Koti Artikkelit PolPo pelkää suomalaisten kostoa Oulun vuoksi

PolPo pelkää suomalaisten kostoa Oulun vuoksi

20

Oulun järkyttävä maahanmuuttajien pedofiilirinki saa koko ajan lisää vastenmielisiä piirteitä, mikä on herättänyt runsaasti raivoa niin paikallisissa kuin muissakin suomalaisissa.

Tilannetta ei helpota se, että viranomaiset pyrkivät aluksi peittelemään koko vyyhdin, mutta kansalaisaktivistien ansiosta tiedot päätyivät julkisuuteen. Nyt poliittinen poliisi (PolPo) on alkanut pelätä, että suomalaiset saattavat pian ryhtyä vastatoimiin.

Viranomaisten hampaattomuuden vuoksi monissa Euroopan maissa on muodostunut tavaksi, että paikallinen väestö aika ajoin kostaa yhteisöönsä kohdistuvan ei-valkoisen väkivallan. Itä-Euroopassa kansallismieliset ja paikalliset tekevät säännöllisesti kostoiskuja maan romaniväestöä vastaan, Ukrainassa edellinen isompi yhteenotto oli viime kuussa. Alkuvuonna italialainen Luca Traini kosti nuoren italialaistytön murhan lähtemällä kaupungille ampumaan afrikkalaisia.

Keski-Euroopassa on tehty lukuisia polttopulloiskuja vastaanottokeskuksiin ja moskeijoihin. Pari vuotta sitten jalkapallokannattajat ja kansallismieliset hyökkäsivät Tukholman keskustassa ruotsalaisia ryöstelleiden ja ahdistelleiden pohjoisafrikkalaisten maahanmuuttajajengien kimppuun. Onpa Oulussakin rikottu moskeijan ikkunoita ja Kouvolassa ammuttu kohti vastaanottokeskusta.

Nyt Suomen PolPo ilmeisesti pelkää, että myös suomalaisten mitta alkaa täyttyä yhä röyhkeämmäksi käyvän maahanmuuttajarikollisuuden edessä. Tiistaina Oulun poliisi julkaisi tiedotteen, jossa se vetoaa suomalaisiin, etteivät nämä ottaisi oikeutta omiin käsiinsä. Tiedotteen mukaan maahanmuuttajiin olisi kohdistunut “vihapuhetta ja uhkaavaa käytöstä”.

On mahdollista, että tiedotteen perimmäisenä tarkoituksena on siirtää huomiota pois siitä tosiasiasta, että samana päivänä julkisuuteen vuosi tieto PolPon uusimmasta mokailusta Oulun pedofiiliringin edessä: kävi ilmi, että jo kerran kiinniotettu pedofiiliepäilty oli laskettu vahingossa vapaaksi “tietokatkon” vuoksi.

Oli tiedotteen motiivit mitkä tahansa, on selvää, että yhä useammat suomalaiset alkavat olla kyllästyneitä pahenevaan maahanmuuttajarikollisuuteen sekä sitä ympäröivään poliittiseen korrektiuteen ja viranomaisten kyvyttömyyteen. PolPon tiedotteesta on rivien välistä luettavissa huoli siitä, että moni suomalainen saattaa harkita “laittomiin” toimiin ryhtymistä.

PolPo luultavasti pelkää, että mahdolliset kostoiskut voisivat rohkaista muitakin suomalaisia ryhtymään vastaaviin toimiin, mikä lisäisi yhteiskunnallisia jännitteitä ja ruokkisi itseään. PolPon ja poliitikkojen kannalta olisi helpompaa, jos suomalaiset vain hyväksyisivät hiljaa heihin, läheisiinsä tai yleisesti suomalaisiin kohdistuvan terrorin.

Monien on varmasti helppo samaistua niihin suomalaisiin, jotka PolPon mukaan harkitsevat suoraan toimintaan siirtymistä. Onhan yhä useampi joutunut kokemaan monikulttuurisuuden todellisuuden tai yhä useammalla on perheenjäsen tai tuttava, joka sen on joutunut kokemaan. Samaan aikaan viranomaiset pyrkivät parhaansa mukaan rajoittamaan isänmaallisten laillista poliittista vaikuttamista.

20 KOMMENTIT

 1. Laajemmat ja räväkemmät suomalaisten vastatoimet voisivat todellakin saada sotkun aiheuttaneet poliitikot ja polpon hätääntymään. Tällä menolla on hyvinkin mahdollista, että kansan keskuudesta alkaa nousemaan esiin rohkeita ja toimintakykyisiä miehiä, sillä niin on käynyt aina kaikkialla muuallakin.

 2. PolPolta oli jo melkoinen pohjanoteeraus, että matupedofiilit saivat (ja saavat) toimia pitkään rauhassa ennen kuin siihen puututaan. Lisäksi yhden uhrin omaiset ovat joutuneet itse tekemään kiinnioton houkuttelemalla matupedofiilin somen avulla julkiselle paikalle.

  Nyt sitten selvisi, että ne ovat tunaroineet yhden tekijän jo vapaaksi. Mitähän seuraavaksi paljastuu?

 3. Älkää ikinä alistuko kansamme sortajille! Tästä Oulun matupedoringistä tulee mieleen Britanniassa jokin aika sitten paljastunut samantyyppinen, mutta paljon laajempi maahantunkeutujien pedofiilirinki, jota viranomaiset katsoivat läpi sormien rasismileiman pelossa… Näille maahantunkeutujapedofiileille rangaistuksena vankeus ei ole lähellekään riittävä.

  • Ettei vain siellä Briteissäkin olleet lainvartijat mukana samassa ringissä? En kyllä ihmettelisi yhtään…

 4. Jotain tulee tapahtumaan maassamme. Itse veikkaan ajankihdaksi uuttavuotta, kun suomalaiset nousevat.

  • Valtaosa jengistä on kuitenkin niin päissään Uutena Vuotena, ettei erota kunniakansalaista katukyltistä. Mutta joo, tähän voisi lainata Mauno Koivistoa tyyliin “tarttis varmaan tehrä jottain”.

   • Todennäköisyys on suuri, että uutenavuotena päihtyneet suomalaisporukat ja matujengit törmäävät kadulla ja alkavat tapella. Tätä tapahtuu varmasti ympäri Suomea.

    Kadulla se veri punnitaan.

 5. Kyllä Hölmöläiset katsoo läpi sormien. Muutama raiskaus, Mitä sitten? Kunhan ei tarvitse omalta mukavuusalueeltaan ja paskalaatikon edestä poistua niin se on pääasia.

 6. Olisikohan niin, että PolPolla on jo vähän syytäkin pelätä, eikä ihan vähänkään.

 7. Raiskaajat ovat rikollisia.
  Kansan vihollisia ovat polpolaiset ja kaikki rikollisia suojelleet ja tukeneet.
  Toimenpiteiden oikea kohde on vihollinen, ei rikollinen. Rikollisuus loppuu, kun viholliselta häviää valta.

 8. Vielä:
  Eliitti rankaisi Vastarintaliikettä “rikoksesta”. Ts. eliitti tulkitsee esim. yhden jäsenen “rikollisuuden” koko ryhmän rikokseksi ja tuomitsee meidät viholliseksi. Hekin erottavat hyvin eron “rikoksen” ja vihollisuuden välillä.
  Eliitti ei yritä ratkaista “rikollisuutta”, vaan se hyökkää liikettä vastaan tällä tekosyyllä. He ratkovat ongelman hyökkäämällä vihollista vastaan.
  Asia on aivan selvä. Eliitti on tehnyt asian aivan selväksi.

 9. Poliisi varoittelee kansalaisia, jotta emme ottaisi oikeutta omiin käsiimme. Se on väärä tapa lähestyä, suomalaisten tulee todellakin ottaa oikeus omiin käsiinsä. Kuka muu kykenee suojelemaan pedofiileiltä omaa lastansa kuin omat vanhemmat sekä luotettava ja turvallinen lähipiiri? Kasvattakaa lapsenne kansallissosialisteiksi, niin he oppivat kunnioittamaan itseään ja toimimaan viisaasti.

 10. Jonkunhan niitä lapsia täytyy suojella, jos poliisi ei siihen pysty niin……….

 11. Selvyyden vuoksi tarkennan omaa kirjoitustani. Toimenpiteillä en viittaa, tietenkään, väkivaltaan tai mihinkään muuhun laittomaan toimintaan. Liike ei ole terroristinen, eikä rikollinen, vaan poliittinen.

  Sen sijaan eliitti TERRORISOI kansaa tietoisesti. Eliitti sallii näiden raiskaajien asettua maahamme, ilman minkäänlaista kontrollia. Eliitille maksetaan siitä, virkojen ja etujen muodossa, eliitti itse asiassa HYÖTYY näistä raiskaajista. Eliitin elanto tulee siitä, että he palvelevat globaali eliittiä, joka palkitsee kaikki juopot junckerit ja irvistelevät stubbelot.

  Eliitti toimii RIKOLLISESTI vainotessaan kansaa, jos se haluaa suojautua ja estää rikollisen (eliitin sponsoroiman) väkivallan.

  Terroristit ja rikolliset istuvat hienoissa viroissa, hienoissa lehtitaloissa. He saavat palkkaa siitä, että he tuhoavat maamme ja kansamme. Heidän takanaan globaali eliitti voi tuskin pidätellä nauruaan nähdessään huorien myyvän maansa ja kansansa mitättömien summien ja virkojen takia.

  Raiskaajat ovat vastenmielisiä rikollisia, mutta taistelu heidän kanssaan ja heitä vastaan on taistelua varjoja vastaan. Vihollinen on poliittinen. Eliitti on poliittinen. Heidän politiikkaansa on maamme ja kansamme tuhoaminen.

  Siksi toimenpiteidenkin pitää olla poliittisia. Se ei tarkoita sitä, että alistumme väkivallan edessä. Päinvastoin, jokainen kansaa kohtaan suunnattu rikos muistetaan, jokainen kansanvihollinen muistetaan, jokainen rikos tuomitaan.

  Mutta juuri nyt eliitti toivoo juuri hyökkäystä mitättömiä, surkeita rikollisia vastaan , jotta eliitti voi sanoa kansalle: “Tuollaisia he ovat, juuri tämän takia me toimimme niin kuin me toimimme, jne.”

  Jos hyökätään, jos toimitaan, niin kohde on terroristinen, rikollinen eliitti, joka saa rahaa ja etuja näiden rikosten sallimisesta.

  Lopuksi, sanomattakin on selvää, että mielipiteeni ovat omiani eivätkä edusta minkään liikkeen kantaa.

  • Myöskään pelkkä odottelu ja mielipidevaikuttaminen eivät tule muuttamaan kehitystä. Kansallismieliset ovat jo pitkään vaikuttaneet asioihin poliittisesti ja laillisesti, silti järjestelmä on onnistunut pitämään monikulttuurisen utopian kasassa jopa sellaisissa maissa kuin Britannia ja Saksa, vaikka matujen aiheuttamat ongelmat ovat moninkertaiset Suomeen verrattuna.

   Hankalia ja moniulotteisia kysymyksiä nämä ovat, mutta se on selvää, että merkittävät yhteiskunnalliset muutokset tapahtuvat vain levottomuuksien ja järjestelmän kestokyvyn ylittävän paineen alla. Rauhanomaiset marssit tai pelkkä asioista tiedottaminen eivät voi johtaa merkittäviin muutoksiin. Niitäkin tietysti tarvitsemme, mutta kansallismielinen liike tarvitsee myös kykyä käyttää voimaa.

   Usein laittoman toiminnan yhtenä tarkoituksena on saada järjestelmä lisäämään omia sortotoimenpiteitään kuvaamallasi tavalla. Tätä he eivät voi jatkaa loputtomiin ja säilyttää samalla ihmisten tukea.

   Myös kyse on siitä, että Euroopassa on jo matalan tason sisällissota käynnissä, sodan toinen osapuoli (valkoiset) eivät vain vielä ole alkaneet taistelemaan vastaan. Vakaa Status Quo -tilanne on käytännössä pahin vihollisemme.

 12. > Nyt poliittinen poliisi (PolPo) on alkanut pelätä,
  > että suomalaiset saattavat pian ryhtyä vastatoimiin.

  Voihan käydä niinkin, että kansantuomioistuimet puuttuvat raiskaajien toimintaan. — Sen jälkeen ne alkavat jakaa tuomioita poliitikoille ja hallitsevalle eliitille.

  Mielenkiintoista nähdä kummat ehtivät ensin saada vallan maassa:
  — islamilaiset tuomioistuimet, jotka kokoontuvat korkeiden talojen katoilla vaiko
  — kansan enemmistön tukemat kansantuomioistuimet?

  Se selviää sisällissodassa.

 13. Eipä Suomen polpo “tyrinyt” kansainvälisen pidätysmääräyksen kanssa silloin kun kyse oli Ilja Janitskinista. Päinvastoin niitä “lenteli” pitkin maailmaa suut ja silmät täyteen.

Comments are closed.