Koti Uutisia Kotimaa Helsingin Arabianrannassa murhattiin jouluaattona nuori poika

Helsingin Arabianrannassa murhattiin jouluaattona nuori poika

21

Poliisi epäilee, että Helsingin Arabianrannassa murhattiin jouluaattona nuori poika. Uhri on poliisin mukaan alakouluikäinen. Epäilty, vuonna 1982 syntynyt mies, on poliisin huostassa.

Epäilty murha tapahtui poliisin mukaan yksityisasunnossa myöhään jouluaattoiltana. Tekijä otettiin kiinni tapahtumapaikalla. Perhe on ulkomaalaistaustainen.

Lähteet: Yle, MTV

21 KOMMENTIT

 1. Kirkkoherra Kanala rientää vaikka maailman ääristä “siunaamaan ja varjelemaan”, kun kyseessä on matu-case. Jos kyseessä olisi ollut kantasuomalainen case, Kanalaa ei taatusti olisi näkynyt mailla halmeilla. Mädätys on edennyt huippuunsa.
  Järkyttävää, että pikkupoika murhataan, mutta mikään ei enää yllätä, ja yhä enemmän joudumme todistamaan tällaista jatkossa, ellei poliittista vallankumousta saada aikaiseksi .

  • Mutakuono tappaa toisen? Sehän on hyvä. Harmi että Suomessa pitää vain torakoiden toisiaan listiä. Tulee kalliiksi meille veronmaksajille. Noita paskapärstiä ei maassamme pitäisi olla lain, niin ei olisi näitä ongelmiakaan. Yksinkertaista.

 2. Arabian alue-nimisessä facebookryhmässä on tällähetkellä hyvin tiukka sensuuri päällä vihervasemmistolaisten ylläpitäjien toimesta, joten arvelinkin että kyseessä on taas rauhanuskonnon edustajat.

  Arabianrannan alueella on ollut aiemminkin ongelmia mamujen vuoksi ja tyypillistä on että kun joku ottaa fb-ryhmässä asian esille, sensuroi ylläpitäjät kaiken asiaan liittyvän keskustelun erittäin tehokkaasti.

  • Tuon Arabian alue-ryhmän järjestelmällinen sensuuri ei yllätä.
   Ei tarvitse kuin nopeasti vilkaista ryhmän ylläpitäjiä, niin siinä on vastaus.
   Totuus on pilannut heiltä hyvän tarinan.

 3. Ehkä Ahmed-poika kuunteli Joululauluja, josta täysin oikeutetusti suuttuneena Mohammed palautti asiat oikeille raiteilleen ja pelasti perheen häpeältä.

 4. Raiskasko ensin? Kansa ei tajua kuinka primitivisiä nämä mamut ovat. Noh antoihan hän jumalalle ainokaisen poikansa.

 5. MTV3: “Sosiaalisessa mediassa on levinnyt päivityksiä, joiden mukaan Arabianrannassa sijaitsevan taloyhtiön asukkaita on kehotettu välttämään mediaa ja toimittajille puhumista.”

  Kuka on kehoittanut? No kukas muukaan kuin Suomen politisoitunut cuck-poliisi, jota on tässäkin asiassa ensin ravistellut joku huono ryhtinen diabetestä sairastava pallopääpoliitikko.

  Aivan sama meininki kuin Oulussa. En ymmärrä mihin poliisi tällä toiminnallaan pyrkii. Jokainen voi halutessaan kaivaa näitä tapauksia oikeudesta ajan koittaessa, joten tämä sensuurinne on täysin turhaa.

  Oikeuden istunnoista suuri osa suhteututettuna kantaväestöön, koostuu päivittäin ulkomaalaisten tekemistä rikoksista. Tämä on totuus etenkin Suomen suurimmissa kaupungeissa, ja on helposti selvitettävissä.

  Polpon hyssyttely asioiden ympärillä on siis täysin järjetöntä. Kaikki selviää lopulta, ja vain sitä räikeämmin mitä räikeämmin asioita peitellään.

  Ei ole epäilystäkään siitä, että tätä maata johtaa joka tasolla pikkusieluiset vallan- ja rahanhimosta tyydytystä saavat heikot ihmiset, jotka reagoivat vain ja ainoastaan suvaitsevaisina itseään pitävien tahojen someräksytykseen mitä vähäpätöisimmistä ulinoista.

  • Joo, kuulin että viranomaiset olivat uhkaavaan sävyyn käskeneet olla asian ns. yksityskohdista hiljaa ja olla yleensäkään puhumatta toimittajille asiasta.
   Tosin turhaahan se on, valtamedian tyyli ja joidenkin seikkojen puuttuminen kokonaisuudesta, kertoivat kyllä totuuden tekijästä.
   Nyt vain odotetaan millä valtamedia hakee myötätuntoa tekijälle, ilmeisimmin meidän valkoihoisten eurooppalaisten syyksi menee tämäkin alkuasukkaan veriteko.

  • Jep, kyttäinstituution tai vaikkapa Facebookin agenda on aikalailla se yksi ja sama. Pysykää, ihmiset, poissa näistä myrkyttäjistä, sillä heissä ei totuutta ole. Taistellaan vastaan, edes vähäsen myötävaikuttaen näiden rottien tuhoutumista omaan paskaansa.

 6. Turun prserslävessä, Halisissa:

  https://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/4428773/Turkulaiskuljettaja+varoittaa+Facebookissa+Etelasta+tuttu+ryostotapa+rantautunut+Turkuun

  Halinen on lähiönä kaamea rotumuukalaisten ja rappiollista elämää viettävien luovuttaneiden ihmisten kehto, ihmisten jotka odottavat hidasta kuolemaansa päihteitä käyttäen.

  Suosittelen opintomatkaa alueelle jokaiselle kansallismieliselle, jos haluat nähdä kuinka käy rappion ja Suomeen kuulumattoman uskonnon kohdatessa toisensa.

  Tätä paskaa on luvassa lisääntyvässä määrin.

  • Tuonnekin kommenttiosioon on ilmaantunut ilmeisesti jotain maksettuja valistuksen narratiivia ja masonista kulttia myötäileviä kommentteja joissa pyritään näyttämään nykykehitys kaikesta huolimatta positiivisena.

   “Tosiasiassa maailmassa ei ole koskaan olleet asiat niin hyvin kuin nyt. Eikä ole mitään viitteitä etteikö asiat paranisi edelleen.”

   “50 luvun alussa Suomessa tehtiin vielä 300 ryöstömurhaa vuodessa. Nykyään ei montakaan. Eli parempaan suuntaan ollaan menossa.”

   • Nyky, saati entisajoilla ei ole mitään painoarvoa, jos mannet ei sivisty piirun vertaa edes 500 vuodessa.

 7. Turku, Porvoo, Pori, Oulu, nyt Helsinki. Kulttuurinrikastaminen leviää vauhdilla, joka taatusti ilahduttaa niin kulttuurimarxisteja, suvakkeja, vihervasemman anarkonarkkeja ja muita oikeamielisiä tasa-arvo-oletettuja.

  Miksei meidän rakas pikku jusseina ja ties minä esiintyvä antifan undercoveragentti ole laukomassa taas suuria totuuksia kynäniskan kannattaman pizzanaamansa uumenista? Hänhän tietää ja osaa kaiken sekä rakastaa muslumaaneja ja muita mutiaisia koko suolellaan.

 8. Oikeasti on alkanut ensin ihmetyttämään ja sitten synkästi vituttamaan tämä meno. Kuulin kuitenkin suoraan poliisin sisäpiiristä, että 2015 aallon iskiessä poliisit todella saivat ohjeen olla puhumatta äideistä ja lapsista, jotka Tornionjoen sillalla kokivat muodonmuutoksen partavauvoiksi, tekivätpä nuo imeväiset sitten mitä tahansa.

  Nyt on tietysti vaikea myöntää kuinka metsään mentiin. Suomi olisi varsin menestyvä maa ilman EU:n venäjäpakotteita ja kansan vaihtamista tutkitusti tyhmempään rotuun.

 9. Siis tekijä ja uhrin vanhemmat olivat moniosaajia. Olisi hyvä tietää oliko valitsiko tekijä uhrinsa sen perusteella, että tunsi pojan vanhemmat. Vai oliko uhri valikoitunut sattumalta.

  Ehkä näemme senkin päivän, kun raketti-insinöörit surmaavat kantaväestöä missä vain. Kiinni jääminen heille ei ole pelote. Ja kuolema on lottovoitto.

 10. Mietin että miksei lapsiasianvaltuutettu nyt ajele taksilla Oulusta Helsinkiin kun kirkkoherrakin sinne rientää Turusta asti? Eikös nyt olisi nimenomaan taksikeskusteluiden aika samalla kun rientäisi tekemään niitä töistä joista nostaa palkkaa?

 11. https://www.youtube.com/watch?v=JL4Cu-K17vE

  Israeli President: We are buying up Manhattan, Hungary, Romania and Poland

  Lol, on one hand you idiots are scared of Jewish takeover (since we control EVERYTHING in this world) and on the other hand, you think the world will turn against us and kill us all? LOL! Make up your minds you confused fucks. You’re all pathetic. This is why Jews are swimming in money while the rest of you are drowning in your own shit. 

  You should stop this antisemites shit magneettimedia!!! We are the most intelligent race and you all should serve us you piece of shit!!! I have live in finland 5 years and see how stupid morons you are and all your people!! You are too stupid manage yourself!! I move in poland and i love to see that your children raped and destroyed you piece of shit scandinavians!!!!

Comments are closed.