Koti Uutisia Kotimaa Moskeijan ikkunat rikottiin Oulussa

Moskeijan ikkunat rikottiin Oulussa

30

Oulun Linnakadulla sijaitsevan moskeijan ikkunat rikottiin jouluyönä pyörätelineellä. Pohjois-Suomen Islamilainen Yhdyskunta on tehnyt rikosilmoituksen asiasta. Ilmeisesti tekijää ei ole tavoitettu, sillä paikallislehti Kalevan mukaan PolPo kaipailee vinkkejä aiheesta.

Oulussa on herättänyt runsasta paheksuntaa maahanmuuttajayhteisössä paljastunut pedofiilirinki, joka oli saanut toimia kuukausien ajan ilman poliisin puuttumista. On siis mahdollista, että moskeijan ikkunoiden rikkominen liittyy kiristyneeseen ilmapiiriin suomalaisten ja maahanmuuttajien välillä.

Aiheeseen liittyen: PolPo pelkää suomalaisten kostoa Oulun vuoksi

30 KOMMENTIT

 1. Järkyttävä teko!! Millä tavoin poliisi aikoo konkreettisesti puuttua tähän maatamme repivään vihapuheeseen ja tälläisiin terrori-iskuihin, että näin ei kävisi koskaan enää? Ehdotankin, että vihapuheesta ja ajatusterrorismista minimirangaistus olisi 10 vuotta vankeutta ja niille, jotka siirtyvät sanoista tekoihin (esim ikkunanrikkominen) niin kuolemantuomio

  • Mahtaako kyseessä olla sama tyyppi joka poltti sen vastaanottokeskuksen, öö, mikä-mikä maassa?

   • Lopeta se vitun lässytys jo. Voipi lähteä pojalta henki piakkoin.

    Hienoa työtä, kuka sen tekikin!

    Älkää näistä tänne ulostavista vasikoista välittäkö pätkääkään.

    Toimikaa itsenäisesti jatkossakin. Savustetaan loiset pois Suomesta. Sen jälkeen on “Jussin”, “Flyin’ Finnin” ynnä muiden kotoperäisten loisten aika.

    • Jaa että on henki lähdössä, itsariako suunnittelet vai aidsiko oireilee? Eipä siksi, että joku välittäisi.

 2. Eiköhän tuo tekoväline, eli fillariteline, kerro sen ketkä oli asialla. Yksi narukäsi kynäniska-antifanarkki ei sellaista jaksa siirtää, mutta porukalla kyllä.

  • Voihan olla myös, että vittuuntuneet oululaisnuoret pamauttaneet fillaritelineen ikkunasta läpi.

   • Hyvinkin mahdollista. Heiltähän se pyörätelineen heittäminen ikkunan läpi onnistuu juurikaan vahingoittamatta saman ikkunan sälekaihdinta.

 3. Olen pöyristynyt, shokissa ja tuomitsen teon, mutta en tee mitään asian eteen. Aivan kuten Mykkänen ja CO. Oulun raiskaus epidemian suhteen.

 4. Oulun Vihreät/De Gröna ovat olleet asialla, sillä uskovat voivansa siten syyllistää vastapuolen eli kansallismieliset. Vihreät pystyvät vaikka murhaan, kunhan se palvelee aatetta. Viherhörhö Volkert van der Graaf murhasi Pim Fortyen toukokuussa 2002 ja toukokuussa 2014 tämä viherhörhö murhaaja päästettiin taas vapaaksi. Ehkä hän on saapunut Ouluun luomaan vihaa kansallismielisiä vastaan, sillä eihän kukaan heti ensiksi ajattele, että viherhörhö on kavereineen heittänyt polkupyörätelineen moskeijan ikkunan läpi. Suomen rajat vuotaa. Vihreitä miehiä tulee rajan yli idästä, lännestä, pohjoisesta ja etelästä. Ja lisäksi maahanmuuttoviranomaiset lennättävät eritrealaisia miehiä Afrikasta öisin syrjäisille lentokentille, joista heidät sitten kuljetetaan busseilla ympäri Suomea. Ja monet päätyvät Närpekseen (Närpiö) tomaatteja poimimaan. Muistakaa pestä tomaatit, varsinkin jos ne ovat kalliita kotimaisia!

  • tai false flag.

   Aina tulee kysyä: kuka hyötyy? kenellä on motiivi ja mahdollisuus?

   Ottanemme huomioon:
   1. Ikkunat avautuvat sisäänpäin -> rikkominen onnistuu ihan mukavasti huoneen sisältä.
   2. Säleverho ei vaurioitunut lainkaan -> mahdottomuus!
   3. Pyöräteline muka lentänyt sisään eikä jumiutunut laseihin ja säleverhoon -> mahdottomuus!
   4. Tapahtumasta hyötyvät vain muslit ja globalistit, koska tämän avulla tulevat syyttämään kansallismielisiä ja vain kiihdyttävät matujen tuontia Hölmölään.

   • Niimpä. Rikastajat saaneet päähänsä, että tästähän voisi hyötyä -> rikotaan ikkuna -> sitten möyhötään kovaan ääneen, että heidän turvallisuutensa on uhattuna -> tarvitsemme ainakin 50 000€ “turvallisuuteen” näin aluksi.

   • Hieman sama sapluuna kuin anneli auerin tapauksessa. Ettei olisi vain Polpon kätyrit keksineet provon joulunpyhien pitkästymiseen.

   • Jos pyörätelinettä ei ole siirretty, on sen sijainti hieman outo kun vertaa sitä matolla olevien lasinsirujen sijaintiin. Näyttäisi siltä, että ennen kuvan ottoa on hieman siivottu (lavastettu). Outoa yleensä kuvat otetaan ensin, jotta niistä voisi tehdä päätelmiä. No voihan tästäkin tehdä päätelmiä.

    • Outoja ovat myös sirpaleet. Kun tavallinen ikkunalasi menee rikki iskusta, siinä on isoja lasipaloja. Tämän opin, kun kerran siirtämässä kymmeniä kerrostalon ikkunoita roskalavalle ja useita ikkunoita oli pudotettu ja mennyt rikki.
     Se mitä näkyy kuvassa on lavastus, sellainen valistunut mutu-arvio minulta.

     • Aivan, laminaattilasi pysyy kokonaisena rikoutuessaankin, karkaistu lasi menee aivan pieneiksi muruiksi ja tavallinen ikkunalasi paksuudesta riippumatta isoiksi palasiksi.
      Tämä kuvan kasa näyttää olevan tavallista ikkunalasia, joka on murskattu syystä jos toisesta (kenties jätelavalta) pienemmäksi, ehkä kuljetuksen helpottamiseksi, myös se että lasi on yhdessä kasassa eikä osuneen iskun seurauksena levinnyt huoneistoon muutamaa sirpaletta lukuunottamatta.

     • Eikä siinä ikkunan lähellä olevan valvontakameran (se sininen kupu) videotallenteessakaan näy mitään todistetta mistään?

 5. Voi olla myös False flakki -isku kommunistien tekemänä, joka on hyvin todennäköistä, sillä kun “oikeita” kansallismielisten ja “natsien” tekemiä rasistisiksi katsottuja rikoksia ja väkivallantekoja ei saada “kasvamaan” sitten minkäänlaisella “apulannalla”, silloin sosialistit ja vihreät tuhahtavat, että “kaiken joutuu tekemään kaiken itse, kun “toiselta” odottaa.”
  Mutta en yhtään ihmettele, vaikka tavallisilta tukahdetuilta suomalaisilta lopulta vuotaa malja yli, sillä se on ollut väh. kolme vuotta piripinnassa kuin “Marskin malja”.

  Oulun piirin poliiseilla on ollut raskas joulu, joka tulee piirtymään lähtemättömästi heidän mieleensä jouluna, joka oli mustaa mustempi ja oikea murheiden alho, aivan kuin isä olisi kuollut; äidistä nyt puhumattakaan.
  Sillä KAUHEAT suomalaiset valkoihoiset rasistit heittivät “viha -pyörätelineen” “vihahuoneen” ikkunasta sisään niinkin vähäpätöisestä syystä kuin oululaisten lasten pedofiiliringistä, johon kuuluivat jokseenkin kaikki Oulua tunnetuksi tekevät “kansikuva pojat”, joille oli perustettu suuri “kotoutus -hanke” kertomalla heille, että tuolissa istutaan, pöydässä syödään ja ettei keittiötä sytytetä palamaan sen jälkeen kun likaiset astiat on viety sinne syönnin jälkeen. Mutta yksi asia unohtui: Se jäi kertomatta, ettei siitä huolimatta vaikka “pojan vesselit” vietiin tyttöjen vessaan katsomaan “suomalaisia prinsessoja”. Ei ihan heti saa astua porukalla kysymättä tuosta vain polkaista kuin tulpatonta mopoa, vaan olisi keskityttävä SPR:n “avuliaisiin” naisiin, jotka samalla kertovat kun ovat ensin “saaneet” sen, kuinka rasistinen suomalainen yhteiskunta on ja jokainen vanhuskin voi katsoa pahasti päälle ja omia koko kadun itselleen, koska hän on RASISTI!

  • Samanlainen ja yhtä tyhmästi lavastettu kuin se matuteltan “polttopulloisku”. Eikä sitäkään Oulun PolPo tutkinut kun heti selvisi lavastukseksi. Sekin mielenosoitus loppui, kun Oulun viherpunikeilta loppui rahat eikä kukaan muu alkanut maksamaan matuille telttailusta tuulisella torin reunalla.

 6. HYVÄ!!! Juuri näin sitä pitää. Ajetaan vittuun maastamme nämä loiset. Tehdään niille selväksi, että emme heitä siedä ja tällaista kohtelua on tulossa lisää vain.

  RADIKALISOITUKAA, suomalaiset!

  https://mvlehti.net/2017/03/01/kouluista-tehtiin-poliittisia-aivopesukeskuksia-ketka-ovat-syyllisia/

  Tuossa hyvä artikkeli MV:stä, josta käy ilmi vassareiden ja jutkujen taktiikka: kun iPhone-“pakolaiset” ynnä muu saastaa tekee pahojaan (lue: moniosaamista), niin mätämediat ja poliitikot vaikenevat.

  Myöskään isänmaallisia, radikaaleja tekoja ei uutisoida ja oppilaita kielletään suoraan osallistumasta isänmaallisiin tapahtumiin sekä mielenosoituksiin.

 7. Sinänsä jonkinlainen provokaatio ei ole suinkaan pois suljettu mahdollisuus. Niin tai näin, mutta kestän kuvassa näkyvän pyörätelineen joillekin aikaansaaman mahdollisen mielipahan mitä suuremmalla mielenlujuudella.

 8. Jossain ne pistää näitä meitä kuolettavasti vihaavia muslimeja pyörätelineiden väleihin.

 9. Vahvasti haisee lavastetulta “iskulta”, kuten ylempänä useammassa kommentissa todettu.

 10. Kuvahan on ihan selvää tietokonemanipulaatiota, sanovat reppanat varmaan pian. Ja yrittäkää nyt keksiä sille “false flagille” joku suomenkielinen nimi, niin ette vaikutta ihan aivokuolleilta puhuessanne “goyim tekevät sitä” ja “goyim tekevät tätä”. Ei teitä ota kukaan vakavasti, senkin apukoulussa ja kymppiluokalla ristinollaa pelanneet reppanat.

  Hienoa! Hatunnosto täältä toiselta puolelta Suomea. (En kerro onko ylä- vai alapuoli kyseessä!)

  Jos emme taistele islamia ja koukkunokkaa vastaan, niin voimme luovuttaa yhtä hyvin samantien.

  Radikalisoitukaa eli toimikaa! Yksin tai luotettavan kaverin kanssa, mutta toimikaa. Jokaiselle löytyy se oma tapa vaikuttaa.

  Älkää välittäkö “Jussista” tai “Lentävästä Finniperseestä”. Nämä ovat vasikoita, jotka yrittävät udella tätä kautta tietoja meistä todellisista isänmaallisista sotureista. Eli olkaa varovaisia, sillä vihollinen on joukossamme.

  Ja Lentävälle Finniperseelle vielä: rahtarin kannattaa nyt miettiä niitä avautumisia täällä. Sinut on profiloitu onnistuneesti; 100 %:sesti. Sinut tiedetään nyt täydellä varmuudella. Tietojasi aletaan levittää pian, jos se tarpeelliseksi katsotaan.

  Ja eikö olisi ikävää jos rahtarin pikku päivänsäteen seitsenkynttelistä kakkua ei päästäisi koskaan puhaltelemaan lain…

  • Eniten tuon kuvan manipuloimattomuutta häiritsee tuo lasikasa, joka vaikuttaa koostuvan liian pienistä ja tasakokoisista sirpaleista. Tämä kokemusperäisesti, kun joskus junnuna tullut kohellettua parikin ikkunaruutua isin ja äidin iloksi rikki.

   Muutenkin lasi näyttäisi siltä, että se vain on kaadettu ämpäristä tuohon yhteen kasaan ja ainoastaan muutama sirpale löytyy etäämmältä. Etäämmällä olevissa taas häiritsee se, että mikä on tuonut muutamat noinkin paljon pyörätelinettä kauemmas ja samalla jokseenkin eri suuntaan suuntautuneina? Onko liike-energian säilymisenlaki kirjoitettu uusiksi?

   Sälekaihdin yllättävän hyväkuntoinen tuollaisen rysäyksen jäljiltä.

   Ainakaan autenttiseksi en tuota kuvaa pysty näkemään.

  • Sinä Antiblaablaa olet noin kolmenkymmenen eri pseudonymin lisäksi profiloinut tasan oman mustan melan venyttämän hanurisi, päätellen niistä “raudanlujista faktoista”, joita olet tänne levitellyt muka totuuksina. Minun kohdallani ei yksikään herra myyrän arvaus sen enempää ammatin kuin minkään muunkaan kohdalla ole osunut kohdalleen, eli samanlaisia huumehöyryisiä runkkurinkiunelmia kuin polttamasi vastaanottokeskukset sun muut märät unesi. Eli alas vaan levitellä niitä tietoja, odotan mielenkiinnolla, enkä varmasti ole ainoa.

   Se, että päivästä toiseen jaksat roikkua täällä halveraten toisia ja ylistäen itseäsi, kertoo jo aika pahaksi päässeeksi huumeriippuvuudesta ja sen aiheuttamasta skitsofrenisesta narsismioireyhtymästä, mutta kipeimmin avun tarpeessa olevat ovat niitä, jotka eivät koskaan näe mitään vikaa itsessään ja omassa toiminnassaan. Pakkohoito olisi kohdallasi enemmän kuin suotavaa, mutta valitettavasti se nakki ei vielä ole napsahtanut kohdallesi, mutta aika on koittava, ole huoleti… 😜

   Tuo on niin vanha ja kulut kikka esiintyä mukamas jonkinasteisena kannattajana ja salaisten operaatioiden erikoismiehenä kylväen eripuraa kaikkialla, minne räkäisen koukkunokkansa tunkee. Ei tuollaista harhakuvitelmissa elävää aivovammaista narkkaria ota tosissaan kuin korkeintaan joku yhtä vinksahtanut, joten mitä jos vaan pysyisit siellä täitukkien, varisten ja runkkivinlantien foorumeilla kaltaistesi seurassa. Taällä ei sinua ja kimityksiäsi arvosta kukaan, vaikka kuinka yrität vakuurtella olevasi joku aatteen palon lipunkantaja ja keihäsmies kolonnan kärjessä. Lippu sinulta varmasti löytyy, kera sirpin ja vasaran ja kolonna on se viides.

   Hommaa itsellesi uusi arabi sen poliisien nappaaman tilalle, niin olosi rauhoittuu kun peräpääsi saa taas kerran sitä kaipaamaansa leikkokikkelihoitoa. Aidsiahan sinun ei enää tarvitsekaan pelätä, kun olet altistanut itsesi sille jo vuosia sitten. Muista ne varakalsarit, sillä oletettu, jolla ei ole rohkeutta edes pysyä yhdessä nimimerkissä, laskee varmasti aika usein alleen pelkästä pakokauhusta.

 11. https://www.youtube.com/watch?v=JL4Cu-K17vE

  Israeli President: We are buying up Manhattan, Hungary, Romania and Poland

  Lol, on one hand you idiots are scared of Jewish takeover (since we control EVERYTHING in this world) and on the other hand, you think the world will turn against us and kill us all? LOL! Make up your minds you confused fucks. You’re all pathetic. This is why Jews are swimming in money while the rest of you are drowning in your own shit. 

  You should stop this antisemites shit magneettimedia!!! We are the most intelligent race and you all should serve us you piece of shit!!! I have live in finland 5 years and see how stupid morons you are and all your people!! You are too stupid manage yourself!! I move in poland and i love to see that your children raped and destroyed you piece of shit scandinavians!!!!

Comments are closed.