Koti Uutisia Irak: “Itsenäinen” kurdivaltio olisi “toinen Israel”

Irak: “Itsenäinen” kurdivaltio olisi “toinen Israel”

3

Monet globalistit ovat jo kauan vaatineet, että Lähi-idän kurdeille perustettaisiin “itsenäinen” kurdivaltio. Kurdien puolella ovat geopolitiikassa niin Sipilän hallitus, Yhdysvallat, äärivasemmisto ja kulttuurimarxistit kuin myös juutalaisvaltio Israel.

Äärivasemmisto tukee kurdeja erityisesti siksi, että nämä suosivat amerikanjuutalaisen marxistin Murray Bookchinin liberaalia ideologiaa. Lännen sionistiset hallitukset puolestaan aseistavat kurdeja siksi, että nämä taistelevat Israelin rinnalla arabinationalisteja kuten Bashar al-Assadin Syyriaa vastaan.

Israelin ja kurdien välillä on ideologian ja geopolitiikan ohella myös geneettinen side; kurdien ja juutalaisten on jo kauan tiedetty olevan sukulaiskansoja. Onkin vain loogista, että sionistien ja kurdiseparatistien maailmanpoliittiset tavoitteet ovat menneet hyvin yksiin.

Nyt Israel on lisäämässä avointa tukeaan kurdeille ajaakseen juutalaisten rodullista etua sekä lisätäkseen sotilaallista painetta antisionistista Vastarinta-akselia (Syyriaa, Irania sekä Libanonin Hizbollahia) vastaan.

Israelin pääministeri ja sotarikollinen Benjamin Netanjahu on asettunut kannattamaan ajatusta kurdien “itsenäisestä valtiosta”, Kurdistanista. “Itsenäistymistä” koskeva kansanäänestys järjestetään myöhemmin tässä kuussa. Iranin kanssa entistä tiiviimpää yhteistyötä tekevän Irakin varapresidentti Nuri al-Maliki sen sijaan vastusti hanketta ja kutsui sitä hiljattain “toisen Israelin” rakentamiseksi.

Netanjahun ja al-Malikin konfliktista uutisoineen israelilaisen Haaretz-lehden mukaan juutalaisvaltio on tällä hetkellä maailman ainut maa, joka kannattaa julkisesti “Kurdistanin itsenäistymistä”. Vaikka länsimaat jatkavat kurditerrorismin sotilaallista tukemista, eivät Euroopan ja Yhdysvaltojen johtajat ole tohtineet ottaa “itsenäistymiseen” kantaa yhtä kiivaasti kuin Netanjahu teki.

Myös Haaretz myöntää, että kurdeilla on sionistien kannalta merkittävä geopoliittinen rooli:

“Israel on ylläpitänyt salaisia sotilas-, tiedustelu- ja taloussiteitä kurdien kanssa 1960-luvulta lähtien. Israelin mielestä kurdivähemmistö – joka on levittäytynyt Irakin, Turkin, Syyrian ja Iranin alueille – on tärkeä puskuri arabivihollisia vastaan.”

 

Lue myös: Kurdit hyökkäsivät kristittyjen kylään Syyriassa

3 KOMMENTIT

  1. Kurdit on Lähi-Idän syöpä siinä missä juutalaisetkin. Kurdeja on aina käytetty destabilisoimaan Israelin vihollisia ja aiheuttamaan turhaa kaaosta. Olenkin aina todennut että Syyrian sisällissota ei ole ohi ennen kuin kurdijärjestöt on tuhottu.

  2. Kyllä kurdit tarvitsevat ja ansaitsevat oman valtionsa. Olen Assadin kannattaja. Mutta täällä Pohjolassa helpottaisi olennaisesti, jos kurdeilla olisi tilaisuus muuttaa omaan sekulaariin, ei-islamilaiseen omaan valtioonsa. Asia ei ole aivan mustavalkoinen! Koska kansallisvaltio on Jumalan tahto, niin kurditkin ansaitsevat oman valtion omassa itsenäisessä maassaan. Aivan kuin me suomalaisetkin! Tämä on mielipiteeni, ja saa olla toistakin mieltä…!

    .

  3. Huom! En hyväksy, että kurdit tms. etninen ryhmä vainoaa/tappaa kristittyjä! Ehdottoman tuomittavaa! Kiitos Assadin Syyrialle, että se suojelee kristittyjä!

Comments are closed.