaa rantautuvan nyt Suomeen.

Sionismin voimistuminen vasemmistopiireissä on johtanut myös siihen, että Palestiina-solidaarisuus on vaihtunut kurdisolidaarisuuteen. Kurdit ovat juutalaissukuinen ja Israelin kanssa sotilaallisesti liittoutunut heimo, jota juutalaisvaltio käyttää käsikassaranaan heikentääkseen muun muassa Iranin ja Syyrian valtioita.

Helsingin mielenosoituksessa sotilaallisen miehityksen tärkeyttä perusteltiin juuri kurdien “ihmisoikeuksilla”. Äärivasemmiston mukaan kurdit tullaan tuhoamaan, jos länsimaiset imperialistit eivät suojele näitä sotakoneistonsa avulla.

Lähde: Facebook

11 KOMMENTIT

 1. Nythän Trump ilmoitti USA:n joukoille Irakissa, että USA:n hegemonia maailmanpoliisina on ohi. Tarkoittaa tämä sitten mitä tahansa – on se merkittävä ulostulo.

  Katson edelleen mielenkiinnolla mikä mies tämä Trump on. Politiikka kaikissa sen muodoissaan on äärimmäistä shakkia, jossa on itsemurha näyttää kaikki korttinsa välittömästi.

  • Olen kyllä totaalisen yllättynyt, mikäli tuolta Trumpin taustalta paljastuu yhtään mitään muuta kuin agendansa:

   Saada kaikki kansallismielinen ja valkoinen eurooppalaisuus näyttämään vain ja ainoastaan vajaamieliseltä sekä järjenvastaiselta.

   Eihän tuolla klovnilla voi olla mitään muuta tarkoitusta kaikkine kohelluksineen ja päämäärättömyyksineen?

 2. Turkki vaikeni heti sauditoimittajan murhasta kun Trump ilmoitti vetäytymisestä.

  • “Sauditoimittajan murha”

   Samaa sarjaa näitten kaiken maailman skripalien kanssa = turhan päiväisiä jamesbond-tarinoita kansalle, jotta se ei keskittyisi oleellisempaan.

   Uutisointi valahtanut seittemänpäivää tasolle ihan totaalisesti, kun tuollaisia revitellään ylipäätään ollenkaan, saati sitten viikkotolkulla.

   • Sulttaanin vouhotus oli toki täysin epäuskottavaa ja läpinäkyvää. Medialukutaitoa, yleissivistystä ja arviointikykyä tarvitaan jotta kaikenmaailman yhdenasianliikkeiden tuotokset osaa suhteuttaa.

 3. Eiköhän kohta tapahdu taas jokin “kaasuisku” tai vastaava, kuten viimeeksi kun Trump ilmoitti jotta pitäkää tunkkinne, me mennään kotiin.

 4. O tempora o mores… hetkinen oikea työväenluokan edustaja ja varsinkin luokkatietoiset vastustivat minun nuoruudessani EEC, vapaata kauppaa, glabalisoitumista ja amerikkaa vietnamissa sekä perinteisesti antisemitisteinä Israelia ja tukivat palestiinalaisia murhaajaterroristeja joiden paikka olisi ollut saunan takana. Kyllä juudas Soinin takinkääntö on mietoa siihen miten SDP, Vasemmistoliitto ja Vihreiden kannattajat ovat pistäneet nutun nurin.

 5. Nämä ohjelmoidut NPCt eivät taida ajatella omilla aivoillaan.. Ideologian utopia on kommunistinen USA!.

  Mindblow..

 6. Eikös Anti-Deutsch ole sama asia kuin Antifa mutta astetta verran rehellisempi.

Comments are closed.