Koti Uutisia Helsingin Sanomat valehtelee kurdien osuudesta “Isisin kukistamisessa”

Helsingin Sanomat valehtelee kurdien osuudesta “Isisin kukistamisessa”

5

Helsingin Sanomat (HS) on aggressiivisesta kielestään päätellen alkanut lobata uutta sotilaallista iskua Lähi-itään. Tällä kertaa tekosyynä mahdolliselle hyökkäykselle käytetään aseistettujen kurdijärjestöjen sotilaallista ahdinkoa. Muun muassa Irania ja Syyriaa vastaan säännöllisesti terrori-iskuja suorittavat kurdit ovat joutuneet vaikeuksiin Turkin kanssa, mikä huolestuttaa Irania ja Syyriaa vihaavia sionisteja.

HS:n mukaan länsi toimii “hampaattomasti”, kun se ei puutu kurdien tilanteeseen alueella. Todellisuudessa länsi on aseistanut ja avustanut kurditerroristeja vuosien ajan, minkä jopa Suomen hallitus myöntää ylpeästi. Myöhemmin artikkelissa HS kirjoittaakin, että kurdeilla on kuin onkin Yhdysvaltojen tuki takanaan.

HS:n sotapropagandan oudointa antia on kuitenkin väite, että kurdit olisivat “kukistaneet Isisin”. Todellisuudessa Isisin löivät Syyrian hallituksen joukot, joiden rinnalla taistelivat muun muassa Iran ja antisionistinen Hizbollah. Juutalaisen Erkko-säätiön omistama HS ei luonnollisesti tahdo kirjoittaa mitään positiivista Israelin vihollisista, minkä vuoksi kunnia ääri-islamin tappiosta siirretään Syyrian, Iranin ja Hizbollahin Vastarinta-akselilta kulttuurimarxistisille kurdeille.

Liberaali lehdistö on propagoinut kurdien puolesta muun muassa siksi, että nämä suosivat amerikanjuutalaisen marxistin Murray Bookchinin liberaalia ideologiaa. Erkoille läheisen Israelin ja kurdien välillä on ideologian ja geopolitiikan ohella myös geneettinen side; kurdien ja juutalaisten on jo kauan tiedetty olevan sukulaiskansoja.

HS:n artikkelin tökeröimmän valheen mukaan “Yhdysvallat katsoo, että kurdijoukot kykenevät estämään Isisin ja muiden jihadistiryhmien uuden nousun”. Todellisuudessa Israelin etua Syyriassa ajava Yhdysvallat on jopa valtavirtaisten lähteiden mukaan nimenomaan tukenut jihadisteja, koska nämä pyrkivät syöksemään presidentti Bašar al-Assadin vallasta. HS:n tekstissä Israelin roolista Syyrian konfliktissa ei tietenkään mainita halaistua sanaa.
 

Lue myös:

Irak: “Itsenäinen” kurdivaltio olisi “toinen Israel”
Hizbollah: sionistihävittäjän tuhoaminen aloitti sodassa uuden vaiheen

5 KOMMENTIT

  1. Ja nyt nämä kurdipaskat osoittavat mieltään täällä Suomessa Turkkia vastaan. Ulos!

  2. Helsingin Sanomat kirjoittaa aina täyttä paskaa aiheesta riippumatta. Juutalaisena lehtenä sen jutuissa ei ole edes siteeksikään totuutta ja etnisen taustansa mukaisesti se on taas ajamassa Yhdysvaltoja sotimaan Israelin sotia ja näin taas uhraamaan poikiensa ja tyttöjensä ainutkertaisen elämän likaisten juutalaisten päämäärien toteuttamiseksi, jossa ei kaadu israelilaisia sotilaita lukuunottamatta muutamaa alasammuttua hävittäjää.

  3. Ählämistit pelkäävät kuollakseen joutua naissoturin tappamaksi, koska pääsy paratiisiin estyy ja luvatut neljäkymmentä neitsyttä jâävät saamatta. Ja kurdien riveissä on runsain mitoin naisia etulinjassa, taistelutehtävissä.

    Kuka siellä sitten sotii kenekin puolesta ja millä rahoituksella, onkin sitten ihan eri juttu. Siitä on spekulaatioita, mielipiteitä, salaliittoteorioita ja ihan vaikka mitä, koska totuuden tietävät vain harvat ja valitut. Ja he eivät sitä viitsi kertoa, koska totuus voisi “hieman” vahingoittaa tiettyjä seitsensakaraisen kynttelikön finanssipiirejä.

  4. Olipa yllätys, että juutalainen propagandatuutti Helsingin Sanomat valehtelee. 🙂

Comments are closed.